×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Blog

Zelfs na mijn vakantie afgevallen!

Het intakegesprek voorafgaand van de challenge is voor mij de mogelijkheid om een beetje kennis te maken met een nieuwe cliënt, te peilen wat voor plan van aanpak van toepassing zou zijn en welke valkuilen er eventueel op de weg zouden kunnen komen. Soms heb ook ik als coach bij het intakegesprek een twijfelachtig gevoel, of dit gaat lukken en hoe het proces zal gaan lopen. Bij dit toppertje had ik dat niet. Zelf zat ze iet wat zonder geloof in zichzelf, maar tijdens elk consult bewees ze zichzelf weer het tegendeel. Alle valkuilen die we konden bedenken konden vooraf worden gedicht, zodat ze goed ermee zou kunnen omgaan. Elke week liep ze weer gelukkig de deur uit, meer kan ik als coach niet wensen! Om dan ook nog eens 10 kilo kwijt te zijn na het eerste traject, ondanks een heerlijke vakantie, geeft mij zelf kriebels van trots! Je bent een voorbeeld voor velen.

“Op de verjaardag van mijn dochter vertelde een vriendin van mij over Health en co, haar aanpassing van voeding en het sporten. De afgelopen jaren was ik aardig wat in gewicht aangekomen en al verschillende actie’s ondernomen om weer wat kilo’s kwijt te raken. Maar het feit blijft dat ik erg van koken en lekkere dingen hou. De kilo’s die ik door af en toe een dieet deed, kwamen er net zo makkelijk weer aan. Na het bekijken van de website heb ik besloten om kennis te maken met Nina. Tijdens het kennismakingsgesprek had ik direct een goed gevoel. Dit is het voor mij. Echter een valkuil was wel dat ik zowel met de challenge als met een nieuwe baan zou beginnen. Op zich geen probleem, alleen deze werkzaamheden zijn in een delicatessenwinkel.
Al snel kwam ik er achter dat die baan en mijn passie voor koken niet het probleem waren. Het waren de verhoudingen in vetten, koolhydraten en eiwitten. Deze werden door Nina in een juiste verhouding voor mij neergezet en dat werkt heel goed. Maar ik had nog een probleem, het stiekeme eten. Nooit durfde ik hier over te praten. Mijn naaste wisten dit wel, maar niet van mij. Nina gaf mij aan dat ze dit probleem goed kende en zei onder andere dat ik drie dingen moest kiezen waarvoor je me s nachts echt wakker mocht maken. Deze drie dingen bedacht en mijn beste vriendin alles verteld. Zij gaf mij gelijk aan, mocht je weer z’n moment hebben. Bel je me. Daarna heb ik één keer een moment gehad dat ik dacht nu moet ik echt eten. Maar al snel hoorde ik Nina in mijn hoofd zeggen 3 dingen en mijn vriendin zeggen je belt me hé. Dit was al genoeg voor me en heb ik het niet gedaan. De 10 wkn plus een heerlijke vakantie vlogen voorbij. Onderweg naar mijn laatste afspraak met Nina had ik onwijze buikpijn, nerveus. Tijdens mijn vakantie had ik op een onbekende weegschaal gestaan en deze had mij verteld dat ik was aangekomen. Weer een les van Nina. Ga niet meer op een andere weegschaal staan dan bij Health en Co. Want deze weegschaal klopt niet. Ik was tijdens mijn vakantie niet aangekomen. Maar gewoon afgevallen. Ik ben er nog lang niet. Maar samen met Nina en de steun van mijn gezin en lieve vriendinnen ga ik door.

Nina heel erg gedankt voor je eerlijkheid en hulp in mijn weg naar het vinden van een gezonde en goede levensstijl.
Mocht je ook met jezelf en je voeding in de knoop zitten. Schroom dan niet en ga gewoon met Nina praten. Wie weet kan zij ook iets voor jou betekenen.”

Periode: 6 juni t/m 29 augustus
Leeftijd: 42 jaar
Lengte: 164
Gewicht: 80.8kg – 70.4kg
Vetpercentage: 38.31% – 32.06%
Centimeters:
Heupen: 108.5 cm – 97.5 cm
Middel: 82 cm – 73 cm
Borst: 84.5 cm – 79 cm
Been: 65 cm – 59 cm
Bicep: 32.5 cm – 30 cm

  • Deel dit artikel:

Zelfs na mijn vakantie afgevallen!

Het intakegesprek voorafgaand van de challenge is voor mij de mogelijkheid om een beetje kennis te maken met een nieuwe cliënt, te peilen wat voor plan van aanpak van toepassing zou zijn en welke valkuilen er eventueel op de weg zouden kunnen komen. Soms heb ook ik als coach bij het intakegesprek een twijfelachtig gevoel, of dit gaat lukken en hoe het proces zal gaan lopen. Bij dit toppertje had ik dat niet. Zelf zat ze iet wat zonder geloof in zichzelf, maar tijdens elk consult bewees ze zichzelf weer het tegendeel. Alle valkuilen die we konden bedenken konden vooraf worden gedicht, zodat ze goed ermee zou kunnen omgaan. Elke week liep ze weer gelukkig de deur uit, meer kan ik als coach niet wensen! Om dan ook nog eens 10 kilo kwijt te zijn na het eerste traject, ondanks een heerlijke vakantie, geeft mij zelf kriebels van trots! Je bent een voorbeeld voor velen.

“Op de verjaardag van mijn dochter vertelde een vriendin van mij over Health en co, haar aanpassing van voeding en het sporten. De afgelopen jaren was ik aardig wat in gewicht aangekomen en al verschillende actie’s ondernomen om weer wat kilo’s kwijt te raken. Maar het feit blijft dat ik erg van koken en lekkere dingen hou. De kilo’s die ik door af en toe een dieet deed, kwamen er net zo makkelijk weer aan. Na het bekijken van de website heb ik besloten om kennis te maken met Nina. Tijdens het kennismakingsgesprek had ik direct een goed gevoel. Dit is het voor mij. Echter een valkuil was wel dat ik zowel met de challenge als met een nieuwe baan zou beginnen. Op zich geen probleem, alleen deze werkzaamheden zijn in een delicatessenwinkel.
Al snel kwam ik er achter dat die baan en mijn passie voor koken niet het probleem waren. Het waren de verhoudingen in vetten, koolhydraten en eiwitten. Deze werden door Nina in een juiste verhouding voor mij neergezet en dat werkt heel goed. Maar ik had nog een probleem, het stiekeme eten. Nooit durfde ik hier over te praten. Mijn naaste wisten dit wel, maar niet van mij. Nina gaf mij aan dat ze dit probleem goed kende en zei onder andere dat ik drie dingen moest kiezen waarvoor je me s nachts echt wakker mocht maken. Deze drie dingen bedacht en mijn beste vriendin alles verteld. Zij gaf mij gelijk aan, mocht je weer z’n moment hebben. Bel je me. Daarna heb ik één keer een moment gehad dat ik dacht nu moet ik echt eten. Maar al snel hoorde ik Nina in mijn hoofd zeggen 3 dingen en mijn vriendin zeggen je belt me hé. Dit was al genoeg voor me en heb ik het niet gedaan. De 10 wkn plus een heerlijke vakantie vlogen voorbij. Onderweg naar mijn laatste afspraak met Nina had ik onwijze buikpijn, nerveus. Tijdens mijn vakantie had ik op een onbekende weegschaal gestaan en deze had mij verteld dat ik was aangekomen. Weer een les van Nina. Ga niet meer op een andere weegschaal staan dan bij Health en Co. Want deze weegschaal klopt niet. Ik was tijdens mijn vakantie niet aangekomen. Maar gewoon afgevallen. Ik ben er nog lang niet. Maar samen met Nina en de steun van mijn gezin en lieve vriendinnen ga ik door.

Nina heel erg gedankt voor je eerlijkheid en hulp in mijn weg naar het vinden van een gezonde en goede levensstijl.
Mocht je ook met jezelf en je voeding in de knoop zitten. Schroom dan niet en ga gewoon met Nina praten. Wie weet kan zij ook iets voor jou betekenen.”

Periode: 6 juni t/m 29 augustus
Leeftijd: 42 jaar
Lengte: 164
Gewicht: 80.8kg – 70.4kg
Vetpercentage: 38.31% – 32.06%
Centimeters:
Heupen: 108.5 cm – 97.5 cm
Middel: 82 cm – 73 cm
Borst: 84.5 cm – 79 cm
Been: 65 cm – 59 cm
Bicep: 32.5 cm – 30 cm

  • Deel dit artikel:

Zelfs na mijn vakantie afgevallen!

Het intakegesprek voorafgaand van de challenge is voor mij de mogelijkheid om een beetje kennis te maken met een nieuwe cliënt, te peilen wat voor plan van aanpak van toepassing zou zijn en welke valkuilen er eventueel op de weg zouden kunnen komen. Soms heb ook ik als coach bij het intakegesprek een twijfelachtig gevoel, of dit gaat lukken en hoe het proces zal gaan lopen. Bij dit toppertje had ik dat niet. Zelf zat ze iet wat zonder geloof in zichzelf, maar tijdens elk consult bewees ze zichzelf weer het tegendeel. Alle valkuilen die we konden bedenken konden vooraf worden gedicht, zodat ze goed ermee zou kunnen omgaan. Elke week liep ze weer gelukkig de deur uit, meer kan ik als coach niet wensen! Om dan ook nog eens 10 kilo kwijt te zijn na het eerste traject, ondanks een heerlijke vakantie, geeft mij zelf kriebels van trots! Je bent een voorbeeld voor velen.

“Op de verjaardag van mijn dochter vertelde een vriendin van mij over Health en co, haar aanpassing van voeding en het sporten. De afgelopen jaren was ik aardig wat in gewicht aangekomen en al verschillende actie’s ondernomen om weer wat kilo’s kwijt te raken. Maar het feit blijft dat ik erg van koken en lekkere dingen hou. De kilo’s die ik door af en toe een dieet deed, kwamen er net zo makkelijk weer aan. Na het bekijken van de website heb ik besloten om kennis te maken met Nina. Tijdens het kennismakingsgesprek had ik direct een goed gevoel. Dit is het voor mij. Echter een valkuil was wel dat ik zowel met de challenge als met een nieuwe baan zou beginnen. Op zich geen probleem, alleen deze werkzaamheden zijn in een delicatessenwinkel.
Al snel kwam ik er achter dat die baan en mijn passie voor koken niet het probleem waren. Het waren de verhoudingen in vetten, koolhydraten en eiwitten. Deze werden door Nina in een juiste verhouding voor mij neergezet en dat werkt heel goed. Maar ik had nog een probleem, het stiekeme eten. Nooit durfde ik hier over te praten. Mijn naaste wisten dit wel, maar niet van mij. Nina gaf mij aan dat ze dit probleem goed kende en zei onder andere dat ik drie dingen moest kiezen waarvoor je me s nachts echt wakker mocht maken. Deze drie dingen bedacht en mijn beste vriendin alles verteld. Zij gaf mij gelijk aan, mocht je weer z’n moment hebben. Bel je me. Daarna heb ik één keer een moment gehad dat ik dacht nu moet ik echt eten. Maar al snel hoorde ik Nina in mijn hoofd zeggen 3 dingen en mijn vriendin zeggen je belt me hé. Dit was al genoeg voor me en heb ik het niet gedaan. De 10 wkn plus een heerlijke vakantie vlogen voorbij. Onderweg naar mijn laatste afspraak met Nina had ik onwijze buikpijn, nerveus. Tijdens mijn vakantie had ik op een onbekende weegschaal gestaan en deze had mij verteld dat ik was aangekomen. Weer een les van Nina. Ga niet meer op een andere weegschaal staan dan bij Health en Co. Want deze weegschaal klopt niet. Ik was tijdens mijn vakantie niet aangekomen. Maar gewoon afgevallen. Ik ben er nog lang niet. Maar samen met Nina en de steun van mijn gezin en lieve vriendinnen ga ik door.

Nina heel erg gedankt voor je eerlijkheid en hulp in mijn weg naar het vinden van een gezonde en goede levensstijl.
Mocht je ook met jezelf en je voeding in de knoop zitten. Schroom dan niet en ga gewoon met Nina praten. Wie weet kan zij ook iets voor jou betekenen.”

Periode: 6 juni t/m 29 augustus
Leeftijd: 42 jaar
Lengte: 164
Gewicht: 80.8kg – 70.4kg
Vetpercentage: 38.31% – 32.06%
Centimeters:
Heupen: 108.5 cm – 97.5 cm
Middel: 82 cm – 73 cm
Borst: 84.5 cm – 79 cm
Been: 65 cm – 59 cm
Bicep: 32.5 cm – 30 cm

  • Deel dit recept: