×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Blog

Weer energie, geen after lunch dips meer en meer body!

Dat het niet uitmaakt vanaf welk punt je start om aan je gezondheid te werken bewijst onderstaande cliënt wel! Aan het begin van de challenge al een lijf om door een ringetje te halen, maar daardoor des te leuker om te gaan uitzoeken waar we nog wat extra resultaat konden behalen. Puur door het doorgeven van kennis en het laten uitvoeren van diverse eetmethodes zijn er zeker mooie resultaten geboekt. Geen dieet, geen beperkingen en geen voeding wat niet bij haar paste. Doordat ze een lichaamstype heeft met een snelle stofwisseling moesten de calorieën flink omhoog, leuk om te zien hoe cliënten daar in de eerste instantie een beetje van opkijken, maar al snel de voordelen ervan gaan merken. Je hebt immers meer energie in v.s. uit nodig om spieren te kunnen kweken. Naast het feit dat ze wat meer body en kracht wilde creëren voor CrossFit, heeft ze nu ook weer volop energie en geen gekke energiedipjes meer.
Trotssss!!!

“Na jaren niets aan sport gedaan te hebben, ben ik begin van dit jaar begonnen met Crossfit. Ik zat niet lekker in mijn vel, had geen energie en was druk met mijn werk en gezin. ’s Avonds op de bank en vooral niets meer willen doen. Hier moest verandering in komen. Via Crossfit ben ik in contact gekomen met Nina. Samen met Josca gaf zij een inspirerende presentatie over voeding. Aangezien ik altijd met voeding bezig ben vond ik het razend interessant. Ik leefde nog steeds in de veronderstelling dat ik na het sporten vooral niets moest eten, omdat ik anders voor niets had gesport. Daarnaast was ik die energiedips na de lunch op mijn werk ook meer dan zat! En daarbij had ik toch ook wel een klein beetje last van een suikerverslaving… Na de presentatie viel voor mij het kwartje en besefte ik me dat ik me niet beter zou gaan voelen door alleen te sporten, maar dat aanpassing van mijn voedingspatroon hier ook bij zou helpen. Daarbij zou het leuk zijn als ik wat meer body op zou bouwen; een beetje spieren kweken in dat lange lichaam.

De sessies met Nina waren een enorme eye opener. Heerlijk om samen over eten en recepten te kunnen praten! En het aanpassen van mijn voedingspatroon viel me alles mee. Wel moest ik erg wennen aan de hoeveelheid calorieën die ik dagelijks tot me mag nemen. Blijkbaar past niet iedereen in de standaard calorieën tabel. Maar met goede tips voor lekkere snacks (zonder suiker, maar eigenlijk veel lekkerder en super leuk om te maken) en een goede combinatie van eiwitten, vetten en koolhydraten ben ik tot een mooi resultaat gekomen! En dat dankzij de prettige coaching van Nina! Deze zomer zal ik zien of ik het vol kan houden zonder de sessies met Nina. En wie weet ga ik in het najaar wel weer aan de slag, want wat mij betreft heb ik nog genoeg uitdaging in zowel Crossfit als in voeding!!”

Dank je wel Nina!

Leeftijd: 43 jaar
Lengte: 187 cm
Gewicht: 70.2 kg – 72.8 kg
Vetpercentage: 22.75% – 19.54%
Heupen: 101 cm – 103.5 cm
Middel: 66 cm – 68 cm
Borst: 72 cm – 75 cm
Been: 55 cm – 57 cm
Bicep: 25 cm – 27 cm

  • Deel dit artikel:

Weer energie, geen after lunch dips meer en meer body!

Dat het niet uitmaakt vanaf welk punt je start om aan je gezondheid te werken bewijst onderstaande cliënt wel! Aan het begin van de challenge al een lijf om door een ringetje te halen, maar daardoor des te leuker om te gaan uitzoeken waar we nog wat extra resultaat konden behalen. Puur door het doorgeven van kennis en het laten uitvoeren van diverse eetmethodes zijn er zeker mooie resultaten geboekt. Geen dieet, geen beperkingen en geen voeding wat niet bij haar paste. Doordat ze een lichaamstype heeft met een snelle stofwisseling moesten de calorieën flink omhoog, leuk om te zien hoe cliënten daar in de eerste instantie een beetje van opkijken, maar al snel de voordelen ervan gaan merken. Je hebt immers meer energie in v.s. uit nodig om spieren te kunnen kweken. Naast het feit dat ze wat meer body en kracht wilde creëren voor CrossFit, heeft ze nu ook weer volop energie en geen gekke energiedipjes meer.
Trotssss!!!

“Na jaren niets aan sport gedaan te hebben, ben ik begin van dit jaar begonnen met Crossfit. Ik zat niet lekker in mijn vel, had geen energie en was druk met mijn werk en gezin. ’s Avonds op de bank en vooral niets meer willen doen. Hier moest verandering in komen. Via Crossfit ben ik in contact gekomen met Nina. Samen met Josca gaf zij een inspirerende presentatie over voeding. Aangezien ik altijd met voeding bezig ben vond ik het razend interessant. Ik leefde nog steeds in de veronderstelling dat ik na het sporten vooral niets moest eten, omdat ik anders voor niets had gesport. Daarnaast was ik die energiedips na de lunch op mijn werk ook meer dan zat! En daarbij had ik toch ook wel een klein beetje last van een suikerverslaving… Na de presentatie viel voor mij het kwartje en besefte ik me dat ik me niet beter zou gaan voelen door alleen te sporten, maar dat aanpassing van mijn voedingspatroon hier ook bij zou helpen. Daarbij zou het leuk zijn als ik wat meer body op zou bouwen; een beetje spieren kweken in dat lange lichaam.

De sessies met Nina waren een enorme eye opener. Heerlijk om samen over eten en recepten te kunnen praten! En het aanpassen van mijn voedingspatroon viel me alles mee. Wel moest ik erg wennen aan de hoeveelheid calorieën die ik dagelijks tot me mag nemen. Blijkbaar past niet iedereen in de standaard calorieën tabel. Maar met goede tips voor lekkere snacks (zonder suiker, maar eigenlijk veel lekkerder en super leuk om te maken) en een goede combinatie van eiwitten, vetten en koolhydraten ben ik tot een mooi resultaat gekomen! En dat dankzij de prettige coaching van Nina! Deze zomer zal ik zien of ik het vol kan houden zonder de sessies met Nina. En wie weet ga ik in het najaar wel weer aan de slag, want wat mij betreft heb ik nog genoeg uitdaging in zowel Crossfit als in voeding!!”

Dank je wel Nina!

Leeftijd: 43 jaar
Lengte: 187 cm
Gewicht: 70.2 kg – 72.8 kg
Vetpercentage: 22.75% – 19.54%
Heupen: 101 cm – 103.5 cm
Middel: 66 cm – 68 cm
Borst: 72 cm – 75 cm
Been: 55 cm – 57 cm
Bicep: 25 cm – 27 cm

  • Deel dit artikel:

Weer energie, geen after lunch dips meer en meer body!

Dat het niet uitmaakt vanaf welk punt je start om aan je gezondheid te werken bewijst onderstaande cliënt wel! Aan het begin van de challenge al een lijf om door een ringetje te halen, maar daardoor des te leuker om te gaan uitzoeken waar we nog wat extra resultaat konden behalen. Puur door het doorgeven van kennis en het laten uitvoeren van diverse eetmethodes zijn er zeker mooie resultaten geboekt. Geen dieet, geen beperkingen en geen voeding wat niet bij haar paste. Doordat ze een lichaamstype heeft met een snelle stofwisseling moesten de calorieën flink omhoog, leuk om te zien hoe cliënten daar in de eerste instantie een beetje van opkijken, maar al snel de voordelen ervan gaan merken. Je hebt immers meer energie in v.s. uit nodig om spieren te kunnen kweken. Naast het feit dat ze wat meer body en kracht wilde creëren voor CrossFit, heeft ze nu ook weer volop energie en geen gekke energiedipjes meer.
Trotssss!!!

“Na jaren niets aan sport gedaan te hebben, ben ik begin van dit jaar begonnen met Crossfit. Ik zat niet lekker in mijn vel, had geen energie en was druk met mijn werk en gezin. ’s Avonds op de bank en vooral niets meer willen doen. Hier moest verandering in komen. Via Crossfit ben ik in contact gekomen met Nina. Samen met Josca gaf zij een inspirerende presentatie over voeding. Aangezien ik altijd met voeding bezig ben vond ik het razend interessant. Ik leefde nog steeds in de veronderstelling dat ik na het sporten vooral niets moest eten, omdat ik anders voor niets had gesport. Daarnaast was ik die energiedips na de lunch op mijn werk ook meer dan zat! En daarbij had ik toch ook wel een klein beetje last van een suikerverslaving… Na de presentatie viel voor mij het kwartje en besefte ik me dat ik me niet beter zou gaan voelen door alleen te sporten, maar dat aanpassing van mijn voedingspatroon hier ook bij zou helpen. Daarbij zou het leuk zijn als ik wat meer body op zou bouwen; een beetje spieren kweken in dat lange lichaam.

De sessies met Nina waren een enorme eye opener. Heerlijk om samen over eten en recepten te kunnen praten! En het aanpassen van mijn voedingspatroon viel me alles mee. Wel moest ik erg wennen aan de hoeveelheid calorieën die ik dagelijks tot me mag nemen. Blijkbaar past niet iedereen in de standaard calorieën tabel. Maar met goede tips voor lekkere snacks (zonder suiker, maar eigenlijk veel lekkerder en super leuk om te maken) en een goede combinatie van eiwitten, vetten en koolhydraten ben ik tot een mooi resultaat gekomen! En dat dankzij de prettige coaching van Nina! Deze zomer zal ik zien of ik het vol kan houden zonder de sessies met Nina. En wie weet ga ik in het najaar wel weer aan de slag, want wat mij betreft heb ik nog genoeg uitdaging in zowel Crossfit als in voeding!!”

Dank je wel Nina!

Leeftijd: 43 jaar
Lengte: 187 cm
Gewicht: 70.2 kg – 72.8 kg
Vetpercentage: 22.75% – 19.54%
Heupen: 101 cm – 103.5 cm
Middel: 66 cm – 68 cm
Borst: 72 cm – 75 cm
Been: 55 cm – 57 cm
Bicep: 25 cm – 27 cm

  • Deel dit recept: