×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd30 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 487
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 21.5g34%
Koolhydraten 55.2g19%
Eiwitten 9.7g20%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

400 g zoete aardappel
1 tsp paprikapoeder
10 ml olijfolie
1 avocado
½ citroen
1 tsp chilipoeder of chilipeper
1 rode ui
2 tomaten
50 g feta-kaas (kan ook witte of geitenkaas)
20 g crème fraîche
50 g rucola

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• Snijplank

3

Bereidingswijze

•Verwarm je oven voor op 220 graden
•
Was de zoete aardappels en wrijf ze schoon, verwijder eventuele plekken. Snijd ze in reepjes van 1 a 2 centimeter en hopla: zoete aardappelfriet!

• Kruid de frietjes met paprikapoeder en besprenkel ze met 1 eetlepel olijfolie. Meng dit alles goed door elkaar.

•Leg een bakpapier op de bakplaat. Verdeel de zoete aardappelfrietjes over de bakplaat en bak ze in ongeveer 30 minuten klaar. Vergeet niet om ze na 15 minuten even om te scheppen!
• In de tussentijd kan je de guacamole maken door het vruchtvlees van de avocado te prakken en te mengen met het sap van een halve citroen en de chilipoeder.
• 
Snijd de tomaten in kleine stukjes.
• Snij de rode ui in dunne ringen.
•Verdeel de zoete aardappel friet over je bord. Aan de ene kant van je bord een flinke schep guacemole, aan de andere kant een eetlepel crème fraîche. Beleg de frietjes met de stukjes tomaat, de rode ui, de rucola en verkruimel de kaas er overheen.

Ingredients

 400 g zoete aardappel
 1 tsp paprikapoeder
 10 ml olijfolie
 1 avocado
 ½ citroen
 1 tsp chilipoeder of chilipeper
 1 rode ui
 2 tomaten
 50 g feta-kaas (kan ook witte of geitenkaas)
 20 g crème fraîche
 50 g rucola

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

•Verwarm je oven voor op 220 graden
•
Was de zoete aardappels en wrijf ze schoon, verwijder eventuele plekken. Snijd ze in reepjes van 1 a 2 centimeter en hopla: zoete aardappelfriet!

• Kruid de frietjes met paprikapoeder en besprenkel ze met 1 eetlepel olijfolie. Meng dit alles goed door elkaar.

•Leg een bakpapier op de bakplaat. Verdeel de zoete aardappelfrietjes over de bakplaat en bak ze in ongeveer 30 minuten klaar. Vergeet niet om ze na 15 minuten even om te scheppen!
• In de tussentijd kan je de guacamole maken door het vruchtvlees van de avocado te prakken en te mengen met het sap van een halve citroen en de chilipoeder.
• 
Snijd de tomaten in kleine stukjes.
• Snij de rode ui in dunne ringen.
•Verdeel de zoete aardappel friet over je bord. Aan de ene kant van je bord een flinke schep guacemole, aan de andere kant een eetlepel crème fraîche. Beleg de frietjes met de stukjes tomaat, de rode ui, de rucola en verkruimel de kaas er overheen.

Zoete aardappelfriet met feta & guacamole
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd30 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 487
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 21.5g34%
Koolhydraten 55.2g19%
Eiwitten 9.7g20%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

400 g zoete aardappel
1 tsp paprikapoeder
10 ml olijfolie
1 avocado
½ citroen
1 tsp chilipoeder of chilipeper
1 rode ui
2 tomaten
50 g feta-kaas (kan ook witte of geitenkaas)
20 g crème fraîche
50 g rucola

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• Snijplank

3

Bereidingswijze

•Verwarm je oven voor op 220 graden
•
Was de zoete aardappels en wrijf ze schoon, verwijder eventuele plekken. Snijd ze in reepjes van 1 a 2 centimeter en hopla: zoete aardappelfriet!

• Kruid de frietjes met paprikapoeder en besprenkel ze met 1 eetlepel olijfolie. Meng dit alles goed door elkaar.

•Leg een bakpapier op de bakplaat. Verdeel de zoete aardappelfrietjes over de bakplaat en bak ze in ongeveer 30 minuten klaar. Vergeet niet om ze na 15 minuten even om te scheppen!
• In de tussentijd kan je de guacamole maken door het vruchtvlees van de avocado te prakken en te mengen met het sap van een halve citroen en de chilipoeder.
• 
Snijd de tomaten in kleine stukjes.
• Snij de rode ui in dunne ringen.
•Verdeel de zoete aardappel friet over je bord. Aan de ene kant van je bord een flinke schep guacemole, aan de andere kant een eetlepel crème fraîche. Beleg de frietjes met de stukjes tomaat, de rode ui, de rucola en verkruimel de kaas er overheen.

Ingredients

 400 g zoete aardappel
 1 tsp paprikapoeder
 10 ml olijfolie
 1 avocado
 ½ citroen
 1 tsp chilipoeder of chilipeper
 1 rode ui
 2 tomaten
 50 g feta-kaas (kan ook witte of geitenkaas)
 20 g crème fraîche
 50 g rucola

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

•Verwarm je oven voor op 220 graden
•
Was de zoete aardappels en wrijf ze schoon, verwijder eventuele plekken. Snijd ze in reepjes van 1 a 2 centimeter en hopla: zoete aardappelfriet!

• Kruid de frietjes met paprikapoeder en besprenkel ze met 1 eetlepel olijfolie. Meng dit alles goed door elkaar.

•Leg een bakpapier op de bakplaat. Verdeel de zoete aardappelfrietjes over de bakplaat en bak ze in ongeveer 30 minuten klaar. Vergeet niet om ze na 15 minuten even om te scheppen!
• In de tussentijd kan je de guacamole maken door het vruchtvlees van de avocado te prakken en te mengen met het sap van een halve citroen en de chilipoeder.
• 
Snijd de tomaten in kleine stukjes.
• Snij de rode ui in dunne ringen.
•Verdeel de zoete aardappel friet over je bord. Aan de ene kant van je bord een flinke schep guacemole, aan de andere kant een eetlepel crème fraîche. Beleg de frietjes met de stukjes tomaat, de rode ui, de rucola en verkruimel de kaas er overheen.

Zoete aardappelfriet met feta & guacamole
  • Deel dit artikel:

Zoete aardappelfriet met feta & guacamole

Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd30 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 487
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 21.5g34%
Koolhydraten 55.2g19%
Eiwitten 9.7g20%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

400 g zoete aardappel
1 tsp paprikapoeder
10 ml olijfolie
1 avocado
½ citroen
1 tsp chilipoeder of chilipeper
1 rode ui
2 tomaten
50 g feta-kaas (kan ook witte of geitenkaas)
20 g crème fraîche
50 g rucola

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• Snijplank

3

Bereidingswijze

•Verwarm je oven voor op 220 graden
•
Was de zoete aardappels en wrijf ze schoon, verwijder eventuele plekken. Snijd ze in reepjes van 1 a 2 centimeter en hopla: zoete aardappelfriet!

• Kruid de frietjes met paprikapoeder en besprenkel ze met 1 eetlepel olijfolie. Meng dit alles goed door elkaar.

•Leg een bakpapier op de bakplaat. Verdeel de zoete aardappelfrietjes over de bakplaat en bak ze in ongeveer 30 minuten klaar. Vergeet niet om ze na 15 minuten even om te scheppen!
• In de tussentijd kan je de guacamole maken door het vruchtvlees van de avocado te prakken en te mengen met het sap van een halve citroen en de chilipoeder.
• 
Snijd de tomaten in kleine stukjes.
• Snij de rode ui in dunne ringen.
•Verdeel de zoete aardappel friet over je bord. Aan de ene kant van je bord een flinke schep guacemole, aan de andere kant een eetlepel crème fraîche. Beleg de frietjes met de stukjes tomaat, de rode ui, de rucola en verkruimel de kaas er overheen.

Ingredients

 400 g zoete aardappel
 1 tsp paprikapoeder
 10 ml olijfolie
 1 avocado
 ½ citroen
 1 tsp chilipoeder of chilipeper
 1 rode ui
 2 tomaten
 50 g feta-kaas (kan ook witte of geitenkaas)
 20 g crème fraîche
 50 g rucola

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

•Verwarm je oven voor op 220 graden
•
Was de zoete aardappels en wrijf ze schoon, verwijder eventuele plekken. Snijd ze in reepjes van 1 a 2 centimeter en hopla: zoete aardappelfriet!

• Kruid de frietjes met paprikapoeder en besprenkel ze met 1 eetlepel olijfolie. Meng dit alles goed door elkaar.

•Leg een bakpapier op de bakplaat. Verdeel de zoete aardappelfrietjes over de bakplaat en bak ze in ongeveer 30 minuten klaar. Vergeet niet om ze na 15 minuten even om te scheppen!
• In de tussentijd kan je de guacamole maken door het vruchtvlees van de avocado te prakken en te mengen met het sap van een halve citroen en de chilipoeder.
• 
Snijd de tomaten in kleine stukjes.
• Snij de rode ui in dunne ringen.
•Verdeel de zoete aardappel friet over je bord. Aan de ene kant van je bord een flinke schep guacemole, aan de andere kant een eetlepel crème fraîche. Beleg de frietjes met de stukjes tomaat, de rode ui, de rucola en verkruimel de kaas er overheen.

Zoete aardappelfriet met feta & guacamole
  • Deel dit recept:

Leave your thought