×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties14 PortiesVoorber.10 minKooktijd45 minTotale tijd55 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 plak

Porties 14


Per portie
Calorieën 142
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.8g8%
Koolhydraten 18.4g7%
Eiwitten 5g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

330 g speltmeel
250 ml (plantaardige) yoghurt
1 tl backing soda
1 ei
75 g gemengde noten, ongezouten
4 vijgen
25 appelmoes 0% suiker
2 tl koek/speculaaskruiden

2

Benodigdheden

• Bakblik
• Oven
• Bakpapier
• Beslagkom
• Snijplank
• Mes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Meng in een beslagkom de yoghurt, meel, ei en appelmoes, baksoda en de koekkruiden door mekaar tot een samenhangend deeg.
• Snijd 3 van de vijgen in kleine stukjes en hak ongeveer 50 gram van de gemengde noten fijn en meng deze door het deeg.
• Vet een cakeblik in of bekleed hem met bakpapier en stort het deeg uit in de vorm.
• Gebruik de resterende noten en vijg voor het decoreren van het brood en bak hem in ongeveer 45 minuten gaar.

Ingredients

 330 g speltmeel
 250 ml (plantaardige) yoghurt
 1 tl backing soda
 1 ei
 75 g gemengde noten, ongezouten
 4 vijgen
 25 appelmoes 0% suiker
 2 tl koek/speculaaskruiden

Directions

1

2

Benodigdheden

• Bakblik
• Oven
• Bakpapier
• Beslagkom
• Snijplank
• Mes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Meng in een beslagkom de yoghurt, meel, ei en appelmoes, baksoda en de koekkruiden door mekaar tot een samenhangend deeg.
• Snijd 3 van de vijgen in kleine stukjes en hak ongeveer 50 gram van de gemengde noten fijn en meng deze door het deeg.
• Vet een cakeblik in of bekleed hem met bakpapier en stort het deeg uit in de vorm.
• Gebruik de resterende noten en vijg voor het decoreren van het brood en bak hem in ongeveer 45 minuten gaar.

Vijgenbrood
  • Deel dit artikel:

Porties14 PortiesVoorber.10 minKooktijd45 minTotale tijd55 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 plak

Porties 14


Per portie
Calorieën 142
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.8g8%
Koolhydraten 18.4g7%
Eiwitten 5g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

330 g speltmeel
250 ml (plantaardige) yoghurt
1 tl backing soda
1 ei
75 g gemengde noten, ongezouten
4 vijgen
25 appelmoes 0% suiker
2 tl koek/speculaaskruiden

2

Benodigdheden

• Bakblik
• Oven
• Bakpapier
• Beslagkom
• Snijplank
• Mes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Meng in een beslagkom de yoghurt, meel, ei en appelmoes, baksoda en de koekkruiden door mekaar tot een samenhangend deeg.
• Snijd 3 van de vijgen in kleine stukjes en hak ongeveer 50 gram van de gemengde noten fijn en meng deze door het deeg.
• Vet een cakeblik in of bekleed hem met bakpapier en stort het deeg uit in de vorm.
• Gebruik de resterende noten en vijg voor het decoreren van het brood en bak hem in ongeveer 45 minuten gaar.

Ingredients

 330 g speltmeel
 250 ml (plantaardige) yoghurt
 1 tl backing soda
 1 ei
 75 g gemengde noten, ongezouten
 4 vijgen
 25 appelmoes 0% suiker
 2 tl koek/speculaaskruiden

Directions

1

2

Benodigdheden

• Bakblik
• Oven
• Bakpapier
• Beslagkom
• Snijplank
• Mes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Meng in een beslagkom de yoghurt, meel, ei en appelmoes, baksoda en de koekkruiden door mekaar tot een samenhangend deeg.
• Snijd 3 van de vijgen in kleine stukjes en hak ongeveer 50 gram van de gemengde noten fijn en meng deze door het deeg.
• Vet een cakeblik in of bekleed hem met bakpapier en stort het deeg uit in de vorm.
• Gebruik de resterende noten en vijg voor het decoreren van het brood en bak hem in ongeveer 45 minuten gaar.

Vijgenbrood
  • Deel dit artikel:

Vijgenbrood

Porties14 PortiesVoorber.10 minKooktijd45 minTotale tijd55 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 plak

Porties 14


Per portie
Calorieën 142
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.8g8%
Koolhydraten 18.4g7%
Eiwitten 5g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

330 g speltmeel
250 ml (plantaardige) yoghurt
1 tl backing soda
1 ei
75 g gemengde noten, ongezouten
4 vijgen
25 appelmoes 0% suiker
2 tl koek/speculaaskruiden

2

Benodigdheden

• Bakblik
• Oven
• Bakpapier
• Beslagkom
• Snijplank
• Mes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Meng in een beslagkom de yoghurt, meel, ei en appelmoes, baksoda en de koekkruiden door mekaar tot een samenhangend deeg.
• Snijd 3 van de vijgen in kleine stukjes en hak ongeveer 50 gram van de gemengde noten fijn en meng deze door het deeg.
• Vet een cakeblik in of bekleed hem met bakpapier en stort het deeg uit in de vorm.
• Gebruik de resterende noten en vijg voor het decoreren van het brood en bak hem in ongeveer 45 minuten gaar.

Ingredients

 330 g speltmeel
 250 ml (plantaardige) yoghurt
 1 tl backing soda
 1 ei
 75 g gemengde noten, ongezouten
 4 vijgen
 25 appelmoes 0% suiker
 2 tl koek/speculaaskruiden

Directions

1

2

Benodigdheden

• Bakblik
• Oven
• Bakpapier
• Beslagkom
• Snijplank
• Mes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Meng in een beslagkom de yoghurt, meel, ei en appelmoes, baksoda en de koekkruiden door mekaar tot een samenhangend deeg.
• Snijd 3 van de vijgen in kleine stukjes en hak ongeveer 50 gram van de gemengde noten fijn en meng deze door het deeg.
• Vet een cakeblik in of bekleed hem met bakpapier en stort het deeg uit in de vorm.
• Gebruik de resterende noten en vijg voor het decoreren van het brood en bak hem in ongeveer 45 minuten gaar.

Vijgenbrood
  • Deel dit recept:

Leave your thought