×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1


Per portie
Calorieën 00

1

350 g griekse yoghurt of hangop
100 g appels
50 g mango
1 tbsp honing

3

Bereidingswijze

• Doe de yoghurt in een mengkom en voeg hier de honing aan toe. Roer dit goed door en proef even of het zoet genoeg is naar jouw smaak.
• Snij de appels in partjes en verwijder het klokkenhuis en doe de mango erbij in een apart bakje. Prak dit met een vorm bij elkaar. Het is niet erg als je nog stukjes hebt. Eventueel kan je het ook even blenden in de mixer.
• Voeg het fruit bij de yoghurt en roer dit losjes even door. Je wilt geen egale massa krijgen dus gewoon een paar keer heen en weer en dan klaar
• Schep de yoghurt in de papieren bekertjes (ongeveer half vol anders wordt het een wel heel groot ijsje) en zet deze voor een uur in de vriezer.
• Na een uur haal je ze uit de vriezer en steek je de stokjes in het midden. Die zullen nu netjes rechtop blijven staan.
• Zet weer terug in de vriezer en probeer nog minimaal 3 uur extra geduld te hebben
• Om de ijsjes uit hun vormpjes te halen doop je ze een paar seconden in een bakje met warm water en draai je aan het stokje tot ze loskomen. Trek er voorzichtig uit.
Geniet!

Ingredients

 350 g griekse yoghurt of hangop
 100 g appels
 50 g mango
 1 tbsp honing

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Doe de yoghurt in een mengkom en voeg hier de honing aan toe. Roer dit goed door en proef even of het zoet genoeg is naar jouw smaak.
• Snij de appels in partjes en verwijder het klokkenhuis en doe de mango erbij in een apart bakje. Prak dit met een vorm bij elkaar. Het is niet erg als je nog stukjes hebt. Eventueel kan je het ook even blenden in de mixer.
• Voeg het fruit bij de yoghurt en roer dit losjes even door. Je wilt geen egale massa krijgen dus gewoon een paar keer heen en weer en dan klaar
• Schep de yoghurt in de papieren bekertjes (ongeveer half vol anders wordt het een wel heel groot ijsje) en zet deze voor een uur in de vriezer.
• Na een uur haal je ze uit de vriezer en steek je de stokjes in het midden. Die zullen nu netjes rechtop blijven staan.
• Zet weer terug in de vriezer en probeer nog minimaal 3 uur extra geduld te hebben
• Om de ijsjes uit hun vormpjes te halen doop je ze een paar seconden in een bakje met warm water en draai je aan het stokje tot ze loskomen. Trek er voorzichtig uit.
Geniet!

Verantwoord ijsjes eten!
  • Deel dit artikel:

Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1


Per portie
Calorieën 00

1

350 g griekse yoghurt of hangop
100 g appels
50 g mango
1 tbsp honing

3

Bereidingswijze

• Doe de yoghurt in een mengkom en voeg hier de honing aan toe. Roer dit goed door en proef even of het zoet genoeg is naar jouw smaak.
• Snij de appels in partjes en verwijder het klokkenhuis en doe de mango erbij in een apart bakje. Prak dit met een vorm bij elkaar. Het is niet erg als je nog stukjes hebt. Eventueel kan je het ook even blenden in de mixer.
• Voeg het fruit bij de yoghurt en roer dit losjes even door. Je wilt geen egale massa krijgen dus gewoon een paar keer heen en weer en dan klaar
• Schep de yoghurt in de papieren bekertjes (ongeveer half vol anders wordt het een wel heel groot ijsje) en zet deze voor een uur in de vriezer.
• Na een uur haal je ze uit de vriezer en steek je de stokjes in het midden. Die zullen nu netjes rechtop blijven staan.
• Zet weer terug in de vriezer en probeer nog minimaal 3 uur extra geduld te hebben
• Om de ijsjes uit hun vormpjes te halen doop je ze een paar seconden in een bakje met warm water en draai je aan het stokje tot ze loskomen. Trek er voorzichtig uit.
Geniet!

Ingredients

 350 g griekse yoghurt of hangop
 100 g appels
 50 g mango
 1 tbsp honing

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Doe de yoghurt in een mengkom en voeg hier de honing aan toe. Roer dit goed door en proef even of het zoet genoeg is naar jouw smaak.
• Snij de appels in partjes en verwijder het klokkenhuis en doe de mango erbij in een apart bakje. Prak dit met een vorm bij elkaar. Het is niet erg als je nog stukjes hebt. Eventueel kan je het ook even blenden in de mixer.
• Voeg het fruit bij de yoghurt en roer dit losjes even door. Je wilt geen egale massa krijgen dus gewoon een paar keer heen en weer en dan klaar
• Schep de yoghurt in de papieren bekertjes (ongeveer half vol anders wordt het een wel heel groot ijsje) en zet deze voor een uur in de vriezer.
• Na een uur haal je ze uit de vriezer en steek je de stokjes in het midden. Die zullen nu netjes rechtop blijven staan.
• Zet weer terug in de vriezer en probeer nog minimaal 3 uur extra geduld te hebben
• Om de ijsjes uit hun vormpjes te halen doop je ze een paar seconden in een bakje met warm water en draai je aan het stokje tot ze loskomen. Trek er voorzichtig uit.
Geniet!

Verantwoord ijsjes eten!
  • Deel dit artikel:

Verantwoord ijsjes eten!

Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1


Per portie
Calorieën 00

1

350 g griekse yoghurt of hangop
100 g appels
50 g mango
1 tbsp honing

3

Bereidingswijze

• Doe de yoghurt in een mengkom en voeg hier de honing aan toe. Roer dit goed door en proef even of het zoet genoeg is naar jouw smaak.
• Snij de appels in partjes en verwijder het klokkenhuis en doe de mango erbij in een apart bakje. Prak dit met een vorm bij elkaar. Het is niet erg als je nog stukjes hebt. Eventueel kan je het ook even blenden in de mixer.
• Voeg het fruit bij de yoghurt en roer dit losjes even door. Je wilt geen egale massa krijgen dus gewoon een paar keer heen en weer en dan klaar
• Schep de yoghurt in de papieren bekertjes (ongeveer half vol anders wordt het een wel heel groot ijsje) en zet deze voor een uur in de vriezer.
• Na een uur haal je ze uit de vriezer en steek je de stokjes in het midden. Die zullen nu netjes rechtop blijven staan.
• Zet weer terug in de vriezer en probeer nog minimaal 3 uur extra geduld te hebben
• Om de ijsjes uit hun vormpjes te halen doop je ze een paar seconden in een bakje met warm water en draai je aan het stokje tot ze loskomen. Trek er voorzichtig uit.
Geniet!

Ingredients

 350 g griekse yoghurt of hangop
 100 g appels
 50 g mango
 1 tbsp honing

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Doe de yoghurt in een mengkom en voeg hier de honing aan toe. Roer dit goed door en proef even of het zoet genoeg is naar jouw smaak.
• Snij de appels in partjes en verwijder het klokkenhuis en doe de mango erbij in een apart bakje. Prak dit met een vorm bij elkaar. Het is niet erg als je nog stukjes hebt. Eventueel kan je het ook even blenden in de mixer.
• Voeg het fruit bij de yoghurt en roer dit losjes even door. Je wilt geen egale massa krijgen dus gewoon een paar keer heen en weer en dan klaar
• Schep de yoghurt in de papieren bekertjes (ongeveer half vol anders wordt het een wel heel groot ijsje) en zet deze voor een uur in de vriezer.
• Na een uur haal je ze uit de vriezer en steek je de stokjes in het midden. Die zullen nu netjes rechtop blijven staan.
• Zet weer terug in de vriezer en probeer nog minimaal 3 uur extra geduld te hebben
• Om de ijsjes uit hun vormpjes te halen doop je ze een paar seconden in een bakje met warm water en draai je aan het stokje tot ze loskomen. Trek er voorzichtig uit.
Geniet!

Verantwoord ijsjes eten!
  • Deel dit recept:

Leave your thought