
Portie grootte 1
Porties 10
- Per portie
- Calorieën 132
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 8.8g14%
- Koolhydraten 8.6g3%
- Eiwitten 4.6g10%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Oven
• Bakpapier
• Mesje
• Snijplank
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Laat de bladerdeeg ontdooien en snij deze schuin door de midden
• Halveer de worstjes dat je 10 stuks krijgt
• Rol elk worstje in 1 stukje bladerdeg en vouw de zijkanten dicht
• Doe dit bij allemaal en leg ze op bakpapier op een bakplaat
• Bak ze voor 10 minuten
• Enjoy!
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Oven
• Bakpapier
• Mesje
• Snijplank
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Laat de bladerdeeg ontdooien en snij deze schuin door de midden
• Halveer de worstjes dat je 10 stuks krijgt
• Rol elk worstje in 1 stukje bladerdeg en vouw de zijkanten dicht
• Doe dit bij allemaal en leg ze op bakpapier op een bakplaat
• Bak ze voor 10 minuten
• Enjoy!