×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties10 PortiesVoorber.10 minKooktijd15 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 132
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.8g14%
Koolhydraten 8.6g3%
Eiwitten 4.6g10%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

5 plakjes roomboter bladerdeeg van Koopmans
1 ei
5 vegetarische worstjes

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakpapier
• Mesje
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Laat de bladerdeeg ontdooien en snij deze schuin door de midden
• Halveer de worstjes dat je 10 stuks krijgt
• Rol elk worstje in 1 stukje bladerdeg en vouw de zijkanten dicht
• Doe dit bij allemaal en leg ze op bakpapier op een bakplaat
• Bak ze voor 10 minuten
• Enjoy!

Ingredients

 5 plakjes roomboter bladerdeeg van Koopmans
 1 ei
 5 vegetarische worstjes

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakpapier
• Mesje
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Laat de bladerdeeg ontdooien en snij deze schuin door de midden
• Halveer de worstjes dat je 10 stuks krijgt
• Rol elk worstje in 1 stukje bladerdeg en vouw de zijkanten dicht
• Doe dit bij allemaal en leg ze op bakpapier op een bakplaat
• Bak ze voor 10 minuten
• Enjoy!

Vegetarische worstenbroodjes
  • Deel dit artikel:

Porties10 PortiesVoorber.10 minKooktijd15 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 132
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.8g14%
Koolhydraten 8.6g3%
Eiwitten 4.6g10%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

5 plakjes roomboter bladerdeeg van Koopmans
1 ei
5 vegetarische worstjes

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakpapier
• Mesje
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Laat de bladerdeeg ontdooien en snij deze schuin door de midden
• Halveer de worstjes dat je 10 stuks krijgt
• Rol elk worstje in 1 stukje bladerdeg en vouw de zijkanten dicht
• Doe dit bij allemaal en leg ze op bakpapier op een bakplaat
• Bak ze voor 10 minuten
• Enjoy!

Ingredients

 5 plakjes roomboter bladerdeeg van Koopmans
 1 ei
 5 vegetarische worstjes

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakpapier
• Mesje
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Laat de bladerdeeg ontdooien en snij deze schuin door de midden
• Halveer de worstjes dat je 10 stuks krijgt
• Rol elk worstje in 1 stukje bladerdeg en vouw de zijkanten dicht
• Doe dit bij allemaal en leg ze op bakpapier op een bakplaat
• Bak ze voor 10 minuten
• Enjoy!

Vegetarische worstenbroodjes
  • Deel dit artikel:

Vegetarische worstenbroodjes

Porties10 PortiesVoorber.10 minKooktijd15 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 132
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.8g14%
Koolhydraten 8.6g3%
Eiwitten 4.6g10%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

5 plakjes roomboter bladerdeeg van Koopmans
1 ei
5 vegetarische worstjes

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakpapier
• Mesje
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Laat de bladerdeeg ontdooien en snij deze schuin door de midden
• Halveer de worstjes dat je 10 stuks krijgt
• Rol elk worstje in 1 stukje bladerdeg en vouw de zijkanten dicht
• Doe dit bij allemaal en leg ze op bakpapier op een bakplaat
• Bak ze voor 10 minuten
• Enjoy!

Ingredients

 5 plakjes roomboter bladerdeeg van Koopmans
 1 ei
 5 vegetarische worstjes

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakpapier
• Mesje
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Laat de bladerdeeg ontdooien en snij deze schuin door de midden
• Halveer de worstjes dat je 10 stuks krijgt
• Rol elk worstje in 1 stukje bladerdeg en vouw de zijkanten dicht
• Doe dit bij allemaal en leg ze op bakpapier op een bakplaat
• Bak ze voor 10 minuten
• Enjoy!

Vegetarische worstenbroodjes
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op