×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.20 minKooktijd20 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 382
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10.2g16%
Koolhydraten 44.8g15%
Eiwitten 22.6g46%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g basmatirijst
200 g tofu
1 samasaya nasi goreng kruiden pasta
250 g nasi bami groente
50 g taugé
1 zelfgemaakte satésaus

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• Pollepel
• Kleine koekenpan

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking
• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Doe een bakpapiertje op de bakplaat
• Snij de tofu in blokjes en knijp zoveel mogelijk het vocht eruit
• Marineer de tofu in een beetje ketjap
• Bak de tofu voor 25 minuten in de oven, tot deze krokant is. Om de 5 minuten de blokjes even draaien
• Maak het recept voor satésaus, deze vind je hier.
• Bak de groene in een koekenpan beetgaar
• Doe de kruidenmix erbij
• Bak de eieren in een andere koekenpan
• Giet de rijst af en meng deze met de groente
• Doe de rijst met groente in een kommetje
• Haal de tofu uit de oven en verdeel de tofu over de kommetjes
• Doe de eieren erbij
• Top af met de satésaus
• Voedingswaarde zijn zonder satésaus

Ingredients

 100 g basmatirijst
 200 g tofu
 1 samasaya nasi goreng kruiden pasta
 250 g nasi bami groente
 50 g taugé
 1 zelfgemaakte satésaus

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• Pollepel
• Kleine koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking
• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Doe een bakpapiertje op de bakplaat
• Snij de tofu in blokjes en knijp zoveel mogelijk het vocht eruit
• Marineer de tofu in een beetje ketjap
• Bak de tofu voor 25 minuten in de oven, tot deze krokant is. Om de 5 minuten de blokjes even draaien
• Maak het recept voor satésaus, deze vind je hier.
• Bak de groene in een koekenpan beetgaar
• Doe de kruidenmix erbij
• Bak de eieren in een andere koekenpan
• Giet de rijst af en meng deze met de groente
• Doe de rijst met groente in een kommetje
• Haal de tofu uit de oven en verdeel de tofu over de kommetjes
• Doe de eieren erbij
• Top af met de satésaus
• Voedingswaarde zijn zonder satésaus

Vegetarische nasi
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.20 minKooktijd20 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 382
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10.2g16%
Koolhydraten 44.8g15%
Eiwitten 22.6g46%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g basmatirijst
200 g tofu
1 samasaya nasi goreng kruiden pasta
250 g nasi bami groente
50 g taugé
1 zelfgemaakte satésaus

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• Pollepel
• Kleine koekenpan

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking
• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Doe een bakpapiertje op de bakplaat
• Snij de tofu in blokjes en knijp zoveel mogelijk het vocht eruit
• Marineer de tofu in een beetje ketjap
• Bak de tofu voor 25 minuten in de oven, tot deze krokant is. Om de 5 minuten de blokjes even draaien
• Maak het recept voor satésaus, deze vind je hier.
• Bak de groene in een koekenpan beetgaar
• Doe de kruidenmix erbij
• Bak de eieren in een andere koekenpan
• Giet de rijst af en meng deze met de groente
• Doe de rijst met groente in een kommetje
• Haal de tofu uit de oven en verdeel de tofu over de kommetjes
• Doe de eieren erbij
• Top af met de satésaus
• Voedingswaarde zijn zonder satésaus

Ingredients

 100 g basmatirijst
 200 g tofu
 1 samasaya nasi goreng kruiden pasta
 250 g nasi bami groente
 50 g taugé
 1 zelfgemaakte satésaus

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• Pollepel
• Kleine koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking
• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Doe een bakpapiertje op de bakplaat
• Snij de tofu in blokjes en knijp zoveel mogelijk het vocht eruit
• Marineer de tofu in een beetje ketjap
• Bak de tofu voor 25 minuten in de oven, tot deze krokant is. Om de 5 minuten de blokjes even draaien
• Maak het recept voor satésaus, deze vind je hier.
• Bak de groene in een koekenpan beetgaar
• Doe de kruidenmix erbij
• Bak de eieren in een andere koekenpan
• Giet de rijst af en meng deze met de groente
• Doe de rijst met groente in een kommetje
• Haal de tofu uit de oven en verdeel de tofu over de kommetjes
• Doe de eieren erbij
• Top af met de satésaus
• Voedingswaarde zijn zonder satésaus

Vegetarische nasi
  • Deel dit artikel:

Vegetarische nasi

Porties2 PortiesVoorber.20 minKooktijd20 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 382
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10.2g16%
Koolhydraten 44.8g15%
Eiwitten 22.6g46%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g basmatirijst
200 g tofu
1 samasaya nasi goreng kruiden pasta
250 g nasi bami groente
50 g taugé
1 zelfgemaakte satésaus

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• Pollepel
• Kleine koekenpan

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking
• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Doe een bakpapiertje op de bakplaat
• Snij de tofu in blokjes en knijp zoveel mogelijk het vocht eruit
• Marineer de tofu in een beetje ketjap
• Bak de tofu voor 25 minuten in de oven, tot deze krokant is. Om de 5 minuten de blokjes even draaien
• Maak het recept voor satésaus, deze vind je hier.
• Bak de groene in een koekenpan beetgaar
• Doe de kruidenmix erbij
• Bak de eieren in een andere koekenpan
• Giet de rijst af en meng deze met de groente
• Doe de rijst met groente in een kommetje
• Haal de tofu uit de oven en verdeel de tofu over de kommetjes
• Doe de eieren erbij
• Top af met de satésaus
• Voedingswaarde zijn zonder satésaus

Ingredients

 100 g basmatirijst
 200 g tofu
 1 samasaya nasi goreng kruiden pasta
 250 g nasi bami groente
 50 g taugé
 1 zelfgemaakte satésaus

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• Pollepel
• Kleine koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking
• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Doe een bakpapiertje op de bakplaat
• Snij de tofu in blokjes en knijp zoveel mogelijk het vocht eruit
• Marineer de tofu in een beetje ketjap
• Bak de tofu voor 25 minuten in de oven, tot deze krokant is. Om de 5 minuten de blokjes even draaien
• Maak het recept voor satésaus, deze vind je hier.
• Bak de groene in een koekenpan beetgaar
• Doe de kruidenmix erbij
• Bak de eieren in een andere koekenpan
• Giet de rijst af en meng deze met de groente
• Doe de rijst met groente in een kommetje
• Haal de tofu uit de oven en verdeel de tofu over de kommetjes
• Doe de eieren erbij
• Top af met de satésaus
• Voedingswaarde zijn zonder satésaus

Vegetarische nasi
  • Deel dit recept: