×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Vegetarische Foe Yong Hai
Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 bord Foe Yong Hai

Porties 2


Per portie
Calorieën 324
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 15.9g25%
Koolhydraten 20.6g7%
Eiwitten 21g42%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

4 eieren
2 teentjes knoflook
1 ui
1 rode paprika
100 g taugé
100 g (kastanje) champignons
Voor de saus
1 ui
1 teentje knoflook
1 blikje tomatenpuree (70 gram)
2 cm gember of 1tl gemberpoeder
1 el sojasaus
2 el ketjap manis
1 el azijn

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Wokpan / grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Knoflookpers
• Mes

3

Bereidingswijze

Voor de saus
• Snipper een ui en gember en pers de knoflook uit.
• Verhit in een steelpannetje een klein scheutje olie en fruit hierin kort de gember en knoflook en voeg hier de ui aan toe.
• Bak dit enkele minuten op gemiddeld vuur.
• Voeg vervolgend de tomatenpuree toe en bak deze even goed door, hierdoor gaat de zurige smaak eraf.
• Voeg de overige ingrediënten toe tezamen met 100 ml water en laat dit even pruttelen tot het de gewenste dikte heeft bereikt.

Voor de Foe Yong Hai
• Voor het eimengsel snijd je alle groentes (behalve de taugé) in grove stukken of naar wens.
• Verhit in de wok een klein beetje olie en fruit 2 uitgeperste teentjes knoflook.
• Klop de eieren alvast los met wat peper en zout.
• Voeg vervolgens eerst de ui en paprika toe en bak dit een paar minuten aan.
• Voeg vervolgens ook de champignons toe en bak ook deze enkele minuten mee.
• Vervolgens voeg je als laatste de taugé toe zodat deze lekker knapperig blijft en voeg de eieren toe.
• Laat het ei deels stollen en “breek” vervolgens het plakkaat ei los in meerdere stukken en herhaal dit tot het ei gaar is.

• Voeg tot slot de saus toe en verwarm het geheel goed door.
Serveer met rijst en/of groentes.

• Voedingswaarde zonder rijst

Ingredients

 4 eieren
 2 teentjes knoflook
 1 ui
 1 rode paprika
 100 g taugé
 100 g (kastanje) champignons
Voor de saus
 1 ui
 1 teentje knoflook
 1 blikje tomatenpuree (70 gram)
 2 cm gember of 1tl gemberpoeder
 1 el sojasaus
 2 el ketjap manis
 1 el azijn

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Wokpan / grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Knoflookpers
• Mes

2

3

Bereidingswijze

Voor de saus
• Snipper een ui en gember en pers de knoflook uit.
• Verhit in een steelpannetje een klein scheutje olie en fruit hierin kort de gember en knoflook en voeg hier de ui aan toe.
• Bak dit enkele minuten op gemiddeld vuur.
• Voeg vervolgend de tomatenpuree toe en bak deze even goed door, hierdoor gaat de zurige smaak eraf.
• Voeg de overige ingrediënten toe tezamen met 100 ml water en laat dit even pruttelen tot het de gewenste dikte heeft bereikt.

Voor de Foe Yong Hai
• Voor het eimengsel snijd je alle groentes (behalve de taugé) in grove stukken of naar wens.
• Verhit in de wok een klein beetje olie en fruit 2 uitgeperste teentjes knoflook.
• Klop de eieren alvast los met wat peper en zout.
• Voeg vervolgens eerst de ui en paprika toe en bak dit een paar minuten aan.
• Voeg vervolgens ook de champignons toe en bak ook deze enkele minuten mee.
• Vervolgens voeg je als laatste de taugé toe zodat deze lekker knapperig blijft en voeg de eieren toe.
• Laat het ei deels stollen en “breek” vervolgens het plakkaat ei los in meerdere stukken en herhaal dit tot het ei gaar is.

• Voeg tot slot de saus toe en verwarm het geheel goed door.
Serveer met rijst en/of groentes.

• Voedingswaarde zonder rijst

Vegetarische Foe Yong Hai
Vegetarische Foe Yong Hai
  • Deel dit artikel:

Vegetarische Foe Yong Hai
Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 bord Foe Yong Hai

Porties 2


Per portie
Calorieën 324
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 15.9g25%
Koolhydraten 20.6g7%
Eiwitten 21g42%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

4 eieren
2 teentjes knoflook
1 ui
1 rode paprika
100 g taugé
100 g (kastanje) champignons
Voor de saus
1 ui
1 teentje knoflook
1 blikje tomatenpuree (70 gram)
2 cm gember of 1tl gemberpoeder
1 el sojasaus
2 el ketjap manis
1 el azijn

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Wokpan / grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Knoflookpers
• Mes

3

Bereidingswijze

Voor de saus
• Snipper een ui en gember en pers de knoflook uit.
• Verhit in een steelpannetje een klein scheutje olie en fruit hierin kort de gember en knoflook en voeg hier de ui aan toe.
• Bak dit enkele minuten op gemiddeld vuur.
• Voeg vervolgend de tomatenpuree toe en bak deze even goed door, hierdoor gaat de zurige smaak eraf.
• Voeg de overige ingrediënten toe tezamen met 100 ml water en laat dit even pruttelen tot het de gewenste dikte heeft bereikt.

Voor de Foe Yong Hai
• Voor het eimengsel snijd je alle groentes (behalve de taugé) in grove stukken of naar wens.
• Verhit in de wok een klein beetje olie en fruit 2 uitgeperste teentjes knoflook.
• Klop de eieren alvast los met wat peper en zout.
• Voeg vervolgens eerst de ui en paprika toe en bak dit een paar minuten aan.
• Voeg vervolgens ook de champignons toe en bak ook deze enkele minuten mee.
• Vervolgens voeg je als laatste de taugé toe zodat deze lekker knapperig blijft en voeg de eieren toe.
• Laat het ei deels stollen en “breek” vervolgens het plakkaat ei los in meerdere stukken en herhaal dit tot het ei gaar is.

• Voeg tot slot de saus toe en verwarm het geheel goed door.
Serveer met rijst en/of groentes.

• Voedingswaarde zonder rijst

Ingredients

 4 eieren
 2 teentjes knoflook
 1 ui
 1 rode paprika
 100 g taugé
 100 g (kastanje) champignons
Voor de saus
 1 ui
 1 teentje knoflook
 1 blikje tomatenpuree (70 gram)
 2 cm gember of 1tl gemberpoeder
 1 el sojasaus
 2 el ketjap manis
 1 el azijn

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Wokpan / grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Knoflookpers
• Mes

2

3

Bereidingswijze

Voor de saus
• Snipper een ui en gember en pers de knoflook uit.
• Verhit in een steelpannetje een klein scheutje olie en fruit hierin kort de gember en knoflook en voeg hier de ui aan toe.
• Bak dit enkele minuten op gemiddeld vuur.
• Voeg vervolgend de tomatenpuree toe en bak deze even goed door, hierdoor gaat de zurige smaak eraf.
• Voeg de overige ingrediënten toe tezamen met 100 ml water en laat dit even pruttelen tot het de gewenste dikte heeft bereikt.

Voor de Foe Yong Hai
• Voor het eimengsel snijd je alle groentes (behalve de taugé) in grove stukken of naar wens.
• Verhit in de wok een klein beetje olie en fruit 2 uitgeperste teentjes knoflook.
• Klop de eieren alvast los met wat peper en zout.
• Voeg vervolgens eerst de ui en paprika toe en bak dit een paar minuten aan.
• Voeg vervolgens ook de champignons toe en bak ook deze enkele minuten mee.
• Vervolgens voeg je als laatste de taugé toe zodat deze lekker knapperig blijft en voeg de eieren toe.
• Laat het ei deels stollen en “breek” vervolgens het plakkaat ei los in meerdere stukken en herhaal dit tot het ei gaar is.

• Voeg tot slot de saus toe en verwarm het geheel goed door.
Serveer met rijst en/of groentes.

• Voedingswaarde zonder rijst

Vegetarische Foe Yong Hai
Vegetarische Foe Yong Hai
  • Deel dit artikel:

Vegetarische Foe Yong Hai

Vegetarische Foe Yong Hai
Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 bord Foe Yong Hai

Porties 2


Per portie
Calorieën 324
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 15.9g25%
Koolhydraten 20.6g7%
Eiwitten 21g42%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

4 eieren
2 teentjes knoflook
1 ui
1 rode paprika
100 g taugé
100 g (kastanje) champignons
Voor de saus
1 ui
1 teentje knoflook
1 blikje tomatenpuree (70 gram)
2 cm gember of 1tl gemberpoeder
1 el sojasaus
2 el ketjap manis
1 el azijn

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Wokpan / grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Knoflookpers
• Mes

3

Bereidingswijze

Voor de saus
• Snipper een ui en gember en pers de knoflook uit.
• Verhit in een steelpannetje een klein scheutje olie en fruit hierin kort de gember en knoflook en voeg hier de ui aan toe.
• Bak dit enkele minuten op gemiddeld vuur.
• Voeg vervolgend de tomatenpuree toe en bak deze even goed door, hierdoor gaat de zurige smaak eraf.
• Voeg de overige ingrediënten toe tezamen met 100 ml water en laat dit even pruttelen tot het de gewenste dikte heeft bereikt.

Voor de Foe Yong Hai
• Voor het eimengsel snijd je alle groentes (behalve de taugé) in grove stukken of naar wens.
• Verhit in de wok een klein beetje olie en fruit 2 uitgeperste teentjes knoflook.
• Klop de eieren alvast los met wat peper en zout.
• Voeg vervolgens eerst de ui en paprika toe en bak dit een paar minuten aan.
• Voeg vervolgens ook de champignons toe en bak ook deze enkele minuten mee.
• Vervolgens voeg je als laatste de taugé toe zodat deze lekker knapperig blijft en voeg de eieren toe.
• Laat het ei deels stollen en “breek” vervolgens het plakkaat ei los in meerdere stukken en herhaal dit tot het ei gaar is.

• Voeg tot slot de saus toe en verwarm het geheel goed door.
Serveer met rijst en/of groentes.

• Voedingswaarde zonder rijst

Ingredients

 4 eieren
 2 teentjes knoflook
 1 ui
 1 rode paprika
 100 g taugé
 100 g (kastanje) champignons
Voor de saus
 1 ui
 1 teentje knoflook
 1 blikje tomatenpuree (70 gram)
 2 cm gember of 1tl gemberpoeder
 1 el sojasaus
 2 el ketjap manis
 1 el azijn

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Wokpan / grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Knoflookpers
• Mes

2

3

Bereidingswijze

Voor de saus
• Snipper een ui en gember en pers de knoflook uit.
• Verhit in een steelpannetje een klein scheutje olie en fruit hierin kort de gember en knoflook en voeg hier de ui aan toe.
• Bak dit enkele minuten op gemiddeld vuur.
• Voeg vervolgend de tomatenpuree toe en bak deze even goed door, hierdoor gaat de zurige smaak eraf.
• Voeg de overige ingrediënten toe tezamen met 100 ml water en laat dit even pruttelen tot het de gewenste dikte heeft bereikt.

Voor de Foe Yong Hai
• Voor het eimengsel snijd je alle groentes (behalve de taugé) in grove stukken of naar wens.
• Verhit in de wok een klein beetje olie en fruit 2 uitgeperste teentjes knoflook.
• Klop de eieren alvast los met wat peper en zout.
• Voeg vervolgens eerst de ui en paprika toe en bak dit een paar minuten aan.
• Voeg vervolgens ook de champignons toe en bak ook deze enkele minuten mee.
• Vervolgens voeg je als laatste de taugé toe zodat deze lekker knapperig blijft en voeg de eieren toe.
• Laat het ei deels stollen en “breek” vervolgens het plakkaat ei los in meerdere stukken en herhaal dit tot het ei gaar is.

• Voeg tot slot de saus toe en verwarm het geheel goed door.
Serveer met rijst en/of groentes.

• Voedingswaarde zonder rijst

Vegetarische Foe Yong Hai
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op