×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd5 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 274
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 2.7g5%
Koolhydraten 48.1g17%
Eiwitten 11.9g24%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 porties
2 volkoren wraps
100 g zoete aardappel
1,50 tbsp munt
1,50 tbsp koriander
1 tsp citroenrasp (van de schil)
30 g basmatirijst, ongekookt gewogen
50 g Vivera kipstuckjes
50 komkommer
1 tsp olijfolie

2

Benodigdheden

• Magnetron
• Huishoudfolie
• Vork
• Koekenpan

3

Bereidingswijze

• Snij de zoete aardappel in ongeveer 3 stukken en prik hier gaatjes in met een vork
• Rol de stukjes apart in huishoudfolie
• Zet de in het midden van de magnetron voor ongeveer 3-6 minuten (afhankelijk van de soort aardappel; dit is voor de oranje variant) tot ze zacht zijn.
• Haal de schil van de zoete aardappels af.
• Snijd de aardappelen in plakken of prak de aardappels met een vork en roer de kruiden erdoor (munt, koriander en citroen schil).
• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel deze af met koud water.
• Doe een theelepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipstuckjes kort aan tot ze een beetje krokant zijn.
• Snijd de komkommer fijn.
• Verdeel de zoete aardappelmix over de twee wraps en verdeel daarna de komkommer en kipstuckjes erover.
• Rol de wraps op en happen maar!

Ingredients

Voor 2 porties
 2 volkoren wraps
 100 g zoete aardappel
 1,50 tbsp munt
 1,50 tbsp koriander
 1 tsp citroenrasp (van de schil)
 30 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 50 g Vivera kipstuckjes
 50 komkommer
 1 tsp olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Magnetron
• Huishoudfolie
• Vork
• Koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Snij de zoete aardappel in ongeveer 3 stukken en prik hier gaatjes in met een vork
• Rol de stukjes apart in huishoudfolie
• Zet de in het midden van de magnetron voor ongeveer 3-6 minuten (afhankelijk van de soort aardappel; dit is voor de oranje variant) tot ze zacht zijn.
• Haal de schil van de zoete aardappels af.
• Snijd de aardappelen in plakken of prak de aardappels met een vork en roer de kruiden erdoor (munt, koriander en citroen schil).
• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel deze af met koud water.
• Doe een theelepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipstuckjes kort aan tot ze een beetje krokant zijn.
• Snijd de komkommer fijn.
• Verdeel de zoete aardappelmix over de twee wraps en verdeel daarna de komkommer en kipstuckjes erover.
• Rol de wraps op en happen maar!

Vegan zoete aardappel wrap
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd5 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 274
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 2.7g5%
Koolhydraten 48.1g17%
Eiwitten 11.9g24%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 porties
2 volkoren wraps
100 g zoete aardappel
1,50 tbsp munt
1,50 tbsp koriander
1 tsp citroenrasp (van de schil)
30 g basmatirijst, ongekookt gewogen
50 g Vivera kipstuckjes
50 komkommer
1 tsp olijfolie

2

Benodigdheden

• Magnetron
• Huishoudfolie
• Vork
• Koekenpan

3

Bereidingswijze

• Snij de zoete aardappel in ongeveer 3 stukken en prik hier gaatjes in met een vork
• Rol de stukjes apart in huishoudfolie
• Zet de in het midden van de magnetron voor ongeveer 3-6 minuten (afhankelijk van de soort aardappel; dit is voor de oranje variant) tot ze zacht zijn.
• Haal de schil van de zoete aardappels af.
• Snijd de aardappelen in plakken of prak de aardappels met een vork en roer de kruiden erdoor (munt, koriander en citroen schil).
• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel deze af met koud water.
• Doe een theelepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipstuckjes kort aan tot ze een beetje krokant zijn.
• Snijd de komkommer fijn.
• Verdeel de zoete aardappelmix over de twee wraps en verdeel daarna de komkommer en kipstuckjes erover.
• Rol de wraps op en happen maar!

Ingredients

Voor 2 porties
 2 volkoren wraps
 100 g zoete aardappel
 1,50 tbsp munt
 1,50 tbsp koriander
 1 tsp citroenrasp (van de schil)
 30 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 50 g Vivera kipstuckjes
 50 komkommer
 1 tsp olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Magnetron
• Huishoudfolie
• Vork
• Koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Snij de zoete aardappel in ongeveer 3 stukken en prik hier gaatjes in met een vork
• Rol de stukjes apart in huishoudfolie
• Zet de in het midden van de magnetron voor ongeveer 3-6 minuten (afhankelijk van de soort aardappel; dit is voor de oranje variant) tot ze zacht zijn.
• Haal de schil van de zoete aardappels af.
• Snijd de aardappelen in plakken of prak de aardappels met een vork en roer de kruiden erdoor (munt, koriander en citroen schil).
• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel deze af met koud water.
• Doe een theelepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipstuckjes kort aan tot ze een beetje krokant zijn.
• Snijd de komkommer fijn.
• Verdeel de zoete aardappelmix over de twee wraps en verdeel daarna de komkommer en kipstuckjes erover.
• Rol de wraps op en happen maar!

Vegan zoete aardappel wrap
  • Deel dit artikel:

Vegan zoete aardappel wrap

Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd5 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 274
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 2.7g5%
Koolhydraten 48.1g17%
Eiwitten 11.9g24%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 2 porties
2 volkoren wraps
100 g zoete aardappel
1,50 tbsp munt
1,50 tbsp koriander
1 tsp citroenrasp (van de schil)
30 g basmatirijst, ongekookt gewogen
50 g Vivera kipstuckjes
50 komkommer
1 tsp olijfolie

2

Benodigdheden

• Magnetron
• Huishoudfolie
• Vork
• Koekenpan

3

Bereidingswijze

• Snij de zoete aardappel in ongeveer 3 stukken en prik hier gaatjes in met een vork
• Rol de stukjes apart in huishoudfolie
• Zet de in het midden van de magnetron voor ongeveer 3-6 minuten (afhankelijk van de soort aardappel; dit is voor de oranje variant) tot ze zacht zijn.
• Haal de schil van de zoete aardappels af.
• Snijd de aardappelen in plakken of prak de aardappels met een vork en roer de kruiden erdoor (munt, koriander en citroen schil).
• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel deze af met koud water.
• Doe een theelepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipstuckjes kort aan tot ze een beetje krokant zijn.
• Snijd de komkommer fijn.
• Verdeel de zoete aardappelmix over de twee wraps en verdeel daarna de komkommer en kipstuckjes erover.
• Rol de wraps op en happen maar!

Ingredients

Voor 2 porties
 2 volkoren wraps
 100 g zoete aardappel
 1,50 tbsp munt
 1,50 tbsp koriander
 1 tsp citroenrasp (van de schil)
 30 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 50 g Vivera kipstuckjes
 50 komkommer
 1 tsp olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Magnetron
• Huishoudfolie
• Vork
• Koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Snij de zoete aardappel in ongeveer 3 stukken en prik hier gaatjes in met een vork
• Rol de stukjes apart in huishoudfolie
• Zet de in het midden van de magnetron voor ongeveer 3-6 minuten (afhankelijk van de soort aardappel; dit is voor de oranje variant) tot ze zacht zijn.
• Haal de schil van de zoete aardappels af.
• Snijd de aardappelen in plakken of prak de aardappels met een vork en roer de kruiden erdoor (munt, koriander en citroen schil).
• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel deze af met koud water.
• Doe een theelepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipstuckjes kort aan tot ze een beetje krokant zijn.
• Snijd de komkommer fijn.
• Verdeel de zoete aardappelmix over de twee wraps en verdeel daarna de komkommer en kipstuckjes erover.
• Rol de wraps op en happen maar!

Vegan zoete aardappel wrap
  • Deel dit recept:

Leave your thought