×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e


Per portie
Calorieën 316
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 23g36%
Koolhydraten 18g6%
Eiwitten 8.5g17%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de cake
130 g wortel
235 g walnoten
165 g rozijnen
40 g kokosrasp
40 g dadelstroop
1 tsp vanille extract
2 tsp kaneel
1 Orangefit Vanille
Voor de icing
200 g cashewnoten ongezouten
1 Orangefit Vanille
120 ml water
40 g gesmolten kokosolie
2 tsp vanille extract

2

Benodigdheden

• Bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Keukenmachine / blender

3

Bereidingswijze

• Doe de wortel in de keukenmachine en maal kort tot het iets fijner is gesneden
• Doe de overige ingrediënten voor de cake bij de wortel en maal tot alles goed met elkaar vermengd is
• Overdrijf niet! Het mag een beetje grof zijn
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm en spray deze in met bakspray
• Doe het mengsel voor de cake in de bakvorm en druk goed aan met bijvoorbeeld een spatel
• Maak de keukenmachine schoon en doe de ingrediënten voor de icing in de keukenmachine
• Verspreid dit over de carrot cake
• Top eventueel met pitten/zaden of meer noten
• Doe hem minimaal twee uur in de vriezer
• Bewaar hem ten alle tijden in de vriezer! Kort voor het smullen ervan er even uithalen 🙂

Ingredients

Voor de cake
 130 g wortel
 235 g walnoten
 165 g rozijnen
 40 g kokosrasp
 40 g dadelstroop
 1 tsp vanille extract
 2 tsp kaneel
 1 Orangefit Vanille
Voor de icing
 200 g cashewnoten ongezouten
 1 Orangefit Vanille
 120 ml water
 40 g gesmolten kokosolie
 2 tsp vanille extract

Directions

1

2

Benodigdheden

• Bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Keukenmachine / blender

2

3

Bereidingswijze

• Doe de wortel in de keukenmachine en maal kort tot het iets fijner is gesneden
• Doe de overige ingrediënten voor de cake bij de wortel en maal tot alles goed met elkaar vermengd is
• Overdrijf niet! Het mag een beetje grof zijn
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm en spray deze in met bakspray
• Doe het mengsel voor de cake in de bakvorm en druk goed aan met bijvoorbeeld een spatel
• Maak de keukenmachine schoon en doe de ingrediënten voor de icing in de keukenmachine
• Verspreid dit over de carrot cake
• Top eventueel met pitten/zaden of meer noten
• Doe hem minimaal twee uur in de vriezer
• Bewaar hem ten alle tijden in de vriezer! Kort voor het smullen ervan er even uithalen 🙂

Vegan worteltaart bars!
  • Deel dit artikel:

Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e


Per portie
Calorieën 316
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 23g36%
Koolhydraten 18g6%
Eiwitten 8.5g17%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de cake
130 g wortel
235 g walnoten
165 g rozijnen
40 g kokosrasp
40 g dadelstroop
1 tsp vanille extract
2 tsp kaneel
1 Orangefit Vanille
Voor de icing
200 g cashewnoten ongezouten
1 Orangefit Vanille
120 ml water
40 g gesmolten kokosolie
2 tsp vanille extract

2

Benodigdheden

• Bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Keukenmachine / blender

3

Bereidingswijze

• Doe de wortel in de keukenmachine en maal kort tot het iets fijner is gesneden
• Doe de overige ingrediënten voor de cake bij de wortel en maal tot alles goed met elkaar vermengd is
• Overdrijf niet! Het mag een beetje grof zijn
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm en spray deze in met bakspray
• Doe het mengsel voor de cake in de bakvorm en druk goed aan met bijvoorbeeld een spatel
• Maak de keukenmachine schoon en doe de ingrediënten voor de icing in de keukenmachine
• Verspreid dit over de carrot cake
• Top eventueel met pitten/zaden of meer noten
• Doe hem minimaal twee uur in de vriezer
• Bewaar hem ten alle tijden in de vriezer! Kort voor het smullen ervan er even uithalen 🙂

Ingredients

Voor de cake
 130 g wortel
 235 g walnoten
 165 g rozijnen
 40 g kokosrasp
 40 g dadelstroop
 1 tsp vanille extract
 2 tsp kaneel
 1 Orangefit Vanille
Voor de icing
 200 g cashewnoten ongezouten
 1 Orangefit Vanille
 120 ml water
 40 g gesmolten kokosolie
 2 tsp vanille extract

Directions

1

2

Benodigdheden

• Bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Keukenmachine / blender

2

3

Bereidingswijze

• Doe de wortel in de keukenmachine en maal kort tot het iets fijner is gesneden
• Doe de overige ingrediënten voor de cake bij de wortel en maal tot alles goed met elkaar vermengd is
• Overdrijf niet! Het mag een beetje grof zijn
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm en spray deze in met bakspray
• Doe het mengsel voor de cake in de bakvorm en druk goed aan met bijvoorbeeld een spatel
• Maak de keukenmachine schoon en doe de ingrediënten voor de icing in de keukenmachine
• Verspreid dit over de carrot cake
• Top eventueel met pitten/zaden of meer noten
• Doe hem minimaal twee uur in de vriezer
• Bewaar hem ten alle tijden in de vriezer! Kort voor het smullen ervan er even uithalen 🙂

Vegan worteltaart bars!
  • Deel dit artikel:

Vegan worteltaart bars!

Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e


Per portie
Calorieën 316
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 23g36%
Koolhydraten 18g6%
Eiwitten 8.5g17%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de cake
130 g wortel
235 g walnoten
165 g rozijnen
40 g kokosrasp
40 g dadelstroop
1 tsp vanille extract
2 tsp kaneel
1 Orangefit Vanille
Voor de icing
200 g cashewnoten ongezouten
1 Orangefit Vanille
120 ml water
40 g gesmolten kokosolie
2 tsp vanille extract

2

Benodigdheden

• Bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Keukenmachine / blender

3

Bereidingswijze

• Doe de wortel in de keukenmachine en maal kort tot het iets fijner is gesneden
• Doe de overige ingrediënten voor de cake bij de wortel en maal tot alles goed met elkaar vermengd is
• Overdrijf niet! Het mag een beetje grof zijn
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm en spray deze in met bakspray
• Doe het mengsel voor de cake in de bakvorm en druk goed aan met bijvoorbeeld een spatel
• Maak de keukenmachine schoon en doe de ingrediënten voor de icing in de keukenmachine
• Verspreid dit over de carrot cake
• Top eventueel met pitten/zaden of meer noten
• Doe hem minimaal twee uur in de vriezer
• Bewaar hem ten alle tijden in de vriezer! Kort voor het smullen ervan er even uithalen 🙂

Ingredients

Voor de cake
 130 g wortel
 235 g walnoten
 165 g rozijnen
 40 g kokosrasp
 40 g dadelstroop
 1 tsp vanille extract
 2 tsp kaneel
 1 Orangefit Vanille
Voor de icing
 200 g cashewnoten ongezouten
 1 Orangefit Vanille
 120 ml water
 40 g gesmolten kokosolie
 2 tsp vanille extract

Directions

1

2

Benodigdheden

• Bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Keukenmachine / blender

2

3

Bereidingswijze

• Doe de wortel in de keukenmachine en maal kort tot het iets fijner is gesneden
• Doe de overige ingrediënten voor de cake bij de wortel en maal tot alles goed met elkaar vermengd is
• Overdrijf niet! Het mag een beetje grof zijn
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm en spray deze in met bakspray
• Doe het mengsel voor de cake in de bakvorm en druk goed aan met bijvoorbeeld een spatel
• Maak de keukenmachine schoon en doe de ingrediënten voor de icing in de keukenmachine
• Verspreid dit over de carrot cake
• Top eventueel met pitten/zaden of meer noten
• Doe hem minimaal twee uur in de vriezer
• Bewaar hem ten alle tijden in de vriezer! Kort voor het smullen ervan er even uithalen 🙂

Vegan worteltaart bars!
  • Deel dit recept: