
Portie grootte 1/14e
- Per portie
- Calorieën 316
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 23g36%
- Koolhydraten 18g6%
- Eiwitten 8.5g17%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Keukenmachine / blender
3
Bereidingswijze
• Doe de wortel in de keukenmachine en maal kort tot het iets fijner is gesneden
• Doe de overige ingrediënten voor de cake bij de wortel en maal tot alles goed met elkaar vermengd is
• Overdrijf niet! Het mag een beetje grof zijn
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm en spray deze in met bakspray
• Doe het mengsel voor de cake in de bakvorm en druk goed aan met bijvoorbeeld een spatel
• Maak de keukenmachine schoon en doe de ingrediënten voor de icing in de keukenmachine
• Verspreid dit over de carrot cake
• Top eventueel met pitten/zaden of meer noten
• Doe hem minimaal twee uur in de vriezer
• Bewaar hem ten alle tijden in de vriezer! Kort voor het smullen ervan er even uithalen 🙂
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Bakvorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Keukenmachine / blender
3
Bereidingswijze
• Doe de wortel in de keukenmachine en maal kort tot het iets fijner is gesneden
• Doe de overige ingrediënten voor de cake bij de wortel en maal tot alles goed met elkaar vermengd is
• Overdrijf niet! Het mag een beetje grof zijn
• Doe een bakpapiertje in de bakvorm en spray deze in met bakspray
• Doe het mengsel voor de cake in de bakvorm en druk goed aan met bijvoorbeeld een spatel
• Maak de keukenmachine schoon en doe de ingrediënten voor de icing in de keukenmachine
• Verspreid dit over de carrot cake
• Top eventueel met pitten/zaden of meer noten
• Doe hem minimaal twee uur in de vriezer
• Bewaar hem ten alle tijden in de vriezer! Kort voor het smullen ervan er even uithalen 🙂