×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Afvallen
Porties4 PortiesVoorber.15 minKooktijd45 minTotale tijd1 uur
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie quiche

Porties 4


Per portie
Calorieën 394
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 12g19%
Koolhydraten 48.4g17%
Eiwitten 17.5g35%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

6 plakken hartige taartdeeg
300 g (kastanje)champignons
300 g spinazie
4 cherrytomaatjes
30 g zongedroogde tomaten
2 uien
2 teentjes knoflook
Voor de saus
100 g kikkererwtenmeel
1 bouillonblokje
½ tl basilicum
½ tl kerriepoeder
3 el edelgistvlokken
1 el plantaardige boter

2

Benodigdheden

• Oven
• Quichevorm
• Maatbeker
• Weegschaal
• Steelpannetje
• Pan

3

Bereidingswijze

• Snijd de ui en de champignons in grove plakken.
• Verhit in een pan een scheutje olie, knijp hier 2 tenen knoflook in uit en bak het kort mee.
• Voeg hieraan de champignons en de uien toe en bak tot de uien glazig zijn, voeg nu in delen de spinazie toe, giet eventueel vocht vanuit de spinazie af.
• Zet het mengsel weg voor later gebruik.

• Maak nu de saus: Doe in een steelpannetje 300 ml water, het bouillonblokje en de plantaardige boter en breng dit langzaam aan de kook.
• Meng in een maatbeker nog 200 ml water, het kikkererwtenmeel, de kruiden en de edelgistvlokken tot een glad papje.
• Voeg nu het papje toe aan de kokende bouillon en roer tot het een dikke saus is.

• Vet de quichevorm in en bekleed deze met de plakjes hartige taartdeeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem.
• Meng het mengsel met kikkererwtenmeel en spinazie door elkaar heen. Stort alles in de quichevorm.

• Garneer de bovenkant met de cherrytomaatjes en stukjes zongedroogde tomaat.
• Bak de quiche in ongeveer 45 minuten af in de oven. •
• Laat voor het serveren even 10 minuten rusten.
• Ook erg lekker koud.

Ingredients

 6 plakken hartige taartdeeg
 300 g (kastanje)champignons
 300 g spinazie
 4 cherrytomaatjes
 30 g zongedroogde tomaten
 2 uien
 2 teentjes knoflook
Voor de saus
 100 g kikkererwtenmeel
 1 bouillonblokje
 ½ tl basilicum
 ½ tl kerriepoeder
 3 el edelgistvlokken
 1 el plantaardige boter

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Quichevorm
• Maatbeker
• Weegschaal
• Steelpannetje
• Pan

2

3

Bereidingswijze

• Snijd de ui en de champignons in grove plakken.
• Verhit in een pan een scheutje olie, knijp hier 2 tenen knoflook in uit en bak het kort mee.
• Voeg hieraan de champignons en de uien toe en bak tot de uien glazig zijn, voeg nu in delen de spinazie toe, giet eventueel vocht vanuit de spinazie af.
• Zet het mengsel weg voor later gebruik.

• Maak nu de saus: Doe in een steelpannetje 300 ml water, het bouillonblokje en de plantaardige boter en breng dit langzaam aan de kook.
• Meng in een maatbeker nog 200 ml water, het kikkererwtenmeel, de kruiden en de edelgistvlokken tot een glad papje.
• Voeg nu het papje toe aan de kokende bouillon en roer tot het een dikke saus is.

• Vet de quichevorm in en bekleed deze met de plakjes hartige taartdeeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem.
• Meng het mengsel met kikkererwtenmeel en spinazie door elkaar heen. Stort alles in de quichevorm.

• Garneer de bovenkant met de cherrytomaatjes en stukjes zongedroogde tomaat.
• Bak de quiche in ongeveer 45 minuten af in de oven. •
• Laat voor het serveren even 10 minuten rusten.
• Ook erg lekker koud.

Vegan quiche
Afvallen
  • Deel dit artikel:

Afvallen
Porties4 PortiesVoorber.15 minKooktijd45 minTotale tijd1 uur
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie quiche

Porties 4


Per portie
Calorieën 394
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 12g19%
Koolhydraten 48.4g17%
Eiwitten 17.5g35%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

6 plakken hartige taartdeeg
300 g (kastanje)champignons
300 g spinazie
4 cherrytomaatjes
30 g zongedroogde tomaten
2 uien
2 teentjes knoflook
Voor de saus
100 g kikkererwtenmeel
1 bouillonblokje
½ tl basilicum
½ tl kerriepoeder
3 el edelgistvlokken
1 el plantaardige boter

2

Benodigdheden

• Oven
• Quichevorm
• Maatbeker
• Weegschaal
• Steelpannetje
• Pan

3

Bereidingswijze

• Snijd de ui en de champignons in grove plakken.
• Verhit in een pan een scheutje olie, knijp hier 2 tenen knoflook in uit en bak het kort mee.
• Voeg hieraan de champignons en de uien toe en bak tot de uien glazig zijn, voeg nu in delen de spinazie toe, giet eventueel vocht vanuit de spinazie af.
• Zet het mengsel weg voor later gebruik.

• Maak nu de saus: Doe in een steelpannetje 300 ml water, het bouillonblokje en de plantaardige boter en breng dit langzaam aan de kook.
• Meng in een maatbeker nog 200 ml water, het kikkererwtenmeel, de kruiden en de edelgistvlokken tot een glad papje.
• Voeg nu het papje toe aan de kokende bouillon en roer tot het een dikke saus is.

• Vet de quichevorm in en bekleed deze met de plakjes hartige taartdeeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem.
• Meng het mengsel met kikkererwtenmeel en spinazie door elkaar heen. Stort alles in de quichevorm.

• Garneer de bovenkant met de cherrytomaatjes en stukjes zongedroogde tomaat.
• Bak de quiche in ongeveer 45 minuten af in de oven. •
• Laat voor het serveren even 10 minuten rusten.
• Ook erg lekker koud.

Ingredients

 6 plakken hartige taartdeeg
 300 g (kastanje)champignons
 300 g spinazie
 4 cherrytomaatjes
 30 g zongedroogde tomaten
 2 uien
 2 teentjes knoflook
Voor de saus
 100 g kikkererwtenmeel
 1 bouillonblokje
 ½ tl basilicum
 ½ tl kerriepoeder
 3 el edelgistvlokken
 1 el plantaardige boter

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Quichevorm
• Maatbeker
• Weegschaal
• Steelpannetje
• Pan

2

3

Bereidingswijze

• Snijd de ui en de champignons in grove plakken.
• Verhit in een pan een scheutje olie, knijp hier 2 tenen knoflook in uit en bak het kort mee.
• Voeg hieraan de champignons en de uien toe en bak tot de uien glazig zijn, voeg nu in delen de spinazie toe, giet eventueel vocht vanuit de spinazie af.
• Zet het mengsel weg voor later gebruik.

• Maak nu de saus: Doe in een steelpannetje 300 ml water, het bouillonblokje en de plantaardige boter en breng dit langzaam aan de kook.
• Meng in een maatbeker nog 200 ml water, het kikkererwtenmeel, de kruiden en de edelgistvlokken tot een glad papje.
• Voeg nu het papje toe aan de kokende bouillon en roer tot het een dikke saus is.

• Vet de quichevorm in en bekleed deze met de plakjes hartige taartdeeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem.
• Meng het mengsel met kikkererwtenmeel en spinazie door elkaar heen. Stort alles in de quichevorm.

• Garneer de bovenkant met de cherrytomaatjes en stukjes zongedroogde tomaat.
• Bak de quiche in ongeveer 45 minuten af in de oven. •
• Laat voor het serveren even 10 minuten rusten.
• Ook erg lekker koud.

Vegan quiche
Afvallen
  • Deel dit artikel:

Vegan quiche

Afvallen
Porties4 PortiesVoorber.15 minKooktijd45 minTotale tijd1 uur
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie quiche

Porties 4


Per portie
Calorieën 394
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 12g19%
Koolhydraten 48.4g17%
Eiwitten 17.5g35%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

6 plakken hartige taartdeeg
300 g (kastanje)champignons
300 g spinazie
4 cherrytomaatjes
30 g zongedroogde tomaten
2 uien
2 teentjes knoflook
Voor de saus
100 g kikkererwtenmeel
1 bouillonblokje
½ tl basilicum
½ tl kerriepoeder
3 el edelgistvlokken
1 el plantaardige boter

2

Benodigdheden

• Oven
• Quichevorm
• Maatbeker
• Weegschaal
• Steelpannetje
• Pan

3

Bereidingswijze

• Snijd de ui en de champignons in grove plakken.
• Verhit in een pan een scheutje olie, knijp hier 2 tenen knoflook in uit en bak het kort mee.
• Voeg hieraan de champignons en de uien toe en bak tot de uien glazig zijn, voeg nu in delen de spinazie toe, giet eventueel vocht vanuit de spinazie af.
• Zet het mengsel weg voor later gebruik.

• Maak nu de saus: Doe in een steelpannetje 300 ml water, het bouillonblokje en de plantaardige boter en breng dit langzaam aan de kook.
• Meng in een maatbeker nog 200 ml water, het kikkererwtenmeel, de kruiden en de edelgistvlokken tot een glad papje.
• Voeg nu het papje toe aan de kokende bouillon en roer tot het een dikke saus is.

• Vet de quichevorm in en bekleed deze met de plakjes hartige taartdeeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem.
• Meng het mengsel met kikkererwtenmeel en spinazie door elkaar heen. Stort alles in de quichevorm.

• Garneer de bovenkant met de cherrytomaatjes en stukjes zongedroogde tomaat.
• Bak de quiche in ongeveer 45 minuten af in de oven. •
• Laat voor het serveren even 10 minuten rusten.
• Ook erg lekker koud.

Ingredients

 6 plakken hartige taartdeeg
 300 g (kastanje)champignons
 300 g spinazie
 4 cherrytomaatjes
 30 g zongedroogde tomaten
 2 uien
 2 teentjes knoflook
Voor de saus
 100 g kikkererwtenmeel
 1 bouillonblokje
 ½ tl basilicum
 ½ tl kerriepoeder
 3 el edelgistvlokken
 1 el plantaardige boter

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Quichevorm
• Maatbeker
• Weegschaal
• Steelpannetje
• Pan

2

3

Bereidingswijze

• Snijd de ui en de champignons in grove plakken.
• Verhit in een pan een scheutje olie, knijp hier 2 tenen knoflook in uit en bak het kort mee.
• Voeg hieraan de champignons en de uien toe en bak tot de uien glazig zijn, voeg nu in delen de spinazie toe, giet eventueel vocht vanuit de spinazie af.
• Zet het mengsel weg voor later gebruik.

• Maak nu de saus: Doe in een steelpannetje 300 ml water, het bouillonblokje en de plantaardige boter en breng dit langzaam aan de kook.
• Meng in een maatbeker nog 200 ml water, het kikkererwtenmeel, de kruiden en de edelgistvlokken tot een glad papje.
• Voeg nu het papje toe aan de kokende bouillon en roer tot het een dikke saus is.

• Vet de quichevorm in en bekleed deze met de plakjes hartige taartdeeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem.
• Meng het mengsel met kikkererwtenmeel en spinazie door elkaar heen. Stort alles in de quichevorm.

• Garneer de bovenkant met de cherrytomaatjes en stukjes zongedroogde tomaat.
• Bak de quiche in ongeveer 45 minuten af in de oven. •
• Laat voor het serveren even 10 minuten rusten.
• Ook erg lekker koud.

Vegan quiche
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.