×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

pompoen reep
Porties6 PortiesVoorber.20 minKooktijd25 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 6


Per portie
Calorieën 235
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9.3g15%
Koolhydraten 25.9g9%
Eiwitten 10.2g21%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

160 g havermout
40 g eiwitpoeder
1 tsp zout
1 tsp kaneel/koekkruiden
300 g pompoen in blokjes (vers of diepvries)
3 tbsp agavesiroop of dadenlstroop
3 tbsp amandelmelk
1 tsp vanille extract
30 g olijfolie
optioneel chocoladerasp

2

Benodigdheden

• Pan
• Mengkom
• Ovenschaal
• Oven
• Staafmixer

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Zet een pan met water op het vuur en als het kookt, voeg dan de pompoen toe
• Laat 15-20 minuten koken tot het zacht is
• Doe alle droge ingrediënten in een mengkom
• Als de pompoen klaar is, giet deze dan af en pureer met een staafmixer
• Doe alle natte ingrediënten bij de droge ingrediënten
• Spray de ovenschaal in met bakspray en doe het mengsel hierin
• Top eventueel af met chocolade of andere toppings naar wens
• Bak 25 minuten en laat hem daarna afkoelen in de oven terwijl je deze uitschakelt
• Als de pompoen havermout is afgekoeld kun je deze in repen snijden
• Daarna eventueel nog lekker te maken met noten of fruit!

Ingredients

 160 g havermout
 40 g eiwitpoeder
 1 tsp zout
 1 tsp kaneel/koekkruiden
 300 g pompoen in blokjes (vers of diepvries)
 3 tbsp agavesiroop of dadenlstroop
 3 tbsp amandelmelk
 1 tsp vanille extract
 30 g olijfolie
 optioneel chocoladerasp

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan
• Mengkom
• Ovenschaal
• Oven
• Staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Zet een pan met water op het vuur en als het kookt, voeg dan de pompoen toe
• Laat 15-20 minuten koken tot het zacht is
• Doe alle droge ingrediënten in een mengkom
• Als de pompoen klaar is, giet deze dan af en pureer met een staafmixer
• Doe alle natte ingrediënten bij de droge ingrediënten
• Spray de ovenschaal in met bakspray en doe het mengsel hierin
• Top eventueel af met chocolade of andere toppings naar wens
• Bak 25 minuten en laat hem daarna afkoelen in de oven terwijl je deze uitschakelt
• Als de pompoen havermout is afgekoeld kun je deze in repen snijden
• Daarna eventueel nog lekker te maken met noten of fruit!

Vegan pompoen havermout repen
pompoen reep
  • Deel dit artikel:

pompoen reep
Porties6 PortiesVoorber.20 minKooktijd25 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 6


Per portie
Calorieën 235
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9.3g15%
Koolhydraten 25.9g9%
Eiwitten 10.2g21%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

160 g havermout
40 g eiwitpoeder
1 tsp zout
1 tsp kaneel/koekkruiden
300 g pompoen in blokjes (vers of diepvries)
3 tbsp agavesiroop of dadenlstroop
3 tbsp amandelmelk
1 tsp vanille extract
30 g olijfolie
optioneel chocoladerasp

2

Benodigdheden

• Pan
• Mengkom
• Ovenschaal
• Oven
• Staafmixer

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Zet een pan met water op het vuur en als het kookt, voeg dan de pompoen toe
• Laat 15-20 minuten koken tot het zacht is
• Doe alle droge ingrediënten in een mengkom
• Als de pompoen klaar is, giet deze dan af en pureer met een staafmixer
• Doe alle natte ingrediënten bij de droge ingrediënten
• Spray de ovenschaal in met bakspray en doe het mengsel hierin
• Top eventueel af met chocolade of andere toppings naar wens
• Bak 25 minuten en laat hem daarna afkoelen in de oven terwijl je deze uitschakelt
• Als de pompoen havermout is afgekoeld kun je deze in repen snijden
• Daarna eventueel nog lekker te maken met noten of fruit!

Ingredients

 160 g havermout
 40 g eiwitpoeder
 1 tsp zout
 1 tsp kaneel/koekkruiden
 300 g pompoen in blokjes (vers of diepvries)
 3 tbsp agavesiroop of dadenlstroop
 3 tbsp amandelmelk
 1 tsp vanille extract
 30 g olijfolie
 optioneel chocoladerasp

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan
• Mengkom
• Ovenschaal
• Oven
• Staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Zet een pan met water op het vuur en als het kookt, voeg dan de pompoen toe
• Laat 15-20 minuten koken tot het zacht is
• Doe alle droge ingrediënten in een mengkom
• Als de pompoen klaar is, giet deze dan af en pureer met een staafmixer
• Doe alle natte ingrediënten bij de droge ingrediënten
• Spray de ovenschaal in met bakspray en doe het mengsel hierin
• Top eventueel af met chocolade of andere toppings naar wens
• Bak 25 minuten en laat hem daarna afkoelen in de oven terwijl je deze uitschakelt
• Als de pompoen havermout is afgekoeld kun je deze in repen snijden
• Daarna eventueel nog lekker te maken met noten of fruit!

Vegan pompoen havermout repen
pompoen reep
  • Deel dit artikel:

Vegan pompoen havermout repen

pompoen reep
Porties6 PortiesVoorber.20 minKooktijd25 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 6


Per portie
Calorieën 235
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9.3g15%
Koolhydraten 25.9g9%
Eiwitten 10.2g21%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

160 g havermout
40 g eiwitpoeder
1 tsp zout
1 tsp kaneel/koekkruiden
300 g pompoen in blokjes (vers of diepvries)
3 tbsp agavesiroop of dadenlstroop
3 tbsp amandelmelk
1 tsp vanille extract
30 g olijfolie
optioneel chocoladerasp

2

Benodigdheden

• Pan
• Mengkom
• Ovenschaal
• Oven
• Staafmixer

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Zet een pan met water op het vuur en als het kookt, voeg dan de pompoen toe
• Laat 15-20 minuten koken tot het zacht is
• Doe alle droge ingrediënten in een mengkom
• Als de pompoen klaar is, giet deze dan af en pureer met een staafmixer
• Doe alle natte ingrediënten bij de droge ingrediënten
• Spray de ovenschaal in met bakspray en doe het mengsel hierin
• Top eventueel af met chocolade of andere toppings naar wens
• Bak 25 minuten en laat hem daarna afkoelen in de oven terwijl je deze uitschakelt
• Als de pompoen havermout is afgekoeld kun je deze in repen snijden
• Daarna eventueel nog lekker te maken met noten of fruit!

Ingredients

 160 g havermout
 40 g eiwitpoeder
 1 tsp zout
 1 tsp kaneel/koekkruiden
 300 g pompoen in blokjes (vers of diepvries)
 3 tbsp agavesiroop of dadenlstroop
 3 tbsp amandelmelk
 1 tsp vanille extract
 30 g olijfolie
 optioneel chocoladerasp

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan
• Mengkom
• Ovenschaal
• Oven
• Staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Zet een pan met water op het vuur en als het kookt, voeg dan de pompoen toe
• Laat 15-20 minuten koken tot het zacht is
• Doe alle droge ingrediënten in een mengkom
• Als de pompoen klaar is, giet deze dan af en pureer met een staafmixer
• Doe alle natte ingrediënten bij de droge ingrediënten
• Spray de ovenschaal in met bakspray en doe het mengsel hierin
• Top eventueel af met chocolade of andere toppings naar wens
• Bak 25 minuten en laat hem daarna afkoelen in de oven terwijl je deze uitschakelt
• Als de pompoen havermout is afgekoeld kun je deze in repen snijden
• Daarna eventueel nog lekker te maken met noten of fruit!

Vegan pompoen havermout repen
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op