×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Vegan chip cookies
Porties12 PortiesVoorber.15 minKooktijd6 minTotale tijd21 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 95
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.7g8%
Koolhydraten 8.8g3%
Eiwitten 4.5g9%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 schep/scoop eiwitpoeder vanille of chocolade
2 tbsp speltmeel/boekweitmeel/volkorenmeel
2 tbsp appelmoes
100 g pure pindakaas
½ tsp vanille extract
4 tbsp agavesiroop/dadelstroop
1 tsp bakingsoda
2 stukjes pure chocolade

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Oven
• Muffinvorm

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve de chocolade met elkaar tot een deeg
• Als het deeg wat te nat is, voeg dan wat extra meel toe
• Als het deeg wat de droog is, voeg dan wat extra agave toe
• Spray de muffinvorm in met bakspray
• Vorm 12 balletjes van het deeg
• Leg deze in de muffinvormpjes en druk voorzichtig plat met een natte lepel
• Doe de koekjes voor 6 minuten in de oven
• Snijd de chocolade fijn
• Haal de koekjes uit de oven en doe de chocolade over de koekjes
• De koekjes lijken niet gaar als je ze uit de oven haalt, dit hoort, ze worden hard wanneer ze afkoelen!

Ingredients

 1 schep/scoop eiwitpoeder vanille of chocolade
 2 tbsp speltmeel/boekweitmeel/volkorenmeel
 2 tbsp appelmoes
 100 g pure pindakaas
 ½ tsp vanille extract
 4 tbsp agavesiroop/dadelstroop
 1 tsp bakingsoda
 2 stukjes pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Oven
• Muffinvorm

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve de chocolade met elkaar tot een deeg
• Als het deeg wat te nat is, voeg dan wat extra meel toe
• Als het deeg wat de droog is, voeg dan wat extra agave toe
• Spray de muffinvorm in met bakspray
• Vorm 12 balletjes van het deeg
• Leg deze in de muffinvormpjes en druk voorzichtig plat met een natte lepel
• Doe de koekjes voor 6 minuten in de oven
• Snijd de chocolade fijn
• Haal de koekjes uit de oven en doe de chocolade over de koekjes
• De koekjes lijken niet gaar als je ze uit de oven haalt, dit hoort, ze worden hard wanneer ze afkoelen!

Vegan pindakaas chocolade chip cookies
Vegan chip cookies
  • Deel dit artikel:

Vegan chip cookies
Porties12 PortiesVoorber.15 minKooktijd6 minTotale tijd21 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 95
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.7g8%
Koolhydraten 8.8g3%
Eiwitten 4.5g9%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 schep/scoop eiwitpoeder vanille of chocolade
2 tbsp speltmeel/boekweitmeel/volkorenmeel
2 tbsp appelmoes
100 g pure pindakaas
½ tsp vanille extract
4 tbsp agavesiroop/dadelstroop
1 tsp bakingsoda
2 stukjes pure chocolade

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Oven
• Muffinvorm

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve de chocolade met elkaar tot een deeg
• Als het deeg wat te nat is, voeg dan wat extra meel toe
• Als het deeg wat de droog is, voeg dan wat extra agave toe
• Spray de muffinvorm in met bakspray
• Vorm 12 balletjes van het deeg
• Leg deze in de muffinvormpjes en druk voorzichtig plat met een natte lepel
• Doe de koekjes voor 6 minuten in de oven
• Snijd de chocolade fijn
• Haal de koekjes uit de oven en doe de chocolade over de koekjes
• De koekjes lijken niet gaar als je ze uit de oven haalt, dit hoort, ze worden hard wanneer ze afkoelen!

Ingredients

 1 schep/scoop eiwitpoeder vanille of chocolade
 2 tbsp speltmeel/boekweitmeel/volkorenmeel
 2 tbsp appelmoes
 100 g pure pindakaas
 ½ tsp vanille extract
 4 tbsp agavesiroop/dadelstroop
 1 tsp bakingsoda
 2 stukjes pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Oven
• Muffinvorm

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve de chocolade met elkaar tot een deeg
• Als het deeg wat te nat is, voeg dan wat extra meel toe
• Als het deeg wat de droog is, voeg dan wat extra agave toe
• Spray de muffinvorm in met bakspray
• Vorm 12 balletjes van het deeg
• Leg deze in de muffinvormpjes en druk voorzichtig plat met een natte lepel
• Doe de koekjes voor 6 minuten in de oven
• Snijd de chocolade fijn
• Haal de koekjes uit de oven en doe de chocolade over de koekjes
• De koekjes lijken niet gaar als je ze uit de oven haalt, dit hoort, ze worden hard wanneer ze afkoelen!

Vegan pindakaas chocolade chip cookies
Vegan chip cookies
  • Deel dit artikel:

Vegan pindakaas chocolade chip cookies

Vegan chip cookies
Porties12 PortiesVoorber.15 minKooktijd6 minTotale tijd21 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 95
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.7g8%
Koolhydraten 8.8g3%
Eiwitten 4.5g9%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 schep/scoop eiwitpoeder vanille of chocolade
2 tbsp speltmeel/boekweitmeel/volkorenmeel
2 tbsp appelmoes
100 g pure pindakaas
½ tsp vanille extract
4 tbsp agavesiroop/dadelstroop
1 tsp bakingsoda
2 stukjes pure chocolade

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Oven
• Muffinvorm

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve de chocolade met elkaar tot een deeg
• Als het deeg wat te nat is, voeg dan wat extra meel toe
• Als het deeg wat de droog is, voeg dan wat extra agave toe
• Spray de muffinvorm in met bakspray
• Vorm 12 balletjes van het deeg
• Leg deze in de muffinvormpjes en druk voorzichtig plat met een natte lepel
• Doe de koekjes voor 6 minuten in de oven
• Snijd de chocolade fijn
• Haal de koekjes uit de oven en doe de chocolade over de koekjes
• De koekjes lijken niet gaar als je ze uit de oven haalt, dit hoort, ze worden hard wanneer ze afkoelen!

Ingredients

 1 schep/scoop eiwitpoeder vanille of chocolade
 2 tbsp speltmeel/boekweitmeel/volkorenmeel
 2 tbsp appelmoes
 100 g pure pindakaas
 ½ tsp vanille extract
 4 tbsp agavesiroop/dadelstroop
 1 tsp bakingsoda
 2 stukjes pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• Mengkom
• Oven
• Muffinvorm

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 175 graden
• Meng alle ingrediënten behalve de chocolade met elkaar tot een deeg
• Als het deeg wat te nat is, voeg dan wat extra meel toe
• Als het deeg wat de droog is, voeg dan wat extra agave toe
• Spray de muffinvorm in met bakspray
• Vorm 12 balletjes van het deeg
• Leg deze in de muffinvormpjes en druk voorzichtig plat met een natte lepel
• Doe de koekjes voor 6 minuten in de oven
• Snijd de chocolade fijn
• Haal de koekjes uit de oven en doe de chocolade over de koekjes
• De koekjes lijken niet gaar als je ze uit de oven haalt, dit hoort, ze worden hard wanneer ze afkoelen!

Vegan pindakaas chocolade chip cookies
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op