×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Vegan cheesecake
Porties12 PortiesVoorber.25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 308
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 19.1g30%
Koolhydraten 22.6g8%
Eiwitten 10.9g22%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Bodem

20 g cacaopoeder
1 scoop/schepje eiwitpoeder
65 g ongezoute cashewnoten
50 g ongezoute amandelen
1 tbsp ahornsiroop
10 verse medjoul dadels

Vulling

100 g kokos zeezout Pindakaas
120 g pindakaas naturel
300 g banaan, ongeveer 3 stuks
1 tsp vanille extract
3 tbsp ahornsiroop
1 scoop/schepje eiwitpoeder
50 ml kokosolie

2

Benodigdheden

• Keukenmachine/sterke blender
• Springvorm (ongeveer 20cm diameter)
• Bakpapier
• bakspray
• Spatel
• Keukenweegschaal
• Magnetron

3

Bereidingswijze

• Doe het bakpapier in de springvorm en spray hem in met bakspray
• Ontpit de dadels en doe ze samen met de andere ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Meng het goed door elkaar; het moet aan elkaar plakken als je met een spatel het mengsel wilt platdrukken
• Als dit het geval is, doe het mengsel dan in de springvorm en druk de bodem goed en stevig aan
• Plakt het niet voldoende? —> Voeg wat extra ahornsiroop toe
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de kokosolie kort (30 seconden) verwarmen in de magnetron
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine
• Meng zo’n 1,5 a 2 minuten tot een glad beslag
• Doe het beslag over de bodem en verdeel deze goed over de hele springvorm
• Zet de taart voor minimaal een nacht in de vriezer om uit te harden
• Haal hem kort voor het eten uit de vriezer
• Tips & tricks:
• De kokos zeezout pindakaas heb ik bij de Pindakaaswinkel vandaan (www.depindakaaswinkel)
• Je kan ook voor het hele recept naturel pindakaas gebruiken; ik bedoel hiermee de variant die puur is gemaakt van alleen pinda’s en olie, geen overige toevoegingen.
• 50 gram amandelen kunnen ook vervangen worden door 50 gram kokosrasp voor een andere smaak
• Cashewnoten kunnen ook vervangen worden door andere noten zoals walnoten, pecannoten, etc.

Ingredients

Bodem

 20 g cacaopoeder
 1 scoop/schepje eiwitpoeder
 65 g ongezoute cashewnoten
 50 g ongezoute amandelen
 1 tbsp ahornsiroop
 10 verse medjoul dadels

Vulling

 100 g kokos zeezout Pindakaas
 120 g pindakaas naturel
 300 g banaan, ongeveer 3 stuks
 1 tsp vanille extract
 3 tbsp ahornsiroop
 1 scoop/schepje eiwitpoeder
 50 ml kokosolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Keukenmachine/sterke blender
• Springvorm (ongeveer 20cm diameter)
• Bakpapier
• bakspray
• Spatel
• Keukenweegschaal
• Magnetron

2

3

Bereidingswijze

• Doe het bakpapier in de springvorm en spray hem in met bakspray
• Ontpit de dadels en doe ze samen met de andere ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Meng het goed door elkaar; het moet aan elkaar plakken als je met een spatel het mengsel wilt platdrukken
• Als dit het geval is, doe het mengsel dan in de springvorm en druk de bodem goed en stevig aan
• Plakt het niet voldoende? —> Voeg wat extra ahornsiroop toe
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de kokosolie kort (30 seconden) verwarmen in de magnetron
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine
• Meng zo’n 1,5 a 2 minuten tot een glad beslag
• Doe het beslag over de bodem en verdeel deze goed over de hele springvorm
• Zet de taart voor minimaal een nacht in de vriezer om uit te harden
• Haal hem kort voor het eten uit de vriezer
• Tips & tricks:
• De kokos zeezout pindakaas heb ik bij de Pindakaaswinkel vandaan (www.depindakaaswinkel)
• Je kan ook voor het hele recept naturel pindakaas gebruiken; ik bedoel hiermee de variant die puur is gemaakt van alleen pinda’s en olie, geen overige toevoegingen.
• 50 gram amandelen kunnen ook vervangen worden door 50 gram kokosrasp voor een andere smaak
• Cashewnoten kunnen ook vervangen worden door andere noten zoals walnoten, pecannoten, etc.

Vegan pindakaas chocolade cheesecake (OMG)
Vegan cheesecake
  • Deel dit artikel:

Vegan cheesecake
Porties12 PortiesVoorber.25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 308
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 19.1g30%
Koolhydraten 22.6g8%
Eiwitten 10.9g22%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Bodem

20 g cacaopoeder
1 scoop/schepje eiwitpoeder
65 g ongezoute cashewnoten
50 g ongezoute amandelen
1 tbsp ahornsiroop
10 verse medjoul dadels

Vulling

100 g kokos zeezout Pindakaas
120 g pindakaas naturel
300 g banaan, ongeveer 3 stuks
1 tsp vanille extract
3 tbsp ahornsiroop
1 scoop/schepje eiwitpoeder
50 ml kokosolie

2

Benodigdheden

• Keukenmachine/sterke blender
• Springvorm (ongeveer 20cm diameter)
• Bakpapier
• bakspray
• Spatel
• Keukenweegschaal
• Magnetron

3

Bereidingswijze

• Doe het bakpapier in de springvorm en spray hem in met bakspray
• Ontpit de dadels en doe ze samen met de andere ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Meng het goed door elkaar; het moet aan elkaar plakken als je met een spatel het mengsel wilt platdrukken
• Als dit het geval is, doe het mengsel dan in de springvorm en druk de bodem goed en stevig aan
• Plakt het niet voldoende? —> Voeg wat extra ahornsiroop toe
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de kokosolie kort (30 seconden) verwarmen in de magnetron
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine
• Meng zo’n 1,5 a 2 minuten tot een glad beslag
• Doe het beslag over de bodem en verdeel deze goed over de hele springvorm
• Zet de taart voor minimaal een nacht in de vriezer om uit te harden
• Haal hem kort voor het eten uit de vriezer
• Tips & tricks:
• De kokos zeezout pindakaas heb ik bij de Pindakaaswinkel vandaan (www.depindakaaswinkel)
• Je kan ook voor het hele recept naturel pindakaas gebruiken; ik bedoel hiermee de variant die puur is gemaakt van alleen pinda’s en olie, geen overige toevoegingen.
• 50 gram amandelen kunnen ook vervangen worden door 50 gram kokosrasp voor een andere smaak
• Cashewnoten kunnen ook vervangen worden door andere noten zoals walnoten, pecannoten, etc.

Ingredients

Bodem

 20 g cacaopoeder
 1 scoop/schepje eiwitpoeder
 65 g ongezoute cashewnoten
 50 g ongezoute amandelen
 1 tbsp ahornsiroop
 10 verse medjoul dadels

Vulling

 100 g kokos zeezout Pindakaas
 120 g pindakaas naturel
 300 g banaan, ongeveer 3 stuks
 1 tsp vanille extract
 3 tbsp ahornsiroop
 1 scoop/schepje eiwitpoeder
 50 ml kokosolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Keukenmachine/sterke blender
• Springvorm (ongeveer 20cm diameter)
• Bakpapier
• bakspray
• Spatel
• Keukenweegschaal
• Magnetron

2

3

Bereidingswijze

• Doe het bakpapier in de springvorm en spray hem in met bakspray
• Ontpit de dadels en doe ze samen met de andere ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Meng het goed door elkaar; het moet aan elkaar plakken als je met een spatel het mengsel wilt platdrukken
• Als dit het geval is, doe het mengsel dan in de springvorm en druk de bodem goed en stevig aan
• Plakt het niet voldoende? —> Voeg wat extra ahornsiroop toe
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de kokosolie kort (30 seconden) verwarmen in de magnetron
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine
• Meng zo’n 1,5 a 2 minuten tot een glad beslag
• Doe het beslag over de bodem en verdeel deze goed over de hele springvorm
• Zet de taart voor minimaal een nacht in de vriezer om uit te harden
• Haal hem kort voor het eten uit de vriezer
• Tips & tricks:
• De kokos zeezout pindakaas heb ik bij de Pindakaaswinkel vandaan (www.depindakaaswinkel)
• Je kan ook voor het hele recept naturel pindakaas gebruiken; ik bedoel hiermee de variant die puur is gemaakt van alleen pinda’s en olie, geen overige toevoegingen.
• 50 gram amandelen kunnen ook vervangen worden door 50 gram kokosrasp voor een andere smaak
• Cashewnoten kunnen ook vervangen worden door andere noten zoals walnoten, pecannoten, etc.

Vegan pindakaas chocolade cheesecake (OMG)
Vegan cheesecake
  • Deel dit artikel:

Vegan pindakaas chocolade cheesecake (OMG)

Vegan cheesecake
Porties12 PortiesVoorber.25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 308
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 19.1g30%
Koolhydraten 22.6g8%
Eiwitten 10.9g22%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Bodem

20 g cacaopoeder
1 scoop/schepje eiwitpoeder
65 g ongezoute cashewnoten
50 g ongezoute amandelen
1 tbsp ahornsiroop
10 verse medjoul dadels

Vulling

100 g kokos zeezout Pindakaas
120 g pindakaas naturel
300 g banaan, ongeveer 3 stuks
1 tsp vanille extract
3 tbsp ahornsiroop
1 scoop/schepje eiwitpoeder
50 ml kokosolie

2

Benodigdheden

• Keukenmachine/sterke blender
• Springvorm (ongeveer 20cm diameter)
• Bakpapier
• bakspray
• Spatel
• Keukenweegschaal
• Magnetron

3

Bereidingswijze

• Doe het bakpapier in de springvorm en spray hem in met bakspray
• Ontpit de dadels en doe ze samen met de andere ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Meng het goed door elkaar; het moet aan elkaar plakken als je met een spatel het mengsel wilt platdrukken
• Als dit het geval is, doe het mengsel dan in de springvorm en druk de bodem goed en stevig aan
• Plakt het niet voldoende? —> Voeg wat extra ahornsiroop toe
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de kokosolie kort (30 seconden) verwarmen in de magnetron
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine
• Meng zo’n 1,5 a 2 minuten tot een glad beslag
• Doe het beslag over de bodem en verdeel deze goed over de hele springvorm
• Zet de taart voor minimaal een nacht in de vriezer om uit te harden
• Haal hem kort voor het eten uit de vriezer
• Tips & tricks:
• De kokos zeezout pindakaas heb ik bij de Pindakaaswinkel vandaan (www.depindakaaswinkel)
• Je kan ook voor het hele recept naturel pindakaas gebruiken; ik bedoel hiermee de variant die puur is gemaakt van alleen pinda’s en olie, geen overige toevoegingen.
• 50 gram amandelen kunnen ook vervangen worden door 50 gram kokosrasp voor een andere smaak
• Cashewnoten kunnen ook vervangen worden door andere noten zoals walnoten, pecannoten, etc.

Ingredients

Bodem

 20 g cacaopoeder
 1 scoop/schepje eiwitpoeder
 65 g ongezoute cashewnoten
 50 g ongezoute amandelen
 1 tbsp ahornsiroop
 10 verse medjoul dadels

Vulling

 100 g kokos zeezout Pindakaas
 120 g pindakaas naturel
 300 g banaan, ongeveer 3 stuks
 1 tsp vanille extract
 3 tbsp ahornsiroop
 1 scoop/schepje eiwitpoeder
 50 ml kokosolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Keukenmachine/sterke blender
• Springvorm (ongeveer 20cm diameter)
• Bakpapier
• bakspray
• Spatel
• Keukenweegschaal
• Magnetron

2

3

Bereidingswijze

• Doe het bakpapier in de springvorm en spray hem in met bakspray
• Ontpit de dadels en doe ze samen met de andere ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Meng het goed door elkaar; het moet aan elkaar plakken als je met een spatel het mengsel wilt platdrukken
• Als dit het geval is, doe het mengsel dan in de springvorm en druk de bodem goed en stevig aan
• Plakt het niet voldoende? —> Voeg wat extra ahornsiroop toe
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de kokosolie kort (30 seconden) verwarmen in de magnetron
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine
• Meng zo’n 1,5 a 2 minuten tot een glad beslag
• Doe het beslag over de bodem en verdeel deze goed over de hele springvorm
• Zet de taart voor minimaal een nacht in de vriezer om uit te harden
• Haal hem kort voor het eten uit de vriezer
• Tips & tricks:
• De kokos zeezout pindakaas heb ik bij de Pindakaaswinkel vandaan (www.depindakaaswinkel)
• Je kan ook voor het hele recept naturel pindakaas gebruiken; ik bedoel hiermee de variant die puur is gemaakt van alleen pinda’s en olie, geen overige toevoegingen.
• 50 gram amandelen kunnen ook vervangen worden door 50 gram kokosrasp voor een andere smaak
• Cashewnoten kunnen ook vervangen worden door andere noten zoals walnoten, pecannoten, etc.

Vegan pindakaas chocolade cheesecake (OMG)
  • Deel dit recept:

Leave your thought