
Portie grootte 1
Porties 12
- Per portie
- Calorieën 308
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 19.1g30%
- Koolhydraten 22.6g8%
- Eiwitten 10.9g22%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
Bodem
Vulling
2
Benodigdheden
• Keukenmachine/sterke blender
• Springvorm (ongeveer 20cm diameter)
• Bakpapier
• bakspray
• Spatel
• Keukenweegschaal
• Magnetron
3
Bereidingswijze
• Doe het bakpapier in de springvorm en spray hem in met bakspray
• Ontpit de dadels en doe ze samen met de andere ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Meng het goed door elkaar; het moet aan elkaar plakken als je met een spatel het mengsel wilt platdrukken
• Als dit het geval is, doe het mengsel dan in de springvorm en druk de bodem goed en stevig aan
• Plakt het niet voldoende? —> Voeg wat extra ahornsiroop toe
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de kokosolie kort (30 seconden) verwarmen in de magnetron
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine
• Meng zo’n 1,5 a 2 minuten tot een glad beslag
• Doe het beslag over de bodem en verdeel deze goed over de hele springvorm
• Zet de taart voor minimaal een nacht in de vriezer om uit te harden
• Haal hem kort voor het eten uit de vriezer
• Tips & tricks:
• De kokos zeezout pindakaas heb ik bij de Pindakaaswinkel vandaan (www.depindakaaswinkel)
• Je kan ook voor het hele recept naturel pindakaas gebruiken; ik bedoel hiermee de variant die puur is gemaakt van alleen pinda’s en olie, geen overige toevoegingen.
• 50 gram amandelen kunnen ook vervangen worden door 50 gram kokosrasp voor een andere smaak
• Cashewnoten kunnen ook vervangen worden door andere noten zoals walnoten, pecannoten, etc.
Ingredients
Bodem
Vulling
Directions
2
Benodigdheden
• Keukenmachine/sterke blender
• Springvorm (ongeveer 20cm diameter)
• Bakpapier
• bakspray
• Spatel
• Keukenweegschaal
• Magnetron
3
Bereidingswijze
• Doe het bakpapier in de springvorm en spray hem in met bakspray
• Ontpit de dadels en doe ze samen met de andere ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Meng het goed door elkaar; het moet aan elkaar plakken als je met een spatel het mengsel wilt platdrukken
• Als dit het geval is, doe het mengsel dan in de springvorm en druk de bodem goed en stevig aan
• Plakt het niet voldoende? —> Voeg wat extra ahornsiroop toe
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de kokosolie kort (30 seconden) verwarmen in de magnetron
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine
• Meng zo’n 1,5 a 2 minuten tot een glad beslag
• Doe het beslag over de bodem en verdeel deze goed over de hele springvorm
• Zet de taart voor minimaal een nacht in de vriezer om uit te harden
• Haal hem kort voor het eten uit de vriezer
• Tips & tricks:
• De kokos zeezout pindakaas heb ik bij de Pindakaaswinkel vandaan (www.depindakaaswinkel)
• Je kan ook voor het hele recept naturel pindakaas gebruiken; ik bedoel hiermee de variant die puur is gemaakt van alleen pinda’s en olie, geen overige toevoegingen.
• 50 gram amandelen kunnen ook vervangen worden door 50 gram kokosrasp voor een andere smaak
• Cashewnoten kunnen ook vervangen worden door andere noten zoals walnoten, pecannoten, etc.