×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties6 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/6e

Porties 6


Per portie
Calorieën 94
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.7g8%
Koolhydraten 7.3g3%
Eiwitten 5.8g12%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de koekjes
10 g cacaopoeder
15 g Orangefit
2 tbsp pindakaas
1 tbsp dadelstroop
1 tsp dadelstroop
4 verse dadels
Voor de vulling
1 tbsp dadelstroop
10 g kokosmeel
3 tbsp kokosmelk
10 g Orangefit
1 tsp (gesmolten) kokosolie

2

Benodigdheden

• Oven
• Papieren muffinvormpjes
• Muffinblik (optioneel, maar super handig)
• Keukenmachine/blender
• Spatel

3

Bereidingswijze

– Verwarm de oven voor op 190 graden
– Meng de ingrediënten voor de koekjes in een keukenmachine tot een stevig beslag
– Verdeel het beslag in 12 kleine balletjes
– Maak de balletjes plat op de bodem van de muffinvormpjes
(hierdoor komen de ribbeltjes in de koekjes)
• Doe de muffinvormpjes in een muffinblik
• Zet het muffinblik in de oven en bak de koekjes voor 10-15 minuten —> mijne waren goed bij 12 minuten
• Ze voelen eerst nog zacht aan, maar worden harder zodra ze afkoelen!
• Als de koekjes zijn afgekoeld kan je verder met de vulling
• Meng de ingrediënten voor de vulling met elkaar
• Als je beslag te kruimelig is, voeg dan wat water toe
• Maak van de vulling 6 balletjes
• Rol de balletjes uit over je 6 halve koekjes en sandwich ze met de andere halve

Tada, Vegan Oreo’s zijn klaar!

Ingredients

Voor de koekjes
 10 g cacaopoeder
 15 g Orangefit
 2 tbsp pindakaas
 1 tbsp dadelstroop
 1 tsp dadelstroop
 4 verse dadels
Voor de vulling
 1 tbsp dadelstroop
 10 g kokosmeel
 3 tbsp kokosmelk
 10 g Orangefit
 1 tsp (gesmolten) kokosolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Papieren muffinvormpjes
• Muffinblik (optioneel, maar super handig)
• Keukenmachine/blender
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

– Verwarm de oven voor op 190 graden
– Meng de ingrediënten voor de koekjes in een keukenmachine tot een stevig beslag
– Verdeel het beslag in 12 kleine balletjes
– Maak de balletjes plat op de bodem van de muffinvormpjes
(hierdoor komen de ribbeltjes in de koekjes)
• Doe de muffinvormpjes in een muffinblik
• Zet het muffinblik in de oven en bak de koekjes voor 10-15 minuten —> mijne waren goed bij 12 minuten
• Ze voelen eerst nog zacht aan, maar worden harder zodra ze afkoelen!
• Als de koekjes zijn afgekoeld kan je verder met de vulling
• Meng de ingrediënten voor de vulling met elkaar
• Als je beslag te kruimelig is, voeg dan wat water toe
• Maak van de vulling 6 balletjes
• Rol de balletjes uit over je 6 halve koekjes en sandwich ze met de andere halve

Tada, Vegan Oreo’s zijn klaar!

Vegan eiwitrijke Oreo’s
  • Deel dit artikel:

Porties6 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/6e

Porties 6


Per portie
Calorieën 94
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.7g8%
Koolhydraten 7.3g3%
Eiwitten 5.8g12%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de koekjes
10 g cacaopoeder
15 g Orangefit
2 tbsp pindakaas
1 tbsp dadelstroop
1 tsp dadelstroop
4 verse dadels
Voor de vulling
1 tbsp dadelstroop
10 g kokosmeel
3 tbsp kokosmelk
10 g Orangefit
1 tsp (gesmolten) kokosolie

2

Benodigdheden

• Oven
• Papieren muffinvormpjes
• Muffinblik (optioneel, maar super handig)
• Keukenmachine/blender
• Spatel

3

Bereidingswijze

– Verwarm de oven voor op 190 graden
– Meng de ingrediënten voor de koekjes in een keukenmachine tot een stevig beslag
– Verdeel het beslag in 12 kleine balletjes
– Maak de balletjes plat op de bodem van de muffinvormpjes
(hierdoor komen de ribbeltjes in de koekjes)
• Doe de muffinvormpjes in een muffinblik
• Zet het muffinblik in de oven en bak de koekjes voor 10-15 minuten —> mijne waren goed bij 12 minuten
• Ze voelen eerst nog zacht aan, maar worden harder zodra ze afkoelen!
• Als de koekjes zijn afgekoeld kan je verder met de vulling
• Meng de ingrediënten voor de vulling met elkaar
• Als je beslag te kruimelig is, voeg dan wat water toe
• Maak van de vulling 6 balletjes
• Rol de balletjes uit over je 6 halve koekjes en sandwich ze met de andere halve

Tada, Vegan Oreo’s zijn klaar!

Ingredients

Voor de koekjes
 10 g cacaopoeder
 15 g Orangefit
 2 tbsp pindakaas
 1 tbsp dadelstroop
 1 tsp dadelstroop
 4 verse dadels
Voor de vulling
 1 tbsp dadelstroop
 10 g kokosmeel
 3 tbsp kokosmelk
 10 g Orangefit
 1 tsp (gesmolten) kokosolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Papieren muffinvormpjes
• Muffinblik (optioneel, maar super handig)
• Keukenmachine/blender
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

– Verwarm de oven voor op 190 graden
– Meng de ingrediënten voor de koekjes in een keukenmachine tot een stevig beslag
– Verdeel het beslag in 12 kleine balletjes
– Maak de balletjes plat op de bodem van de muffinvormpjes
(hierdoor komen de ribbeltjes in de koekjes)
• Doe de muffinvormpjes in een muffinblik
• Zet het muffinblik in de oven en bak de koekjes voor 10-15 minuten —> mijne waren goed bij 12 minuten
• Ze voelen eerst nog zacht aan, maar worden harder zodra ze afkoelen!
• Als de koekjes zijn afgekoeld kan je verder met de vulling
• Meng de ingrediënten voor de vulling met elkaar
• Als je beslag te kruimelig is, voeg dan wat water toe
• Maak van de vulling 6 balletjes
• Rol de balletjes uit over je 6 halve koekjes en sandwich ze met de andere halve

Tada, Vegan Oreo’s zijn klaar!

Vegan eiwitrijke Oreo’s
  • Deel dit artikel:

Vegan eiwitrijke Oreo’s

Porties6 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/6e

Porties 6


Per portie
Calorieën 94
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.7g8%
Koolhydraten 7.3g3%
Eiwitten 5.8g12%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de koekjes
10 g cacaopoeder
15 g Orangefit
2 tbsp pindakaas
1 tbsp dadelstroop
1 tsp dadelstroop
4 verse dadels
Voor de vulling
1 tbsp dadelstroop
10 g kokosmeel
3 tbsp kokosmelk
10 g Orangefit
1 tsp (gesmolten) kokosolie

2

Benodigdheden

• Oven
• Papieren muffinvormpjes
• Muffinblik (optioneel, maar super handig)
• Keukenmachine/blender
• Spatel

3

Bereidingswijze

– Verwarm de oven voor op 190 graden
– Meng de ingrediënten voor de koekjes in een keukenmachine tot een stevig beslag
– Verdeel het beslag in 12 kleine balletjes
– Maak de balletjes plat op de bodem van de muffinvormpjes
(hierdoor komen de ribbeltjes in de koekjes)
• Doe de muffinvormpjes in een muffinblik
• Zet het muffinblik in de oven en bak de koekjes voor 10-15 minuten —> mijne waren goed bij 12 minuten
• Ze voelen eerst nog zacht aan, maar worden harder zodra ze afkoelen!
• Als de koekjes zijn afgekoeld kan je verder met de vulling
• Meng de ingrediënten voor de vulling met elkaar
• Als je beslag te kruimelig is, voeg dan wat water toe
• Maak van de vulling 6 balletjes
• Rol de balletjes uit over je 6 halve koekjes en sandwich ze met de andere halve

Tada, Vegan Oreo’s zijn klaar!

Ingredients

Voor de koekjes
 10 g cacaopoeder
 15 g Orangefit
 2 tbsp pindakaas
 1 tbsp dadelstroop
 1 tsp dadelstroop
 4 verse dadels
Voor de vulling
 1 tbsp dadelstroop
 10 g kokosmeel
 3 tbsp kokosmelk
 10 g Orangefit
 1 tsp (gesmolten) kokosolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Papieren muffinvormpjes
• Muffinblik (optioneel, maar super handig)
• Keukenmachine/blender
• Spatel

2

3

Bereidingswijze

– Verwarm de oven voor op 190 graden
– Meng de ingrediënten voor de koekjes in een keukenmachine tot een stevig beslag
– Verdeel het beslag in 12 kleine balletjes
– Maak de balletjes plat op de bodem van de muffinvormpjes
(hierdoor komen de ribbeltjes in de koekjes)
• Doe de muffinvormpjes in een muffinblik
• Zet het muffinblik in de oven en bak de koekjes voor 10-15 minuten —> mijne waren goed bij 12 minuten
• Ze voelen eerst nog zacht aan, maar worden harder zodra ze afkoelen!
• Als de koekjes zijn afgekoeld kan je verder met de vulling
• Meng de ingrediënten voor de vulling met elkaar
• Als je beslag te kruimelig is, voeg dan wat water toe
• Maak van de vulling 6 balletjes
• Rol de balletjes uit over je 6 halve koekjes en sandwich ze met de andere halve

Tada, Vegan Oreo’s zijn klaar!

Vegan eiwitrijke Oreo’s
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op