×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e

Porties 12


Per portie
Calorieën 224
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 15.4g24%
Koolhydraten 12.9g5%
Eiwitten 7g15%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
80 g noten naar keuze
3 tbsp cacaopoeder
120 g verse dadels
½ scoop Orangefit chocolade
Voor de cheese
150 g cashewnoten
60 ml kokosmelk
1 tsp vanille extract
1 scoop Orangefit Vanille
3 tbsp dadelstroop
40 ml gesmolten kokosolie
Voor de chocoladelaag
2 tbsp cacaopoeder
20 g kokosolie
1 tbsp dadelstroop

2

Benodigdheden

• Muffin bakblik
• Papieren muffinsvormpjes
• Keukenmachine

Let op: de 150 gram cashewnoten van de cheese moeten eerst 7/8 uur weken in water, dus handig om dat alvast een dag van tevoren te doen!

3

Bereidingswijze

• Week de cashewnoten 7/8 uur in water
• Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Doe de papieren muffinvormpjes verdelen over het muffinblik
• Verspreid het mengsel van de bodem over de vormpjes
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de ingrediënten voor de cheese in de keukenmachine
• Verdeel het mengsel van de cheese over de bodem
• Zet in de vriezer

Na een uurtje kan je de bovenste laag eroverheen doen
• Smelt de ingrediënten voor de chocoladelaag in een steelpannetje of in de magnetron
• Verdeel over de cheesecakes
• Stop ze terug in de vriezer

Na een klein half uurtje kan je ervan genieten!!
Haal ze een minuut of 10-15 voor het eten uit de vriezer, dan zijn ze het lekkerst!

Ingredients

Voor de bodem
 80 g noten naar keuze
 3 tbsp cacaopoeder
 120 g verse dadels
 ½ scoop Orangefit chocolade
Voor de cheese
 150 g cashewnoten
 60 ml kokosmelk
 1 tsp vanille extract
 1 scoop Orangefit Vanille
 3 tbsp dadelstroop
 40 ml gesmolten kokosolie
Voor de chocoladelaag
 2 tbsp cacaopoeder
 20 g kokosolie
 1 tbsp dadelstroop

Directions

1

2

Benodigdheden

• Muffin bakblik
• Papieren muffinsvormpjes
• Keukenmachine

Let op: de 150 gram cashewnoten van de cheese moeten eerst 7/8 uur weken in water, dus handig om dat alvast een dag van tevoren te doen!

2

3

Bereidingswijze

• Week de cashewnoten 7/8 uur in water
• Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Doe de papieren muffinvormpjes verdelen over het muffinblik
• Verspreid het mengsel van de bodem over de vormpjes
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de ingrediënten voor de cheese in de keukenmachine
• Verdeel het mengsel van de cheese over de bodem
• Zet in de vriezer

Na een uurtje kan je de bovenste laag eroverheen doen
• Smelt de ingrediënten voor de chocoladelaag in een steelpannetje of in de magnetron
• Verdeel over de cheesecakes
• Stop ze terug in de vriezer

Na een klein half uurtje kan je ervan genieten!!
Haal ze een minuut of 10-15 voor het eten uit de vriezer, dan zijn ze het lekkerst!

Vegan bounty mini cheesecakes
  • Deel dit artikel:

Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e

Porties 12


Per portie
Calorieën 224
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 15.4g24%
Koolhydraten 12.9g5%
Eiwitten 7g15%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
80 g noten naar keuze
3 tbsp cacaopoeder
120 g verse dadels
½ scoop Orangefit chocolade
Voor de cheese
150 g cashewnoten
60 ml kokosmelk
1 tsp vanille extract
1 scoop Orangefit Vanille
3 tbsp dadelstroop
40 ml gesmolten kokosolie
Voor de chocoladelaag
2 tbsp cacaopoeder
20 g kokosolie
1 tbsp dadelstroop

2

Benodigdheden

• Muffin bakblik
• Papieren muffinsvormpjes
• Keukenmachine

Let op: de 150 gram cashewnoten van de cheese moeten eerst 7/8 uur weken in water, dus handig om dat alvast een dag van tevoren te doen!

3

Bereidingswijze

• Week de cashewnoten 7/8 uur in water
• Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Doe de papieren muffinvormpjes verdelen over het muffinblik
• Verspreid het mengsel van de bodem over de vormpjes
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de ingrediënten voor de cheese in de keukenmachine
• Verdeel het mengsel van de cheese over de bodem
• Zet in de vriezer

Na een uurtje kan je de bovenste laag eroverheen doen
• Smelt de ingrediënten voor de chocoladelaag in een steelpannetje of in de magnetron
• Verdeel over de cheesecakes
• Stop ze terug in de vriezer

Na een klein half uurtje kan je ervan genieten!!
Haal ze een minuut of 10-15 voor het eten uit de vriezer, dan zijn ze het lekkerst!

Ingredients

Voor de bodem
 80 g noten naar keuze
 3 tbsp cacaopoeder
 120 g verse dadels
 ½ scoop Orangefit chocolade
Voor de cheese
 150 g cashewnoten
 60 ml kokosmelk
 1 tsp vanille extract
 1 scoop Orangefit Vanille
 3 tbsp dadelstroop
 40 ml gesmolten kokosolie
Voor de chocoladelaag
 2 tbsp cacaopoeder
 20 g kokosolie
 1 tbsp dadelstroop

Directions

1

2

Benodigdheden

• Muffin bakblik
• Papieren muffinsvormpjes
• Keukenmachine

Let op: de 150 gram cashewnoten van de cheese moeten eerst 7/8 uur weken in water, dus handig om dat alvast een dag van tevoren te doen!

2

3

Bereidingswijze

• Week de cashewnoten 7/8 uur in water
• Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Doe de papieren muffinvormpjes verdelen over het muffinblik
• Verspreid het mengsel van de bodem over de vormpjes
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de ingrediënten voor de cheese in de keukenmachine
• Verdeel het mengsel van de cheese over de bodem
• Zet in de vriezer

Na een uurtje kan je de bovenste laag eroverheen doen
• Smelt de ingrediënten voor de chocoladelaag in een steelpannetje of in de magnetron
• Verdeel over de cheesecakes
• Stop ze terug in de vriezer

Na een klein half uurtje kan je ervan genieten!!
Haal ze een minuut of 10-15 voor het eten uit de vriezer, dan zijn ze het lekkerst!

Vegan bounty mini cheesecakes
  • Deel dit artikel:

Vegan bounty mini cheesecakes

Porties12 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e

Porties 12


Per portie
Calorieën 224
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 15.4g24%
Koolhydraten 12.9g5%
Eiwitten 7g15%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
80 g noten naar keuze
3 tbsp cacaopoeder
120 g verse dadels
½ scoop Orangefit chocolade
Voor de cheese
150 g cashewnoten
60 ml kokosmelk
1 tsp vanille extract
1 scoop Orangefit Vanille
3 tbsp dadelstroop
40 ml gesmolten kokosolie
Voor de chocoladelaag
2 tbsp cacaopoeder
20 g kokosolie
1 tbsp dadelstroop

2

Benodigdheden

• Muffin bakblik
• Papieren muffinsvormpjes
• Keukenmachine

Let op: de 150 gram cashewnoten van de cheese moeten eerst 7/8 uur weken in water, dus handig om dat alvast een dag van tevoren te doen!

3

Bereidingswijze

• Week de cashewnoten 7/8 uur in water
• Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Doe de papieren muffinvormpjes verdelen over het muffinblik
• Verspreid het mengsel van de bodem over de vormpjes
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de ingrediënten voor de cheese in de keukenmachine
• Verdeel het mengsel van de cheese over de bodem
• Zet in de vriezer

Na een uurtje kan je de bovenste laag eroverheen doen
• Smelt de ingrediënten voor de chocoladelaag in een steelpannetje of in de magnetron
• Verdeel over de cheesecakes
• Stop ze terug in de vriezer

Na een klein half uurtje kan je ervan genieten!!
Haal ze een minuut of 10-15 voor het eten uit de vriezer, dan zijn ze het lekkerst!

Ingredients

Voor de bodem
 80 g noten naar keuze
 3 tbsp cacaopoeder
 120 g verse dadels
 ½ scoop Orangefit chocolade
Voor de cheese
 150 g cashewnoten
 60 ml kokosmelk
 1 tsp vanille extract
 1 scoop Orangefit Vanille
 3 tbsp dadelstroop
 40 ml gesmolten kokosolie
Voor de chocoladelaag
 2 tbsp cacaopoeder
 20 g kokosolie
 1 tbsp dadelstroop

Directions

1

2

Benodigdheden

• Muffin bakblik
• Papieren muffinsvormpjes
• Keukenmachine

Let op: de 150 gram cashewnoten van de cheese moeten eerst 7/8 uur weken in water, dus handig om dat alvast een dag van tevoren te doen!

2

3

Bereidingswijze

• Week de cashewnoten 7/8 uur in water
• Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Doe de papieren muffinvormpjes verdelen over het muffinblik
• Verspreid het mengsel van de bodem over de vormpjes
• Maak de keukenmachine schoon
• Doe de ingrediënten voor de cheese in de keukenmachine
• Verdeel het mengsel van de cheese over de bodem
• Zet in de vriezer

Na een uurtje kan je de bovenste laag eroverheen doen
• Smelt de ingrediënten voor de chocoladelaag in een steelpannetje of in de magnetron
• Verdeel over de cheesecakes
• Stop ze terug in de vriezer

Na een klein half uurtje kan je ervan genieten!!
Haal ze een minuut of 10-15 voor het eten uit de vriezer, dan zijn ze het lekkerst!

Vegan bounty mini cheesecakes
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op