×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 433
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 12.2g19%
Saturated Fat 5.2g26%
Trans Fat 4.7g
Koolhydraten 50.2g17%
Dietary Fiber 10.8g44%
Eiwitten 23.6g48%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

175 g Vivera kipstuckjes
1 tbsp olijfolie
30 g Fair Trade Tandoori kruidenpasta
1 paprika
200 g snijbonen of sperziebonen
2 tbsp zure room
100 g basmatirijst

2

Benodigdheden

• steelpan
• vergiet
• wok
• pollepel
• snijplank
• mes
• 2 kommetjes

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en zet apart
• Verhit de olijfolie in de wok en doe hierin de kipstuckjes
• Snij de paprika fijn en voeg deze bij de kipstuckjes samen met de snijbonen
• Meng de Fair Trade Tandoori kruidenpasta met één eetlepel zure room
• Voeg dit bij de kipstuckjes en groente en meng dit goed door elkaar
• Voeg de tweede eetlepel zure room toe en meng dit ook goed door elkaar
• Verdeel de rijst over twee kommetjes
• Verdeel het tandoori mengsel over de twee kommetjes
• Enjoy!

Ingredients

 175 g Vivera kipstuckjes
 1 tbsp olijfolie
 30 g Fair Trade Tandoori kruidenpasta
 1 paprika
 200 g snijbonen of sperziebonen
 2 tbsp zure room
 100 g basmatirijst

Directions

1

2

Benodigdheden

• steelpan
• vergiet
• wok
• pollepel
• snijplank
• mes
• 2 kommetjes

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en zet apart
• Verhit de olijfolie in de wok en doe hierin de kipstuckjes
• Snij de paprika fijn en voeg deze bij de kipstuckjes samen met de snijbonen
• Meng de Fair Trade Tandoori kruidenpasta met één eetlepel zure room
• Voeg dit bij de kipstuckjes en groente en meng dit goed door elkaar
• Voeg de tweede eetlepel zure room toe en meng dit ook goed door elkaar
• Verdeel de rijst over twee kommetjes
• Verdeel het tandoori mengsel over de twee kommetjes
• Enjoy!

Vega “kip” tandoori
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 433
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 12.2g19%
Saturated Fat 5.2g26%
Trans Fat 4.7g
Koolhydraten 50.2g17%
Dietary Fiber 10.8g44%
Eiwitten 23.6g48%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

175 g Vivera kipstuckjes
1 tbsp olijfolie
30 g Fair Trade Tandoori kruidenpasta
1 paprika
200 g snijbonen of sperziebonen
2 tbsp zure room
100 g basmatirijst

2

Benodigdheden

• steelpan
• vergiet
• wok
• pollepel
• snijplank
• mes
• 2 kommetjes

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en zet apart
• Verhit de olijfolie in de wok en doe hierin de kipstuckjes
• Snij de paprika fijn en voeg deze bij de kipstuckjes samen met de snijbonen
• Meng de Fair Trade Tandoori kruidenpasta met één eetlepel zure room
• Voeg dit bij de kipstuckjes en groente en meng dit goed door elkaar
• Voeg de tweede eetlepel zure room toe en meng dit ook goed door elkaar
• Verdeel de rijst over twee kommetjes
• Verdeel het tandoori mengsel over de twee kommetjes
• Enjoy!

Ingredients

 175 g Vivera kipstuckjes
 1 tbsp olijfolie
 30 g Fair Trade Tandoori kruidenpasta
 1 paprika
 200 g snijbonen of sperziebonen
 2 tbsp zure room
 100 g basmatirijst

Directions

1

2

Benodigdheden

• steelpan
• vergiet
• wok
• pollepel
• snijplank
• mes
• 2 kommetjes

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en zet apart
• Verhit de olijfolie in de wok en doe hierin de kipstuckjes
• Snij de paprika fijn en voeg deze bij de kipstuckjes samen met de snijbonen
• Meng de Fair Trade Tandoori kruidenpasta met één eetlepel zure room
• Voeg dit bij de kipstuckjes en groente en meng dit goed door elkaar
• Voeg de tweede eetlepel zure room toe en meng dit ook goed door elkaar
• Verdeel de rijst over twee kommetjes
• Verdeel het tandoori mengsel over de twee kommetjes
• Enjoy!

Vega “kip” tandoori
  • Deel dit artikel:

Vega “kip” tandoori

Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 433
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 12.2g19%
Saturated Fat 5.2g26%
Trans Fat 4.7g
Koolhydraten 50.2g17%
Dietary Fiber 10.8g44%
Eiwitten 23.6g48%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

175 g Vivera kipstuckjes
1 tbsp olijfolie
30 g Fair Trade Tandoori kruidenpasta
1 paprika
200 g snijbonen of sperziebonen
2 tbsp zure room
100 g basmatirijst

2

Benodigdheden

• steelpan
• vergiet
• wok
• pollepel
• snijplank
• mes
• 2 kommetjes

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en zet apart
• Verhit de olijfolie in de wok en doe hierin de kipstuckjes
• Snij de paprika fijn en voeg deze bij de kipstuckjes samen met de snijbonen
• Meng de Fair Trade Tandoori kruidenpasta met één eetlepel zure room
• Voeg dit bij de kipstuckjes en groente en meng dit goed door elkaar
• Voeg de tweede eetlepel zure room toe en meng dit ook goed door elkaar
• Verdeel de rijst over twee kommetjes
• Verdeel het tandoori mengsel over de twee kommetjes
• Enjoy!

Ingredients

 175 g Vivera kipstuckjes
 1 tbsp olijfolie
 30 g Fair Trade Tandoori kruidenpasta
 1 paprika
 200 g snijbonen of sperziebonen
 2 tbsp zure room
 100 g basmatirijst

Directions

1

2

Benodigdheden

• steelpan
• vergiet
• wok
• pollepel
• snijplank
• mes
• 2 kommetjes

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst gaar volgens de verpakking en zet apart
• Verhit de olijfolie in de wok en doe hierin de kipstuckjes
• Snij de paprika fijn en voeg deze bij de kipstuckjes samen met de snijbonen
• Meng de Fair Trade Tandoori kruidenpasta met één eetlepel zure room
• Voeg dit bij de kipstuckjes en groente en meng dit goed door elkaar
• Voeg de tweede eetlepel zure room toe en meng dit ook goed door elkaar
• Verdeel de rijst over twee kommetjes
• Verdeel het tandoori mengsel over de twee kommetjes
• Enjoy!

Vega “kip” tandoori
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op