×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties4 PortiesVoorber.15 minKooktijd35 minTotale tijd50 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 466
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 22.4g35%
Koolhydraten 34.8g12%
Eiwitten 29.7g60%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 ui
1 teentje knoflook
1 paprika
200 g cherry tomaatjes
250 g champignons
100 g geraspte kaas 30+
280 g tonijn in water
om in te bakken en je ovenschaal mee in te vetten
7 (45 gram) plakjes bladerdeeg van Koopmans of zelf deeg maken

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Bakpapier
• Bakspray
• Wok
• Pollepel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 185 graden.
• Snijd alle groente en bak deze in een pan met een beetje kokosolie
• Voeg de uitgelekte tonijn toe in de pan met groente, (voeg kruiden toe naar wens als peper, zout, cayenne poeder)
• Vet de ovenschaal in en beleg deze met de bladerdeeg
• Doe de groente en tonijn mengsel in de ovenschaal
• Strooi de geraspte kaas er overheen
• Pak de buitenkanten van de bladerdeeg en vouw deze naar binnen en sluit het ‘gat’ met twee overgebleven bladerdeegjes.
• Doe de taart in de oven voor circa 30 min en genieten maar!

Ingredients

 1 ui
 1 teentje knoflook
 1 paprika
 200 g cherry tomaatjes
 250 g champignons
 100 g geraspte kaas 30+
 280 g tonijn in water
 om in te bakken en je ovenschaal mee in te vetten
 7 (45 gram) plakjes bladerdeeg van Koopmans of zelf deeg maken

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Bakpapier
• Bakspray
• Wok
• Pollepel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 185 graden.
• Snijd alle groente en bak deze in een pan met een beetje kokosolie
• Voeg de uitgelekte tonijn toe in de pan met groente, (voeg kruiden toe naar wens als peper, zout, cayenne poeder)
• Vet de ovenschaal in en beleg deze met de bladerdeeg
• Doe de groente en tonijn mengsel in de ovenschaal
• Strooi de geraspte kaas er overheen
• Pak de buitenkanten van de bladerdeeg en vouw deze naar binnen en sluit het ‘gat’ met twee overgebleven bladerdeegjes.
• Doe de taart in de oven voor circa 30 min en genieten maar!

Tonijntaart, dé eiwitbom
  • Deel dit artikel:

Porties4 PortiesVoorber.15 minKooktijd35 minTotale tijd50 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 466
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 22.4g35%
Koolhydraten 34.8g12%
Eiwitten 29.7g60%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 ui
1 teentje knoflook
1 paprika
200 g cherry tomaatjes
250 g champignons
100 g geraspte kaas 30+
280 g tonijn in water
om in te bakken en je ovenschaal mee in te vetten
7 (45 gram) plakjes bladerdeeg van Koopmans of zelf deeg maken

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Bakpapier
• Bakspray
• Wok
• Pollepel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 185 graden.
• Snijd alle groente en bak deze in een pan met een beetje kokosolie
• Voeg de uitgelekte tonijn toe in de pan met groente, (voeg kruiden toe naar wens als peper, zout, cayenne poeder)
• Vet de ovenschaal in en beleg deze met de bladerdeeg
• Doe de groente en tonijn mengsel in de ovenschaal
• Strooi de geraspte kaas er overheen
• Pak de buitenkanten van de bladerdeeg en vouw deze naar binnen en sluit het ‘gat’ met twee overgebleven bladerdeegjes.
• Doe de taart in de oven voor circa 30 min en genieten maar!

Ingredients

 1 ui
 1 teentje knoflook
 1 paprika
 200 g cherry tomaatjes
 250 g champignons
 100 g geraspte kaas 30+
 280 g tonijn in water
 om in te bakken en je ovenschaal mee in te vetten
 7 (45 gram) plakjes bladerdeeg van Koopmans of zelf deeg maken

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Bakpapier
• Bakspray
• Wok
• Pollepel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 185 graden.
• Snijd alle groente en bak deze in een pan met een beetje kokosolie
• Voeg de uitgelekte tonijn toe in de pan met groente, (voeg kruiden toe naar wens als peper, zout, cayenne poeder)
• Vet de ovenschaal in en beleg deze met de bladerdeeg
• Doe de groente en tonijn mengsel in de ovenschaal
• Strooi de geraspte kaas er overheen
• Pak de buitenkanten van de bladerdeeg en vouw deze naar binnen en sluit het ‘gat’ met twee overgebleven bladerdeegjes.
• Doe de taart in de oven voor circa 30 min en genieten maar!

Tonijntaart, dé eiwitbom
  • Deel dit artikel:

Tonijntaart, dé eiwitbom

Porties4 PortiesVoorber.15 minKooktijd35 minTotale tijd50 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 466
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 22.4g35%
Koolhydraten 34.8g12%
Eiwitten 29.7g60%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 ui
1 teentje knoflook
1 paprika
200 g cherry tomaatjes
250 g champignons
100 g geraspte kaas 30+
280 g tonijn in water
om in te bakken en je ovenschaal mee in te vetten
7 (45 gram) plakjes bladerdeeg van Koopmans of zelf deeg maken

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Bakpapier
• Bakspray
• Wok
• Pollepel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 185 graden.
• Snijd alle groente en bak deze in een pan met een beetje kokosolie
• Voeg de uitgelekte tonijn toe in de pan met groente, (voeg kruiden toe naar wens als peper, zout, cayenne poeder)
• Vet de ovenschaal in en beleg deze met de bladerdeeg
• Doe de groente en tonijn mengsel in de ovenschaal
• Strooi de geraspte kaas er overheen
• Pak de buitenkanten van de bladerdeeg en vouw deze naar binnen en sluit het ‘gat’ met twee overgebleven bladerdeegjes.
• Doe de taart in de oven voor circa 30 min en genieten maar!

Ingredients

 1 ui
 1 teentje knoflook
 1 paprika
 200 g cherry tomaatjes
 250 g champignons
 100 g geraspte kaas 30+
 280 g tonijn in water
 om in te bakken en je ovenschaal mee in te vetten
 7 (45 gram) plakjes bladerdeeg van Koopmans of zelf deeg maken

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Bakpapier
• Bakspray
• Wok
• Pollepel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 185 graden.
• Snijd alle groente en bak deze in een pan met een beetje kokosolie
• Voeg de uitgelekte tonijn toe in de pan met groente, (voeg kruiden toe naar wens als peper, zout, cayenne poeder)
• Vet de ovenschaal in en beleg deze met de bladerdeeg
• Doe de groente en tonijn mengsel in de ovenschaal
• Strooi de geraspte kaas er overheen
• Pak de buitenkanten van de bladerdeeg en vouw deze naar binnen en sluit het ‘gat’ met twee overgebleven bladerdeegjes.
• Doe de taart in de oven voor circa 30 min en genieten maar!

Tonijntaart, dé eiwitbom
  • Deel dit recept: