×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd15 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 491
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 17.8g28%
Saturated Fat 3.8g19%
Trans Fat 12.4g
Koolhydraten 52.2g18%
Dietary Fiber 11.8g48%
Eiwitten 27g54%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de tempeh saté
200 g tempeh
1 tbsp ketjap manis
½ tbsp olijfolie
2 tbsp satésaus (zie link bij bereidingswijze)
Voor de gebakken rijst
100 g basmatirijst, ongekookt gewogen
½ tbsp olijfolie
100 g prei
50 g wortel
100 g courgette
1 tsp roomboter
1 klein ei
peper en zout

2

Benodigdheden

• 2 grote koekenpannen
• 2 spatels
• Steelpan
• Sateprikkers

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking gaar, spoel deze af en zet apart
• Snij de tempeh in blokjes van 1x1cm en marineer deze in de ketjap
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan
• Rijg de tempehblokjes aan de satéprikkers
• Bak de tempehsate gaar in de koekenpan
• Verhit de theelepel roomboter in de koekenpan
• Snij de prei, courgette en wortel fijn en bak deze kort in de koekenpan
• Doe de gekookte rijst erbij
• Strooi wat zout en peper eroverheen
• Bak de rijst een paar minuten
• Maak een kuiltje in het midden van de rijst
• Doe hier een 1/2 eetlepel olijfolie in
• Bak het ei in het midden en roer het daarna volledig door de rijst
• Je gebakken rijst is nu klaar

• Voor de satésaus klik je hier

NOTE: voedingswaarde zijn gebaseerd op het recept zonder de satésaus

Ingredients

Voor de tempeh saté
 200 g tempeh
 1 tbsp ketjap manis
 ½ tbsp olijfolie
 2 tbsp satésaus (zie link bij bereidingswijze)
Voor de gebakken rijst
 100 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 ½ tbsp olijfolie
 100 g prei
 50 g wortel
 100 g courgette
 1 tsp roomboter
 1 klein ei
 peper en zout

Directions

1

2

Benodigdheden

• 2 grote koekenpannen
• 2 spatels
• Steelpan
• Sateprikkers

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking gaar, spoel deze af en zet apart
• Snij de tempeh in blokjes van 1x1cm en marineer deze in de ketjap
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan
• Rijg de tempehblokjes aan de satéprikkers
• Bak de tempehsate gaar in de koekenpan
• Verhit de theelepel roomboter in de koekenpan
• Snij de prei, courgette en wortel fijn en bak deze kort in de koekenpan
• Doe de gekookte rijst erbij
• Strooi wat zout en peper eroverheen
• Bak de rijst een paar minuten
• Maak een kuiltje in het midden van de rijst
• Doe hier een 1/2 eetlepel olijfolie in
• Bak het ei in het midden en roer het daarna volledig door de rijst
• Je gebakken rijst is nu klaar

• Voor de satésaus klik je hier

NOTE: voedingswaarde zijn gebaseerd op het recept zonder de satésaus

Tempeh saté met gebakken rijst
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd15 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 491
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 17.8g28%
Saturated Fat 3.8g19%
Trans Fat 12.4g
Koolhydraten 52.2g18%
Dietary Fiber 11.8g48%
Eiwitten 27g54%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de tempeh saté
200 g tempeh
1 tbsp ketjap manis
½ tbsp olijfolie
2 tbsp satésaus (zie link bij bereidingswijze)
Voor de gebakken rijst
100 g basmatirijst, ongekookt gewogen
½ tbsp olijfolie
100 g prei
50 g wortel
100 g courgette
1 tsp roomboter
1 klein ei
peper en zout

2

Benodigdheden

• 2 grote koekenpannen
• 2 spatels
• Steelpan
• Sateprikkers

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking gaar, spoel deze af en zet apart
• Snij de tempeh in blokjes van 1x1cm en marineer deze in de ketjap
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan
• Rijg de tempehblokjes aan de satéprikkers
• Bak de tempehsate gaar in de koekenpan
• Verhit de theelepel roomboter in de koekenpan
• Snij de prei, courgette en wortel fijn en bak deze kort in de koekenpan
• Doe de gekookte rijst erbij
• Strooi wat zout en peper eroverheen
• Bak de rijst een paar minuten
• Maak een kuiltje in het midden van de rijst
• Doe hier een 1/2 eetlepel olijfolie in
• Bak het ei in het midden en roer het daarna volledig door de rijst
• Je gebakken rijst is nu klaar

• Voor de satésaus klik je hier

NOTE: voedingswaarde zijn gebaseerd op het recept zonder de satésaus

Ingredients

Voor de tempeh saté
 200 g tempeh
 1 tbsp ketjap manis
 ½ tbsp olijfolie
 2 tbsp satésaus (zie link bij bereidingswijze)
Voor de gebakken rijst
 100 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 ½ tbsp olijfolie
 100 g prei
 50 g wortel
 100 g courgette
 1 tsp roomboter
 1 klein ei
 peper en zout

Directions

1

2

Benodigdheden

• 2 grote koekenpannen
• 2 spatels
• Steelpan
• Sateprikkers

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking gaar, spoel deze af en zet apart
• Snij de tempeh in blokjes van 1x1cm en marineer deze in de ketjap
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan
• Rijg de tempehblokjes aan de satéprikkers
• Bak de tempehsate gaar in de koekenpan
• Verhit de theelepel roomboter in de koekenpan
• Snij de prei, courgette en wortel fijn en bak deze kort in de koekenpan
• Doe de gekookte rijst erbij
• Strooi wat zout en peper eroverheen
• Bak de rijst een paar minuten
• Maak een kuiltje in het midden van de rijst
• Doe hier een 1/2 eetlepel olijfolie in
• Bak het ei in het midden en roer het daarna volledig door de rijst
• Je gebakken rijst is nu klaar

• Voor de satésaus klik je hier

NOTE: voedingswaarde zijn gebaseerd op het recept zonder de satésaus

Tempeh saté met gebakken rijst
  • Deel dit artikel:

Tempeh saté met gebakken rijst

Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd15 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 491
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 17.8g28%
Saturated Fat 3.8g19%
Trans Fat 12.4g
Koolhydraten 52.2g18%
Dietary Fiber 11.8g48%
Eiwitten 27g54%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de tempeh saté
200 g tempeh
1 tbsp ketjap manis
½ tbsp olijfolie
2 tbsp satésaus (zie link bij bereidingswijze)
Voor de gebakken rijst
100 g basmatirijst, ongekookt gewogen
½ tbsp olijfolie
100 g prei
50 g wortel
100 g courgette
1 tsp roomboter
1 klein ei
peper en zout

2

Benodigdheden

• 2 grote koekenpannen
• 2 spatels
• Steelpan
• Sateprikkers

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking gaar, spoel deze af en zet apart
• Snij de tempeh in blokjes van 1x1cm en marineer deze in de ketjap
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan
• Rijg de tempehblokjes aan de satéprikkers
• Bak de tempehsate gaar in de koekenpan
• Verhit de theelepel roomboter in de koekenpan
• Snij de prei, courgette en wortel fijn en bak deze kort in de koekenpan
• Doe de gekookte rijst erbij
• Strooi wat zout en peper eroverheen
• Bak de rijst een paar minuten
• Maak een kuiltje in het midden van de rijst
• Doe hier een 1/2 eetlepel olijfolie in
• Bak het ei in het midden en roer het daarna volledig door de rijst
• Je gebakken rijst is nu klaar

• Voor de satésaus klik je hier

NOTE: voedingswaarde zijn gebaseerd op het recept zonder de satésaus

Ingredients

Voor de tempeh saté
 200 g tempeh
 1 tbsp ketjap manis
 ½ tbsp olijfolie
 2 tbsp satésaus (zie link bij bereidingswijze)
Voor de gebakken rijst
 100 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 ½ tbsp olijfolie
 100 g prei
 50 g wortel
 100 g courgette
 1 tsp roomboter
 1 klein ei
 peper en zout

Directions

1

2

Benodigdheden

• 2 grote koekenpannen
• 2 spatels
• Steelpan
• Sateprikkers

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking gaar, spoel deze af en zet apart
• Snij de tempeh in blokjes van 1x1cm en marineer deze in de ketjap
• Verhit wat olijfolie in een koekenpan
• Rijg de tempehblokjes aan de satéprikkers
• Bak de tempehsate gaar in de koekenpan
• Verhit de theelepel roomboter in de koekenpan
• Snij de prei, courgette en wortel fijn en bak deze kort in de koekenpan
• Doe de gekookte rijst erbij
• Strooi wat zout en peper eroverheen
• Bak de rijst een paar minuten
• Maak een kuiltje in het midden van de rijst
• Doe hier een 1/2 eetlepel olijfolie in
• Bak het ei in het midden en roer het daarna volledig door de rijst
• Je gebakken rijst is nu klaar

• Voor de satésaus klik je hier

NOTE: voedingswaarde zijn gebaseerd op het recept zonder de satésaus

Tempeh saté met gebakken rijst
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op