×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.20 minKooktijd10 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 466
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 13.5g21%
Saturated Fat 5.2g26%
Trans Fat 2.3g
Koolhydraten 55.5g19%
Dietary Fiber 7.3g30%
Eiwitten 28.5g57%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g verse tagliatelle
150 g vega kipstuckjes of echte kipblokjes
2 tbsp olijfolie
verse paprika
4 geroosterde paprika's uit pot
20 g verse rode pesto
1 tsp gedroogde oregano
1 knoflookteentje
1 kleine ui
50 g feta

2

Benodigdheden

• 2 koekenpannen
• Steelpan
• Vergiet
• Snijplank
• Keukenmachine/staafmixer

3

Bereidingswijze

• Kook de tagliatelle volgens de verpakking en giet deze af en laat goed uitlekken
• Verhit de helft van de hoeveelheid olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipstukjes
• Snij de verse paprika in stukjes en doe deze bij de kipstukjes
• Verhit de andere helft van de olijfolie in een andere koekenpan
• Snij de ui en knoflook fijn en bak deze aan in de koekenpan
• Snij de geroosterde paprika's in stukjes en doe deze bij de knoflook en ui
• Doe de oregano erbij
• Pak de keukenmachine en doe hierin het ui/paprikamengsel samen met de rode pesto en blend het bijna fijn, er moeten nog wat stukjes paprika zichtbaar zijn, dus niet helemaal kapot blenden
• Het kan ook met de staafmixer, doe het mengsel met de rode pesto dan in een daarvoor bestemde kom en mix het bijna fijn
• Snij de feta fijn
• Meng het ui/paprikamengsel door de tagliatelle en verdeel dit over 2 borden
• Verdeel het kip/paprikamengsel over de borden
• Top af met de feta en enjoy!

Ingredients

 150 g verse tagliatelle
 150 g vega kipstuckjes of echte kipblokjes
 2 tbsp olijfolie
 verse paprika
 4 geroosterde paprika's uit pot
 20 g verse rode pesto
 1 tsp gedroogde oregano
 1 knoflookteentje
 1 kleine ui
 50 g feta

Directions

1

2

Benodigdheden

• 2 koekenpannen
• Steelpan
• Vergiet
• Snijplank
• Keukenmachine/staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Kook de tagliatelle volgens de verpakking en giet deze af en laat goed uitlekken
• Verhit de helft van de hoeveelheid olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipstukjes
• Snij de verse paprika in stukjes en doe deze bij de kipstukjes
• Verhit de andere helft van de olijfolie in een andere koekenpan
• Snij de ui en knoflook fijn en bak deze aan in de koekenpan
• Snij de geroosterde paprika's in stukjes en doe deze bij de knoflook en ui
• Doe de oregano erbij
• Pak de keukenmachine en doe hierin het ui/paprikamengsel samen met de rode pesto en blend het bijna fijn, er moeten nog wat stukjes paprika zichtbaar zijn, dus niet helemaal kapot blenden
• Het kan ook met de staafmixer, doe het mengsel met de rode pesto dan in een daarvoor bestemde kom en mix het bijna fijn
• Snij de feta fijn
• Meng het ui/paprikamengsel door de tagliatelle en verdeel dit over 2 borden
• Verdeel het kip/paprikamengsel over de borden
• Top af met de feta en enjoy!

Tagliatelle met geroosterde paprika
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.20 minKooktijd10 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 466
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 13.5g21%
Saturated Fat 5.2g26%
Trans Fat 2.3g
Koolhydraten 55.5g19%
Dietary Fiber 7.3g30%
Eiwitten 28.5g57%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g verse tagliatelle
150 g vega kipstuckjes of echte kipblokjes
2 tbsp olijfolie
verse paprika
4 geroosterde paprika's uit pot
20 g verse rode pesto
1 tsp gedroogde oregano
1 knoflookteentje
1 kleine ui
50 g feta

2

Benodigdheden

• 2 koekenpannen
• Steelpan
• Vergiet
• Snijplank
• Keukenmachine/staafmixer

3

Bereidingswijze

• Kook de tagliatelle volgens de verpakking en giet deze af en laat goed uitlekken
• Verhit de helft van de hoeveelheid olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipstukjes
• Snij de verse paprika in stukjes en doe deze bij de kipstukjes
• Verhit de andere helft van de olijfolie in een andere koekenpan
• Snij de ui en knoflook fijn en bak deze aan in de koekenpan
• Snij de geroosterde paprika's in stukjes en doe deze bij de knoflook en ui
• Doe de oregano erbij
• Pak de keukenmachine en doe hierin het ui/paprikamengsel samen met de rode pesto en blend het bijna fijn, er moeten nog wat stukjes paprika zichtbaar zijn, dus niet helemaal kapot blenden
• Het kan ook met de staafmixer, doe het mengsel met de rode pesto dan in een daarvoor bestemde kom en mix het bijna fijn
• Snij de feta fijn
• Meng het ui/paprikamengsel door de tagliatelle en verdeel dit over 2 borden
• Verdeel het kip/paprikamengsel over de borden
• Top af met de feta en enjoy!

Ingredients

 150 g verse tagliatelle
 150 g vega kipstuckjes of echte kipblokjes
 2 tbsp olijfolie
 verse paprika
 4 geroosterde paprika's uit pot
 20 g verse rode pesto
 1 tsp gedroogde oregano
 1 knoflookteentje
 1 kleine ui
 50 g feta

Directions

1

2

Benodigdheden

• 2 koekenpannen
• Steelpan
• Vergiet
• Snijplank
• Keukenmachine/staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Kook de tagliatelle volgens de verpakking en giet deze af en laat goed uitlekken
• Verhit de helft van de hoeveelheid olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipstukjes
• Snij de verse paprika in stukjes en doe deze bij de kipstukjes
• Verhit de andere helft van de olijfolie in een andere koekenpan
• Snij de ui en knoflook fijn en bak deze aan in de koekenpan
• Snij de geroosterde paprika's in stukjes en doe deze bij de knoflook en ui
• Doe de oregano erbij
• Pak de keukenmachine en doe hierin het ui/paprikamengsel samen met de rode pesto en blend het bijna fijn, er moeten nog wat stukjes paprika zichtbaar zijn, dus niet helemaal kapot blenden
• Het kan ook met de staafmixer, doe het mengsel met de rode pesto dan in een daarvoor bestemde kom en mix het bijna fijn
• Snij de feta fijn
• Meng het ui/paprikamengsel door de tagliatelle en verdeel dit over 2 borden
• Verdeel het kip/paprikamengsel over de borden
• Top af met de feta en enjoy!

Tagliatelle met geroosterde paprika
  • Deel dit artikel:

Tagliatelle met geroosterde paprika

Porties2 PortiesVoorber.20 minKooktijd10 minTotale tijd30 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 466
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 13.5g21%
Saturated Fat 5.2g26%
Trans Fat 2.3g
Koolhydraten 55.5g19%
Dietary Fiber 7.3g30%
Eiwitten 28.5g57%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g verse tagliatelle
150 g vega kipstuckjes of echte kipblokjes
2 tbsp olijfolie
verse paprika
4 geroosterde paprika's uit pot
20 g verse rode pesto
1 tsp gedroogde oregano
1 knoflookteentje
1 kleine ui
50 g feta

2

Benodigdheden

• 2 koekenpannen
• Steelpan
• Vergiet
• Snijplank
• Keukenmachine/staafmixer

3

Bereidingswijze

• Kook de tagliatelle volgens de verpakking en giet deze af en laat goed uitlekken
• Verhit de helft van de hoeveelheid olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipstukjes
• Snij de verse paprika in stukjes en doe deze bij de kipstukjes
• Verhit de andere helft van de olijfolie in een andere koekenpan
• Snij de ui en knoflook fijn en bak deze aan in de koekenpan
• Snij de geroosterde paprika's in stukjes en doe deze bij de knoflook en ui
• Doe de oregano erbij
• Pak de keukenmachine en doe hierin het ui/paprikamengsel samen met de rode pesto en blend het bijna fijn, er moeten nog wat stukjes paprika zichtbaar zijn, dus niet helemaal kapot blenden
• Het kan ook met de staafmixer, doe het mengsel met de rode pesto dan in een daarvoor bestemde kom en mix het bijna fijn
• Snij de feta fijn
• Meng het ui/paprikamengsel door de tagliatelle en verdeel dit over 2 borden
• Verdeel het kip/paprikamengsel over de borden
• Top af met de feta en enjoy!

Ingredients

 150 g verse tagliatelle
 150 g vega kipstuckjes of echte kipblokjes
 2 tbsp olijfolie
 verse paprika
 4 geroosterde paprika's uit pot
 20 g verse rode pesto
 1 tsp gedroogde oregano
 1 knoflookteentje
 1 kleine ui
 50 g feta

Directions

1

2

Benodigdheden

• 2 koekenpannen
• Steelpan
• Vergiet
• Snijplank
• Keukenmachine/staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Kook de tagliatelle volgens de verpakking en giet deze af en laat goed uitlekken
• Verhit de helft van de hoeveelheid olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipstukjes
• Snij de verse paprika in stukjes en doe deze bij de kipstukjes
• Verhit de andere helft van de olijfolie in een andere koekenpan
• Snij de ui en knoflook fijn en bak deze aan in de koekenpan
• Snij de geroosterde paprika's in stukjes en doe deze bij de knoflook en ui
• Doe de oregano erbij
• Pak de keukenmachine en doe hierin het ui/paprikamengsel samen met de rode pesto en blend het bijna fijn, er moeten nog wat stukjes paprika zichtbaar zijn, dus niet helemaal kapot blenden
• Het kan ook met de staafmixer, doe het mengsel met de rode pesto dan in een daarvoor bestemde kom en mix het bijna fijn
• Snij de feta fijn
• Meng het ui/paprikamengsel door de tagliatelle en verdeel dit over 2 borden
• Verdeel het kip/paprikamengsel over de borden
• Top af met de feta en enjoy!

Tagliatelle met geroosterde paprika
  • Deel dit recept:

Leave your thought