×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 462
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 16.9g26%
Koolhydraten 51.9g18%
Eiwitten 21.2g43%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g basmatirijst
100 g zalmmoot
50 g avocado
100 g mangostukjes
50 g wortel julienne
50 g edamame
100 g komkommer
50 g radijs
2 tbsp sojasaus
1 tsp sesamzaadjes
50 g bosui

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Snijplank
• Koekenpan
• Mes
• 2 kommetjes

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking en spoel deze erna af met koud water
• Snijd de zalm in blokjes en marineer deze in de sojasaus
• Verhit wat olijfolie in de koekenpan en bak de zalm kort aan
• Snij alle groentes in reepjes/blokjes, wat je zelf prettig vindt
• Verdeel de rijst over de kommetjes
• Verdeel de groente over de kommetjes
• Doe de zalm erboven op
• Garneer met bosui en sesamzaadjes

Ingredients

 100 g basmatirijst
 100 g zalmmoot
 50 g avocado
 100 g mangostukjes
 50 g wortel julienne
 50 g edamame
 100 g komkommer
 50 g radijs
 2 tbsp sojasaus
 1 tsp sesamzaadjes
 50 g bosui

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Snijplank
• Koekenpan
• Mes
• 2 kommetjes

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking en spoel deze erna af met koud water
• Snijd de zalm in blokjes en marineer deze in de sojasaus
• Verhit wat olijfolie in de koekenpan en bak de zalm kort aan
• Snij alle groentes in reepjes/blokjes, wat je zelf prettig vindt
• Verdeel de rijst over de kommetjes
• Verdeel de groente over de kommetjes
• Doe de zalm erboven op
• Garneer met bosui en sesamzaadjes

Sushi bowl
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 462
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 16.9g26%
Koolhydraten 51.9g18%
Eiwitten 21.2g43%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g basmatirijst
100 g zalmmoot
50 g avocado
100 g mangostukjes
50 g wortel julienne
50 g edamame
100 g komkommer
50 g radijs
2 tbsp sojasaus
1 tsp sesamzaadjes
50 g bosui

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Snijplank
• Koekenpan
• Mes
• 2 kommetjes

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking en spoel deze erna af met koud water
• Snijd de zalm in blokjes en marineer deze in de sojasaus
• Verhit wat olijfolie in de koekenpan en bak de zalm kort aan
• Snij alle groentes in reepjes/blokjes, wat je zelf prettig vindt
• Verdeel de rijst over de kommetjes
• Verdeel de groente over de kommetjes
• Doe de zalm erboven op
• Garneer met bosui en sesamzaadjes

Ingredients

 100 g basmatirijst
 100 g zalmmoot
 50 g avocado
 100 g mangostukjes
 50 g wortel julienne
 50 g edamame
 100 g komkommer
 50 g radijs
 2 tbsp sojasaus
 1 tsp sesamzaadjes
 50 g bosui

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Snijplank
• Koekenpan
• Mes
• 2 kommetjes

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking en spoel deze erna af met koud water
• Snijd de zalm in blokjes en marineer deze in de sojasaus
• Verhit wat olijfolie in de koekenpan en bak de zalm kort aan
• Snij alle groentes in reepjes/blokjes, wat je zelf prettig vindt
• Verdeel de rijst over de kommetjes
• Verdeel de groente over de kommetjes
• Doe de zalm erboven op
• Garneer met bosui en sesamzaadjes

Sushi bowl
  • Deel dit artikel:

Sushi bowl

Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 462
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 16.9g26%
Koolhydraten 51.9g18%
Eiwitten 21.2g43%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g basmatirijst
100 g zalmmoot
50 g avocado
100 g mangostukjes
50 g wortel julienne
50 g edamame
100 g komkommer
50 g radijs
2 tbsp sojasaus
1 tsp sesamzaadjes
50 g bosui

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Snijplank
• Koekenpan
• Mes
• 2 kommetjes

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking en spoel deze erna af met koud water
• Snijd de zalm in blokjes en marineer deze in de sojasaus
• Verhit wat olijfolie in de koekenpan en bak de zalm kort aan
• Snij alle groentes in reepjes/blokjes, wat je zelf prettig vindt
• Verdeel de rijst over de kommetjes
• Verdeel de groente over de kommetjes
• Doe de zalm erboven op
• Garneer met bosui en sesamzaadjes

Ingredients

 100 g basmatirijst
 100 g zalmmoot
 50 g avocado
 100 g mangostukjes
 50 g wortel julienne
 50 g edamame
 100 g komkommer
 50 g radijs
 2 tbsp sojasaus
 1 tsp sesamzaadjes
 50 g bosui

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Snijplank
• Koekenpan
• Mes
• 2 kommetjes

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de verpakking en spoel deze erna af met koud water
• Snijd de zalm in blokjes en marineer deze in de sojasaus
• Verhit wat olijfolie in de koekenpan en bak de zalm kort aan
• Snij alle groentes in reepjes/blokjes, wat je zelf prettig vindt
• Verdeel de rijst over de kommetjes
• Verdeel de groente over de kommetjes
• Doe de zalm erboven op
• Garneer met bosui en sesamzaadjes

Sushi bowl
  • Deel dit recept: