×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties1 PortieVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 1


Per portie
Calorieën 371
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.8g19%
Koolhydraten 51.1g18%
Eiwitten 13.1g27%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g surimi sticks
40 g basmatirijst, ongekookt gewogen
Paar schijfjes komkommer
1 kleine gekookte rode biet
25 g avocado
handje wortel julienne
1 el Griekse yoghurt
1 tl sriracha
10 g sesamzaadjes

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Snijplank
• Mes

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen, laat afkoelen en doe in een schaal.
• Leg de plakjes komkommer, plakjes rode biet, de julienne wortel en de avocado in plakjes erop.
• Meng de Griekse yoghurt met wat sriracha naar smaak.
• Doe dit in een plastic zakje, knip een heel klein stukje uit het hoekje zodat het een soort spuitzakje wordt en spuit het over de bowl, ziet er dan gewoon cool uit, hoeft natuurlijk niet perse.
• Bestrooi met wat sesamzaadjes. Voeg eventueel wat sojasaus toe naar smaak.

Ingredients

 100 g surimi sticks
 40 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 Paar schijfjes komkommer
 1 kleine gekookte rode biet
 25 g avocado
 handje wortel julienne
 1 el Griekse yoghurt
 1 tl sriracha
 10 g sesamzaadjes

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Snijplank
• Mes

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen, laat afkoelen en doe in een schaal.
• Leg de plakjes komkommer, plakjes rode biet, de julienne wortel en de avocado in plakjes erop.
• Meng de Griekse yoghurt met wat sriracha naar smaak.
• Doe dit in een plastic zakje, knip een heel klein stukje uit het hoekje zodat het een soort spuitzakje wordt en spuit het over de bowl, ziet er dan gewoon cool uit, hoeft natuurlijk niet perse.
• Bestrooi met wat sesamzaadjes. Voeg eventueel wat sojasaus toe naar smaak.

Surimi bowl
  • Deel dit artikel:

Porties1 PortieVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 1


Per portie
Calorieën 371
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.8g19%
Koolhydraten 51.1g18%
Eiwitten 13.1g27%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g surimi sticks
40 g basmatirijst, ongekookt gewogen
Paar schijfjes komkommer
1 kleine gekookte rode biet
25 g avocado
handje wortel julienne
1 el Griekse yoghurt
1 tl sriracha
10 g sesamzaadjes

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Snijplank
• Mes

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen, laat afkoelen en doe in een schaal.
• Leg de plakjes komkommer, plakjes rode biet, de julienne wortel en de avocado in plakjes erop.
• Meng de Griekse yoghurt met wat sriracha naar smaak.
• Doe dit in een plastic zakje, knip een heel klein stukje uit het hoekje zodat het een soort spuitzakje wordt en spuit het over de bowl, ziet er dan gewoon cool uit, hoeft natuurlijk niet perse.
• Bestrooi met wat sesamzaadjes. Voeg eventueel wat sojasaus toe naar smaak.

Ingredients

 100 g surimi sticks
 40 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 Paar schijfjes komkommer
 1 kleine gekookte rode biet
 25 g avocado
 handje wortel julienne
 1 el Griekse yoghurt
 1 tl sriracha
 10 g sesamzaadjes

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Snijplank
• Mes

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen, laat afkoelen en doe in een schaal.
• Leg de plakjes komkommer, plakjes rode biet, de julienne wortel en de avocado in plakjes erop.
• Meng de Griekse yoghurt met wat sriracha naar smaak.
• Doe dit in een plastic zakje, knip een heel klein stukje uit het hoekje zodat het een soort spuitzakje wordt en spuit het over de bowl, ziet er dan gewoon cool uit, hoeft natuurlijk niet perse.
• Bestrooi met wat sesamzaadjes. Voeg eventueel wat sojasaus toe naar smaak.

Surimi bowl
  • Deel dit artikel:

Surimi bowl

Porties1 PortieVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 1


Per portie
Calorieën 371
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.8g19%
Koolhydraten 51.1g18%
Eiwitten 13.1g27%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g surimi sticks
40 g basmatirijst, ongekookt gewogen
Paar schijfjes komkommer
1 kleine gekookte rode biet
25 g avocado
handje wortel julienne
1 el Griekse yoghurt
1 tl sriracha
10 g sesamzaadjes

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Snijplank
• Mes

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen, laat afkoelen en doe in een schaal.
• Leg de plakjes komkommer, plakjes rode biet, de julienne wortel en de avocado in plakjes erop.
• Meng de Griekse yoghurt met wat sriracha naar smaak.
• Doe dit in een plastic zakje, knip een heel klein stukje uit het hoekje zodat het een soort spuitzakje wordt en spuit het over de bowl, ziet er dan gewoon cool uit, hoeft natuurlijk niet perse.
• Bestrooi met wat sesamzaadjes. Voeg eventueel wat sojasaus toe naar smaak.

Ingredients

 100 g surimi sticks
 40 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 Paar schijfjes komkommer
 1 kleine gekookte rode biet
 25 g avocado
 handje wortel julienne
 1 el Griekse yoghurt
 1 tl sriracha
 10 g sesamzaadjes

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Snijplank
• Mes

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen, laat afkoelen en doe in een schaal.
• Leg de plakjes komkommer, plakjes rode biet, de julienne wortel en de avocado in plakjes erop.
• Meng de Griekse yoghurt met wat sriracha naar smaak.
• Doe dit in een plastic zakje, knip een heel klein stukje uit het hoekje zodat het een soort spuitzakje wordt en spuit het over de bowl, ziet er dan gewoon cool uit, hoeft natuurlijk niet perse.
• Bestrooi met wat sesamzaadjes. Voeg eventueel wat sojasaus toe naar smaak.

Surimi bowl
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op