×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties3 PortiesVoorber.10 minKooktijd25 minTotale tijd35 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 3


Per portie
Calorieën 161
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.5g14%
Koolhydraten 14.8g5%
Eiwitten 4.9g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 ui
2 tenen knoflook
250 g kastanjechampginons
250 g ‘normale’ champignons
10 g roomboter
1 bouillonblokje
1 l kraanwater
200 ml kookroom light
handje verse peterselie

2

Benodigdheden

• Soeppan
• Staafmixer

3

Bereidingswijze

• Snipper de ui fijn.
• Snijd de champignons in plakjes.
• Verhit de roomboter in een soeppan en roerbak de champignons en ui gaar, voeg op het laatst een fijngesnipperd teentje knoflook toe en roerbak nog even mee.
• Voeg de bouillontablet en het water toe en laat de soep 20 min. zachtjes koken.
• Schep een paar eetlepels champignons eruit en houd apart om later weer toe te voegen.
• Pureer de rest met een staafmixer.
• Roer de achtergehouden champignons en room erdoor.
• Laat de soep warm worden.
• Snijd de peterselie fijn. Breng de soep op smaak met peper en zout.
• Garneer de soep met de peterselie en eetsmakelijk!

Ingredients

 1 ui
 2 tenen knoflook
 250 g kastanjechampginons
 250 g ‘normale’ champignons
 10 g roomboter
 1 bouillonblokje
 1 l kraanwater
 200 ml kookroom light
 handje verse peterselie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Soeppan
• Staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Snipper de ui fijn.
• Snijd de champignons in plakjes.
• Verhit de roomboter in een soeppan en roerbak de champignons en ui gaar, voeg op het laatst een fijngesnipperd teentje knoflook toe en roerbak nog even mee.
• Voeg de bouillontablet en het water toe en laat de soep 20 min. zachtjes koken.
• Schep een paar eetlepels champignons eruit en houd apart om later weer toe te voegen.
• Pureer de rest met een staafmixer.
• Roer de achtergehouden champignons en room erdoor.
• Laat de soep warm worden.
• Snijd de peterselie fijn. Breng de soep op smaak met peper en zout.
• Garneer de soep met de peterselie en eetsmakelijk!

Super easy champignonsoep
  • Deel dit artikel:

Porties3 PortiesVoorber.10 minKooktijd25 minTotale tijd35 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 3


Per portie
Calorieën 161
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.5g14%
Koolhydraten 14.8g5%
Eiwitten 4.9g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 ui
2 tenen knoflook
250 g kastanjechampginons
250 g ‘normale’ champignons
10 g roomboter
1 bouillonblokje
1 l kraanwater
200 ml kookroom light
handje verse peterselie

2

Benodigdheden

• Soeppan
• Staafmixer

3

Bereidingswijze

• Snipper de ui fijn.
• Snijd de champignons in plakjes.
• Verhit de roomboter in een soeppan en roerbak de champignons en ui gaar, voeg op het laatst een fijngesnipperd teentje knoflook toe en roerbak nog even mee.
• Voeg de bouillontablet en het water toe en laat de soep 20 min. zachtjes koken.
• Schep een paar eetlepels champignons eruit en houd apart om later weer toe te voegen.
• Pureer de rest met een staafmixer.
• Roer de achtergehouden champignons en room erdoor.
• Laat de soep warm worden.
• Snijd de peterselie fijn. Breng de soep op smaak met peper en zout.
• Garneer de soep met de peterselie en eetsmakelijk!

Ingredients

 1 ui
 2 tenen knoflook
 250 g kastanjechampginons
 250 g ‘normale’ champignons
 10 g roomboter
 1 bouillonblokje
 1 l kraanwater
 200 ml kookroom light
 handje verse peterselie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Soeppan
• Staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Snipper de ui fijn.
• Snijd de champignons in plakjes.
• Verhit de roomboter in een soeppan en roerbak de champignons en ui gaar, voeg op het laatst een fijngesnipperd teentje knoflook toe en roerbak nog even mee.
• Voeg de bouillontablet en het water toe en laat de soep 20 min. zachtjes koken.
• Schep een paar eetlepels champignons eruit en houd apart om later weer toe te voegen.
• Pureer de rest met een staafmixer.
• Roer de achtergehouden champignons en room erdoor.
• Laat de soep warm worden.
• Snijd de peterselie fijn. Breng de soep op smaak met peper en zout.
• Garneer de soep met de peterselie en eetsmakelijk!

Super easy champignonsoep
  • Deel dit artikel:

Super easy champignonsoep

Porties3 PortiesVoorber.10 minKooktijd25 minTotale tijd35 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 3


Per portie
Calorieën 161
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.5g14%
Koolhydraten 14.8g5%
Eiwitten 4.9g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 ui
2 tenen knoflook
250 g kastanjechampginons
250 g ‘normale’ champignons
10 g roomboter
1 bouillonblokje
1 l kraanwater
200 ml kookroom light
handje verse peterselie

2

Benodigdheden

• Soeppan
• Staafmixer

3

Bereidingswijze

• Snipper de ui fijn.
• Snijd de champignons in plakjes.
• Verhit de roomboter in een soeppan en roerbak de champignons en ui gaar, voeg op het laatst een fijngesnipperd teentje knoflook toe en roerbak nog even mee.
• Voeg de bouillontablet en het water toe en laat de soep 20 min. zachtjes koken.
• Schep een paar eetlepels champignons eruit en houd apart om later weer toe te voegen.
• Pureer de rest met een staafmixer.
• Roer de achtergehouden champignons en room erdoor.
• Laat de soep warm worden.
• Snijd de peterselie fijn. Breng de soep op smaak met peper en zout.
• Garneer de soep met de peterselie en eetsmakelijk!

Ingredients

 1 ui
 2 tenen knoflook
 250 g kastanjechampginons
 250 g ‘normale’ champignons
 10 g roomboter
 1 bouillonblokje
 1 l kraanwater
 200 ml kookroom light
 handje verse peterselie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Soeppan
• Staafmixer

2

3

Bereidingswijze

• Snipper de ui fijn.
• Snijd de champignons in plakjes.
• Verhit de roomboter in een soeppan en roerbak de champignons en ui gaar, voeg op het laatst een fijngesnipperd teentje knoflook toe en roerbak nog even mee.
• Voeg de bouillontablet en het water toe en laat de soep 20 min. zachtjes koken.
• Schep een paar eetlepels champignons eruit en houd apart om later weer toe te voegen.
• Pureer de rest met een staafmixer.
• Roer de achtergehouden champignons en room erdoor.
• Laat de soep warm worden.
• Snijd de peterselie fijn. Breng de soep op smaak met peper en zout.
• Garneer de soep met de peterselie en eetsmakelijk!

Super easy champignonsoep
  • Deel dit recept:

Leave your thought