×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Stoofpeertjes
Porties10 PortiesVoorber.10 minKooktijd3 urenTotale tijd3 uren 10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 peertje

Porties 10


Per portie
Calorieën 75
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 0.02g1%
Koolhydraten 16.3g6%
Eiwitten 0.2g1%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

10 Gieser Wildeman stoofperen
125 g frambozen (diepvries)
125 g blauwe bessen (diepvries)
2 kaneelstokjes
2 steranijs
2 kruidnagels

2

Benodigdheden

• Een grote pan
• Schilmesje
• Thee-ei (optioneel)

3

Bereidingswijze

• Schil de peertjes en haal het kroontje aan de onderzijde eruit, het klokhuis kun je er in laten, deze stooft zo zacht dat je hem prima kunt eten!
• Mocht je dit liever niet willen dan kun je er altijd voor kiezen de peertjes in vieren te snijden en het klokhuis te verwijderen of het klokhuis met een appelboor eruit te halen.
• Doe de peertjes in een grote pan en voeg hieraan het fruit, de kaneelstokjes, de steranijs en kruidnagel toe. (Deze laatste 2 zou je in een metalen thee-ei kunnen doen om ze later makkelijk terug te kunnen vinden.)
• Vul de pan nu met water tot de peertjes onder water staan en breng het water aan de kook.
Laat de peertjes op laag vuur minimaal een uur maar liever 2 tot 3 uur zachtjes garen.
• Als de peertjes zacht en rood/roze zijn haal je ze van het vuur.
• Zeef eventueel het pulp van het fruit eruit en laat de peertjes afkoelen.
• Ze zijn heerlijk om zowel warm als koud te eten en zijn nog lekkerder als je ze een dagje laat staan.
• Ook zijn ze heel geschikt om in te vriezen of eventueel te wecken!

Ingredients

 10 Gieser Wildeman stoofperen
 125 g frambozen (diepvries)
 125 g blauwe bessen (diepvries)
 2 kaneelstokjes
 2 steranijs
 2 kruidnagels

Directions

1

2

Benodigdheden

• Een grote pan
• Schilmesje
• Thee-ei (optioneel)

2

3

Bereidingswijze

• Schil de peertjes en haal het kroontje aan de onderzijde eruit, het klokhuis kun je er in laten, deze stooft zo zacht dat je hem prima kunt eten!
• Mocht je dit liever niet willen dan kun je er altijd voor kiezen de peertjes in vieren te snijden en het klokhuis te verwijderen of het klokhuis met een appelboor eruit te halen.
• Doe de peertjes in een grote pan en voeg hieraan het fruit, de kaneelstokjes, de steranijs en kruidnagel toe. (Deze laatste 2 zou je in een metalen thee-ei kunnen doen om ze later makkelijk terug te kunnen vinden.)
• Vul de pan nu met water tot de peertjes onder water staan en breng het water aan de kook.
Laat de peertjes op laag vuur minimaal een uur maar liever 2 tot 3 uur zachtjes garen.
• Als de peertjes zacht en rood/roze zijn haal je ze van het vuur.
• Zeef eventueel het pulp van het fruit eruit en laat de peertjes afkoelen.
• Ze zijn heerlijk om zowel warm als koud te eten en zijn nog lekkerder als je ze een dagje laat staan.
• Ook zijn ze heel geschikt om in te vriezen of eventueel te wecken!

Stoofpeertjes
Stoofpeertjes
  • Deel dit artikel:

Stoofpeertjes
Porties10 PortiesVoorber.10 minKooktijd3 urenTotale tijd3 uren 10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 peertje

Porties 10


Per portie
Calorieën 75
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 0.02g1%
Koolhydraten 16.3g6%
Eiwitten 0.2g1%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

10 Gieser Wildeman stoofperen
125 g frambozen (diepvries)
125 g blauwe bessen (diepvries)
2 kaneelstokjes
2 steranijs
2 kruidnagels

2

Benodigdheden

• Een grote pan
• Schilmesje
• Thee-ei (optioneel)

3

Bereidingswijze

• Schil de peertjes en haal het kroontje aan de onderzijde eruit, het klokhuis kun je er in laten, deze stooft zo zacht dat je hem prima kunt eten!
• Mocht je dit liever niet willen dan kun je er altijd voor kiezen de peertjes in vieren te snijden en het klokhuis te verwijderen of het klokhuis met een appelboor eruit te halen.
• Doe de peertjes in een grote pan en voeg hieraan het fruit, de kaneelstokjes, de steranijs en kruidnagel toe. (Deze laatste 2 zou je in een metalen thee-ei kunnen doen om ze later makkelijk terug te kunnen vinden.)
• Vul de pan nu met water tot de peertjes onder water staan en breng het water aan de kook.
Laat de peertjes op laag vuur minimaal een uur maar liever 2 tot 3 uur zachtjes garen.
• Als de peertjes zacht en rood/roze zijn haal je ze van het vuur.
• Zeef eventueel het pulp van het fruit eruit en laat de peertjes afkoelen.
• Ze zijn heerlijk om zowel warm als koud te eten en zijn nog lekkerder als je ze een dagje laat staan.
• Ook zijn ze heel geschikt om in te vriezen of eventueel te wecken!

Ingredients

 10 Gieser Wildeman stoofperen
 125 g frambozen (diepvries)
 125 g blauwe bessen (diepvries)
 2 kaneelstokjes
 2 steranijs
 2 kruidnagels

Directions

1

2

Benodigdheden

• Een grote pan
• Schilmesje
• Thee-ei (optioneel)

2

3

Bereidingswijze

• Schil de peertjes en haal het kroontje aan de onderzijde eruit, het klokhuis kun je er in laten, deze stooft zo zacht dat je hem prima kunt eten!
• Mocht je dit liever niet willen dan kun je er altijd voor kiezen de peertjes in vieren te snijden en het klokhuis te verwijderen of het klokhuis met een appelboor eruit te halen.
• Doe de peertjes in een grote pan en voeg hieraan het fruit, de kaneelstokjes, de steranijs en kruidnagel toe. (Deze laatste 2 zou je in een metalen thee-ei kunnen doen om ze later makkelijk terug te kunnen vinden.)
• Vul de pan nu met water tot de peertjes onder water staan en breng het water aan de kook.
Laat de peertjes op laag vuur minimaal een uur maar liever 2 tot 3 uur zachtjes garen.
• Als de peertjes zacht en rood/roze zijn haal je ze van het vuur.
• Zeef eventueel het pulp van het fruit eruit en laat de peertjes afkoelen.
• Ze zijn heerlijk om zowel warm als koud te eten en zijn nog lekkerder als je ze een dagje laat staan.
• Ook zijn ze heel geschikt om in te vriezen of eventueel te wecken!

Stoofpeertjes
Stoofpeertjes
  • Deel dit artikel:

Stoofpeertjes

Stoofpeertjes
Porties10 PortiesVoorber.10 minKooktijd3 urenTotale tijd3 uren 10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 peertje

Porties 10


Per portie
Calorieën 75
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 0.02g1%
Koolhydraten 16.3g6%
Eiwitten 0.2g1%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

10 Gieser Wildeman stoofperen
125 g frambozen (diepvries)
125 g blauwe bessen (diepvries)
2 kaneelstokjes
2 steranijs
2 kruidnagels

2

Benodigdheden

• Een grote pan
• Schilmesje
• Thee-ei (optioneel)

3

Bereidingswijze

• Schil de peertjes en haal het kroontje aan de onderzijde eruit, het klokhuis kun je er in laten, deze stooft zo zacht dat je hem prima kunt eten!
• Mocht je dit liever niet willen dan kun je er altijd voor kiezen de peertjes in vieren te snijden en het klokhuis te verwijderen of het klokhuis met een appelboor eruit te halen.
• Doe de peertjes in een grote pan en voeg hieraan het fruit, de kaneelstokjes, de steranijs en kruidnagel toe. (Deze laatste 2 zou je in een metalen thee-ei kunnen doen om ze later makkelijk terug te kunnen vinden.)
• Vul de pan nu met water tot de peertjes onder water staan en breng het water aan de kook.
Laat de peertjes op laag vuur minimaal een uur maar liever 2 tot 3 uur zachtjes garen.
• Als de peertjes zacht en rood/roze zijn haal je ze van het vuur.
• Zeef eventueel het pulp van het fruit eruit en laat de peertjes afkoelen.
• Ze zijn heerlijk om zowel warm als koud te eten en zijn nog lekkerder als je ze een dagje laat staan.
• Ook zijn ze heel geschikt om in te vriezen of eventueel te wecken!

Ingredients

 10 Gieser Wildeman stoofperen
 125 g frambozen (diepvries)
 125 g blauwe bessen (diepvries)
 2 kaneelstokjes
 2 steranijs
 2 kruidnagels

Directions

1

2

Benodigdheden

• Een grote pan
• Schilmesje
• Thee-ei (optioneel)

2

3

Bereidingswijze

• Schil de peertjes en haal het kroontje aan de onderzijde eruit, het klokhuis kun je er in laten, deze stooft zo zacht dat je hem prima kunt eten!
• Mocht je dit liever niet willen dan kun je er altijd voor kiezen de peertjes in vieren te snijden en het klokhuis te verwijderen of het klokhuis met een appelboor eruit te halen.
• Doe de peertjes in een grote pan en voeg hieraan het fruit, de kaneelstokjes, de steranijs en kruidnagel toe. (Deze laatste 2 zou je in een metalen thee-ei kunnen doen om ze later makkelijk terug te kunnen vinden.)
• Vul de pan nu met water tot de peertjes onder water staan en breng het water aan de kook.
Laat de peertjes op laag vuur minimaal een uur maar liever 2 tot 3 uur zachtjes garen.
• Als de peertjes zacht en rood/roze zijn haal je ze van het vuur.
• Zeef eventueel het pulp van het fruit eruit en laat de peertjes afkoelen.
• Ze zijn heerlijk om zowel warm als koud te eten en zijn nog lekkerder als je ze een dagje laat staan.
• Ook zijn ze heel geschikt om in te vriezen of eventueel te wecken!

Stoofpeertjes
  • Deel dit recept:

Leave your thought