×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties8 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/8e

Porties 8


Per portie
Calorieën 187
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.6g14%
Koolhydraten 16.2g6%
Eiwitten 9.3g19%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

140 g speltmeel
2 tsp bakpoeder
1 scoop Fit Green Protein
60 g dadelstroop
2 eieren
4 tbsp magere yoghurt (kwark kan ook)
1 tsp vanille extract
90 g pindakaas (biologische naturel)
200 ml water

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng alle droge ingrediënten
• Meng in een aparte kom alle natte ingrediënten
• Voeg de natte bij de droge en meng voorzichtig met een spatel, niet overmixen!
• Bekleed een bakvorm met bakpapier en vet deze in met bakspray
• Doe het mengsel hierin
• Bak de cake voor 30 minuten in de oven

Lekker als topping: Natuurlijke jam, noten of pure gesmolten chocolade

Ingredients

 140 g speltmeel
 2 tsp bakpoeder
 1 scoop Fit Green Protein
 60 g dadelstroop
 2 eieren
 4 tbsp magere yoghurt (kwark kan ook)
 1 tsp vanille extract
 90 g pindakaas (biologische naturel)
 200 ml water

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng alle droge ingrediënten
• Meng in een aparte kom alle natte ingrediënten
• Voeg de natte bij de droge en meng voorzichtig met een spatel, niet overmixen!
• Bekleed een bakvorm met bakpapier en vet deze in met bakspray
• Doe het mengsel hierin
• Bak de cake voor 30 minuten in de oven

Lekker als topping: Natuurlijke jam, noten of pure gesmolten chocolade

Snelle eiwitrijke pindakaas cake
  • Deel dit artikel:

Porties8 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/8e

Porties 8


Per portie
Calorieën 187
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.6g14%
Koolhydraten 16.2g6%
Eiwitten 9.3g19%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

140 g speltmeel
2 tsp bakpoeder
1 scoop Fit Green Protein
60 g dadelstroop
2 eieren
4 tbsp magere yoghurt (kwark kan ook)
1 tsp vanille extract
90 g pindakaas (biologische naturel)
200 ml water

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng alle droge ingrediënten
• Meng in een aparte kom alle natte ingrediënten
• Voeg de natte bij de droge en meng voorzichtig met een spatel, niet overmixen!
• Bekleed een bakvorm met bakpapier en vet deze in met bakspray
• Doe het mengsel hierin
• Bak de cake voor 30 minuten in de oven

Lekker als topping: Natuurlijke jam, noten of pure gesmolten chocolade

Ingredients

 140 g speltmeel
 2 tsp bakpoeder
 1 scoop Fit Green Protein
 60 g dadelstroop
 2 eieren
 4 tbsp magere yoghurt (kwark kan ook)
 1 tsp vanille extract
 90 g pindakaas (biologische naturel)
 200 ml water

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng alle droge ingrediënten
• Meng in een aparte kom alle natte ingrediënten
• Voeg de natte bij de droge en meng voorzichtig met een spatel, niet overmixen!
• Bekleed een bakvorm met bakpapier en vet deze in met bakspray
• Doe het mengsel hierin
• Bak de cake voor 30 minuten in de oven

Lekker als topping: Natuurlijke jam, noten of pure gesmolten chocolade

Snelle eiwitrijke pindakaas cake
  • Deel dit artikel:

Snelle eiwitrijke pindakaas cake

Porties8 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/8e

Porties 8


Per portie
Calorieën 187
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.6g14%
Koolhydraten 16.2g6%
Eiwitten 9.3g19%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

140 g speltmeel
2 tsp bakpoeder
1 scoop Fit Green Protein
60 g dadelstroop
2 eieren
4 tbsp magere yoghurt (kwark kan ook)
1 tsp vanille extract
90 g pindakaas (biologische naturel)
200 ml water

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng alle droge ingrediënten
• Meng in een aparte kom alle natte ingrediënten
• Voeg de natte bij de droge en meng voorzichtig met een spatel, niet overmixen!
• Bekleed een bakvorm met bakpapier en vet deze in met bakspray
• Doe het mengsel hierin
• Bak de cake voor 30 minuten in de oven

Lekker als topping: Natuurlijke jam, noten of pure gesmolten chocolade

Ingredients

 140 g speltmeel
 2 tsp bakpoeder
 1 scoop Fit Green Protein
 60 g dadelstroop
 2 eieren
 4 tbsp magere yoghurt (kwark kan ook)
 1 tsp vanille extract
 90 g pindakaas (biologische naturel)
 200 ml water

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng alle droge ingrediënten
• Meng in een aparte kom alle natte ingrediënten
• Voeg de natte bij de droge en meng voorzichtig met een spatel, niet overmixen!
• Bekleed een bakvorm met bakpapier en vet deze in met bakspray
• Doe het mengsel hierin
• Bak de cake voor 30 minuten in de oven

Lekker als topping: Natuurlijke jam, noten of pure gesmolten chocolade

Snelle eiwitrijke pindakaas cake
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op