
Portie grootte 1/8e
Porties 8
- Per portie
- Calorieën 187
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 8.6g14%
- Koolhydraten 16.2g6%
- Eiwitten 9.3g19%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng alle droge ingrediënten
• Meng in een aparte kom alle natte ingrediënten
• Voeg de natte bij de droge en meng voorzichtig met een spatel, niet overmixen!
• Bekleed een bakvorm met bakpapier en vet deze in met bakspray
• Doe het mengsel hierin
• Bak de cake voor 30 minuten in de oven
Lekker als topping: Natuurlijke jam, noten of pure gesmolten chocolade
Ingredients
Directions
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng alle droge ingrediënten
• Meng in een aparte kom alle natte ingrediënten
• Voeg de natte bij de droge en meng voorzichtig met een spatel, niet overmixen!
• Bekleed een bakvorm met bakpapier en vet deze in met bakspray
• Doe het mengsel hierin
• Bak de cake voor 30 minuten in de oven
Lekker als topping: Natuurlijke jam, noten of pure gesmolten chocolade