×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Slanke muffins
Porties12 PortiesVoorber.17 minKooktijd35 minTotale tijd52 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 160
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 5.2g8%
Koolhydraten 22.8g8%
Eiwitten 7.1g15%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g havermout
2 scoops eiwitpoeder
1,50 tsp bakpoeder
20 g cacaopoeder
3 rijpe bananen
2 tsp vanille extract
250 ml water
25 g gesmolten kokosolie
85 g dadelstroop
40 g pure chocolade in stukjes (72%)

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 mengkommen
• Spatel
• Muffinblik (12stks)
• Papieren muffinvormpjes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 195 graden
• Doe de eerste 4 ingrediënten in een mengkom en meng alles met een spatel door elkaar
• Doe de overige ingrediënten (behalve de chocolade) in een andere mengkom en meng dit ook door elkaar
• Doe de twee kommen samen en meng dit weer goed met elkaar
• Mix met een spatel de stukjes chocolade door het beslag
• Doe de papieren muffinvormpjes in het muffinblik
• Doe de muffins voor 25 minuten in de oven
• Even laten afkoelen in de oven met een bakpapiertje eroverheen en daarna smullen!

TIP: ik heb een combi oven/magnetron waardoor ik alleen verwarming van bovenaf heb, hierdoor heb ik na 10 minuten een bakpapiertje over de muffins heen gelegd zodat ze niet zouden verbranden. Bij een gewone oven waarvan van onder en beneden wordt verwarmd zou het niet nodig moeten zijn.

Ingredients

 200 g havermout
 2 scoops eiwitpoeder
 1,50 tsp bakpoeder
 20 g cacaopoeder
 3 rijpe bananen
 2 tsp vanille extract
 250 ml water
 25 g gesmolten kokosolie
 85 g dadelstroop
 40 g pure chocolade in stukjes (72%)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 mengkommen
• Spatel
• Muffinblik (12stks)
• Papieren muffinvormpjes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 195 graden
• Doe de eerste 4 ingrediënten in een mengkom en meng alles met een spatel door elkaar
• Doe de overige ingrediënten (behalve de chocolade) in een andere mengkom en meng dit ook door elkaar
• Doe de twee kommen samen en meng dit weer goed met elkaar
• Mix met een spatel de stukjes chocolade door het beslag
• Doe de papieren muffinvormpjes in het muffinblik
• Doe de muffins voor 25 minuten in de oven
• Even laten afkoelen in de oven met een bakpapiertje eroverheen en daarna smullen!

TIP: ik heb een combi oven/magnetron waardoor ik alleen verwarming van bovenaf heb, hierdoor heb ik na 10 minuten een bakpapiertje over de muffins heen gelegd zodat ze niet zouden verbranden. Bij een gewone oven waarvan van onder en beneden wordt verwarmd zou het niet nodig moeten zijn.

Havermoutmuffins
Slanke muffins
  • Deel dit artikel:

Slanke muffins
Porties12 PortiesVoorber.17 minKooktijd35 minTotale tijd52 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 160
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 5.2g8%
Koolhydraten 22.8g8%
Eiwitten 7.1g15%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g havermout
2 scoops eiwitpoeder
1,50 tsp bakpoeder
20 g cacaopoeder
3 rijpe bananen
2 tsp vanille extract
250 ml water
25 g gesmolten kokosolie
85 g dadelstroop
40 g pure chocolade in stukjes (72%)

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 mengkommen
• Spatel
• Muffinblik (12stks)
• Papieren muffinvormpjes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 195 graden
• Doe de eerste 4 ingrediënten in een mengkom en meng alles met een spatel door elkaar
• Doe de overige ingrediënten (behalve de chocolade) in een andere mengkom en meng dit ook door elkaar
• Doe de twee kommen samen en meng dit weer goed met elkaar
• Mix met een spatel de stukjes chocolade door het beslag
• Doe de papieren muffinvormpjes in het muffinblik
• Doe de muffins voor 25 minuten in de oven
• Even laten afkoelen in de oven met een bakpapiertje eroverheen en daarna smullen!

TIP: ik heb een combi oven/magnetron waardoor ik alleen verwarming van bovenaf heb, hierdoor heb ik na 10 minuten een bakpapiertje over de muffins heen gelegd zodat ze niet zouden verbranden. Bij een gewone oven waarvan van onder en beneden wordt verwarmd zou het niet nodig moeten zijn.

Ingredients

 200 g havermout
 2 scoops eiwitpoeder
 1,50 tsp bakpoeder
 20 g cacaopoeder
 3 rijpe bananen
 2 tsp vanille extract
 250 ml water
 25 g gesmolten kokosolie
 85 g dadelstroop
 40 g pure chocolade in stukjes (72%)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 mengkommen
• Spatel
• Muffinblik (12stks)
• Papieren muffinvormpjes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 195 graden
• Doe de eerste 4 ingrediënten in een mengkom en meng alles met een spatel door elkaar
• Doe de overige ingrediënten (behalve de chocolade) in een andere mengkom en meng dit ook door elkaar
• Doe de twee kommen samen en meng dit weer goed met elkaar
• Mix met een spatel de stukjes chocolade door het beslag
• Doe de papieren muffinvormpjes in het muffinblik
• Doe de muffins voor 25 minuten in de oven
• Even laten afkoelen in de oven met een bakpapiertje eroverheen en daarna smullen!

TIP: ik heb een combi oven/magnetron waardoor ik alleen verwarming van bovenaf heb, hierdoor heb ik na 10 minuten een bakpapiertje over de muffins heen gelegd zodat ze niet zouden verbranden. Bij een gewone oven waarvan van onder en beneden wordt verwarmd zou het niet nodig moeten zijn.

Havermoutmuffins
Slanke muffins
  • Deel dit artikel:

Havermoutmuffins

Slanke muffins
Porties12 PortiesVoorber.17 minKooktijd35 minTotale tijd52 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 12


Per portie
Calorieën 160
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 5.2g8%
Koolhydraten 22.8g8%
Eiwitten 7.1g15%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g havermout
2 scoops eiwitpoeder
1,50 tsp bakpoeder
20 g cacaopoeder
3 rijpe bananen
2 tsp vanille extract
250 ml water
25 g gesmolten kokosolie
85 g dadelstroop
40 g pure chocolade in stukjes (72%)

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 mengkommen
• Spatel
• Muffinblik (12stks)
• Papieren muffinvormpjes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 195 graden
• Doe de eerste 4 ingrediënten in een mengkom en meng alles met een spatel door elkaar
• Doe de overige ingrediënten (behalve de chocolade) in een andere mengkom en meng dit ook door elkaar
• Doe de twee kommen samen en meng dit weer goed met elkaar
• Mix met een spatel de stukjes chocolade door het beslag
• Doe de papieren muffinvormpjes in het muffinblik
• Doe de muffins voor 25 minuten in de oven
• Even laten afkoelen in de oven met een bakpapiertje eroverheen en daarna smullen!

TIP: ik heb een combi oven/magnetron waardoor ik alleen verwarming van bovenaf heb, hierdoor heb ik na 10 minuten een bakpapiertje over de muffins heen gelegd zodat ze niet zouden verbranden. Bij een gewone oven waarvan van onder en beneden wordt verwarmd zou het niet nodig moeten zijn.

Ingredients

 200 g havermout
 2 scoops eiwitpoeder
 1,50 tsp bakpoeder
 20 g cacaopoeder
 3 rijpe bananen
 2 tsp vanille extract
 250 ml water
 25 g gesmolten kokosolie
 85 g dadelstroop
 40 g pure chocolade in stukjes (72%)

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 mengkommen
• Spatel
• Muffinblik (12stks)
• Papieren muffinvormpjes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 195 graden
• Doe de eerste 4 ingrediënten in een mengkom en meng alles met een spatel door elkaar
• Doe de overige ingrediënten (behalve de chocolade) in een andere mengkom en meng dit ook door elkaar
• Doe de twee kommen samen en meng dit weer goed met elkaar
• Mix met een spatel de stukjes chocolade door het beslag
• Doe de papieren muffinvormpjes in het muffinblik
• Doe de muffins voor 25 minuten in de oven
• Even laten afkoelen in de oven met een bakpapiertje eroverheen en daarna smullen!

TIP: ik heb een combi oven/magnetron waardoor ik alleen verwarming van bovenaf heb, hierdoor heb ik na 10 minuten een bakpapiertje over de muffins heen gelegd zodat ze niet zouden verbranden. Bij een gewone oven waarvan van onder en beneden wordt verwarmd zou het niet nodig moeten zijn.

Havermoutmuffins
  • Deel dit recept:

Leave your thought