×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 177
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.3g18%
Koolhydraten 14.7g5%
Eiwitten 4.8g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

30 g pindakaas naturel
150 ml amandelmelk
1 tbsp ketjap
1 tbsp sojasaus
1 ui
1 teenje knoflook
1 tsp roomboter

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Pollepel

3

Bereidingswijze

• Verhit de roomboter in het steelpannetje
• Snij de knoflook en uit fijn
• Fruit dit aan in het steelpannetje
• Voeg de pindakaas, sambal, ketjap, sojasaus en amandemelk toe
• Blijf goed roeren tot er een gladde massa ontstaat
• Te dik? Voeg extra amandelmelk toe
• Te dun? Voeg extra pindakaas toe

Ingredients

 30 g pindakaas naturel
 150 ml amandelmelk
 1 tbsp ketjap
 1 tbsp sojasaus
 1 ui
 1 teenje knoflook
 1 tsp roomboter

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Pollepel

2

3

Bereidingswijze

• Verhit de roomboter in het steelpannetje
• Snij de knoflook en uit fijn
• Fruit dit aan in het steelpannetje
• Voeg de pindakaas, sambal, ketjap, sojasaus en amandemelk toe
• Blijf goed roeren tot er een gladde massa ontstaat
• Te dik? Voeg extra amandelmelk toe
• Te dun? Voeg extra pindakaas toe

satésaus
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 177
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.3g18%
Koolhydraten 14.7g5%
Eiwitten 4.8g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

30 g pindakaas naturel
150 ml amandelmelk
1 tbsp ketjap
1 tbsp sojasaus
1 ui
1 teenje knoflook
1 tsp roomboter

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Pollepel

3

Bereidingswijze

• Verhit de roomboter in het steelpannetje
• Snij de knoflook en uit fijn
• Fruit dit aan in het steelpannetje
• Voeg de pindakaas, sambal, ketjap, sojasaus en amandemelk toe
• Blijf goed roeren tot er een gladde massa ontstaat
• Te dik? Voeg extra amandelmelk toe
• Te dun? Voeg extra pindakaas toe

Ingredients

 30 g pindakaas naturel
 150 ml amandelmelk
 1 tbsp ketjap
 1 tbsp sojasaus
 1 ui
 1 teenje knoflook
 1 tsp roomboter

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Pollepel

2

3

Bereidingswijze

• Verhit de roomboter in het steelpannetje
• Snij de knoflook en uit fijn
• Fruit dit aan in het steelpannetje
• Voeg de pindakaas, sambal, ketjap, sojasaus en amandemelk toe
• Blijf goed roeren tot er een gladde massa ontstaat
• Te dik? Voeg extra amandelmelk toe
• Te dun? Voeg extra pindakaas toe

satésaus
  • Deel dit artikel:

satésaus

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 177
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.3g18%
Koolhydraten 14.7g5%
Eiwitten 4.8g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

30 g pindakaas naturel
150 ml amandelmelk
1 tbsp ketjap
1 tbsp sojasaus
1 ui
1 teenje knoflook
1 tsp roomboter

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Pollepel

3

Bereidingswijze

• Verhit de roomboter in het steelpannetje
• Snij de knoflook en uit fijn
• Fruit dit aan in het steelpannetje
• Voeg de pindakaas, sambal, ketjap, sojasaus en amandemelk toe
• Blijf goed roeren tot er een gladde massa ontstaat
• Te dik? Voeg extra amandelmelk toe
• Te dun? Voeg extra pindakaas toe

Ingredients

 30 g pindakaas naturel
 150 ml amandelmelk
 1 tbsp ketjap
 1 tbsp sojasaus
 1 ui
 1 teenje knoflook
 1 tsp roomboter

Directions

1

2

Benodigdheden

• Steelpan
• Pollepel

2

3

Bereidingswijze

• Verhit de roomboter in het steelpannetje
• Snij de knoflook en uit fijn
• Fruit dit aan in het steelpannetje
• Voeg de pindakaas, sambal, ketjap, sojasaus en amandemelk toe
• Blijf goed roeren tot er een gladde massa ontstaat
• Te dik? Voeg extra amandelmelk toe
• Te dun? Voeg extra pindakaas toe

satésaus
  • Deel dit recept: