×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties180 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 gram

Porties 180


Per portie
Calorieën 6
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 0.6g1%
Koolhydraten 0.2g1%
Eiwitten 0.1g1%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1


Ingredienten

100 g ongezouten, ongebrande cashewnoten
½ pot zongedroogde tomaten inclusief de olie (totaal +/- 100 gram)
15 g basilicum
1 teentje knoflook
1 tl chilivlokken

2

Benodigdheden

• staafmixer of keukenmachine

3

Bereidingswijze

• Voeg alle ingrediënten toe in aan de keukenmachine of hoge maatbeker en mix!

• Is de spread to dik? Voeg dan een eetlepel water toe

• Gebruik het als spread of crackers, brood of door je pasta 🙂

Ingredients

 100 g ongezouten, ongebrande cashewnoten
 ½ pot zongedroogde tomaten inclusief de olie (totaal +/- 100 gram)
 15 g basilicum
 1 teentje knoflook
 1 tl chilivlokken

Directions

1

2

Benodigdheden

• staafmixer of keukenmachine

2

3

Bereidingswijze

• Voeg alle ingrediënten toe in aan de keukenmachine of hoge maatbeker en mix!

• Is de spread to dik? Voeg dan een eetlepel water toe

• Gebruik het als spread of crackers, brood of door je pasta 🙂

Rode pesto spread
  • Deel dit artikel:

Porties180 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 gram

Porties 180


Per portie
Calorieën 6
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 0.6g1%
Koolhydraten 0.2g1%
Eiwitten 0.1g1%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1


Ingredienten

100 g ongezouten, ongebrande cashewnoten
½ pot zongedroogde tomaten inclusief de olie (totaal +/- 100 gram)
15 g basilicum
1 teentje knoflook
1 tl chilivlokken

2

Benodigdheden

• staafmixer of keukenmachine

3

Bereidingswijze

• Voeg alle ingrediënten toe in aan de keukenmachine of hoge maatbeker en mix!

• Is de spread to dik? Voeg dan een eetlepel water toe

• Gebruik het als spread of crackers, brood of door je pasta 🙂

Ingredients

 100 g ongezouten, ongebrande cashewnoten
 ½ pot zongedroogde tomaten inclusief de olie (totaal +/- 100 gram)
 15 g basilicum
 1 teentje knoflook
 1 tl chilivlokken

Directions

1

2

Benodigdheden

• staafmixer of keukenmachine

2

3

Bereidingswijze

• Voeg alle ingrediënten toe in aan de keukenmachine of hoge maatbeker en mix!

• Is de spread to dik? Voeg dan een eetlepel water toe

• Gebruik het als spread of crackers, brood of door je pasta 🙂

Rode pesto spread
  • Deel dit artikel:

Rode pesto spread

Porties180 PortiesVoorber.5 minKooktijd5 minTotale tijd10 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 gram

Porties 180


Per portie
Calorieën 6
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 0.6g1%
Koolhydraten 0.2g1%
Eiwitten 0.1g1%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1


Ingredienten

100 g ongezouten, ongebrande cashewnoten
½ pot zongedroogde tomaten inclusief de olie (totaal +/- 100 gram)
15 g basilicum
1 teentje knoflook
1 tl chilivlokken

2

Benodigdheden

• staafmixer of keukenmachine

3

Bereidingswijze

• Voeg alle ingrediënten toe in aan de keukenmachine of hoge maatbeker en mix!

• Is de spread to dik? Voeg dan een eetlepel water toe

• Gebruik het als spread of crackers, brood of door je pasta 🙂

Ingredients

 100 g ongezouten, ongebrande cashewnoten
 ½ pot zongedroogde tomaten inclusief de olie (totaal +/- 100 gram)
 15 g basilicum
 1 teentje knoflook
 1 tl chilivlokken

Directions

1

2

Benodigdheden

• staafmixer of keukenmachine

2

3

Bereidingswijze

• Voeg alle ingrediënten toe in aan de keukenmachine of hoge maatbeker en mix!

• Is de spread to dik? Voeg dan een eetlepel water toe

• Gebruik het als spread of crackers, brood of door je pasta 🙂

Rode pesto spread
  • Deel dit recept: