×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

afvallen
Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd25 minTotale tijd35 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 bord risotto zonder zalm

Porties 2


Per portie
Calorieën 429
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 6.6g11%
Koolhydraten 81.5g28%
Eiwitten 12.8g26%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g risottorijst
600 ml water
1 groentebouillonblokje
2 uien
400 g gemengde paddestoelenmix
peterselie
2 teentjes knoflook
1 el olijfolie
200 g zalm moot
paprikapoeder
1 schijfje citroen

2

Benodigdheden

• Een grote wokpan of braadpan
• Maatbeker
• Koekenpan of grillpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes
• Knoflookpers

3

Bereidingswijze

Bereiding risotto

• Snipper een ui en pers de knoflook uit. Verhit wat olie in een pan en bak de ui en knoflook een paar minuten.
• Voeg de risottorijst toe in de pan en roer een paar minuten goed door.
• Breng 600ml water aan de kook en haal het dan meteen van het vuur.
• Doe het water in de maatbeker, doe herin het bouillonblokje en roer tot het blokje is opgelost.
• Voeg de bouillon in kleine beetjes per keer toe tot de rijst net onder water staat en wacht telkens tot de rijst het vocht heeft opgenomen.
• Wanneer je het laatste beetje water hebt toegevoegd (na ongeveer 20 minuten) voeg je de (gesneden) paddestoelen toe en laat het nog een kwartiertje pruttelen.
• Voeg wat verse peterselie toe.
• Als alle bouillon is opgenomen en de rijst beetgaar is, kan de risotto van het vuur.

Bereiding zalm

• De zalm kan zowel tussen de contactgril als in de pan bereid worden, het voordeel van het bereiden op de contactgril is dat je met weinig tot geen olie de zalm kan bereiden.
• Voor bereiding op de contactgrill leg je een bakpapiertje op de grill.
• Strooi wat peper, zout, paprika en knoflook op de zalm en leg deze op de contactgril en grill de zalm voor ongeveer 15 a 20 minuten afhankelijk van de temperatuur van de grill.

• Voor bereiding in de pan verhit de pan met wat olie, kruid je de zalm op dezelfde wijze, maar bak hem nu op beide kanten.
• Als je zalm op de huid hebt bak je hem eerst aan deze kant 5 minuten en de andere kant ongeveer 2 minuten tot hij mooi roze is en je hem met een vork makkelijk uit elkaar kan halen.

• Dien de risotto op in een diep bord met de zalm, besprenkel de zalm met wat citroensap of een plakje citroen.

In plaats van zalm kan je ook kip toevoegen. De voedingswaarde van dit gerecht zijn dan ook alleen gebaseerd op de risotto zelf. De voedingswaarde per portie zalm zijn als volgt:
• 225kcal
• 0 gr koolhydraten
• 26,5 gr eiwit
• 13,9 gr vet

Ingredients

 150 g risottorijst
 600 ml water
 1 groentebouillonblokje
 2 uien
 400 g gemengde paddestoelenmix
 peterselie
 2 teentjes knoflook
 1 el olijfolie
 200 g zalm moot
 paprikapoeder
 1 schijfje citroen

Directions

1

2

Benodigdheden

• Een grote wokpan of braadpan
• Maatbeker
• Koekenpan of grillpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes
• Knoflookpers

2

3

Bereidingswijze

Bereiding risotto

• Snipper een ui en pers de knoflook uit. Verhit wat olie in een pan en bak de ui en knoflook een paar minuten.
• Voeg de risottorijst toe in de pan en roer een paar minuten goed door.
• Breng 600ml water aan de kook en haal het dan meteen van het vuur.
• Doe het water in de maatbeker, doe herin het bouillonblokje en roer tot het blokje is opgelost.
• Voeg de bouillon in kleine beetjes per keer toe tot de rijst net onder water staat en wacht telkens tot de rijst het vocht heeft opgenomen.
• Wanneer je het laatste beetje water hebt toegevoegd (na ongeveer 20 minuten) voeg je de (gesneden) paddestoelen toe en laat het nog een kwartiertje pruttelen.
• Voeg wat verse peterselie toe.
• Als alle bouillon is opgenomen en de rijst beetgaar is, kan de risotto van het vuur.

Bereiding zalm

• De zalm kan zowel tussen de contactgril als in de pan bereid worden, het voordeel van het bereiden op de contactgril is dat je met weinig tot geen olie de zalm kan bereiden.
• Voor bereiding op de contactgrill leg je een bakpapiertje op de grill.
• Strooi wat peper, zout, paprika en knoflook op de zalm en leg deze op de contactgril en grill de zalm voor ongeveer 15 a 20 minuten afhankelijk van de temperatuur van de grill.

• Voor bereiding in de pan verhit de pan met wat olie, kruid je de zalm op dezelfde wijze, maar bak hem nu op beide kanten.
• Als je zalm op de huid hebt bak je hem eerst aan deze kant 5 minuten en de andere kant ongeveer 2 minuten tot hij mooi roze is en je hem met een vork makkelijk uit elkaar kan halen.

• Dien de risotto op in een diep bord met de zalm, besprenkel de zalm met wat citroensap of een plakje citroen.

In plaats van zalm kan je ook kip toevoegen. De voedingswaarde van dit gerecht zijn dan ook alleen gebaseerd op de risotto zelf. De voedingswaarde per portie zalm zijn als volgt:
• 225kcal
• 0 gr koolhydraten
• 26,5 gr eiwit
• 13,9 gr vet

Risotto met paddestoelen
afvallen
  • Deel dit artikel:

afvallen
Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd25 minTotale tijd35 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 bord risotto zonder zalm

Porties 2


Per portie
Calorieën 429
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 6.6g11%
Koolhydraten 81.5g28%
Eiwitten 12.8g26%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g risottorijst
600 ml water
1 groentebouillonblokje
2 uien
400 g gemengde paddestoelenmix
peterselie
2 teentjes knoflook
1 el olijfolie
200 g zalm moot
paprikapoeder
1 schijfje citroen

2

Benodigdheden

• Een grote wokpan of braadpan
• Maatbeker
• Koekenpan of grillpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes
• Knoflookpers

3

Bereidingswijze

Bereiding risotto

• Snipper een ui en pers de knoflook uit. Verhit wat olie in een pan en bak de ui en knoflook een paar minuten.
• Voeg de risottorijst toe in de pan en roer een paar minuten goed door.
• Breng 600ml water aan de kook en haal het dan meteen van het vuur.
• Doe het water in de maatbeker, doe herin het bouillonblokje en roer tot het blokje is opgelost.
• Voeg de bouillon in kleine beetjes per keer toe tot de rijst net onder water staat en wacht telkens tot de rijst het vocht heeft opgenomen.
• Wanneer je het laatste beetje water hebt toegevoegd (na ongeveer 20 minuten) voeg je de (gesneden) paddestoelen toe en laat het nog een kwartiertje pruttelen.
• Voeg wat verse peterselie toe.
• Als alle bouillon is opgenomen en de rijst beetgaar is, kan de risotto van het vuur.

Bereiding zalm

• De zalm kan zowel tussen de contactgril als in de pan bereid worden, het voordeel van het bereiden op de contactgril is dat je met weinig tot geen olie de zalm kan bereiden.
• Voor bereiding op de contactgrill leg je een bakpapiertje op de grill.
• Strooi wat peper, zout, paprika en knoflook op de zalm en leg deze op de contactgril en grill de zalm voor ongeveer 15 a 20 minuten afhankelijk van de temperatuur van de grill.

• Voor bereiding in de pan verhit de pan met wat olie, kruid je de zalm op dezelfde wijze, maar bak hem nu op beide kanten.
• Als je zalm op de huid hebt bak je hem eerst aan deze kant 5 minuten en de andere kant ongeveer 2 minuten tot hij mooi roze is en je hem met een vork makkelijk uit elkaar kan halen.

• Dien de risotto op in een diep bord met de zalm, besprenkel de zalm met wat citroensap of een plakje citroen.

In plaats van zalm kan je ook kip toevoegen. De voedingswaarde van dit gerecht zijn dan ook alleen gebaseerd op de risotto zelf. De voedingswaarde per portie zalm zijn als volgt:
• 225kcal
• 0 gr koolhydraten
• 26,5 gr eiwit
• 13,9 gr vet

Ingredients

 150 g risottorijst
 600 ml water
 1 groentebouillonblokje
 2 uien
 400 g gemengde paddestoelenmix
 peterselie
 2 teentjes knoflook
 1 el olijfolie
 200 g zalm moot
 paprikapoeder
 1 schijfje citroen

Directions

1

2

Benodigdheden

• Een grote wokpan of braadpan
• Maatbeker
• Koekenpan of grillpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes
• Knoflookpers

2

3

Bereidingswijze

Bereiding risotto

• Snipper een ui en pers de knoflook uit. Verhit wat olie in een pan en bak de ui en knoflook een paar minuten.
• Voeg de risottorijst toe in de pan en roer een paar minuten goed door.
• Breng 600ml water aan de kook en haal het dan meteen van het vuur.
• Doe het water in de maatbeker, doe herin het bouillonblokje en roer tot het blokje is opgelost.
• Voeg de bouillon in kleine beetjes per keer toe tot de rijst net onder water staat en wacht telkens tot de rijst het vocht heeft opgenomen.
• Wanneer je het laatste beetje water hebt toegevoegd (na ongeveer 20 minuten) voeg je de (gesneden) paddestoelen toe en laat het nog een kwartiertje pruttelen.
• Voeg wat verse peterselie toe.
• Als alle bouillon is opgenomen en de rijst beetgaar is, kan de risotto van het vuur.

Bereiding zalm

• De zalm kan zowel tussen de contactgril als in de pan bereid worden, het voordeel van het bereiden op de contactgril is dat je met weinig tot geen olie de zalm kan bereiden.
• Voor bereiding op de contactgrill leg je een bakpapiertje op de grill.
• Strooi wat peper, zout, paprika en knoflook op de zalm en leg deze op de contactgril en grill de zalm voor ongeveer 15 a 20 minuten afhankelijk van de temperatuur van de grill.

• Voor bereiding in de pan verhit de pan met wat olie, kruid je de zalm op dezelfde wijze, maar bak hem nu op beide kanten.
• Als je zalm op de huid hebt bak je hem eerst aan deze kant 5 minuten en de andere kant ongeveer 2 minuten tot hij mooi roze is en je hem met een vork makkelijk uit elkaar kan halen.

• Dien de risotto op in een diep bord met de zalm, besprenkel de zalm met wat citroensap of een plakje citroen.

In plaats van zalm kan je ook kip toevoegen. De voedingswaarde van dit gerecht zijn dan ook alleen gebaseerd op de risotto zelf. De voedingswaarde per portie zalm zijn als volgt:
• 225kcal
• 0 gr koolhydraten
• 26,5 gr eiwit
• 13,9 gr vet

Risotto met paddestoelen
afvallen
  • Deel dit artikel:

Risotto met paddestoelen

afvallen
Porties2 PortiesVoorber.10 minKooktijd25 minTotale tijd35 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 bord risotto zonder zalm

Porties 2


Per portie
Calorieën 429
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 6.6g11%
Koolhydraten 81.5g28%
Eiwitten 12.8g26%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g risottorijst
600 ml water
1 groentebouillonblokje
2 uien
400 g gemengde paddestoelenmix
peterselie
2 teentjes knoflook
1 el olijfolie
200 g zalm moot
paprikapoeder
1 schijfje citroen

2

Benodigdheden

• Een grote wokpan of braadpan
• Maatbeker
• Koekenpan of grillpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes
• Knoflookpers

3

Bereidingswijze

Bereiding risotto

• Snipper een ui en pers de knoflook uit. Verhit wat olie in een pan en bak de ui en knoflook een paar minuten.
• Voeg de risottorijst toe in de pan en roer een paar minuten goed door.
• Breng 600ml water aan de kook en haal het dan meteen van het vuur.
• Doe het water in de maatbeker, doe herin het bouillonblokje en roer tot het blokje is opgelost.
• Voeg de bouillon in kleine beetjes per keer toe tot de rijst net onder water staat en wacht telkens tot de rijst het vocht heeft opgenomen.
• Wanneer je het laatste beetje water hebt toegevoegd (na ongeveer 20 minuten) voeg je de (gesneden) paddestoelen toe en laat het nog een kwartiertje pruttelen.
• Voeg wat verse peterselie toe.
• Als alle bouillon is opgenomen en de rijst beetgaar is, kan de risotto van het vuur.

Bereiding zalm

• De zalm kan zowel tussen de contactgril als in de pan bereid worden, het voordeel van het bereiden op de contactgril is dat je met weinig tot geen olie de zalm kan bereiden.
• Voor bereiding op de contactgrill leg je een bakpapiertje op de grill.
• Strooi wat peper, zout, paprika en knoflook op de zalm en leg deze op de contactgril en grill de zalm voor ongeveer 15 a 20 minuten afhankelijk van de temperatuur van de grill.

• Voor bereiding in de pan verhit de pan met wat olie, kruid je de zalm op dezelfde wijze, maar bak hem nu op beide kanten.
• Als je zalm op de huid hebt bak je hem eerst aan deze kant 5 minuten en de andere kant ongeveer 2 minuten tot hij mooi roze is en je hem met een vork makkelijk uit elkaar kan halen.

• Dien de risotto op in een diep bord met de zalm, besprenkel de zalm met wat citroensap of een plakje citroen.

In plaats van zalm kan je ook kip toevoegen. De voedingswaarde van dit gerecht zijn dan ook alleen gebaseerd op de risotto zelf. De voedingswaarde per portie zalm zijn als volgt:
• 225kcal
• 0 gr koolhydraten
• 26,5 gr eiwit
• 13,9 gr vet

Ingredients

 150 g risottorijst
 600 ml water
 1 groentebouillonblokje
 2 uien
 400 g gemengde paddestoelenmix
 peterselie
 2 teentjes knoflook
 1 el olijfolie
 200 g zalm moot
 paprikapoeder
 1 schijfje citroen

Directions

1

2

Benodigdheden

• Een grote wokpan of braadpan
• Maatbeker
• Koekenpan of grillpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes
• Knoflookpers

2

3

Bereidingswijze

Bereiding risotto

• Snipper een ui en pers de knoflook uit. Verhit wat olie in een pan en bak de ui en knoflook een paar minuten.
• Voeg de risottorijst toe in de pan en roer een paar minuten goed door.
• Breng 600ml water aan de kook en haal het dan meteen van het vuur.
• Doe het water in de maatbeker, doe herin het bouillonblokje en roer tot het blokje is opgelost.
• Voeg de bouillon in kleine beetjes per keer toe tot de rijst net onder water staat en wacht telkens tot de rijst het vocht heeft opgenomen.
• Wanneer je het laatste beetje water hebt toegevoegd (na ongeveer 20 minuten) voeg je de (gesneden) paddestoelen toe en laat het nog een kwartiertje pruttelen.
• Voeg wat verse peterselie toe.
• Als alle bouillon is opgenomen en de rijst beetgaar is, kan de risotto van het vuur.

Bereiding zalm

• De zalm kan zowel tussen de contactgril als in de pan bereid worden, het voordeel van het bereiden op de contactgril is dat je met weinig tot geen olie de zalm kan bereiden.
• Voor bereiding op de contactgrill leg je een bakpapiertje op de grill.
• Strooi wat peper, zout, paprika en knoflook op de zalm en leg deze op de contactgril en grill de zalm voor ongeveer 15 a 20 minuten afhankelijk van de temperatuur van de grill.

• Voor bereiding in de pan verhit de pan met wat olie, kruid je de zalm op dezelfde wijze, maar bak hem nu op beide kanten.
• Als je zalm op de huid hebt bak je hem eerst aan deze kant 5 minuten en de andere kant ongeveer 2 minuten tot hij mooi roze is en je hem met een vork makkelijk uit elkaar kan halen.

• Dien de risotto op in een diep bord met de zalm, besprenkel de zalm met wat citroensap of een plakje citroen.

In plaats van zalm kan je ook kip toevoegen. De voedingswaarde van dit gerecht zijn dan ook alleen gebaseerd op de risotto zelf. De voedingswaarde per portie zalm zijn als volgt:
• 225kcal
• 0 gr koolhydraten
• 26,5 gr eiwit
• 13,9 gr vet

Risotto met paddestoelen
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op