×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd10 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie rijst met biefstukreepjes

Porties 2


Per portie
Calorieën 478
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.1g13%
Koolhydraten 70.2g24%
Eiwitten 30.9g62%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g basmatirijst, ongekookt gewogen
200 g biefstuk
2 el ketjap manis
0,50 tl sambal oelek
2 teentjes knoflook
100 g cherrytomaten
50 g taugé
1 el olijfolie

2

Benodigdheden

• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.

Ingredients

 150 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 200 g biefstuk
 2 el ketjap manis
 0,50 tl sambal oelek
 2 teentjes knoflook
 100 g cherrytomaten
 50 g taugé
 1 el olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.

Rijst met biefstukreepjes
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd10 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie rijst met biefstukreepjes

Porties 2


Per portie
Calorieën 478
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.1g13%
Koolhydraten 70.2g24%
Eiwitten 30.9g62%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g basmatirijst, ongekookt gewogen
200 g biefstuk
2 el ketjap manis
0,50 tl sambal oelek
2 teentjes knoflook
100 g cherrytomaten
50 g taugé
1 el olijfolie

2

Benodigdheden

• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.

Ingredients

 150 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 200 g biefstuk
 2 el ketjap manis
 0,50 tl sambal oelek
 2 teentjes knoflook
 100 g cherrytomaten
 50 g taugé
 1 el olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.

Rijst met biefstukreepjes
  • Deel dit artikel:

Rijst met biefstukreepjes

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd10 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie rijst met biefstukreepjes

Porties 2


Per portie
Calorieën 478
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.1g13%
Koolhydraten 70.2g24%
Eiwitten 30.9g62%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g basmatirijst, ongekookt gewogen
200 g biefstuk
2 el ketjap manis
0,50 tl sambal oelek
2 teentjes knoflook
100 g cherrytomaten
50 g taugé
1 el olijfolie

2

Benodigdheden

• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.

Ingredients

 150 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 200 g biefstuk
 2 el ketjap manis
 0,50 tl sambal oelek
 2 teentjes knoflook
 100 g cherrytomaten
 50 g taugé
 1 el olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.

Rijst met biefstukreepjes
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.