×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd10 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie rijst met biefstukreepjes

Porties 2


Per portie
Calorieën 478
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.1g13%
Koolhydraten 70.2g24%
Eiwitten 30.9g62%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g basmatirijst, ongekookt gewogen
200 g biefstuk
4 el ketjap manis
1 tl sambal oelek
2 el ketchup
2 teentjes knoflook
100 g cherrytomaten
50 g taugé
1 el olijfolie

2

Benodigdheden

• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap, ketchup en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.

Ingredients

 150 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 200 g biefstuk
 4 el ketjap manis
 1 tl sambal oelek
 2 el ketchup
 2 teentjes knoflook
 100 g cherrytomaten
 50 g taugé
 1 el olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap, ketchup en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.

Rijst met biefstukreepjes
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd10 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie rijst met biefstukreepjes

Porties 2


Per portie
Calorieën 478
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.1g13%
Koolhydraten 70.2g24%
Eiwitten 30.9g62%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g basmatirijst, ongekookt gewogen
200 g biefstuk
4 el ketjap manis
1 tl sambal oelek
2 el ketchup
2 teentjes knoflook
100 g cherrytomaten
50 g taugé
1 el olijfolie

2

Benodigdheden

• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap, ketchup en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.

Ingredients

 150 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 200 g biefstuk
 4 el ketjap manis
 1 tl sambal oelek
 2 el ketchup
 2 teentjes knoflook
 100 g cherrytomaten
 50 g taugé
 1 el olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap, ketchup en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.

Rijst met biefstukreepjes
  • Deel dit artikel:

Rijst met biefstukreepjes

Porties2 PortiesVoorber.5 minKooktijd10 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie rijst met biefstukreepjes

Porties 2


Per portie
Calorieën 478
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8.1g13%
Koolhydraten 70.2g24%
Eiwitten 30.9g62%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g basmatirijst, ongekookt gewogen
200 g biefstuk
4 el ketjap manis
1 tl sambal oelek
2 el ketchup
2 teentjes knoflook
100 g cherrytomaten
50 g taugé
1 el olijfolie

2

Benodigdheden

• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap, ketchup en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.

Ingredients

 150 g basmatirijst, ongekookt gewogen
 200 g biefstuk
 4 el ketjap manis
 1 tl sambal oelek
 2 el ketchup
 2 teentjes knoflook
 100 g cherrytomaten
 50 g taugé
 1 el olijfolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap, ketchup en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.

Rijst met biefstukreepjes
  • Deel dit recept:

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Daisy de Klerk Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Daisy de Klerk
Gast
Daisy de Klerk

Echt heerlijk dit ga dit zeker vaker maken. Makelijk, eiwitrijk en lekker wat wil je nog meer