
Portie grootte 1 portie rijst met biefstukreepjes
Porties 2
- Per portie
- Calorieën 478
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 8.1g13%
- Koolhydraten 70.2g24%
- Eiwitten 30.9g62%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank
3
Bereidingswijze
• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap, ketchup en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Pan
• Schaaltje
• Wok
• Snijplank
3
Bereidingswijze
• Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
• Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap, ketchup en sambal.
• Pers de knoflook erboven uit.
• Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
• Halveer de cherrytomaten
• Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade).
• Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm.
• Verhit de rest van de olie en roerbak de ui ca. 3 min.
• Voeg de cherrytomaten toe
• Voeg de taugė toe en roerbak voor ca. 1 min.
• Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee.
• Serveer de biefstuk met rijst.