
Portie grootte 1/10e
Porties 10
- Per portie
- Calorieën 203
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 11.4g18%
- Koolhydraten 17.4g6%
- Eiwitten 7.5g15%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Keukenmachine
• Brownievorm
• Bakpapier
3
Bereidingswijze
• Doe de cashewnoten in een keukenmachine tot ze zijn fijngemalen
• Doe de verse dadels bij de cashewnoten en maal tot deze goed zijn vermengd
• Doe de overige ingrediënten bij het mengsel en laat dit in een keukenmachine ongeveer een goede minuut draaien
• Het moet een stevig en plakkerige consistentie worden —> het mag niet zo plakkerig zijn dat je het niet van je handen af kan
krijgen
• Te nat? Doe er wat kokosrasp of Orangefit bij
• Te droog? Voeg wat extra dadelstroop toe
• Doe een bakpapiertje in een brownievorm
• Doe het raw brownie mengsel in de brownievorm en zet hem in de koelkast
• Na een uurtje zijn ze perfect om aan te snijden!
• Bewaren in de koelkast is voldoende! Ze hoeven niet in de vriezer.
Tips: voeg eventueel cacaonibs of rozijnen toe voor een extra bite!
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Keukenmachine
• Brownievorm
• Bakpapier
3
Bereidingswijze
• Doe de cashewnoten in een keukenmachine tot ze zijn fijngemalen
• Doe de verse dadels bij de cashewnoten en maal tot deze goed zijn vermengd
• Doe de overige ingrediënten bij het mengsel en laat dit in een keukenmachine ongeveer een goede minuut draaien
• Het moet een stevig en plakkerige consistentie worden —> het mag niet zo plakkerig zijn dat je het niet van je handen af kan
krijgen
• Te nat? Doe er wat kokosrasp of Orangefit bij
• Te droog? Voeg wat extra dadelstroop toe
• Doe een bakpapiertje in een brownievorm
• Doe het raw brownie mengsel in de brownievorm en zet hem in de koelkast
• Na een uurtje zijn ze perfect om aan te snijden!
• Bewaren in de koelkast is voldoende! Ze hoeven niet in de vriezer.
Tips: voeg eventueel cacaonibs of rozijnen toe voor een extra bite!