×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties10 PortiesVoorber.5 minKooktijd10 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1/10e

Porties 10


Per portie
Calorieën 203
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.4g18%
Koolhydraten 17.4g6%
Eiwitten 7.5g15%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g cashewnoten
250 g verse dadels
35 g cacaopoeder
45 g eiwitpoeder Vanille of Chocolade
60 g dadelstroop
50 g kokosrasp

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Brownievorm
• Bakpapier

3

Bereidingswijze

• Doe de cashewnoten in een keukenmachine tot ze zijn fijngemalen
• Doe de verse dadels bij de cashewnoten en maal tot deze goed zijn vermengd
• Doe de overige ingrediënten bij het mengsel en laat dit in een keukenmachine ongeveer een goede minuut draaien
• Het moet een stevig en plakkerige consistentie worden —> het mag niet zo plakkerig zijn dat je het niet van je handen af kan
krijgen
• Te nat? Doe er wat kokosrasp of Orangefit bij
• Te droog? Voeg wat extra dadelstroop toe
• Doe een bakpapiertje in een brownievorm
• Doe het raw brownie mengsel in de brownievorm en zet hem in de koelkast
• Na een uurtje zijn ze perfect om aan te snijden!
• Bewaren in de koelkast is voldoende! Ze hoeven niet in de vriezer.

Tips: voeg eventueel cacaonibs of rozijnen toe voor een extra bite!

Ingredients

 150 g cashewnoten
 250 g verse dadels
 35 g cacaopoeder
 45 g eiwitpoeder Vanille of Chocolade
 60 g dadelstroop
 50 g kokosrasp

Directions

1

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Brownievorm
• Bakpapier

2

3

Bereidingswijze

• Doe de cashewnoten in een keukenmachine tot ze zijn fijngemalen
• Doe de verse dadels bij de cashewnoten en maal tot deze goed zijn vermengd
• Doe de overige ingrediënten bij het mengsel en laat dit in een keukenmachine ongeveer een goede minuut draaien
• Het moet een stevig en plakkerige consistentie worden —> het mag niet zo plakkerig zijn dat je het niet van je handen af kan
krijgen
• Te nat? Doe er wat kokosrasp of Orangefit bij
• Te droog? Voeg wat extra dadelstroop toe
• Doe een bakpapiertje in een brownievorm
• Doe het raw brownie mengsel in de brownievorm en zet hem in de koelkast
• Na een uurtje zijn ze perfect om aan te snijden!
• Bewaren in de koelkast is voldoende! Ze hoeven niet in de vriezer.

Tips: voeg eventueel cacaonibs of rozijnen toe voor een extra bite!

Raw vegan proteine brownies
  • Deel dit artikel:

Porties10 PortiesVoorber.5 minKooktijd10 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1/10e

Porties 10


Per portie
Calorieën 203
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.4g18%
Koolhydraten 17.4g6%
Eiwitten 7.5g15%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g cashewnoten
250 g verse dadels
35 g cacaopoeder
45 g eiwitpoeder Vanille of Chocolade
60 g dadelstroop
50 g kokosrasp

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Brownievorm
• Bakpapier

3

Bereidingswijze

• Doe de cashewnoten in een keukenmachine tot ze zijn fijngemalen
• Doe de verse dadels bij de cashewnoten en maal tot deze goed zijn vermengd
• Doe de overige ingrediënten bij het mengsel en laat dit in een keukenmachine ongeveer een goede minuut draaien
• Het moet een stevig en plakkerige consistentie worden —> het mag niet zo plakkerig zijn dat je het niet van je handen af kan
krijgen
• Te nat? Doe er wat kokosrasp of Orangefit bij
• Te droog? Voeg wat extra dadelstroop toe
• Doe een bakpapiertje in een brownievorm
• Doe het raw brownie mengsel in de brownievorm en zet hem in de koelkast
• Na een uurtje zijn ze perfect om aan te snijden!
• Bewaren in de koelkast is voldoende! Ze hoeven niet in de vriezer.

Tips: voeg eventueel cacaonibs of rozijnen toe voor een extra bite!

Ingredients

 150 g cashewnoten
 250 g verse dadels
 35 g cacaopoeder
 45 g eiwitpoeder Vanille of Chocolade
 60 g dadelstroop
 50 g kokosrasp

Directions

1

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Brownievorm
• Bakpapier

2

3

Bereidingswijze

• Doe de cashewnoten in een keukenmachine tot ze zijn fijngemalen
• Doe de verse dadels bij de cashewnoten en maal tot deze goed zijn vermengd
• Doe de overige ingrediënten bij het mengsel en laat dit in een keukenmachine ongeveer een goede minuut draaien
• Het moet een stevig en plakkerige consistentie worden —> het mag niet zo plakkerig zijn dat je het niet van je handen af kan
krijgen
• Te nat? Doe er wat kokosrasp of Orangefit bij
• Te droog? Voeg wat extra dadelstroop toe
• Doe een bakpapiertje in een brownievorm
• Doe het raw brownie mengsel in de brownievorm en zet hem in de koelkast
• Na een uurtje zijn ze perfect om aan te snijden!
• Bewaren in de koelkast is voldoende! Ze hoeven niet in de vriezer.

Tips: voeg eventueel cacaonibs of rozijnen toe voor een extra bite!

Raw vegan proteine brownies
  • Deel dit artikel:

Raw vegan proteine brownies

Porties10 PortiesVoorber.5 minKooktijd10 minTotale tijd15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1/10e

Porties 10


Per portie
Calorieën 203
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.4g18%
Koolhydraten 17.4g6%
Eiwitten 7.5g15%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

150 g cashewnoten
250 g verse dadels
35 g cacaopoeder
45 g eiwitpoeder Vanille of Chocolade
60 g dadelstroop
50 g kokosrasp

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Brownievorm
• Bakpapier

3

Bereidingswijze

• Doe de cashewnoten in een keukenmachine tot ze zijn fijngemalen
• Doe de verse dadels bij de cashewnoten en maal tot deze goed zijn vermengd
• Doe de overige ingrediënten bij het mengsel en laat dit in een keukenmachine ongeveer een goede minuut draaien
• Het moet een stevig en plakkerige consistentie worden —> het mag niet zo plakkerig zijn dat je het niet van je handen af kan
krijgen
• Te nat? Doe er wat kokosrasp of Orangefit bij
• Te droog? Voeg wat extra dadelstroop toe
• Doe een bakpapiertje in een brownievorm
• Doe het raw brownie mengsel in de brownievorm en zet hem in de koelkast
• Na een uurtje zijn ze perfect om aan te snijden!
• Bewaren in de koelkast is voldoende! Ze hoeven niet in de vriezer.

Tips: voeg eventueel cacaonibs of rozijnen toe voor een extra bite!

Ingredients

 150 g cashewnoten
 250 g verse dadels
 35 g cacaopoeder
 45 g eiwitpoeder Vanille of Chocolade
 60 g dadelstroop
 50 g kokosrasp

Directions

1

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Brownievorm
• Bakpapier

2

3

Bereidingswijze

• Doe de cashewnoten in een keukenmachine tot ze zijn fijngemalen
• Doe de verse dadels bij de cashewnoten en maal tot deze goed zijn vermengd
• Doe de overige ingrediënten bij het mengsel en laat dit in een keukenmachine ongeveer een goede minuut draaien
• Het moet een stevig en plakkerige consistentie worden —> het mag niet zo plakkerig zijn dat je het niet van je handen af kan
krijgen
• Te nat? Doe er wat kokosrasp of Orangefit bij
• Te droog? Voeg wat extra dadelstroop toe
• Doe een bakpapiertje in een brownievorm
• Doe het raw brownie mengsel in de brownievorm en zet hem in de koelkast
• Na een uurtje zijn ze perfect om aan te snijden!
• Bewaren in de koelkast is voldoende! Ze hoeven niet in de vriezer.

Tips: voeg eventueel cacaonibs of rozijnen toe voor een extra bite!

Raw vegan proteine brownies
  • Deel dit recept: