×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1/8e


Per portie
Calorieën 383
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 26g40%
Koolhydraten 30g10%
Eiwitten 9.5g19%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
125 g verse dadels
1 Orangefit Vanille
80 g kokosrasp
125 g cashewnoten
10 ml limoensap
Voor de vulling
2 rijpe bananen
75 g cashewnoten
60 g kokosolie (gesmolten)
90 g dadelstroop
1 tsp vanille extract

2

Benodigdheden

• Taartvorm (kleine)
• Bakpapier
• Keukenmachine
• Blender

3

Bereidingswijze

• Doe alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine tot alles fijn vermengd is tot een stevige substantie
• Bekleed de taartvorm met het bakpapier en doe hierin het mengsel van de bodem en druk stevig aan
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in een blender tot alles tot een goed beslag is gemengd
• Doe de vulling over de bodem heen en verspreid alles gelijk
• Bekleed de taart met aluminiumfolie en laat hem een nacht in de vriezer staan

Bewaar de taart ten alle tijden in de vriezer, anders wordt hij te zacht!
Kort voor het consumeren even uit de vriezer halen is wel gewenst!

Ingredients

Voor de bodem
 125 g verse dadels
 1 Orangefit Vanille
 80 g kokosrasp
 125 g cashewnoten
 10 ml limoensap
Voor de vulling
 2 rijpe bananen
 75 g cashewnoten
 60 g kokosolie (gesmolten)
 90 g dadelstroop
 1 tsp vanille extract

Directions

1

2

Benodigdheden

• Taartvorm (kleine)
• Bakpapier
• Keukenmachine
• Blender

2

3

Bereidingswijze

• Doe alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine tot alles fijn vermengd is tot een stevige substantie
• Bekleed de taartvorm met het bakpapier en doe hierin het mengsel van de bodem en druk stevig aan
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in een blender tot alles tot een goed beslag is gemengd
• Doe de vulling over de bodem heen en verspreid alles gelijk
• Bekleed de taart met aluminiumfolie en laat hem een nacht in de vriezer staan

Bewaar de taart ten alle tijden in de vriezer, anders wordt hij te zacht!
Kort voor het consumeren even uit de vriezer halen is wel gewenst!

Raw vegan banaan cashew taart
  • Deel dit artikel:

Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1/8e


Per portie
Calorieën 383
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 26g40%
Koolhydraten 30g10%
Eiwitten 9.5g19%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
125 g verse dadels
1 Orangefit Vanille
80 g kokosrasp
125 g cashewnoten
10 ml limoensap
Voor de vulling
2 rijpe bananen
75 g cashewnoten
60 g kokosolie (gesmolten)
90 g dadelstroop
1 tsp vanille extract

2

Benodigdheden

• Taartvorm (kleine)
• Bakpapier
• Keukenmachine
• Blender

3

Bereidingswijze

• Doe alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine tot alles fijn vermengd is tot een stevige substantie
• Bekleed de taartvorm met het bakpapier en doe hierin het mengsel van de bodem en druk stevig aan
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in een blender tot alles tot een goed beslag is gemengd
• Doe de vulling over de bodem heen en verspreid alles gelijk
• Bekleed de taart met aluminiumfolie en laat hem een nacht in de vriezer staan

Bewaar de taart ten alle tijden in de vriezer, anders wordt hij te zacht!
Kort voor het consumeren even uit de vriezer halen is wel gewenst!

Ingredients

Voor de bodem
 125 g verse dadels
 1 Orangefit Vanille
 80 g kokosrasp
 125 g cashewnoten
 10 ml limoensap
Voor de vulling
 2 rijpe bananen
 75 g cashewnoten
 60 g kokosolie (gesmolten)
 90 g dadelstroop
 1 tsp vanille extract

Directions

1

2

Benodigdheden

• Taartvorm (kleine)
• Bakpapier
• Keukenmachine
• Blender

2

3

Bereidingswijze

• Doe alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine tot alles fijn vermengd is tot een stevige substantie
• Bekleed de taartvorm met het bakpapier en doe hierin het mengsel van de bodem en druk stevig aan
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in een blender tot alles tot een goed beslag is gemengd
• Doe de vulling over de bodem heen en verspreid alles gelijk
• Bekleed de taart met aluminiumfolie en laat hem een nacht in de vriezer staan

Bewaar de taart ten alle tijden in de vriezer, anders wordt hij te zacht!
Kort voor het consumeren even uit de vriezer halen is wel gewenst!

Raw vegan banaan cashew taart
  • Deel dit artikel:

Raw vegan banaan cashew taart

Porties1 Portie
Voedingswaarde

Portie grootte 1/8e


Per portie
Calorieën 383
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 26g40%
Koolhydraten 30g10%
Eiwitten 9.5g19%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
125 g verse dadels
1 Orangefit Vanille
80 g kokosrasp
125 g cashewnoten
10 ml limoensap
Voor de vulling
2 rijpe bananen
75 g cashewnoten
60 g kokosolie (gesmolten)
90 g dadelstroop
1 tsp vanille extract

2

Benodigdheden

• Taartvorm (kleine)
• Bakpapier
• Keukenmachine
• Blender

3

Bereidingswijze

• Doe alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine tot alles fijn vermengd is tot een stevige substantie
• Bekleed de taartvorm met het bakpapier en doe hierin het mengsel van de bodem en druk stevig aan
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in een blender tot alles tot een goed beslag is gemengd
• Doe de vulling over de bodem heen en verspreid alles gelijk
• Bekleed de taart met aluminiumfolie en laat hem een nacht in de vriezer staan

Bewaar de taart ten alle tijden in de vriezer, anders wordt hij te zacht!
Kort voor het consumeren even uit de vriezer halen is wel gewenst!

Ingredients

Voor de bodem
 125 g verse dadels
 1 Orangefit Vanille
 80 g kokosrasp
 125 g cashewnoten
 10 ml limoensap
Voor de vulling
 2 rijpe bananen
 75 g cashewnoten
 60 g kokosolie (gesmolten)
 90 g dadelstroop
 1 tsp vanille extract

Directions

1

2

Benodigdheden

• Taartvorm (kleine)
• Bakpapier
• Keukenmachine
• Blender

2

3

Bereidingswijze

• Doe alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine tot alles fijn vermengd is tot een stevige substantie
• Bekleed de taartvorm met het bakpapier en doe hierin het mengsel van de bodem en druk stevig aan
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in een blender tot alles tot een goed beslag is gemengd
• Doe de vulling over de bodem heen en verspreid alles gelijk
• Bekleed de taart met aluminiumfolie en laat hem een nacht in de vriezer staan

Bewaar de taart ten alle tijden in de vriezer, anders wordt hij te zacht!
Kort voor het consumeren even uit de vriezer halen is wel gewenst!

Raw vegan banaan cashew taart
  • Deel dit recept: