×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Raw eiwitbite
Porties10 PortiesVoorber.20 minKooktijd3 urenTotale tijd3 uren 20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 286
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 21g33%
Koolhydraten 15g5%
Eiwitten 8g16%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
8 verse dadels
120 g cashewnoten ongezouten
1 tbsp agavesiroop
60 g kokosrasp
15 g eiwitpoeder vanille smaak
Voor de vulling:
100 g cashewnoten
60 ml gesmolten kokosolie
50 g agavesiroop
20 ml limoensap
15 g cacaopoeder
30 g eiwitpoeder chocolade smaak
1 tsp vanille extract
50 g ongezoete amandelmelk
topping: 20 gram pure chocolade

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Blender
• Mengkom
• Springvorm van ongeveer 20cm diameter

3

Bereidingswijze

• Doe alle ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Zet de keukenmachine op maximaal en laat het ongeveer 1 minuut draaien
• Het wordt een soort crumble, test met je vingers even of het genoeg aan elkaar blijft plakken als je er op drukt
• Zo niet? Voeg dan wat extra dadels toe. Te plakkerig? Voeg dat wat extra kokosrasp of eiwitpoeder toe
• Spray de bodem van de springvorm in met bakspray en verdeel het mengsel voor de bodem hieroverheen
• Druk alles GOED aan zodat er geen losse korrels meer zijn
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de blender en draai deze op volle snelheid
• Verdeel het mengsel over de bodem
• Verkruimel 2 blokjes chocolade en verdeel deze over de bovenkant
• Zet hem voor minimaal 4 uur in de vriezer en bewaar hem hier ook tot je ervan gaat eten!

Ingredients

Voor de bodem
 8 verse dadels
 120 g cashewnoten ongezouten
 1 tbsp agavesiroop
 60 g kokosrasp
 15 g eiwitpoeder vanille smaak
Voor de vulling:
 100 g cashewnoten
 60 ml gesmolten kokosolie
 50 g agavesiroop
 20 ml limoensap
 15 g cacaopoeder
 30 g eiwitpoeder chocolade smaak
 1 tsp vanille extract
 50 g ongezoete amandelmelk
 topping: 20 gram pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Blender
• Mengkom
• Springvorm van ongeveer 20cm diameter

2

3

Bereidingswijze

• Doe alle ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Zet de keukenmachine op maximaal en laat het ongeveer 1 minuut draaien
• Het wordt een soort crumble, test met je vingers even of het genoeg aan elkaar blijft plakken als je er op drukt
• Zo niet? Voeg dan wat extra dadels toe. Te plakkerig? Voeg dat wat extra kokosrasp of eiwitpoeder toe
• Spray de bodem van de springvorm in met bakspray en verdeel het mengsel voor de bodem hieroverheen
• Druk alles GOED aan zodat er geen losse korrels meer zijn
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de blender en draai deze op volle snelheid
• Verdeel het mengsel over de bodem
• Verkruimel 2 blokjes chocolade en verdeel deze over de bovenkant
• Zet hem voor minimaal 4 uur in de vriezer en bewaar hem hier ook tot je ervan gaat eten!

Raw eiwitreepjes
Raw eiwitbite
  • Deel dit artikel:

Raw eiwitbite
Porties10 PortiesVoorber.20 minKooktijd3 urenTotale tijd3 uren 20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 286
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 21g33%
Koolhydraten 15g5%
Eiwitten 8g16%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
8 verse dadels
120 g cashewnoten ongezouten
1 tbsp agavesiroop
60 g kokosrasp
15 g eiwitpoeder vanille smaak
Voor de vulling:
100 g cashewnoten
60 ml gesmolten kokosolie
50 g agavesiroop
20 ml limoensap
15 g cacaopoeder
30 g eiwitpoeder chocolade smaak
1 tsp vanille extract
50 g ongezoete amandelmelk
topping: 20 gram pure chocolade

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Blender
• Mengkom
• Springvorm van ongeveer 20cm diameter

3

Bereidingswijze

• Doe alle ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Zet de keukenmachine op maximaal en laat het ongeveer 1 minuut draaien
• Het wordt een soort crumble, test met je vingers even of het genoeg aan elkaar blijft plakken als je er op drukt
• Zo niet? Voeg dan wat extra dadels toe. Te plakkerig? Voeg dat wat extra kokosrasp of eiwitpoeder toe
• Spray de bodem van de springvorm in met bakspray en verdeel het mengsel voor de bodem hieroverheen
• Druk alles GOED aan zodat er geen losse korrels meer zijn
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de blender en draai deze op volle snelheid
• Verdeel het mengsel over de bodem
• Verkruimel 2 blokjes chocolade en verdeel deze over de bovenkant
• Zet hem voor minimaal 4 uur in de vriezer en bewaar hem hier ook tot je ervan gaat eten!

Ingredients

Voor de bodem
 8 verse dadels
 120 g cashewnoten ongezouten
 1 tbsp agavesiroop
 60 g kokosrasp
 15 g eiwitpoeder vanille smaak
Voor de vulling:
 100 g cashewnoten
 60 ml gesmolten kokosolie
 50 g agavesiroop
 20 ml limoensap
 15 g cacaopoeder
 30 g eiwitpoeder chocolade smaak
 1 tsp vanille extract
 50 g ongezoete amandelmelk
 topping: 20 gram pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Blender
• Mengkom
• Springvorm van ongeveer 20cm diameter

2

3

Bereidingswijze

• Doe alle ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Zet de keukenmachine op maximaal en laat het ongeveer 1 minuut draaien
• Het wordt een soort crumble, test met je vingers even of het genoeg aan elkaar blijft plakken als je er op drukt
• Zo niet? Voeg dan wat extra dadels toe. Te plakkerig? Voeg dat wat extra kokosrasp of eiwitpoeder toe
• Spray de bodem van de springvorm in met bakspray en verdeel het mengsel voor de bodem hieroverheen
• Druk alles GOED aan zodat er geen losse korrels meer zijn
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de blender en draai deze op volle snelheid
• Verdeel het mengsel over de bodem
• Verkruimel 2 blokjes chocolade en verdeel deze over de bovenkant
• Zet hem voor minimaal 4 uur in de vriezer en bewaar hem hier ook tot je ervan gaat eten!

Raw eiwitreepjes
Raw eiwitbite
  • Deel dit artikel:

Raw eiwitreepjes

Raw eiwitbite
Porties10 PortiesVoorber.20 minKooktijd3 urenTotale tijd3 uren 20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 10


Per portie
Calorieën 286
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 21g33%
Koolhydraten 15g5%
Eiwitten 8g16%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
8 verse dadels
120 g cashewnoten ongezouten
1 tbsp agavesiroop
60 g kokosrasp
15 g eiwitpoeder vanille smaak
Voor de vulling:
100 g cashewnoten
60 ml gesmolten kokosolie
50 g agavesiroop
20 ml limoensap
15 g cacaopoeder
30 g eiwitpoeder chocolade smaak
1 tsp vanille extract
50 g ongezoete amandelmelk
topping: 20 gram pure chocolade

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Blender
• Mengkom
• Springvorm van ongeveer 20cm diameter

3

Bereidingswijze

• Doe alle ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Zet de keukenmachine op maximaal en laat het ongeveer 1 minuut draaien
• Het wordt een soort crumble, test met je vingers even of het genoeg aan elkaar blijft plakken als je er op drukt
• Zo niet? Voeg dan wat extra dadels toe. Te plakkerig? Voeg dat wat extra kokosrasp of eiwitpoeder toe
• Spray de bodem van de springvorm in met bakspray en verdeel het mengsel voor de bodem hieroverheen
• Druk alles GOED aan zodat er geen losse korrels meer zijn
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de blender en draai deze op volle snelheid
• Verdeel het mengsel over de bodem
• Verkruimel 2 blokjes chocolade en verdeel deze over de bovenkant
• Zet hem voor minimaal 4 uur in de vriezer en bewaar hem hier ook tot je ervan gaat eten!

Ingredients

Voor de bodem
 8 verse dadels
 120 g cashewnoten ongezouten
 1 tbsp agavesiroop
 60 g kokosrasp
 15 g eiwitpoeder vanille smaak
Voor de vulling:
 100 g cashewnoten
 60 ml gesmolten kokosolie
 50 g agavesiroop
 20 ml limoensap
 15 g cacaopoeder
 30 g eiwitpoeder chocolade smaak
 1 tsp vanille extract
 50 g ongezoete amandelmelk
 topping: 20 gram pure chocolade

Directions

1

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Blender
• Mengkom
• Springvorm van ongeveer 20cm diameter

2

3

Bereidingswijze

• Doe alle ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine
• Zet de keukenmachine op maximaal en laat het ongeveer 1 minuut draaien
• Het wordt een soort crumble, test met je vingers even of het genoeg aan elkaar blijft plakken als je er op drukt
• Zo niet? Voeg dan wat extra dadels toe. Te plakkerig? Voeg dat wat extra kokosrasp of eiwitpoeder toe
• Spray de bodem van de springvorm in met bakspray en verdeel het mengsel voor de bodem hieroverheen
• Druk alles GOED aan zodat er geen losse korrels meer zijn
• Doe alle ingrediënten voor de vulling in de blender en draai deze op volle snelheid
• Verdeel het mengsel over de bodem
• Verkruimel 2 blokjes chocolade en verdeel deze over de bovenkant
• Zet hem voor minimaal 4 uur in de vriezer en bewaar hem hier ook tot je ervan gaat eten!

Raw eiwitreepjes
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op