×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

kiptaart
Porties6 PortiesVoorber.15 minKooktijd30 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 stuk taart

Porties 6


Per portie
Calorieën 496
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 17.7g28%
Koolhydraten 46.1g16%
Eiwitten 21.2g43%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 ui
250 g champignons
1 paprika
200 g tomaten
100 g geraspte mozzarella kaas
300 g Kipfilet
8 (45 gram) plakjes bladerdeeg van Koopmans of zelf deeg maken
olie om in te bakken en de springvorm mee in te vetten

2

Benodigdheden

• Oven
• Quichevorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Wok
• Pollepel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 185 graden
• Snijd alle groente en bak deze in een pan met een beetje olie of boter
• Voeg de kip toe in de pan met groente (voeg kruiden toe naar wens als peper, zout, cayenne poeder)
• Vet de quichevorm in en beleg deze met de bladerdeeg
• Doe de groente en kip mengsel in de ovenschaal
• Meng drie eieren in een kommetje en verdeel deze al schenkend in de springvorm over het mengsel. Bewaar een beetje ei om deze aan het einde over de bovenkant van de taart te smeren
• Strooi de geraspte kaas er overheen
• Pak de buitenkanten van de bladerdeeg en vouw deze naar binnen en sluit het ‘gat’ met twee overgebleven bladerdeegjes
• Smeer het kleine beetje ei uit over de bladerdeeg aan de bovenkant van de taart
• Doe de taart in de oven voor circa 30 min en genieten maar!

Ingredients

 1 ui
 250 g champignons
 1 paprika
 200 g tomaten
 100 g geraspte mozzarella kaas
 300 g Kipfilet
 8 (45 gram) plakjes bladerdeeg van Koopmans of zelf deeg maken
 olie om in te bakken en de springvorm mee in te vetten

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Quichevorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Wok
• Pollepel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 185 graden
• Snijd alle groente en bak deze in een pan met een beetje olie of boter
• Voeg de kip toe in de pan met groente (voeg kruiden toe naar wens als peper, zout, cayenne poeder)
• Vet de quichevorm in en beleg deze met de bladerdeeg
• Doe de groente en kip mengsel in de ovenschaal
• Meng drie eieren in een kommetje en verdeel deze al schenkend in de springvorm over het mengsel. Bewaar een beetje ei om deze aan het einde over de bovenkant van de taart te smeren
• Strooi de geraspte kaas er overheen
• Pak de buitenkanten van de bladerdeeg en vouw deze naar binnen en sluit het ‘gat’ met twee overgebleven bladerdeegjes
• Smeer het kleine beetje ei uit over de bladerdeeg aan de bovenkant van de taart
• Doe de taart in de oven voor circa 30 min en genieten maar!

Quiche met kip (kiptaart)
kiptaart
  • Deel dit artikel:

kiptaart
Porties6 PortiesVoorber.15 minKooktijd30 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 stuk taart

Porties 6


Per portie
Calorieën 496
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 17.7g28%
Koolhydraten 46.1g16%
Eiwitten 21.2g43%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 ui
250 g champignons
1 paprika
200 g tomaten
100 g geraspte mozzarella kaas
300 g Kipfilet
8 (45 gram) plakjes bladerdeeg van Koopmans of zelf deeg maken
olie om in te bakken en de springvorm mee in te vetten

2

Benodigdheden

• Oven
• Quichevorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Wok
• Pollepel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 185 graden
• Snijd alle groente en bak deze in een pan met een beetje olie of boter
• Voeg de kip toe in de pan met groente (voeg kruiden toe naar wens als peper, zout, cayenne poeder)
• Vet de quichevorm in en beleg deze met de bladerdeeg
• Doe de groente en kip mengsel in de ovenschaal
• Meng drie eieren in een kommetje en verdeel deze al schenkend in de springvorm over het mengsel. Bewaar een beetje ei om deze aan het einde over de bovenkant van de taart te smeren
• Strooi de geraspte kaas er overheen
• Pak de buitenkanten van de bladerdeeg en vouw deze naar binnen en sluit het ‘gat’ met twee overgebleven bladerdeegjes
• Smeer het kleine beetje ei uit over de bladerdeeg aan de bovenkant van de taart
• Doe de taart in de oven voor circa 30 min en genieten maar!

Ingredients

 1 ui
 250 g champignons
 1 paprika
 200 g tomaten
 100 g geraspte mozzarella kaas
 300 g Kipfilet
 8 (45 gram) plakjes bladerdeeg van Koopmans of zelf deeg maken
 olie om in te bakken en de springvorm mee in te vetten

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Quichevorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Wok
• Pollepel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 185 graden
• Snijd alle groente en bak deze in een pan met een beetje olie of boter
• Voeg de kip toe in de pan met groente (voeg kruiden toe naar wens als peper, zout, cayenne poeder)
• Vet de quichevorm in en beleg deze met de bladerdeeg
• Doe de groente en kip mengsel in de ovenschaal
• Meng drie eieren in een kommetje en verdeel deze al schenkend in de springvorm over het mengsel. Bewaar een beetje ei om deze aan het einde over de bovenkant van de taart te smeren
• Strooi de geraspte kaas er overheen
• Pak de buitenkanten van de bladerdeeg en vouw deze naar binnen en sluit het ‘gat’ met twee overgebleven bladerdeegjes
• Smeer het kleine beetje ei uit over de bladerdeeg aan de bovenkant van de taart
• Doe de taart in de oven voor circa 30 min en genieten maar!

Quiche met kip (kiptaart)
kiptaart
  • Deel dit artikel:

Quiche met kip (kiptaart)

kiptaart
Porties6 PortiesVoorber.15 minKooktijd30 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 stuk taart

Porties 6


Per portie
Calorieën 496
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 17.7g28%
Koolhydraten 46.1g16%
Eiwitten 21.2g43%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

1 ui
250 g champignons
1 paprika
200 g tomaten
100 g geraspte mozzarella kaas
300 g Kipfilet
8 (45 gram) plakjes bladerdeeg van Koopmans of zelf deeg maken
olie om in te bakken en de springvorm mee in te vetten

2

Benodigdheden

• Oven
• Quichevorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Wok
• Pollepel

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 185 graden
• Snijd alle groente en bak deze in een pan met een beetje olie of boter
• Voeg de kip toe in de pan met groente (voeg kruiden toe naar wens als peper, zout, cayenne poeder)
• Vet de quichevorm in en beleg deze met de bladerdeeg
• Doe de groente en kip mengsel in de ovenschaal
• Meng drie eieren in een kommetje en verdeel deze al schenkend in de springvorm over het mengsel. Bewaar een beetje ei om deze aan het einde over de bovenkant van de taart te smeren
• Strooi de geraspte kaas er overheen
• Pak de buitenkanten van de bladerdeeg en vouw deze naar binnen en sluit het ‘gat’ met twee overgebleven bladerdeegjes
• Smeer het kleine beetje ei uit over de bladerdeeg aan de bovenkant van de taart
• Doe de taart in de oven voor circa 30 min en genieten maar!

Ingredients

 1 ui
 250 g champignons
 1 paprika
 200 g tomaten
 100 g geraspte mozzarella kaas
 300 g Kipfilet
 8 (45 gram) plakjes bladerdeeg van Koopmans of zelf deeg maken
 olie om in te bakken en de springvorm mee in te vetten

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Quichevorm
• Bakpapier
• Bakspray
• Wok
• Pollepel

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven op 185 graden
• Snijd alle groente en bak deze in een pan met een beetje olie of boter
• Voeg de kip toe in de pan met groente (voeg kruiden toe naar wens als peper, zout, cayenne poeder)
• Vet de quichevorm in en beleg deze met de bladerdeeg
• Doe de groente en kip mengsel in de ovenschaal
• Meng drie eieren in een kommetje en verdeel deze al schenkend in de springvorm over het mengsel. Bewaar een beetje ei om deze aan het einde over de bovenkant van de taart te smeren
• Strooi de geraspte kaas er overheen
• Pak de buitenkanten van de bladerdeeg en vouw deze naar binnen en sluit het ‘gat’ met twee overgebleven bladerdeegjes
• Smeer het kleine beetje ei uit over de bladerdeeg aan de bovenkant van de taart
• Doe de taart in de oven voor circa 30 min en genieten maar!

Quiche met kip (kiptaart)
  • Deel dit recept:

Leave your thought