×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.20 minKooktijd25 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 228
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 6.8g11%
Koolhydraten 29.5g10%
Eiwitten 7.9g16%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

350 g oesterzwammen
100 ml Barbecue saus
1 tbsp olijfolie
2 volkoren pitabroodjes
cherrytomaten
1 rode ui
1 rode paprika
ijsbergsla

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• 2 vorken
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Doe een bakpapiertje op een bakplaat en verdeel hierover de oesterzwammen, doe dit zonder olie
• Bak de oesterzwammen 20 minuten in de voorverwarmde oven
• Snij intussen de rode ui, cherrytomaten en paprika fijn
• Haal de oesterzwammen uit de oven en dep deze droog met een velletje keukenrol
• Verwarm de oven opnieuw op 220 graden voor de pitabroodjes
• Trek met 2 vorken de oesterzwammen "uit elkaar" tot er een pulled effect ontstaat
• Doe de pitabroodjes in de oven op de voorgeschreven tijd die op de verpakking staat
• Verwarm de olijfolie in de koekenpan en bak hierin de pulled veggie 5 minuten op half vuur
• Doe de 100ml barbecue saus erbij en de rode ui en bak dit 1 minuut op laag vuur
• Haal de pitabroodjes uit de oven en snij deze open
• Vul de pitabroodjes met de pulled veggie
• Verdeel de groenten en ijsbergsla eroverheen
• Enjoy!

• De voedingswaarden zijn exclusief pitabroodjes (deze bevatten 168kcal per stuk)

Ingredients

 350 g oesterzwammen
 100 ml Barbecue saus
 1 tbsp olijfolie
 2 volkoren pitabroodjes
 cherrytomaten
 1 rode ui
 1 rode paprika
 ijsbergsla

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• 2 vorken
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Doe een bakpapiertje op een bakplaat en verdeel hierover de oesterzwammen, doe dit zonder olie
• Bak de oesterzwammen 20 minuten in de voorverwarmde oven
• Snij intussen de rode ui, cherrytomaten en paprika fijn
• Haal de oesterzwammen uit de oven en dep deze droog met een velletje keukenrol
• Verwarm de oven opnieuw op 220 graden voor de pitabroodjes
• Trek met 2 vorken de oesterzwammen "uit elkaar" tot er een pulled effect ontstaat
• Doe de pitabroodjes in de oven op de voorgeschreven tijd die op de verpakking staat
• Verwarm de olijfolie in de koekenpan en bak hierin de pulled veggie 5 minuten op half vuur
• Doe de 100ml barbecue saus erbij en de rode ui en bak dit 1 minuut op laag vuur
• Haal de pitabroodjes uit de oven en snij deze open
• Vul de pitabroodjes met de pulled veggie
• Verdeel de groenten en ijsbergsla eroverheen
• Enjoy!

• De voedingswaarden zijn exclusief pitabroodjes (deze bevatten 168kcal per stuk)

Pulled veggie
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.20 minKooktijd25 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 228
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 6.8g11%
Koolhydraten 29.5g10%
Eiwitten 7.9g16%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

350 g oesterzwammen
100 ml Barbecue saus
1 tbsp olijfolie
2 volkoren pitabroodjes
cherrytomaten
1 rode ui
1 rode paprika
ijsbergsla

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• 2 vorken
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Doe een bakpapiertje op een bakplaat en verdeel hierover de oesterzwammen, doe dit zonder olie
• Bak de oesterzwammen 20 minuten in de voorverwarmde oven
• Snij intussen de rode ui, cherrytomaten en paprika fijn
• Haal de oesterzwammen uit de oven en dep deze droog met een velletje keukenrol
• Verwarm de oven opnieuw op 220 graden voor de pitabroodjes
• Trek met 2 vorken de oesterzwammen "uit elkaar" tot er een pulled effect ontstaat
• Doe de pitabroodjes in de oven op de voorgeschreven tijd die op de verpakking staat
• Verwarm de olijfolie in de koekenpan en bak hierin de pulled veggie 5 minuten op half vuur
• Doe de 100ml barbecue saus erbij en de rode ui en bak dit 1 minuut op laag vuur
• Haal de pitabroodjes uit de oven en snij deze open
• Vul de pitabroodjes met de pulled veggie
• Verdeel de groenten en ijsbergsla eroverheen
• Enjoy!

• De voedingswaarden zijn exclusief pitabroodjes (deze bevatten 168kcal per stuk)

Ingredients

 350 g oesterzwammen
 100 ml Barbecue saus
 1 tbsp olijfolie
 2 volkoren pitabroodjes
 cherrytomaten
 1 rode ui
 1 rode paprika
 ijsbergsla

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• 2 vorken
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Doe een bakpapiertje op een bakplaat en verdeel hierover de oesterzwammen, doe dit zonder olie
• Bak de oesterzwammen 20 minuten in de voorverwarmde oven
• Snij intussen de rode ui, cherrytomaten en paprika fijn
• Haal de oesterzwammen uit de oven en dep deze droog met een velletje keukenrol
• Verwarm de oven opnieuw op 220 graden voor de pitabroodjes
• Trek met 2 vorken de oesterzwammen "uit elkaar" tot er een pulled effect ontstaat
• Doe de pitabroodjes in de oven op de voorgeschreven tijd die op de verpakking staat
• Verwarm de olijfolie in de koekenpan en bak hierin de pulled veggie 5 minuten op half vuur
• Doe de 100ml barbecue saus erbij en de rode ui en bak dit 1 minuut op laag vuur
• Haal de pitabroodjes uit de oven en snij deze open
• Vul de pitabroodjes met de pulled veggie
• Verdeel de groenten en ijsbergsla eroverheen
• Enjoy!

• De voedingswaarden zijn exclusief pitabroodjes (deze bevatten 168kcal per stuk)

Pulled veggie
  • Deel dit artikel:

Pulled veggie

Porties2 PortiesVoorber.20 minKooktijd25 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 228
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 6.8g11%
Koolhydraten 29.5g10%
Eiwitten 7.9g16%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

350 g oesterzwammen
100 ml Barbecue saus
1 tbsp olijfolie
2 volkoren pitabroodjes
cherrytomaten
1 rode ui
1 rode paprika
ijsbergsla

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• 2 vorken
• Snijplank

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Doe een bakpapiertje op een bakplaat en verdeel hierover de oesterzwammen, doe dit zonder olie
• Bak de oesterzwammen 20 minuten in de voorverwarmde oven
• Snij intussen de rode ui, cherrytomaten en paprika fijn
• Haal de oesterzwammen uit de oven en dep deze droog met een velletje keukenrol
• Verwarm de oven opnieuw op 220 graden voor de pitabroodjes
• Trek met 2 vorken de oesterzwammen "uit elkaar" tot er een pulled effect ontstaat
• Doe de pitabroodjes in de oven op de voorgeschreven tijd die op de verpakking staat
• Verwarm de olijfolie in de koekenpan en bak hierin de pulled veggie 5 minuten op half vuur
• Doe de 100ml barbecue saus erbij en de rode ui en bak dit 1 minuut op laag vuur
• Haal de pitabroodjes uit de oven en snij deze open
• Vul de pitabroodjes met de pulled veggie
• Verdeel de groenten en ijsbergsla eroverheen
• Enjoy!

• De voedingswaarden zijn exclusief pitabroodjes (deze bevatten 168kcal per stuk)

Ingredients

 350 g oesterzwammen
 100 ml Barbecue saus
 1 tbsp olijfolie
 2 volkoren pitabroodjes
 cherrytomaten
 1 rode ui
 1 rode paprika
 ijsbergsla

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Koekenpan
• 2 vorken
• Snijplank

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 220 graden
• Doe een bakpapiertje op een bakplaat en verdeel hierover de oesterzwammen, doe dit zonder olie
• Bak de oesterzwammen 20 minuten in de voorverwarmde oven
• Snij intussen de rode ui, cherrytomaten en paprika fijn
• Haal de oesterzwammen uit de oven en dep deze droog met een velletje keukenrol
• Verwarm de oven opnieuw op 220 graden voor de pitabroodjes
• Trek met 2 vorken de oesterzwammen "uit elkaar" tot er een pulled effect ontstaat
• Doe de pitabroodjes in de oven op de voorgeschreven tijd die op de verpakking staat
• Verwarm de olijfolie in de koekenpan en bak hierin de pulled veggie 5 minuten op half vuur
• Doe de 100ml barbecue saus erbij en de rode ui en bak dit 1 minuut op laag vuur
• Haal de pitabroodjes uit de oven en snij deze open
• Vul de pitabroodjes met de pulled veggie
• Verdeel de groenten en ijsbergsla eroverheen
• Enjoy!

• De voedingswaarden zijn exclusief pitabroodjes (deze bevatten 168kcal per stuk)

Pulled veggie
  • Deel dit recept:

Leave your thought