×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd30 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 252
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10g16%
Koolhydraten 21g8%
Eiwitten 20g40%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 4 personen
400 g kipdijfilet
1 rode ui
Zelfgemaakte BBQ saus
1 tl roomboter
4 volkoren pita's
handje ijsbergsla
2 tomaten
Voor 200 ml barbecue saus
1 ui
100 ml water
1 tbsp mosterd
2 tbsp azijn
2 tbsp honing
8 tbsp ketchup
2 tbsp worcestershiresaus
1 ½ tsp gerookt paprikapoeder

2

Benodigdheden

• Grote pan
• Steelpan
• 2 vorken
• Oven

3

Bereidingswijze

Saus
• Snipper de ui fijn
• Doe de ui samen met azijn, water, citroen en mosterd in een steelpan
• Breng dit aan de kook en laat ongeveer 30 minuten zachtjes sudderen
• Voeg de overige ingrediënten eraan toe en breng nog kort aan de kook
• De saus is nu klaar

• Breng een pan met water aan de kook
• Kook de kipdijfilet op half vuur voor 30 minuten tot het gaar is
• Maak ondertussen de barbecue saus
• Verwarm de oven voor op 180 graden voor de pitabroodjes
• Bak ze volgens de verpakking
• Haal de kip uit de pan en trek het met twee vorken uit elkaar
• Verwarm roomboter in de koekenpan
• Voeg hier de rode ui aan toe en de pulled chicken
• Voeg de saus toe en roer dit goed door en verwarm kort 1 minuut
• De voedingswaarden zijn excl pita broodjes en garnering

Ingredients

Voor 4 personen
 400 g kipdijfilet
 1 rode ui
 Zelfgemaakte BBQ saus
 1 tl roomboter
 4 volkoren pita's
 handje ijsbergsla
 2 tomaten
Voor 200 ml barbecue saus
 1 ui
 100 ml water
 1 tbsp mosterd
 2 tbsp azijn
 2 tbsp honing
 8 tbsp ketchup
 2 tbsp worcestershiresaus
 1 ½ tsp gerookt paprikapoeder

Directions

1

2

Benodigdheden

• Grote pan
• Steelpan
• 2 vorken
• Oven

2

3

Bereidingswijze

Saus
• Snipper de ui fijn
• Doe de ui samen met azijn, water, citroen en mosterd in een steelpan
• Breng dit aan de kook en laat ongeveer 30 minuten zachtjes sudderen
• Voeg de overige ingrediënten eraan toe en breng nog kort aan de kook
• De saus is nu klaar

• Breng een pan met water aan de kook
• Kook de kipdijfilet op half vuur voor 30 minuten tot het gaar is
• Maak ondertussen de barbecue saus
• Verwarm de oven voor op 180 graden voor de pitabroodjes
• Bak ze volgens de verpakking
• Haal de kip uit de pan en trek het met twee vorken uit elkaar
• Verwarm roomboter in de koekenpan
• Voeg hier de rode ui aan toe en de pulled chicken
• Voeg de saus toe en roer dit goed door en verwarm kort 1 minuut
• De voedingswaarden zijn excl pita broodjes en garnering

Pulled chicken recept
  • Deel dit artikel:

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd30 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 252
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10g16%
Koolhydraten 21g8%
Eiwitten 20g40%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 4 personen
400 g kipdijfilet
1 rode ui
Zelfgemaakte BBQ saus
1 tl roomboter
4 volkoren pita's
handje ijsbergsla
2 tomaten
Voor 200 ml barbecue saus
1 ui
100 ml water
1 tbsp mosterd
2 tbsp azijn
2 tbsp honing
8 tbsp ketchup
2 tbsp worcestershiresaus
1 ½ tsp gerookt paprikapoeder

2

Benodigdheden

• Grote pan
• Steelpan
• 2 vorken
• Oven

3

Bereidingswijze

Saus
• Snipper de ui fijn
• Doe de ui samen met azijn, water, citroen en mosterd in een steelpan
• Breng dit aan de kook en laat ongeveer 30 minuten zachtjes sudderen
• Voeg de overige ingrediënten eraan toe en breng nog kort aan de kook
• De saus is nu klaar

• Breng een pan met water aan de kook
• Kook de kipdijfilet op half vuur voor 30 minuten tot het gaar is
• Maak ondertussen de barbecue saus
• Verwarm de oven voor op 180 graden voor de pitabroodjes
• Bak ze volgens de verpakking
• Haal de kip uit de pan en trek het met twee vorken uit elkaar
• Verwarm roomboter in de koekenpan
• Voeg hier de rode ui aan toe en de pulled chicken
• Voeg de saus toe en roer dit goed door en verwarm kort 1 minuut
• De voedingswaarden zijn excl pita broodjes en garnering

Ingredients

Voor 4 personen
 400 g kipdijfilet
 1 rode ui
 Zelfgemaakte BBQ saus
 1 tl roomboter
 4 volkoren pita's
 handje ijsbergsla
 2 tomaten
Voor 200 ml barbecue saus
 1 ui
 100 ml water
 1 tbsp mosterd
 2 tbsp azijn
 2 tbsp honing
 8 tbsp ketchup
 2 tbsp worcestershiresaus
 1 ½ tsp gerookt paprikapoeder

Directions

1

2

Benodigdheden

• Grote pan
• Steelpan
• 2 vorken
• Oven

2

3

Bereidingswijze

Saus
• Snipper de ui fijn
• Doe de ui samen met azijn, water, citroen en mosterd in een steelpan
• Breng dit aan de kook en laat ongeveer 30 minuten zachtjes sudderen
• Voeg de overige ingrediënten eraan toe en breng nog kort aan de kook
• De saus is nu klaar

• Breng een pan met water aan de kook
• Kook de kipdijfilet op half vuur voor 30 minuten tot het gaar is
• Maak ondertussen de barbecue saus
• Verwarm de oven voor op 180 graden voor de pitabroodjes
• Bak ze volgens de verpakking
• Haal de kip uit de pan en trek het met twee vorken uit elkaar
• Verwarm roomboter in de koekenpan
• Voeg hier de rode ui aan toe en de pulled chicken
• Voeg de saus toe en roer dit goed door en verwarm kort 1 minuut
• De voedingswaarden zijn excl pita broodjes en garnering

Pulled chicken recept
  • Deel dit artikel:

Pulled chicken recept

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd30 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 252
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 10g16%
Koolhydraten 21g8%
Eiwitten 20g40%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor 4 personen
400 g kipdijfilet
1 rode ui
Zelfgemaakte BBQ saus
1 tl roomboter
4 volkoren pita's
handje ijsbergsla
2 tomaten
Voor 200 ml barbecue saus
1 ui
100 ml water
1 tbsp mosterd
2 tbsp azijn
2 tbsp honing
8 tbsp ketchup
2 tbsp worcestershiresaus
1 ½ tsp gerookt paprikapoeder

2

Benodigdheden

• Grote pan
• Steelpan
• 2 vorken
• Oven

3

Bereidingswijze

Saus
• Snipper de ui fijn
• Doe de ui samen met azijn, water, citroen en mosterd in een steelpan
• Breng dit aan de kook en laat ongeveer 30 minuten zachtjes sudderen
• Voeg de overige ingrediënten eraan toe en breng nog kort aan de kook
• De saus is nu klaar

• Breng een pan met water aan de kook
• Kook de kipdijfilet op half vuur voor 30 minuten tot het gaar is
• Maak ondertussen de barbecue saus
• Verwarm de oven voor op 180 graden voor de pitabroodjes
• Bak ze volgens de verpakking
• Haal de kip uit de pan en trek het met twee vorken uit elkaar
• Verwarm roomboter in de koekenpan
• Voeg hier de rode ui aan toe en de pulled chicken
• Voeg de saus toe en roer dit goed door en verwarm kort 1 minuut
• De voedingswaarden zijn excl pita broodjes en garnering

Ingredients

Voor 4 personen
 400 g kipdijfilet
 1 rode ui
 Zelfgemaakte BBQ saus
 1 tl roomboter
 4 volkoren pita's
 handje ijsbergsla
 2 tomaten
Voor 200 ml barbecue saus
 1 ui
 100 ml water
 1 tbsp mosterd
 2 tbsp azijn
 2 tbsp honing
 8 tbsp ketchup
 2 tbsp worcestershiresaus
 1 ½ tsp gerookt paprikapoeder

Directions

1

2

Benodigdheden

• Grote pan
• Steelpan
• 2 vorken
• Oven

2

3

Bereidingswijze

Saus
• Snipper de ui fijn
• Doe de ui samen met azijn, water, citroen en mosterd in een steelpan
• Breng dit aan de kook en laat ongeveer 30 minuten zachtjes sudderen
• Voeg de overige ingrediënten eraan toe en breng nog kort aan de kook
• De saus is nu klaar

• Breng een pan met water aan de kook
• Kook de kipdijfilet op half vuur voor 30 minuten tot het gaar is
• Maak ondertussen de barbecue saus
• Verwarm de oven voor op 180 graden voor de pitabroodjes
• Bak ze volgens de verpakking
• Haal de kip uit de pan en trek het met twee vorken uit elkaar
• Verwarm roomboter in de koekenpan
• Voeg hier de rode ui aan toe en de pulled chicken
• Voeg de saus toe en roer dit goed door en verwarm kort 1 minuut
• De voedingswaarden zijn excl pita broodjes en garnering

Pulled chicken recept
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op