×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties14 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e

Porties 14


Per portie
Calorieën 131
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.4g6%
Koolhydraten 18.2g7%
Eiwitten 6.5g13%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

250 g Optimel magere kwark met sinaasappel/abrikoos (herstvariant)
3 eieren
150 g speltmeel
100 g havermoutmeel (gewone havermout even malen)
1 scoop Orangefit Vanille of Chocolade
1 tbsp bakpoeder
100 g rozijnen
1 tbsp olijfolie

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de kwark, olie, eieren, zout en bakpoeder met elkaar
• Meng daarna de rozijnen, speltmeel en havermoutmeel erdoorheen
• Verdeel het deeg over de bakplaat door er bolletjes van te maken met een of twee lepels
(het is erg plakkerig dus met je handen is niet aan te raden)
• Je kunt er zo’n 14 van maken
• Bak ze in de oven voor 25 minuten

Succes met portioneren, want ze zijn bizar lekker!

Ingredients

 250 g Optimel magere kwark met sinaasappel/abrikoos (herstvariant)
 3 eieren
 150 g speltmeel
 100 g havermoutmeel (gewone havermout even malen)
 1 scoop Orangefit Vanille of Chocolade
 1 tbsp bakpoeder
 100 g rozijnen
 1 tbsp olijfolie

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de kwark, olie, eieren, zout en bakpoeder met elkaar
• Meng daarna de rozijnen, speltmeel en havermoutmeel erdoorheen
• Verdeel het deeg over de bakplaat door er bolletjes van te maken met een of twee lepels
(het is erg plakkerig dus met je handen is niet aan te raden)
• Je kunt er zo’n 14 van maken
• Bak ze in de oven voor 25 minuten

Succes met portioneren, want ze zijn bizar lekker!

Proteïne rozijnenbollen
  • Deel dit artikel:

Porties14 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e

Porties 14


Per portie
Calorieën 131
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.4g6%
Koolhydraten 18.2g7%
Eiwitten 6.5g13%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

250 g Optimel magere kwark met sinaasappel/abrikoos (herstvariant)
3 eieren
150 g speltmeel
100 g havermoutmeel (gewone havermout even malen)
1 scoop Orangefit Vanille of Chocolade
1 tbsp bakpoeder
100 g rozijnen
1 tbsp olijfolie

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de kwark, olie, eieren, zout en bakpoeder met elkaar
• Meng daarna de rozijnen, speltmeel en havermoutmeel erdoorheen
• Verdeel het deeg over de bakplaat door er bolletjes van te maken met een of twee lepels
(het is erg plakkerig dus met je handen is niet aan te raden)
• Je kunt er zo’n 14 van maken
• Bak ze in de oven voor 25 minuten

Succes met portioneren, want ze zijn bizar lekker!

Ingredients

 250 g Optimel magere kwark met sinaasappel/abrikoos (herstvariant)
 3 eieren
 150 g speltmeel
 100 g havermoutmeel (gewone havermout even malen)
 1 scoop Orangefit Vanille of Chocolade
 1 tbsp bakpoeder
 100 g rozijnen
 1 tbsp olijfolie

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de kwark, olie, eieren, zout en bakpoeder met elkaar
• Meng daarna de rozijnen, speltmeel en havermoutmeel erdoorheen
• Verdeel het deeg over de bakplaat door er bolletjes van te maken met een of twee lepels
(het is erg plakkerig dus met je handen is niet aan te raden)
• Je kunt er zo’n 14 van maken
• Bak ze in de oven voor 25 minuten

Succes met portioneren, want ze zijn bizar lekker!

Proteïne rozijnenbollen
  • Deel dit artikel:

Proteïne rozijnenbollen

Porties14 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e

Porties 14


Per portie
Calorieën 131
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 3.4g6%
Koolhydraten 18.2g7%
Eiwitten 6.5g13%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

250 g Optimel magere kwark met sinaasappel/abrikoos (herstvariant)
3 eieren
150 g speltmeel
100 g havermoutmeel (gewone havermout even malen)
1 scoop Orangefit Vanille of Chocolade
1 tbsp bakpoeder
100 g rozijnen
1 tbsp olijfolie

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de kwark, olie, eieren, zout en bakpoeder met elkaar
• Meng daarna de rozijnen, speltmeel en havermoutmeel erdoorheen
• Verdeel het deeg over de bakplaat door er bolletjes van te maken met een of twee lepels
(het is erg plakkerig dus met je handen is niet aan te raden)
• Je kunt er zo’n 14 van maken
• Bak ze in de oven voor 25 minuten

Succes met portioneren, want ze zijn bizar lekker!

Ingredients

 250 g Optimel magere kwark met sinaasappel/abrikoos (herstvariant)
 3 eieren
 150 g speltmeel
 100 g havermoutmeel (gewone havermout even malen)
 1 scoop Orangefit Vanille of Chocolade
 1 tbsp bakpoeder
 100 g rozijnen
 1 tbsp olijfolie

Directions

1

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de kwark, olie, eieren, zout en bakpoeder met elkaar
• Meng daarna de rozijnen, speltmeel en havermoutmeel erdoorheen
• Verdeel het deeg over de bakplaat door er bolletjes van te maken met een of twee lepels
(het is erg plakkerig dus met je handen is niet aan te raden)
• Je kunt er zo’n 14 van maken
• Bak ze in de oven voor 25 minuten

Succes met portioneren, want ze zijn bizar lekker!

Proteïne rozijnenbollen
  • Deel dit recept:

Leave your thought