×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties1 PortieVoorber.20 minKooktijd40 minTotale tijd1 uur
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e


Per portie
Calorieën 145
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11g17%
Koolhydraten 5g2%
Eiwitten 5g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g pure chocolade
1 tbsp honing
1 Orangefit
4 tbsp (60 gram) pindakaas

2

Benodigdheden

• 12 Muffinvormpjes (siliconen werkt het beste)
• Steelpan
• Kom

3

Bereidingswijze

• Smelt 150 gram chocolade au bain marie (water in het pannetje aan de kook brengen, kom op het pannetje en daar de chocolade in leggen)
• Mix de honing met Orangefit en pindakaas om de cookie dough te maken (je moet er een stevige bal van kunnen rollen)
• Breek de overige 50 gram chocolade in stukjes en meng dit bij de cookie dough
• Verdeel de helft van de gesmolten chocolade over de bodempjes van de muffinsvormpjes
• Verdeel het cookie dough deeg in 12 gelijke stukjes
• Vorm hier kleine rondjes van
• Leg deze op de chocolade in de vormpjes
• Giet de rest van de chocolade over de vormpjes
• Doe de cookie dough bites in de vriezer en laat minimaal een uur opstijven voordat je gaat proeven!

Bewaar ze ten alle tijden in de vriezer

TIps & trucs
• in plaats van honing kun je ook dadenstroop gebruiken
• Je kan zowel vanille of chocoladesmaak gebruiken van Orangefit
• In plaats van pindakaas kan je ook andere notenpasta gebruiken

Ingredients

 200 g pure chocolade
 1 tbsp honing
 1 Orangefit
 4 tbsp (60 gram) pindakaas

Directions

1

2

Benodigdheden

• 12 Muffinvormpjes (siliconen werkt het beste)
• Steelpan
• Kom

2

3

Bereidingswijze

• Smelt 150 gram chocolade au bain marie (water in het pannetje aan de kook brengen, kom op het pannetje en daar de chocolade in leggen)
• Mix de honing met Orangefit en pindakaas om de cookie dough te maken (je moet er een stevige bal van kunnen rollen)
• Breek de overige 50 gram chocolade in stukjes en meng dit bij de cookie dough
• Verdeel de helft van de gesmolten chocolade over de bodempjes van de muffinsvormpjes
• Verdeel het cookie dough deeg in 12 gelijke stukjes
• Vorm hier kleine rondjes van
• Leg deze op de chocolade in de vormpjes
• Giet de rest van de chocolade over de vormpjes
• Doe de cookie dough bites in de vriezer en laat minimaal een uur opstijven voordat je gaat proeven!

Bewaar ze ten alle tijden in de vriezer

TIps & trucs
• in plaats van honing kun je ook dadenstroop gebruiken
• Je kan zowel vanille of chocoladesmaak gebruiken van Orangefit
• In plaats van pindakaas kan je ook andere notenpasta gebruiken

Proteïne cookie dough bites
  • Deel dit artikel:

Porties1 PortieVoorber.20 minKooktijd40 minTotale tijd1 uur
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e


Per portie
Calorieën 145
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11g17%
Koolhydraten 5g2%
Eiwitten 5g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g pure chocolade
1 tbsp honing
1 Orangefit
4 tbsp (60 gram) pindakaas

2

Benodigdheden

• 12 Muffinvormpjes (siliconen werkt het beste)
• Steelpan
• Kom

3

Bereidingswijze

• Smelt 150 gram chocolade au bain marie (water in het pannetje aan de kook brengen, kom op het pannetje en daar de chocolade in leggen)
• Mix de honing met Orangefit en pindakaas om de cookie dough te maken (je moet er een stevige bal van kunnen rollen)
• Breek de overige 50 gram chocolade in stukjes en meng dit bij de cookie dough
• Verdeel de helft van de gesmolten chocolade over de bodempjes van de muffinsvormpjes
• Verdeel het cookie dough deeg in 12 gelijke stukjes
• Vorm hier kleine rondjes van
• Leg deze op de chocolade in de vormpjes
• Giet de rest van de chocolade over de vormpjes
• Doe de cookie dough bites in de vriezer en laat minimaal een uur opstijven voordat je gaat proeven!

Bewaar ze ten alle tijden in de vriezer

TIps & trucs
• in plaats van honing kun je ook dadenstroop gebruiken
• Je kan zowel vanille of chocoladesmaak gebruiken van Orangefit
• In plaats van pindakaas kan je ook andere notenpasta gebruiken

Ingredients

 200 g pure chocolade
 1 tbsp honing
 1 Orangefit
 4 tbsp (60 gram) pindakaas

Directions

1

2

Benodigdheden

• 12 Muffinvormpjes (siliconen werkt het beste)
• Steelpan
• Kom

2

3

Bereidingswijze

• Smelt 150 gram chocolade au bain marie (water in het pannetje aan de kook brengen, kom op het pannetje en daar de chocolade in leggen)
• Mix de honing met Orangefit en pindakaas om de cookie dough te maken (je moet er een stevige bal van kunnen rollen)
• Breek de overige 50 gram chocolade in stukjes en meng dit bij de cookie dough
• Verdeel de helft van de gesmolten chocolade over de bodempjes van de muffinsvormpjes
• Verdeel het cookie dough deeg in 12 gelijke stukjes
• Vorm hier kleine rondjes van
• Leg deze op de chocolade in de vormpjes
• Giet de rest van de chocolade over de vormpjes
• Doe de cookie dough bites in de vriezer en laat minimaal een uur opstijven voordat je gaat proeven!

Bewaar ze ten alle tijden in de vriezer

TIps & trucs
• in plaats van honing kun je ook dadenstroop gebruiken
• Je kan zowel vanille of chocoladesmaak gebruiken van Orangefit
• In plaats van pindakaas kan je ook andere notenpasta gebruiken

Proteïne cookie dough bites
  • Deel dit artikel:

Proteïne cookie dough bites

Porties1 PortieVoorber.20 minKooktijd40 minTotale tijd1 uur
Voedingswaarde

Portie grootte 1/12e


Per portie
Calorieën 145
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11g17%
Koolhydraten 5g2%
Eiwitten 5g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g pure chocolade
1 tbsp honing
1 Orangefit
4 tbsp (60 gram) pindakaas

2

Benodigdheden

• 12 Muffinvormpjes (siliconen werkt het beste)
• Steelpan
• Kom

3

Bereidingswijze

• Smelt 150 gram chocolade au bain marie (water in het pannetje aan de kook brengen, kom op het pannetje en daar de chocolade in leggen)
• Mix de honing met Orangefit en pindakaas om de cookie dough te maken (je moet er een stevige bal van kunnen rollen)
• Breek de overige 50 gram chocolade in stukjes en meng dit bij de cookie dough
• Verdeel de helft van de gesmolten chocolade over de bodempjes van de muffinsvormpjes
• Verdeel het cookie dough deeg in 12 gelijke stukjes
• Vorm hier kleine rondjes van
• Leg deze op de chocolade in de vormpjes
• Giet de rest van de chocolade over de vormpjes
• Doe de cookie dough bites in de vriezer en laat minimaal een uur opstijven voordat je gaat proeven!

Bewaar ze ten alle tijden in de vriezer

TIps & trucs
• in plaats van honing kun je ook dadenstroop gebruiken
• Je kan zowel vanille of chocoladesmaak gebruiken van Orangefit
• In plaats van pindakaas kan je ook andere notenpasta gebruiken

Ingredients

 200 g pure chocolade
 1 tbsp honing
 1 Orangefit
 4 tbsp (60 gram) pindakaas

Directions

1

2

Benodigdheden

• 12 Muffinvormpjes (siliconen werkt het beste)
• Steelpan
• Kom

2

3

Bereidingswijze

• Smelt 150 gram chocolade au bain marie (water in het pannetje aan de kook brengen, kom op het pannetje en daar de chocolade in leggen)
• Mix de honing met Orangefit en pindakaas om de cookie dough te maken (je moet er een stevige bal van kunnen rollen)
• Breek de overige 50 gram chocolade in stukjes en meng dit bij de cookie dough
• Verdeel de helft van de gesmolten chocolade over de bodempjes van de muffinsvormpjes
• Verdeel het cookie dough deeg in 12 gelijke stukjes
• Vorm hier kleine rondjes van
• Leg deze op de chocolade in de vormpjes
• Giet de rest van de chocolade over de vormpjes
• Doe de cookie dough bites in de vriezer en laat minimaal een uur opstijven voordat je gaat proeven!

Bewaar ze ten alle tijden in de vriezer

TIps & trucs
• in plaats van honing kun je ook dadenstroop gebruiken
• Je kan zowel vanille of chocoladesmaak gebruiken van Orangefit
• In plaats van pindakaas kan je ook andere notenpasta gebruiken

Proteïne cookie dough bites
  • Deel dit recept: