
Portie grootte 1/14e
Porties 14
- Per portie
- Calorieën 246
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 11.7g18%
- Koolhydraten 27g9%
- Eiwitten 8g16%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Oven
• Bakvorm
• Bakpapiertje
• Mengkom
• Magnetron
• Spatel
• Theedoek + deegroller
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de havermout met de meel, Orangefit en bakpoeder met een spatel
• Voeg daar de 2 eieren en honing aan toe
• Smelt de kokosolie in de magnetron (30 seconden)
• Voeg daar de gesmolten kokosolie en appelmoes aan toe
• Doe de pecannoten in een schone theedoek en sla de noten fijn met een deegroller (het kan ook in een foodprocessor gedaan worden)
• Bekleed de bakvorm met een bakpapiertje
• Spray in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk goed aan
• Mix de fijne pecannoten met de muesli, vanilla extract en de kaneel
• Verspreid dit over het mengsel in de bakvorm
• Bak voor 45 minuten
Tips
Gebruik een natte spatel om het mengsel aan te drukken, dan plakt het niet aan de spatel vast
Volkoren meel kun je vervangen door speltmeel
Bewaaradvies
Bewaar op een droge plek voor 3 dagen, bewaar in een luchtdichte tupperware in de koelkast voor 5 dagen of invriezen voor 3 maanden.
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Oven
• Bakvorm
• Bakpapiertje
• Mengkom
• Magnetron
• Spatel
• Theedoek + deegroller
3
Bereidingswijze
• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de havermout met de meel, Orangefit en bakpoeder met een spatel
• Voeg daar de 2 eieren en honing aan toe
• Smelt de kokosolie in de magnetron (30 seconden)
• Voeg daar de gesmolten kokosolie en appelmoes aan toe
• Doe de pecannoten in een schone theedoek en sla de noten fijn met een deegroller (het kan ook in een foodprocessor gedaan worden)
• Bekleed de bakvorm met een bakpapiertje
• Spray in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk goed aan
• Mix de fijne pecannoten met de muesli, vanilla extract en de kaneel
• Verspreid dit over het mengsel in de bakvorm
• Bak voor 45 minuten
Tips
Gebruik een natte spatel om het mengsel aan te drukken, dan plakt het niet aan de spatel vast
Volkoren meel kun je vervangen door speltmeel
Bewaaradvies
Bewaar op een droge plek voor 3 dagen, bewaar in een luchtdichte tupperware in de koelkast voor 5 dagen of invriezen voor 3 maanden.