×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties14 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e

Porties 14


Per portie
Calorieën 246
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.7g18%
Koolhydraten 27g9%
Eiwitten 8g16%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g havermout
120 g volkoren tarwemeel
50 g Fit Green Protein
2 eieren
1 tsp bakpoeder
170 g biologische honing
90 ml kokosolie (gesmolten)
100 g biologische suikervrije appelmoes
50 g muesli
70 g pecannoten
1 tsp vanille extract

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakvorm
• Bakpapiertje
• Mengkom
• Magnetron
• Spatel
• Theedoek + deegroller

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de havermout met de meel, Orangefit en bakpoeder met een spatel
• Voeg daar de 2 eieren en honing aan toe
• Smelt de kokosolie in de magnetron (30 seconden)
• Voeg daar de gesmolten kokosolie en appelmoes aan toe
• Doe de pecannoten in een schone theedoek en sla de noten fijn met een deegroller (het kan ook in een foodprocessor gedaan worden)
• Bekleed de bakvorm met een bakpapiertje
• Spray in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk goed aan
• Mix de fijne pecannoten met de muesli, vanilla extract en de kaneel
• Verspreid dit over het mengsel in de bakvorm
• Bak voor 45 minuten

Tips
Gebruik een natte spatel om het mengsel aan te drukken, dan plakt het niet aan de spatel vast
Volkoren meel kun je vervangen door speltmeel

Bewaaradvies
Bewaar op een droge plek voor 3 dagen, bewaar in een luchtdichte tupperware in de koelkast voor 5 dagen of invriezen voor 3 maanden.

Ingredients

 200 g havermout
 120 g volkoren tarwemeel
 50 g Fit Green Protein
 2 eieren
 1 tsp bakpoeder
 170 g biologische honing
 90 ml kokosolie (gesmolten)
 100 g biologische suikervrije appelmoes
 50 g muesli
 70 g pecannoten
 1 tsp vanille extract

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakvorm
• Bakpapiertje
• Mengkom
• Magnetron
• Spatel
• Theedoek + deegroller

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de havermout met de meel, Orangefit en bakpoeder met een spatel
• Voeg daar de 2 eieren en honing aan toe
• Smelt de kokosolie in de magnetron (30 seconden)
• Voeg daar de gesmolten kokosolie en appelmoes aan toe
• Doe de pecannoten in een schone theedoek en sla de noten fijn met een deegroller (het kan ook in een foodprocessor gedaan worden)
• Bekleed de bakvorm met een bakpapiertje
• Spray in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk goed aan
• Mix de fijne pecannoten met de muesli, vanilla extract en de kaneel
• Verspreid dit over het mengsel in de bakvorm
• Bak voor 45 minuten

Tips
Gebruik een natte spatel om het mengsel aan te drukken, dan plakt het niet aan de spatel vast
Volkoren meel kun je vervangen door speltmeel

Bewaaradvies
Bewaar op een droge plek voor 3 dagen, bewaar in een luchtdichte tupperware in de koelkast voor 5 dagen of invriezen voor 3 maanden.

Protein honing appel bars!
  • Deel dit artikel:

Porties14 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e

Porties 14


Per portie
Calorieën 246
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.7g18%
Koolhydraten 27g9%
Eiwitten 8g16%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g havermout
120 g volkoren tarwemeel
50 g Fit Green Protein
2 eieren
1 tsp bakpoeder
170 g biologische honing
90 ml kokosolie (gesmolten)
100 g biologische suikervrije appelmoes
50 g muesli
70 g pecannoten
1 tsp vanille extract

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakvorm
• Bakpapiertje
• Mengkom
• Magnetron
• Spatel
• Theedoek + deegroller

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de havermout met de meel, Orangefit en bakpoeder met een spatel
• Voeg daar de 2 eieren en honing aan toe
• Smelt de kokosolie in de magnetron (30 seconden)
• Voeg daar de gesmolten kokosolie en appelmoes aan toe
• Doe de pecannoten in een schone theedoek en sla de noten fijn met een deegroller (het kan ook in een foodprocessor gedaan worden)
• Bekleed de bakvorm met een bakpapiertje
• Spray in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk goed aan
• Mix de fijne pecannoten met de muesli, vanilla extract en de kaneel
• Verspreid dit over het mengsel in de bakvorm
• Bak voor 45 minuten

Tips
Gebruik een natte spatel om het mengsel aan te drukken, dan plakt het niet aan de spatel vast
Volkoren meel kun je vervangen door speltmeel

Bewaaradvies
Bewaar op een droge plek voor 3 dagen, bewaar in een luchtdichte tupperware in de koelkast voor 5 dagen of invriezen voor 3 maanden.

Ingredients

 200 g havermout
 120 g volkoren tarwemeel
 50 g Fit Green Protein
 2 eieren
 1 tsp bakpoeder
 170 g biologische honing
 90 ml kokosolie (gesmolten)
 100 g biologische suikervrije appelmoes
 50 g muesli
 70 g pecannoten
 1 tsp vanille extract

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakvorm
• Bakpapiertje
• Mengkom
• Magnetron
• Spatel
• Theedoek + deegroller

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de havermout met de meel, Orangefit en bakpoeder met een spatel
• Voeg daar de 2 eieren en honing aan toe
• Smelt de kokosolie in de magnetron (30 seconden)
• Voeg daar de gesmolten kokosolie en appelmoes aan toe
• Doe de pecannoten in een schone theedoek en sla de noten fijn met een deegroller (het kan ook in een foodprocessor gedaan worden)
• Bekleed de bakvorm met een bakpapiertje
• Spray in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk goed aan
• Mix de fijne pecannoten met de muesli, vanilla extract en de kaneel
• Verspreid dit over het mengsel in de bakvorm
• Bak voor 45 minuten

Tips
Gebruik een natte spatel om het mengsel aan te drukken, dan plakt het niet aan de spatel vast
Volkoren meel kun je vervangen door speltmeel

Bewaaradvies
Bewaar op een droge plek voor 3 dagen, bewaar in een luchtdichte tupperware in de koelkast voor 5 dagen of invriezen voor 3 maanden.

Protein honing appel bars!
  • Deel dit artikel:

Protein honing appel bars!

Porties14 Porties
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e

Porties 14


Per portie
Calorieën 246
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.7g18%
Koolhydraten 27g9%
Eiwitten 8g16%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

200 g havermout
120 g volkoren tarwemeel
50 g Fit Green Protein
2 eieren
1 tsp bakpoeder
170 g biologische honing
90 ml kokosolie (gesmolten)
100 g biologische suikervrije appelmoes
50 g muesli
70 g pecannoten
1 tsp vanille extract

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakvorm
• Bakpapiertje
• Mengkom
• Magnetron
• Spatel
• Theedoek + deegroller

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de havermout met de meel, Orangefit en bakpoeder met een spatel
• Voeg daar de 2 eieren en honing aan toe
• Smelt de kokosolie in de magnetron (30 seconden)
• Voeg daar de gesmolten kokosolie en appelmoes aan toe
• Doe de pecannoten in een schone theedoek en sla de noten fijn met een deegroller (het kan ook in een foodprocessor gedaan worden)
• Bekleed de bakvorm met een bakpapiertje
• Spray in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk goed aan
• Mix de fijne pecannoten met de muesli, vanilla extract en de kaneel
• Verspreid dit over het mengsel in de bakvorm
• Bak voor 45 minuten

Tips
Gebruik een natte spatel om het mengsel aan te drukken, dan plakt het niet aan de spatel vast
Volkoren meel kun je vervangen door speltmeel

Bewaaradvies
Bewaar op een droge plek voor 3 dagen, bewaar in een luchtdichte tupperware in de koelkast voor 5 dagen of invriezen voor 3 maanden.

Ingredients

 200 g havermout
 120 g volkoren tarwemeel
 50 g Fit Green Protein
 2 eieren
 1 tsp bakpoeder
 170 g biologische honing
 90 ml kokosolie (gesmolten)
 100 g biologische suikervrije appelmoes
 50 g muesli
 70 g pecannoten
 1 tsp vanille extract

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakvorm
• Bakpapiertje
• Mengkom
• Magnetron
• Spatel
• Theedoek + deegroller

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Meng de havermout met de meel, Orangefit en bakpoeder met een spatel
• Voeg daar de 2 eieren en honing aan toe
• Smelt de kokosolie in de magnetron (30 seconden)
• Voeg daar de gesmolten kokosolie en appelmoes aan toe
• Doe de pecannoten in een schone theedoek en sla de noten fijn met een deegroller (het kan ook in een foodprocessor gedaan worden)
• Bekleed de bakvorm met een bakpapiertje
• Spray in met bakspray
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk goed aan
• Mix de fijne pecannoten met de muesli, vanilla extract en de kaneel
• Verspreid dit over het mengsel in de bakvorm
• Bak voor 45 minuten

Tips
Gebruik een natte spatel om het mengsel aan te drukken, dan plakt het niet aan de spatel vast
Volkoren meel kun je vervangen door speltmeel

Bewaaradvies
Bewaar op een droge plek voor 3 dagen, bewaar in een luchtdichte tupperware in de koelkast voor 5 dagen of invriezen voor 3 maanden.

Protein honing appel bars!
  • Deel dit recept:

Leave your thought