×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties4 PortiesVoorber.30 minKooktijd20 minTotale tijd50 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie ovenschotel

Porties 4


Per portie
Calorieën 400
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 12g19%
Koolhydraten 52g18%
Eiwitten 16g32%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 preien
300 g mager rundergehakt of vegetarisch gehakt
600 g zoete aardappelen
2 el groene pesto
200 ml (plantaardige) melk
1 ei
1 el mosterd
200 g geraspte 30+ kaas
Peper en zout

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Pan
• Snijplank
• Mes
• Oven
• Ovenschaal

3

Bereidingswijze

• Schil de zoete aardappel en kook deze gaar.
• Bak het gehakt aan in een koekenpan.
• Snijd de preien in ringen en voeg dit bij de gehakt in de pan. • Meng de pesto door de gehakt en prei.

• Laat de zoete aardappelen uitstomen en snij ze in plakken.
• Verwarm de melk even in de magnetron tot hij lauwwarm is.
• Meng de melk, mosterd, ei en de helft van de geraspte kaas en breng op smaak met peper en zout.

• Verwarm de oven voor op 180ºC.
• Vet een ovenschaal in en verdeel de helft van de zoete aardappel op de bode van de schaal.
• Doe er dan een laag op met het gehakt en preimengsel.
• Verdeel de andere helft van de zoete aardappel over het preimengsel en verdeel dan de melk/kaas/mosterd saus over de aardappel schijven.
• Als laatste bestrooi je het met de rest van de geraspte kaas. • Verwarm de schotel ongeveer 20 minuten in de oven zodat de schotel lekker warm is en de kaas gesmolten.

Ingredients

 2 preien
 300 g mager rundergehakt of vegetarisch gehakt
 600 g zoete aardappelen
 2 el groene pesto
 200 ml (plantaardige) melk
 1 ei
 1 el mosterd
 200 g geraspte 30+ kaas
 Peper en zout

Directions

1

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Pan
• Snijplank
• Mes
• Oven
• Ovenschaal

2

3

Bereidingswijze

• Schil de zoete aardappel en kook deze gaar.
• Bak het gehakt aan in een koekenpan.
• Snijd de preien in ringen en voeg dit bij de gehakt in de pan. • Meng de pesto door de gehakt en prei.

• Laat de zoete aardappelen uitstomen en snij ze in plakken.
• Verwarm de melk even in de magnetron tot hij lauwwarm is.
• Meng de melk, mosterd, ei en de helft van de geraspte kaas en breng op smaak met peper en zout.

• Verwarm de oven voor op 180ºC.
• Vet een ovenschaal in en verdeel de helft van de zoete aardappel op de bode van de schaal.
• Doe er dan een laag op met het gehakt en preimengsel.
• Verdeel de andere helft van de zoete aardappel over het preimengsel en verdeel dan de melk/kaas/mosterd saus over de aardappel schijven.
• Als laatste bestrooi je het met de rest van de geraspte kaas. • Verwarm de schotel ongeveer 20 minuten in de oven zodat de schotel lekker warm is en de kaas gesmolten.

Preischotel
  • Deel dit artikel:

Porties4 PortiesVoorber.30 minKooktijd20 minTotale tijd50 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie ovenschotel

Porties 4


Per portie
Calorieën 400
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 12g19%
Koolhydraten 52g18%
Eiwitten 16g32%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 preien
300 g mager rundergehakt of vegetarisch gehakt
600 g zoete aardappelen
2 el groene pesto
200 ml (plantaardige) melk
1 ei
1 el mosterd
200 g geraspte 30+ kaas
Peper en zout

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Pan
• Snijplank
• Mes
• Oven
• Ovenschaal

3

Bereidingswijze

• Schil de zoete aardappel en kook deze gaar.
• Bak het gehakt aan in een koekenpan.
• Snijd de preien in ringen en voeg dit bij de gehakt in de pan. • Meng de pesto door de gehakt en prei.

• Laat de zoete aardappelen uitstomen en snij ze in plakken.
• Verwarm de melk even in de magnetron tot hij lauwwarm is.
• Meng de melk, mosterd, ei en de helft van de geraspte kaas en breng op smaak met peper en zout.

• Verwarm de oven voor op 180ºC.
• Vet een ovenschaal in en verdeel de helft van de zoete aardappel op de bode van de schaal.
• Doe er dan een laag op met het gehakt en preimengsel.
• Verdeel de andere helft van de zoete aardappel over het preimengsel en verdeel dan de melk/kaas/mosterd saus over de aardappel schijven.
• Als laatste bestrooi je het met de rest van de geraspte kaas. • Verwarm de schotel ongeveer 20 minuten in de oven zodat de schotel lekker warm is en de kaas gesmolten.

Ingredients

 2 preien
 300 g mager rundergehakt of vegetarisch gehakt
 600 g zoete aardappelen
 2 el groene pesto
 200 ml (plantaardige) melk
 1 ei
 1 el mosterd
 200 g geraspte 30+ kaas
 Peper en zout

Directions

1

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Pan
• Snijplank
• Mes
• Oven
• Ovenschaal

2

3

Bereidingswijze

• Schil de zoete aardappel en kook deze gaar.
• Bak het gehakt aan in een koekenpan.
• Snijd de preien in ringen en voeg dit bij de gehakt in de pan. • Meng de pesto door de gehakt en prei.

• Laat de zoete aardappelen uitstomen en snij ze in plakken.
• Verwarm de melk even in de magnetron tot hij lauwwarm is.
• Meng de melk, mosterd, ei en de helft van de geraspte kaas en breng op smaak met peper en zout.

• Verwarm de oven voor op 180ºC.
• Vet een ovenschaal in en verdeel de helft van de zoete aardappel op de bode van de schaal.
• Doe er dan een laag op met het gehakt en preimengsel.
• Verdeel de andere helft van de zoete aardappel over het preimengsel en verdeel dan de melk/kaas/mosterd saus over de aardappel schijven.
• Als laatste bestrooi je het met de rest van de geraspte kaas. • Verwarm de schotel ongeveer 20 minuten in de oven zodat de schotel lekker warm is en de kaas gesmolten.

Preischotel
  • Deel dit artikel:

Preischotel

Porties4 PortiesVoorber.30 minKooktijd20 minTotale tijd50 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 portie ovenschotel

Porties 4


Per portie
Calorieën 400
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 12g19%
Koolhydraten 52g18%
Eiwitten 16g32%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 preien
300 g mager rundergehakt of vegetarisch gehakt
600 g zoete aardappelen
2 el groene pesto
200 ml (plantaardige) melk
1 ei
1 el mosterd
200 g geraspte 30+ kaas
Peper en zout

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Pan
• Snijplank
• Mes
• Oven
• Ovenschaal

3

Bereidingswijze

• Schil de zoete aardappel en kook deze gaar.
• Bak het gehakt aan in een koekenpan.
• Snijd de preien in ringen en voeg dit bij de gehakt in de pan. • Meng de pesto door de gehakt en prei.

• Laat de zoete aardappelen uitstomen en snij ze in plakken.
• Verwarm de melk even in de magnetron tot hij lauwwarm is.
• Meng de melk, mosterd, ei en de helft van de geraspte kaas en breng op smaak met peper en zout.

• Verwarm de oven voor op 180ºC.
• Vet een ovenschaal in en verdeel de helft van de zoete aardappel op de bode van de schaal.
• Doe er dan een laag op met het gehakt en preimengsel.
• Verdeel de andere helft van de zoete aardappel over het preimengsel en verdeel dan de melk/kaas/mosterd saus over de aardappel schijven.
• Als laatste bestrooi je het met de rest van de geraspte kaas. • Verwarm de schotel ongeveer 20 minuten in de oven zodat de schotel lekker warm is en de kaas gesmolten.

Ingredients

 2 preien
 300 g mager rundergehakt of vegetarisch gehakt
 600 g zoete aardappelen
 2 el groene pesto
 200 ml (plantaardige) melk
 1 ei
 1 el mosterd
 200 g geraspte 30+ kaas
 Peper en zout

Directions

1

2

Benodigdheden

• Koekenpan
• Pan
• Snijplank
• Mes
• Oven
• Ovenschaal

2

3

Bereidingswijze

• Schil de zoete aardappel en kook deze gaar.
• Bak het gehakt aan in een koekenpan.
• Snijd de preien in ringen en voeg dit bij de gehakt in de pan. • Meng de pesto door de gehakt en prei.

• Laat de zoete aardappelen uitstomen en snij ze in plakken.
• Verwarm de melk even in de magnetron tot hij lauwwarm is.
• Meng de melk, mosterd, ei en de helft van de geraspte kaas en breng op smaak met peper en zout.

• Verwarm de oven voor op 180ºC.
• Vet een ovenschaal in en verdeel de helft van de zoete aardappel op de bode van de schaal.
• Doe er dan een laag op met het gehakt en preimengsel.
• Verdeel de andere helft van de zoete aardappel over het preimengsel en verdeel dan de melk/kaas/mosterd saus over de aardappel schijven.
• Als laatste bestrooi je het met de rest van de geraspte kaas. • Verwarm de schotel ongeveer 20 minuten in de oven zodat de schotel lekker warm is en de kaas gesmolten.

Preischotel
  • Deel dit recept:

Leave your thought