×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

gevulde portobello
Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd15 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 214
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9g14%
Koolhydraten 8g3%
Eiwitten 5g10%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g geraspte geitenkaas
1 sjalotje, fijn gesnipperd
1 teen knoflook, geperst
½ paprika, zeer fijn gesnipperd
1 el verse tijmblaadjes
50 g pijnboompitten
2 beschuitjes, verkruimeld (paneermeel volstaat ook)
1 ei, losgeklopt
4 portobello's (reuzenschampignons)
Zout en peper naar smaak

2

Benodigdheden

• knoflookpers
• oven
• ovenschaal

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Meng de sjalot, knoflook, paprika, tijm, 75 gram kaas, pijnboompitten, broodkruim en ei door elkaar en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
• Vul de portobello`s met het mengsel en leg ze in een ovenschaal.
• Druppel wat olijfolie op de randen van de champignons en strooi de rest van de kaas erover.
• Schuif de ovenschool in het midden van de oven en bak ze in ca. 15 minuten goudbruin.

Ingredients

 100 g geraspte geitenkaas
 1 sjalotje, fijn gesnipperd
 1 teen knoflook, geperst
 ½ paprika, zeer fijn gesnipperd
 1 el verse tijmblaadjes
 50 g pijnboompitten
 2 beschuitjes, verkruimeld (paneermeel volstaat ook)
 1 ei, losgeklopt
 4 portobello's (reuzenschampignons)
 Zout en peper naar smaak

Directions

1

2

Benodigdheden

• knoflookpers
• oven
• ovenschaal

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Meng de sjalot, knoflook, paprika, tijm, 75 gram kaas, pijnboompitten, broodkruim en ei door elkaar en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
• Vul de portobello`s met het mengsel en leg ze in een ovenschaal.
• Druppel wat olijfolie op de randen van de champignons en strooi de rest van de kaas erover.
• Schuif de ovenschool in het midden van de oven en bak ze in ca. 15 minuten goudbruin.

Portobello met pijnboompitten en geitenkaas
gevulde portobello
  • Deel dit artikel:

gevulde portobello
Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd15 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 214
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9g14%
Koolhydraten 8g3%
Eiwitten 5g10%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g geraspte geitenkaas
1 sjalotje, fijn gesnipperd
1 teen knoflook, geperst
½ paprika, zeer fijn gesnipperd
1 el verse tijmblaadjes
50 g pijnboompitten
2 beschuitjes, verkruimeld (paneermeel volstaat ook)
1 ei, losgeklopt
4 portobello's (reuzenschampignons)
Zout en peper naar smaak

2

Benodigdheden

• knoflookpers
• oven
• ovenschaal

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Meng de sjalot, knoflook, paprika, tijm, 75 gram kaas, pijnboompitten, broodkruim en ei door elkaar en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
• Vul de portobello`s met het mengsel en leg ze in een ovenschaal.
• Druppel wat olijfolie op de randen van de champignons en strooi de rest van de kaas erover.
• Schuif de ovenschool in het midden van de oven en bak ze in ca. 15 minuten goudbruin.

Ingredients

 100 g geraspte geitenkaas
 1 sjalotje, fijn gesnipperd
 1 teen knoflook, geperst
 ½ paprika, zeer fijn gesnipperd
 1 el verse tijmblaadjes
 50 g pijnboompitten
 2 beschuitjes, verkruimeld (paneermeel volstaat ook)
 1 ei, losgeklopt
 4 portobello's (reuzenschampignons)
 Zout en peper naar smaak

Directions

1

2

Benodigdheden

• knoflookpers
• oven
• ovenschaal

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Meng de sjalot, knoflook, paprika, tijm, 75 gram kaas, pijnboompitten, broodkruim en ei door elkaar en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
• Vul de portobello`s met het mengsel en leg ze in een ovenschaal.
• Druppel wat olijfolie op de randen van de champignons en strooi de rest van de kaas erover.
• Schuif de ovenschool in het midden van de oven en bak ze in ca. 15 minuten goudbruin.

Portobello met pijnboompitten en geitenkaas
gevulde portobello
  • Deel dit artikel:

Portobello met pijnboompitten en geitenkaas

gevulde portobello
Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd15 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 214
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9g14%
Koolhydraten 8g3%
Eiwitten 5g10%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

100 g geraspte geitenkaas
1 sjalotje, fijn gesnipperd
1 teen knoflook, geperst
½ paprika, zeer fijn gesnipperd
1 el verse tijmblaadjes
50 g pijnboompitten
2 beschuitjes, verkruimeld (paneermeel volstaat ook)
1 ei, losgeklopt
4 portobello's (reuzenschampignons)
Zout en peper naar smaak

2

Benodigdheden

• knoflookpers
• oven
• ovenschaal

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Meng de sjalot, knoflook, paprika, tijm, 75 gram kaas, pijnboompitten, broodkruim en ei door elkaar en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
• Vul de portobello`s met het mengsel en leg ze in een ovenschaal.
• Druppel wat olijfolie op de randen van de champignons en strooi de rest van de kaas erover.
• Schuif de ovenschool in het midden van de oven en bak ze in ca. 15 minuten goudbruin.

Ingredients

 100 g geraspte geitenkaas
 1 sjalotje, fijn gesnipperd
 1 teen knoflook, geperst
 ½ paprika, zeer fijn gesnipperd
 1 el verse tijmblaadjes
 50 g pijnboompitten
 2 beschuitjes, verkruimeld (paneermeel volstaat ook)
 1 ei, losgeklopt
 4 portobello's (reuzenschampignons)
 Zout en peper naar smaak

Directions

1

2

Benodigdheden

• knoflookpers
• oven
• ovenschaal

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden
• Meng de sjalot, knoflook, paprika, tijm, 75 gram kaas, pijnboompitten, broodkruim en ei door elkaar en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
• Vul de portobello`s met het mengsel en leg ze in een ovenschaal.
• Druppel wat olijfolie op de randen van de champignons en strooi de rest van de kaas erover.
• Schuif de ovenschool in het midden van de oven en bak ze in ca. 15 minuten goudbruin.

Portobello met pijnboompitten en geitenkaas
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op