×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties2 PortiesVoorber.15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 175
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14g22%
Koolhydraten 7.2g3%
Eiwitten 1.5g3%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

30 g verse biologische pompoen (de oranje)
200 ml kokosmelk
1 sinaasappel
1 ui gesnipperd
1 bouillonblokje (groente)
10 ml olijfolie
500 ml water

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Blender

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden. 
Snijd de pompoen in stukken, verwijder de pitten. Je hoeft de pompoen niet te schillen! 
Leg de pompoenstukken op de bakplaat en rooster ze in ongeveer 40 minuten zacht in de oven.
• Snipper de ui. Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui.
 Voeg de geroosterde stukken pompoen toe.
• Doe het water en het bouillonblokje er bij en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
•Voeg na 10 minuten de kokosmelk en het sap van de sinaasappel toe. Pureer de soep in de blender.
• Is de soep te dik? Voeg wat water toe! Voeg naar smaak peper, zout tabasco toe.

Ingredients

 30 g verse biologische pompoen (de oranje)
 200 ml kokosmelk
 1 sinaasappel
 1 ui gesnipperd
 1 bouillonblokje (groente)
 10 ml olijfolie
 500 ml water

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Blender

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden. 
Snijd de pompoen in stukken, verwijder de pitten. Je hoeft de pompoen niet te schillen! 
Leg de pompoenstukken op de bakplaat en rooster ze in ongeveer 40 minuten zacht in de oven.
• Snipper de ui. Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui.
 Voeg de geroosterde stukken pompoen toe.
• Doe het water en het bouillonblokje er bij en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
•Voeg na 10 minuten de kokosmelk en het sap van de sinaasappel toe. Pureer de soep in de blender.
• Is de soep te dik? Voeg wat water toe! Voeg naar smaak peper, zout tabasco toe.

Pompoensoep
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesVoorber.15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 175
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14g22%
Koolhydraten 7.2g3%
Eiwitten 1.5g3%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

30 g verse biologische pompoen (de oranje)
200 ml kokosmelk
1 sinaasappel
1 ui gesnipperd
1 bouillonblokje (groente)
10 ml olijfolie
500 ml water

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Blender

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden. 
Snijd de pompoen in stukken, verwijder de pitten. Je hoeft de pompoen niet te schillen! 
Leg de pompoenstukken op de bakplaat en rooster ze in ongeveer 40 minuten zacht in de oven.
• Snipper de ui. Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui.
 Voeg de geroosterde stukken pompoen toe.
• Doe het water en het bouillonblokje er bij en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
•Voeg na 10 minuten de kokosmelk en het sap van de sinaasappel toe. Pureer de soep in de blender.
• Is de soep te dik? Voeg wat water toe! Voeg naar smaak peper, zout tabasco toe.

Ingredients

 30 g verse biologische pompoen (de oranje)
 200 ml kokosmelk
 1 sinaasappel
 1 ui gesnipperd
 1 bouillonblokje (groente)
 10 ml olijfolie
 500 ml water

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Blender

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden. 
Snijd de pompoen in stukken, verwijder de pitten. Je hoeft de pompoen niet te schillen! 
Leg de pompoenstukken op de bakplaat en rooster ze in ongeveer 40 minuten zacht in de oven.
• Snipper de ui. Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui.
 Voeg de geroosterde stukken pompoen toe.
• Doe het water en het bouillonblokje er bij en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
•Voeg na 10 minuten de kokosmelk en het sap van de sinaasappel toe. Pureer de soep in de blender.
• Is de soep te dik? Voeg wat water toe! Voeg naar smaak peper, zout tabasco toe.

Pompoensoep
  • Deel dit artikel:

Pompoensoep

Porties2 PortiesVoorber.15 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 175
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14g22%
Koolhydraten 7.2g3%
Eiwitten 1.5g3%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

30 g verse biologische pompoen (de oranje)
200 ml kokosmelk
1 sinaasappel
1 ui gesnipperd
1 bouillonblokje (groente)
10 ml olijfolie
500 ml water

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Blender

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden. 
Snijd de pompoen in stukken, verwijder de pitten. Je hoeft de pompoen niet te schillen! 
Leg de pompoenstukken op de bakplaat en rooster ze in ongeveer 40 minuten zacht in de oven.
• Snipper de ui. Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui.
 Voeg de geroosterde stukken pompoen toe.
• Doe het water en het bouillonblokje er bij en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
•Voeg na 10 minuten de kokosmelk en het sap van de sinaasappel toe. Pureer de soep in de blender.
• Is de soep te dik? Voeg wat water toe! Voeg naar smaak peper, zout tabasco toe.

Ingredients

 30 g verse biologische pompoen (de oranje)
 200 ml kokosmelk
 1 sinaasappel
 1 ui gesnipperd
 1 bouillonblokje (groente)
 10 ml olijfolie
 500 ml water

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Bakplaat
• Bakpapier
• Blender

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden. 
Snijd de pompoen in stukken, verwijder de pitten. Je hoeft de pompoen niet te schillen! 
Leg de pompoenstukken op de bakplaat en rooster ze in ongeveer 40 minuten zacht in de oven.
• Snipper de ui. Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui.
 Voeg de geroosterde stukken pompoen toe.
• Doe het water en het bouillonblokje er bij en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
•Voeg na 10 minuten de kokosmelk en het sap van de sinaasappel toe. Pureer de soep in de blender.
• Is de soep te dik? Voeg wat water toe! Voeg naar smaak peper, zout tabasco toe.

Pompoensoep
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.