×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties10 PortiesVoorber.5 minKooktijd20 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 pannekoek

Porties 10


Per portie
Calorieën 122
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.1g7%
Koolhydraten 16.7g6%
Eiwitten 4.2g9%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

400 g pompoenblokjes (diepvries)
200 g speltmeel
200 ml amandelmelk
2 eieren
1 tl bakpoeder
½ tl kaneel
bakspray om in te bakken

2

Benodigdheden

• Pan om de pompoen in te koken 
• Staafmixer of blender
• Pan om de pannenkoekjes in te bakken 

3

Bereidingswijze

• Zet een pan met water op het vuur en breng deze aan de kook.
• Voeg de blokjes pompoen toe.
• Kook de pompoen in ongeveer 10 minuten gaar, dit kun je controleren om er even met een vork in te prikken, ze moeten zacht zijn. 

• In de beslagkom voeg je de meel, melk, kaneel, bakpoeder en eieren toe en vervolgens ook de pompoenblokjes. Laat indien mogelijk de pompoen even afkoelen om te voorkomen dat de eieren al deels gaan stollen.
• Pureer het geheel tot een glad beslag, dit gaat het makkelijkst met een staafmixer, maar met een blender lukt het ook goed.
• Bij gebrek aan beide kun je de pompoen ook goed prakken met een vork en daarna goed mengen, het beslag blijft dan wel iets grover. 

• Doe wat bakspray in de pan, verwarm deze en maak 1 of meerdere pannenkoekjes, bak ze totdat er belletjes ontstaat en draai ze dan om naar de andere zijde.
• Serveer met wat honing, yoghurt, walnoten of iets anders lekkers! (Topping niet inbegrepen bij de voedingswaarden)

Ingredients

 400 g pompoenblokjes (diepvries)
 200 g speltmeel
 200 ml amandelmelk
 2 eieren
 1 tl bakpoeder
 ½ tl kaneel
 bakspray om in te bakken

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan om de pompoen in te koken 
• Staafmixer of blender
• Pan om de pannenkoekjes in te bakken 

2

3

Bereidingswijze

• Zet een pan met water op het vuur en breng deze aan de kook.
• Voeg de blokjes pompoen toe.
• Kook de pompoen in ongeveer 10 minuten gaar, dit kun je controleren om er even met een vork in te prikken, ze moeten zacht zijn. 

• In de beslagkom voeg je de meel, melk, kaneel, bakpoeder en eieren toe en vervolgens ook de pompoenblokjes. Laat indien mogelijk de pompoen even afkoelen om te voorkomen dat de eieren al deels gaan stollen.
• Pureer het geheel tot een glad beslag, dit gaat het makkelijkst met een staafmixer, maar met een blender lukt het ook goed.
• Bij gebrek aan beide kun je de pompoen ook goed prakken met een vork en daarna goed mengen, het beslag blijft dan wel iets grover. 

• Doe wat bakspray in de pan, verwarm deze en maak 1 of meerdere pannenkoekjes, bak ze totdat er belletjes ontstaat en draai ze dan om naar de andere zijde.
• Serveer met wat honing, yoghurt, walnoten of iets anders lekkers! (Topping niet inbegrepen bij de voedingswaarden)

Pompoenpannenkoekjes
  • Deel dit artikel:

Porties10 PortiesVoorber.5 minKooktijd20 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 pannekoek

Porties 10


Per portie
Calorieën 122
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.1g7%
Koolhydraten 16.7g6%
Eiwitten 4.2g9%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

400 g pompoenblokjes (diepvries)
200 g speltmeel
200 ml amandelmelk
2 eieren
1 tl bakpoeder
½ tl kaneel
bakspray om in te bakken

2

Benodigdheden

• Pan om de pompoen in te koken 
• Staafmixer of blender
• Pan om de pannenkoekjes in te bakken 

3

Bereidingswijze

• Zet een pan met water op het vuur en breng deze aan de kook.
• Voeg de blokjes pompoen toe.
• Kook de pompoen in ongeveer 10 minuten gaar, dit kun je controleren om er even met een vork in te prikken, ze moeten zacht zijn. 

• In de beslagkom voeg je de meel, melk, kaneel, bakpoeder en eieren toe en vervolgens ook de pompoenblokjes. Laat indien mogelijk de pompoen even afkoelen om te voorkomen dat de eieren al deels gaan stollen.
• Pureer het geheel tot een glad beslag, dit gaat het makkelijkst met een staafmixer, maar met een blender lukt het ook goed.
• Bij gebrek aan beide kun je de pompoen ook goed prakken met een vork en daarna goed mengen, het beslag blijft dan wel iets grover. 

• Doe wat bakspray in de pan, verwarm deze en maak 1 of meerdere pannenkoekjes, bak ze totdat er belletjes ontstaat en draai ze dan om naar de andere zijde.
• Serveer met wat honing, yoghurt, walnoten of iets anders lekkers! (Topping niet inbegrepen bij de voedingswaarden)

Ingredients

 400 g pompoenblokjes (diepvries)
 200 g speltmeel
 200 ml amandelmelk
 2 eieren
 1 tl bakpoeder
 ½ tl kaneel
 bakspray om in te bakken

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan om de pompoen in te koken 
• Staafmixer of blender
• Pan om de pannenkoekjes in te bakken 

2

3

Bereidingswijze

• Zet een pan met water op het vuur en breng deze aan de kook.
• Voeg de blokjes pompoen toe.
• Kook de pompoen in ongeveer 10 minuten gaar, dit kun je controleren om er even met een vork in te prikken, ze moeten zacht zijn. 

• In de beslagkom voeg je de meel, melk, kaneel, bakpoeder en eieren toe en vervolgens ook de pompoenblokjes. Laat indien mogelijk de pompoen even afkoelen om te voorkomen dat de eieren al deels gaan stollen.
• Pureer het geheel tot een glad beslag, dit gaat het makkelijkst met een staafmixer, maar met een blender lukt het ook goed.
• Bij gebrek aan beide kun je de pompoen ook goed prakken met een vork en daarna goed mengen, het beslag blijft dan wel iets grover. 

• Doe wat bakspray in de pan, verwarm deze en maak 1 of meerdere pannenkoekjes, bak ze totdat er belletjes ontstaat en draai ze dan om naar de andere zijde.
• Serveer met wat honing, yoghurt, walnoten of iets anders lekkers! (Topping niet inbegrepen bij de voedingswaarden)

Pompoenpannenkoekjes
  • Deel dit artikel:

Pompoenpannenkoekjes

Porties10 PortiesVoorber.5 minKooktijd20 minTotale tijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 pannekoek

Porties 10


Per portie
Calorieën 122
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 4.1g7%
Koolhydraten 16.7g6%
Eiwitten 4.2g9%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

400 g pompoenblokjes (diepvries)
200 g speltmeel
200 ml amandelmelk
2 eieren
1 tl bakpoeder
½ tl kaneel
bakspray om in te bakken

2

Benodigdheden

• Pan om de pompoen in te koken 
• Staafmixer of blender
• Pan om de pannenkoekjes in te bakken 

3

Bereidingswijze

• Zet een pan met water op het vuur en breng deze aan de kook.
• Voeg de blokjes pompoen toe.
• Kook de pompoen in ongeveer 10 minuten gaar, dit kun je controleren om er even met een vork in te prikken, ze moeten zacht zijn. 

• In de beslagkom voeg je de meel, melk, kaneel, bakpoeder en eieren toe en vervolgens ook de pompoenblokjes. Laat indien mogelijk de pompoen even afkoelen om te voorkomen dat de eieren al deels gaan stollen.
• Pureer het geheel tot een glad beslag, dit gaat het makkelijkst met een staafmixer, maar met een blender lukt het ook goed.
• Bij gebrek aan beide kun je de pompoen ook goed prakken met een vork en daarna goed mengen, het beslag blijft dan wel iets grover. 

• Doe wat bakspray in de pan, verwarm deze en maak 1 of meerdere pannenkoekjes, bak ze totdat er belletjes ontstaat en draai ze dan om naar de andere zijde.
• Serveer met wat honing, yoghurt, walnoten of iets anders lekkers! (Topping niet inbegrepen bij de voedingswaarden)

Ingredients

 400 g pompoenblokjes (diepvries)
 200 g speltmeel
 200 ml amandelmelk
 2 eieren
 1 tl bakpoeder
 ½ tl kaneel
 bakspray om in te bakken

Directions

1

2

Benodigdheden

• Pan om de pompoen in te koken 
• Staafmixer of blender
• Pan om de pannenkoekjes in te bakken 

2

3

Bereidingswijze

• Zet een pan met water op het vuur en breng deze aan de kook.
• Voeg de blokjes pompoen toe.
• Kook de pompoen in ongeveer 10 minuten gaar, dit kun je controleren om er even met een vork in te prikken, ze moeten zacht zijn. 

• In de beslagkom voeg je de meel, melk, kaneel, bakpoeder en eieren toe en vervolgens ook de pompoenblokjes. Laat indien mogelijk de pompoen even afkoelen om te voorkomen dat de eieren al deels gaan stollen.
• Pureer het geheel tot een glad beslag, dit gaat het makkelijkst met een staafmixer, maar met een blender lukt het ook goed.
• Bij gebrek aan beide kun je de pompoen ook goed prakken met een vork en daarna goed mengen, het beslag blijft dan wel iets grover. 

• Doe wat bakspray in de pan, verwarm deze en maak 1 of meerdere pannenkoekjes, bak ze totdat er belletjes ontstaat en draai ze dan om naar de andere zijde.
• Serveer met wat honing, yoghurt, walnoten of iets anders lekkers! (Topping niet inbegrepen bij de voedingswaarden)

Pompoenpannenkoekjes
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.