×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd30 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 pompoenburger

Porties 4


Per portie
Calorieën 178
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.7g12%
Koolhydraten 21g8%
Eiwitten 6.7g14%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

500 g flespompoen
1 ui
50 g havermout
25 g pompoenpitten
1 ei
1 teentje knoflook
1 tl koriander
chilipoeder

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Keukenmachine of staafmixer
• Koekenpan

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden, snijd de pompoen, ui en knoflook in stukken en verdeel het in een ovenschaal.
• Besprenkel de groente met wat olijfolie en peper en zout en rooster in ongeveer 30 minuten gaar.
• Als de pompoen gaar is even laten afkoelen buiten de oven.
• Pureer nu kort de pompoen samen met de knoflook en ui in een keukenmachine of met de staafmixer tot het gemengd is. Let op, niet fijnmalen.
• Voeg nu de havermout, pompoenpitten, koriander, chilipoeder en het ei toe en pureer kort, zorg dat het wel nog een grove structuur houdt.
• Meng het geheel even goed door met een lepel en vorm het tot 4 hamburgers, als het deeg erg plakkerig is kun je eventueel je handen nat maken om het vormen makkelijker te maken.
• Bak de hamburgers in olie rondom bruin en serveer ze met een lekker broodje en toppings naar keuze.

• Voedingswaarde zijn voor burger alleen

Ingredients

 500 g flespompoen
 1 ui
 50 g havermout
 25 g pompoenpitten
 1 ei
 1 teentje knoflook
 1 tl koriander
 chilipoeder

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Keukenmachine of staafmixer
• Koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden, snijd de pompoen, ui en knoflook in stukken en verdeel het in een ovenschaal.
• Besprenkel de groente met wat olijfolie en peper en zout en rooster in ongeveer 30 minuten gaar.
• Als de pompoen gaar is even laten afkoelen buiten de oven.
• Pureer nu kort de pompoen samen met de knoflook en ui in een keukenmachine of met de staafmixer tot het gemengd is. Let op, niet fijnmalen.
• Voeg nu de havermout, pompoenpitten, koriander, chilipoeder en het ei toe en pureer kort, zorg dat het wel nog een grove structuur houdt.
• Meng het geheel even goed door met een lepel en vorm het tot 4 hamburgers, als het deeg erg plakkerig is kun je eventueel je handen nat maken om het vormen makkelijker te maken.
• Bak de hamburgers in olie rondom bruin en serveer ze met een lekker broodje en toppings naar keuze.

• Voedingswaarde zijn voor burger alleen

Pompoenburgers
  • Deel dit artikel:

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd30 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 pompoenburger

Porties 4


Per portie
Calorieën 178
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.7g12%
Koolhydraten 21g8%
Eiwitten 6.7g14%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

500 g flespompoen
1 ui
50 g havermout
25 g pompoenpitten
1 ei
1 teentje knoflook
1 tl koriander
chilipoeder

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Keukenmachine of staafmixer
• Koekenpan

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden, snijd de pompoen, ui en knoflook in stukken en verdeel het in een ovenschaal.
• Besprenkel de groente met wat olijfolie en peper en zout en rooster in ongeveer 30 minuten gaar.
• Als de pompoen gaar is even laten afkoelen buiten de oven.
• Pureer nu kort de pompoen samen met de knoflook en ui in een keukenmachine of met de staafmixer tot het gemengd is. Let op, niet fijnmalen.
• Voeg nu de havermout, pompoenpitten, koriander, chilipoeder en het ei toe en pureer kort, zorg dat het wel nog een grove structuur houdt.
• Meng het geheel even goed door met een lepel en vorm het tot 4 hamburgers, als het deeg erg plakkerig is kun je eventueel je handen nat maken om het vormen makkelijker te maken.
• Bak de hamburgers in olie rondom bruin en serveer ze met een lekker broodje en toppings naar keuze.

• Voedingswaarde zijn voor burger alleen

Ingredients

 500 g flespompoen
 1 ui
 50 g havermout
 25 g pompoenpitten
 1 ei
 1 teentje knoflook
 1 tl koriander
 chilipoeder

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Keukenmachine of staafmixer
• Koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden, snijd de pompoen, ui en knoflook in stukken en verdeel het in een ovenschaal.
• Besprenkel de groente met wat olijfolie en peper en zout en rooster in ongeveer 30 minuten gaar.
• Als de pompoen gaar is even laten afkoelen buiten de oven.
• Pureer nu kort de pompoen samen met de knoflook en ui in een keukenmachine of met de staafmixer tot het gemengd is. Let op, niet fijnmalen.
• Voeg nu de havermout, pompoenpitten, koriander, chilipoeder en het ei toe en pureer kort, zorg dat het wel nog een grove structuur houdt.
• Meng het geheel even goed door met een lepel en vorm het tot 4 hamburgers, als het deeg erg plakkerig is kun je eventueel je handen nat maken om het vormen makkelijker te maken.
• Bak de hamburgers in olie rondom bruin en serveer ze met een lekker broodje en toppings naar keuze.

• Voedingswaarde zijn voor burger alleen

Pompoenburgers
  • Deel dit artikel:

Pompoenburgers

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd30 minTotale tijd40 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 pompoenburger

Porties 4


Per portie
Calorieën 178
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 7.7g12%
Koolhydraten 21g8%
Eiwitten 6.7g14%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

500 g flespompoen
1 ui
50 g havermout
25 g pompoenpitten
1 ei
1 teentje knoflook
1 tl koriander
chilipoeder

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Keukenmachine of staafmixer
• Koekenpan

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden, snijd de pompoen, ui en knoflook in stukken en verdeel het in een ovenschaal.
• Besprenkel de groente met wat olijfolie en peper en zout en rooster in ongeveer 30 minuten gaar.
• Als de pompoen gaar is even laten afkoelen buiten de oven.
• Pureer nu kort de pompoen samen met de knoflook en ui in een keukenmachine of met de staafmixer tot het gemengd is. Let op, niet fijnmalen.
• Voeg nu de havermout, pompoenpitten, koriander, chilipoeder en het ei toe en pureer kort, zorg dat het wel nog een grove structuur houdt.
• Meng het geheel even goed door met een lepel en vorm het tot 4 hamburgers, als het deeg erg plakkerig is kun je eventueel je handen nat maken om het vormen makkelijker te maken.
• Bak de hamburgers in olie rondom bruin en serveer ze met een lekker broodje en toppings naar keuze.

• Voedingswaarde zijn voor burger alleen

Ingredients

 500 g flespompoen
 1 ui
 50 g havermout
 25 g pompoenpitten
 1 ei
 1 teentje knoflook
 1 tl koriander
 chilipoeder

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• Ovenschaal
• Keukenmachine of staafmixer
• Koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 200 graden, snijd de pompoen, ui en knoflook in stukken en verdeel het in een ovenschaal.
• Besprenkel de groente met wat olijfolie en peper en zout en rooster in ongeveer 30 minuten gaar.
• Als de pompoen gaar is even laten afkoelen buiten de oven.
• Pureer nu kort de pompoen samen met de knoflook en ui in een keukenmachine of met de staafmixer tot het gemengd is. Let op, niet fijnmalen.
• Voeg nu de havermout, pompoenpitten, koriander, chilipoeder en het ei toe en pureer kort, zorg dat het wel nog een grove structuur houdt.
• Meng het geheel even goed door met een lepel en vorm het tot 4 hamburgers, als het deeg erg plakkerig is kun je eventueel je handen nat maken om het vormen makkelijker te maken.
• Bak de hamburgers in olie rondom bruin en serveer ze met een lekker broodje en toppings naar keuze.

• Voedingswaarde zijn voor burger alleen

Pompoenburgers
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.