×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

ferrero rocher
Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd40 minTotale tijd55 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 114
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9g14%
Koolhydraten 5g2%
Eiwitten 5g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 rijpe avocado’s
2 tbsp cacaopoeder
1 tbsp dadelstroop
1 tsp vanille extract
2 Orangefit Chocolade
100 g pure chocolade
1 tbsp kokosolie

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Bakplaat
• Bakpapier

3

Bereidingswijze

• Doe de avocado, cacaopoeder, dadelstroop, Orangefit, vanille extract en zout in de keukenmachine
• Doe een bakpapiertje op een bakplaat
• Maak met een lepel 16 hoopjes op de bakplaat, je hoeft nog geen truffels te vormen
• Doe één hazelnoot in het midden van elke truffel
• Doe de bakplaat met de truffels zo’n 15 minuten in de koelkast
• Smelt ondertussen de chocolade en kokosolie
• Haal de truffels uit de koelkast
• Hak de 70 gram hazelnoten fijn en doe in en kommetje
• Maak balletjes van de 16 hoopjes truffel
• Rol de balletjes door de gehakte hazelnoten en doop ze daarna in de gesmolten chocolade
• Leg ze terug op de bakplaat
• Doe de truffels ongeveer 20 minuten in de koelkast
• Enjoy!!

Ingredients

 2 rijpe avocado’s
 2 tbsp cacaopoeder
 1 tbsp dadelstroop
 1 tsp vanille extract
 2 Orangefit Chocolade
 100 g pure chocolade
 1 tbsp kokosolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Bakplaat
• Bakpapier

2

3

Bereidingswijze

• Doe de avocado, cacaopoeder, dadelstroop, Orangefit, vanille extract en zout in de keukenmachine
• Doe een bakpapiertje op een bakplaat
• Maak met een lepel 16 hoopjes op de bakplaat, je hoeft nog geen truffels te vormen
• Doe één hazelnoot in het midden van elke truffel
• Doe de bakplaat met de truffels zo’n 15 minuten in de koelkast
• Smelt ondertussen de chocolade en kokosolie
• Haal de truffels uit de koelkast
• Hak de 70 gram hazelnoten fijn en doe in en kommetje
• Maak balletjes van de 16 hoopjes truffel
• Rol de balletjes door de gehakte hazelnoten en doop ze daarna in de gesmolten chocolade
• Leg ze terug op de bakplaat
• Doe de truffels ongeveer 20 minuten in de koelkast
• Enjoy!!

Plantaardige Ferrero Rochers!
ferrero rocher
  • Deel dit artikel:

ferrero rocher
Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd40 minTotale tijd55 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 114
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9g14%
Koolhydraten 5g2%
Eiwitten 5g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 rijpe avocado’s
2 tbsp cacaopoeder
1 tbsp dadelstroop
1 tsp vanille extract
2 Orangefit Chocolade
100 g pure chocolade
1 tbsp kokosolie

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Bakplaat
• Bakpapier

3

Bereidingswijze

• Doe de avocado, cacaopoeder, dadelstroop, Orangefit, vanille extract en zout in de keukenmachine
• Doe een bakpapiertje op een bakplaat
• Maak met een lepel 16 hoopjes op de bakplaat, je hoeft nog geen truffels te vormen
• Doe één hazelnoot in het midden van elke truffel
• Doe de bakplaat met de truffels zo’n 15 minuten in de koelkast
• Smelt ondertussen de chocolade en kokosolie
• Haal de truffels uit de koelkast
• Hak de 70 gram hazelnoten fijn en doe in en kommetje
• Maak balletjes van de 16 hoopjes truffel
• Rol de balletjes door de gehakte hazelnoten en doop ze daarna in de gesmolten chocolade
• Leg ze terug op de bakplaat
• Doe de truffels ongeveer 20 minuten in de koelkast
• Enjoy!!

Ingredients

 2 rijpe avocado’s
 2 tbsp cacaopoeder
 1 tbsp dadelstroop
 1 tsp vanille extract
 2 Orangefit Chocolade
 100 g pure chocolade
 1 tbsp kokosolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Bakplaat
• Bakpapier

2

3

Bereidingswijze

• Doe de avocado, cacaopoeder, dadelstroop, Orangefit, vanille extract en zout in de keukenmachine
• Doe een bakpapiertje op een bakplaat
• Maak met een lepel 16 hoopjes op de bakplaat, je hoeft nog geen truffels te vormen
• Doe één hazelnoot in het midden van elke truffel
• Doe de bakplaat met de truffels zo’n 15 minuten in de koelkast
• Smelt ondertussen de chocolade en kokosolie
• Haal de truffels uit de koelkast
• Hak de 70 gram hazelnoten fijn en doe in en kommetje
• Maak balletjes van de 16 hoopjes truffel
• Rol de balletjes door de gehakte hazelnoten en doop ze daarna in de gesmolten chocolade
• Leg ze terug op de bakplaat
• Doe de truffels ongeveer 20 minuten in de koelkast
• Enjoy!!

Plantaardige Ferrero Rochers!
ferrero rocher
  • Deel dit artikel:

Plantaardige Ferrero Rochers!

ferrero rocher
Porties2 PortiesVoorber.15 minKooktijd40 minTotale tijd55 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 2


Per portie
Calorieën 114
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 9g14%
Koolhydraten 5g2%
Eiwitten 5g10%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 rijpe avocado’s
2 tbsp cacaopoeder
1 tbsp dadelstroop
1 tsp vanille extract
2 Orangefit Chocolade
100 g pure chocolade
1 tbsp kokosolie

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Bakplaat
• Bakpapier

3

Bereidingswijze

• Doe de avocado, cacaopoeder, dadelstroop, Orangefit, vanille extract en zout in de keukenmachine
• Doe een bakpapiertje op een bakplaat
• Maak met een lepel 16 hoopjes op de bakplaat, je hoeft nog geen truffels te vormen
• Doe één hazelnoot in het midden van elke truffel
• Doe de bakplaat met de truffels zo’n 15 minuten in de koelkast
• Smelt ondertussen de chocolade en kokosolie
• Haal de truffels uit de koelkast
• Hak de 70 gram hazelnoten fijn en doe in en kommetje
• Maak balletjes van de 16 hoopjes truffel
• Rol de balletjes door de gehakte hazelnoten en doop ze daarna in de gesmolten chocolade
• Leg ze terug op de bakplaat
• Doe de truffels ongeveer 20 minuten in de koelkast
• Enjoy!!

Ingredients

 2 rijpe avocado’s
 2 tbsp cacaopoeder
 1 tbsp dadelstroop
 1 tsp vanille extract
 2 Orangefit Chocolade
 100 g pure chocolade
 1 tbsp kokosolie

Directions

1

2

Benodigdheden

• Keukenmachine
• Bakplaat
• Bakpapier

2

3

Bereidingswijze

• Doe de avocado, cacaopoeder, dadelstroop, Orangefit, vanille extract en zout in de keukenmachine
• Doe een bakpapiertje op een bakplaat
• Maak met een lepel 16 hoopjes op de bakplaat, je hoeft nog geen truffels te vormen
• Doe één hazelnoot in het midden van elke truffel
• Doe de bakplaat met de truffels zo’n 15 minuten in de koelkast
• Smelt ondertussen de chocolade en kokosolie
• Haal de truffels uit de koelkast
• Hak de 70 gram hazelnoten fijn en doe in en kommetje
• Maak balletjes van de 16 hoopjes truffel
• Rol de balletjes door de gehakte hazelnoten en doop ze daarna in de gesmolten chocolade
• Leg ze terug op de bakplaat
• Doe de truffels ongeveer 20 minuten in de koelkast
• Enjoy!!

Plantaardige Ferrero Rochers!
  • Deel dit recept: