×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties14 PortiesVoorber.20 minKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e

Porties 14


Per portie
Calorieën 128
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8g13%
Koolhydraten 8g3%
Eiwitten 6g12%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 tbsp kokosolie
4 tbsp pindakaas (15 gr per el)
75 g gemengde onbewerkte noten
100 g havermout
60 g vanille eiwitpoeder (chocolade kan ook)
150 g verse dadels (ongeveer 10 stuks)
1 tbsp honing
1 tbsp kokosolie
60 g 85% pure chocolade
20 g cacao poeder
Optionele topping

2

Benodigdheden

• Bakvorm/ovenschaal (ik gebruik mijn brownievorm)
• Keukenmachine/sterke blender
• Bakpapier
• Aluminiumfolie
• Spatel
• Mengkom

3

Bereidingswijze

• Smelt de 2 eetlepels kokosolie in de magnetron tot het gesmolten is
• Meng in een keukenmachine 2 eetlepels kokosolie, drie eetlepels pindakaas, noten, havermout, eiwitpoeder, dadels en honing tot een stevige consistentie
• Het is niet echt een beslag, dus het moet niet slap zijn. Het is een korrelig mengsel die een beetje plakt
• Pak je bakvorm en bekleed deze met bakpapier
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk stevig aan – er mogen geen losse korrels meer zijn – gebruik hiervoor bijvoorbeeld
een spatel
• Doe de bodem in de koelkast
• Smelt de volgende ingredienten tot een vloeibaar mengsel: 1 eetlepel pindakaas, 1 eetlepel kokosolie, 60 gram pure chocolade en de cacaopoeder
• Pak de bodem uit de koelkast
• Verdeel het chocolademengsel over de bodem tot een gelijke verdeling
• Voeg eventuele topping naar wens toe
• Bedek de snickers met aluminiumfolie en stop ze voor minimaal een uur in de vriezer
• Hierna kun je ze in stukken verdelen

Bewaar ze ten alle tijden in de vriezer!

Ingredients

 2 tbsp kokosolie
 4 tbsp pindakaas (15 gr per el)
 75 g gemengde onbewerkte noten
 100 g havermout
 60 g vanille eiwitpoeder (chocolade kan ook)
 150 g verse dadels (ongeveer 10 stuks)
 1 tbsp honing
 1 tbsp kokosolie
 60 g 85% pure chocolade
 20 g cacao poeder
Optionele topping

Directions

1

2

Benodigdheden

• Bakvorm/ovenschaal (ik gebruik mijn brownievorm)
• Keukenmachine/sterke blender
• Bakpapier
• Aluminiumfolie
• Spatel
• Mengkom

2

3

Bereidingswijze

• Smelt de 2 eetlepels kokosolie in de magnetron tot het gesmolten is
• Meng in een keukenmachine 2 eetlepels kokosolie, drie eetlepels pindakaas, noten, havermout, eiwitpoeder, dadels en honing tot een stevige consistentie
• Het is niet echt een beslag, dus het moet niet slap zijn. Het is een korrelig mengsel die een beetje plakt
• Pak je bakvorm en bekleed deze met bakpapier
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk stevig aan – er mogen geen losse korrels meer zijn – gebruik hiervoor bijvoorbeeld
een spatel
• Doe de bodem in de koelkast
• Smelt de volgende ingredienten tot een vloeibaar mengsel: 1 eetlepel pindakaas, 1 eetlepel kokosolie, 60 gram pure chocolade en de cacaopoeder
• Pak de bodem uit de koelkast
• Verdeel het chocolademengsel over de bodem tot een gelijke verdeling
• Voeg eventuele topping naar wens toe
• Bedek de snickers met aluminiumfolie en stop ze voor minimaal een uur in de vriezer
• Hierna kun je ze in stukken verdelen

Bewaar ze ten alle tijden in de vriezer!

Old time favorite, the healthy way: snickers!
  • Deel dit artikel:

Porties14 PortiesVoorber.20 minKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e

Porties 14


Per portie
Calorieën 128
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8g13%
Koolhydraten 8g3%
Eiwitten 6g12%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 tbsp kokosolie
4 tbsp pindakaas (15 gr per el)
75 g gemengde onbewerkte noten
100 g havermout
60 g vanille eiwitpoeder (chocolade kan ook)
150 g verse dadels (ongeveer 10 stuks)
1 tbsp honing
1 tbsp kokosolie
60 g 85% pure chocolade
20 g cacao poeder
Optionele topping

2

Benodigdheden

• Bakvorm/ovenschaal (ik gebruik mijn brownievorm)
• Keukenmachine/sterke blender
• Bakpapier
• Aluminiumfolie
• Spatel
• Mengkom

3

Bereidingswijze

• Smelt de 2 eetlepels kokosolie in de magnetron tot het gesmolten is
• Meng in een keukenmachine 2 eetlepels kokosolie, drie eetlepels pindakaas, noten, havermout, eiwitpoeder, dadels en honing tot een stevige consistentie
• Het is niet echt een beslag, dus het moet niet slap zijn. Het is een korrelig mengsel die een beetje plakt
• Pak je bakvorm en bekleed deze met bakpapier
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk stevig aan – er mogen geen losse korrels meer zijn – gebruik hiervoor bijvoorbeeld
een spatel
• Doe de bodem in de koelkast
• Smelt de volgende ingredienten tot een vloeibaar mengsel: 1 eetlepel pindakaas, 1 eetlepel kokosolie, 60 gram pure chocolade en de cacaopoeder
• Pak de bodem uit de koelkast
• Verdeel het chocolademengsel over de bodem tot een gelijke verdeling
• Voeg eventuele topping naar wens toe
• Bedek de snickers met aluminiumfolie en stop ze voor minimaal een uur in de vriezer
• Hierna kun je ze in stukken verdelen

Bewaar ze ten alle tijden in de vriezer!

Ingredients

 2 tbsp kokosolie
 4 tbsp pindakaas (15 gr per el)
 75 g gemengde onbewerkte noten
 100 g havermout
 60 g vanille eiwitpoeder (chocolade kan ook)
 150 g verse dadels (ongeveer 10 stuks)
 1 tbsp honing
 1 tbsp kokosolie
 60 g 85% pure chocolade
 20 g cacao poeder
Optionele topping

Directions

1

2

Benodigdheden

• Bakvorm/ovenschaal (ik gebruik mijn brownievorm)
• Keukenmachine/sterke blender
• Bakpapier
• Aluminiumfolie
• Spatel
• Mengkom

2

3

Bereidingswijze

• Smelt de 2 eetlepels kokosolie in de magnetron tot het gesmolten is
• Meng in een keukenmachine 2 eetlepels kokosolie, drie eetlepels pindakaas, noten, havermout, eiwitpoeder, dadels en honing tot een stevige consistentie
• Het is niet echt een beslag, dus het moet niet slap zijn. Het is een korrelig mengsel die een beetje plakt
• Pak je bakvorm en bekleed deze met bakpapier
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk stevig aan – er mogen geen losse korrels meer zijn – gebruik hiervoor bijvoorbeeld
een spatel
• Doe de bodem in de koelkast
• Smelt de volgende ingredienten tot een vloeibaar mengsel: 1 eetlepel pindakaas, 1 eetlepel kokosolie, 60 gram pure chocolade en de cacaopoeder
• Pak de bodem uit de koelkast
• Verdeel het chocolademengsel over de bodem tot een gelijke verdeling
• Voeg eventuele topping naar wens toe
• Bedek de snickers met aluminiumfolie en stop ze voor minimaal een uur in de vriezer
• Hierna kun je ze in stukken verdelen

Bewaar ze ten alle tijden in de vriezer!

Old time favorite, the healthy way: snickers!
  • Deel dit artikel:

Old time favorite, the healthy way: snickers!

Porties14 PortiesVoorber.20 minKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1/14e

Porties 14


Per portie
Calorieën 128
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 8g13%
Koolhydraten 8g3%
Eiwitten 6g12%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

2 tbsp kokosolie
4 tbsp pindakaas (15 gr per el)
75 g gemengde onbewerkte noten
100 g havermout
60 g vanille eiwitpoeder (chocolade kan ook)
150 g verse dadels (ongeveer 10 stuks)
1 tbsp honing
1 tbsp kokosolie
60 g 85% pure chocolade
20 g cacao poeder
Optionele topping

2

Benodigdheden

• Bakvorm/ovenschaal (ik gebruik mijn brownievorm)
• Keukenmachine/sterke blender
• Bakpapier
• Aluminiumfolie
• Spatel
• Mengkom

3

Bereidingswijze

• Smelt de 2 eetlepels kokosolie in de magnetron tot het gesmolten is
• Meng in een keukenmachine 2 eetlepels kokosolie, drie eetlepels pindakaas, noten, havermout, eiwitpoeder, dadels en honing tot een stevige consistentie
• Het is niet echt een beslag, dus het moet niet slap zijn. Het is een korrelig mengsel die een beetje plakt
• Pak je bakvorm en bekleed deze met bakpapier
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk stevig aan – er mogen geen losse korrels meer zijn – gebruik hiervoor bijvoorbeeld
een spatel
• Doe de bodem in de koelkast
• Smelt de volgende ingredienten tot een vloeibaar mengsel: 1 eetlepel pindakaas, 1 eetlepel kokosolie, 60 gram pure chocolade en de cacaopoeder
• Pak de bodem uit de koelkast
• Verdeel het chocolademengsel over de bodem tot een gelijke verdeling
• Voeg eventuele topping naar wens toe
• Bedek de snickers met aluminiumfolie en stop ze voor minimaal een uur in de vriezer
• Hierna kun je ze in stukken verdelen

Bewaar ze ten alle tijden in de vriezer!

Ingredients

 2 tbsp kokosolie
 4 tbsp pindakaas (15 gr per el)
 75 g gemengde onbewerkte noten
 100 g havermout
 60 g vanille eiwitpoeder (chocolade kan ook)
 150 g verse dadels (ongeveer 10 stuks)
 1 tbsp honing
 1 tbsp kokosolie
 60 g 85% pure chocolade
 20 g cacao poeder
Optionele topping

Directions

1

2

Benodigdheden

• Bakvorm/ovenschaal (ik gebruik mijn brownievorm)
• Keukenmachine/sterke blender
• Bakpapier
• Aluminiumfolie
• Spatel
• Mengkom

2

3

Bereidingswijze

• Smelt de 2 eetlepels kokosolie in de magnetron tot het gesmolten is
• Meng in een keukenmachine 2 eetlepels kokosolie, drie eetlepels pindakaas, noten, havermout, eiwitpoeder, dadels en honing tot een stevige consistentie
• Het is niet echt een beslag, dus het moet niet slap zijn. Het is een korrelig mengsel die een beetje plakt
• Pak je bakvorm en bekleed deze met bakpapier
• Doe het mengsel in de bakvorm en druk stevig aan – er mogen geen losse korrels meer zijn – gebruik hiervoor bijvoorbeeld
een spatel
• Doe de bodem in de koelkast
• Smelt de volgende ingredienten tot een vloeibaar mengsel: 1 eetlepel pindakaas, 1 eetlepel kokosolie, 60 gram pure chocolade en de cacaopoeder
• Pak de bodem uit de koelkast
• Verdeel het chocolademengsel over de bodem tot een gelijke verdeling
• Voeg eventuele topping naar wens toe
• Bedek de snickers met aluminiumfolie en stop ze voor minimaal een uur in de vriezer
• Hierna kun je ze in stukken verdelen

Bewaar ze ten alle tijden in de vriezer!

Old time favorite, the healthy way: snickers!
  • Deel dit recept:

Leave your thought