
Porties 8
- Per portie
- Calorieën 268
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 14g22%
- Koolhydraten 24g8%
- Eiwitten 10g20%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Kleine taartvorm
• Bakpapiertje
• Keukenmachine
3
Bereidingswijze
• Ontpit de verse dadels
• Doe 80 gram van de dadels in de keukenmachine en doe hierbij alle overige ingrediënten van de bodem
• Zet de keukenmachine aan tot alles goed met elkaar is vermengd
• Doe een bakpapiertje in de taartvorm
• Doe het mengsel voor de bodem hierin en druk goed aan
• Schil de drie appels, verwijder het klokkenhuis en leg hiervan één apart
• Doe de twee appels in de keukenmachine samen met de overige ingrediënten voor de vulling
• Zet de keukenmachine aan en meng tot een glad beslag
• Snijd de derde appel in stukjes en roer dit door de vulling heen
• Doe de vulling in de taartvorm en verspreid evenredig over de bodem
• Dek de appeltaart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal één uur in de vriezer
• Haal een stuk appeltaart 10 minuten voor het eten uit de vriezer
• Er komt geen bakken aan de pas 🙂
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Kleine taartvorm
• Bakpapiertje
• Keukenmachine
3
Bereidingswijze
• Ontpit de verse dadels
• Doe 80 gram van de dadels in de keukenmachine en doe hierbij alle overige ingrediënten van de bodem
• Zet de keukenmachine aan tot alles goed met elkaar is vermengd
• Doe een bakpapiertje in de taartvorm
• Doe het mengsel voor de bodem hierin en druk goed aan
• Schil de drie appels, verwijder het klokkenhuis en leg hiervan één apart
• Doe de twee appels in de keukenmachine samen met de overige ingrediënten voor de vulling
• Zet de keukenmachine aan en meng tot een glad beslag
• Snijd de derde appel in stukjes en roer dit door de vulling heen
• Doe de vulling in de taartvorm en verspreid evenredig over de bodem
• Dek de appeltaart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal één uur in de vriezer
• Haal een stuk appeltaart 10 minuten voor het eten uit de vriezer
• Er komt geen bakken aan de pas 🙂