×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties8 Porties
Voedingswaarde

Porties 8


Per portie
Calorieën 268
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14g22%
Koolhydraten 24g8%
Eiwitten 10g20%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
135 g cashewnoten, ongezouten
30 g eiwitpoeder, vanille
80 g verse dadels
80 g kokosrasp
Voor de vulling
3 appels
20 g eiwitpoeder, vanille
40 g rozijnen
150 g verse dadels
sap van 1 limoen
2 tl kaneel

2

Benodigdheden

• Kleine taartvorm
• Bakpapiertje
• Keukenmachine

3

Bereidingswijze

• Ontpit de verse dadels
• Doe 80 gram van de dadels in de keukenmachine en doe hierbij alle overige ingrediënten van de bodem
• Zet de keukenmachine aan tot alles goed met elkaar is vermengd
• Doe een bakpapiertje in de taartvorm
• Doe het mengsel voor de bodem hierin en druk goed aan

• Schil de drie appels, verwijder het klokkenhuis en leg hiervan één apart
• Doe de twee appels in de keukenmachine samen met de overige ingrediënten voor de vulling
• Zet de keukenmachine aan en meng tot een glad beslag
• Snijd de derde appel in stukjes en roer dit door de vulling heen
• Doe de vulling in de taartvorm en verspreid evenredig over de bodem
• Dek de appeltaart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal één uur in de vriezer
• Haal een stuk appeltaart 10 minuten voor het eten uit de vriezer
• Er komt geen bakken aan de pas 🙂

Ingredients

Voor de bodem
 135 g cashewnoten, ongezouten
 30 g eiwitpoeder, vanille
 80 g verse dadels
 80 g kokosrasp
Voor de vulling
 3 appels
 20 g eiwitpoeder, vanille
 40 g rozijnen
 150 g verse dadels
 sap van 1 limoen
 2 tl kaneel

Directions

1

2

Benodigdheden

• Kleine taartvorm
• Bakpapiertje
• Keukenmachine

2

3

Bereidingswijze

• Ontpit de verse dadels
• Doe 80 gram van de dadels in de keukenmachine en doe hierbij alle overige ingrediënten van de bodem
• Zet de keukenmachine aan tot alles goed met elkaar is vermengd
• Doe een bakpapiertje in de taartvorm
• Doe het mengsel voor de bodem hierin en druk goed aan

• Schil de drie appels, verwijder het klokkenhuis en leg hiervan één apart
• Doe de twee appels in de keukenmachine samen met de overige ingrediënten voor de vulling
• Zet de keukenmachine aan en meng tot een glad beslag
• Snijd de derde appel in stukjes en roer dit door de vulling heen
• Doe de vulling in de taartvorm en verspreid evenredig over de bodem
• Dek de appeltaart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal één uur in de vriezer
• Haal een stuk appeltaart 10 minuten voor het eten uit de vriezer
• Er komt geen bakken aan de pas 🙂

No bake vegan appeltaart
  • Deel dit artikel:

Porties8 Porties
Voedingswaarde

Porties 8


Per portie
Calorieën 268
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14g22%
Koolhydraten 24g8%
Eiwitten 10g20%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
135 g cashewnoten, ongezouten
30 g eiwitpoeder, vanille
80 g verse dadels
80 g kokosrasp
Voor de vulling
3 appels
20 g eiwitpoeder, vanille
40 g rozijnen
150 g verse dadels
sap van 1 limoen
2 tl kaneel

2

Benodigdheden

• Kleine taartvorm
• Bakpapiertje
• Keukenmachine

3

Bereidingswijze

• Ontpit de verse dadels
• Doe 80 gram van de dadels in de keukenmachine en doe hierbij alle overige ingrediënten van de bodem
• Zet de keukenmachine aan tot alles goed met elkaar is vermengd
• Doe een bakpapiertje in de taartvorm
• Doe het mengsel voor de bodem hierin en druk goed aan

• Schil de drie appels, verwijder het klokkenhuis en leg hiervan één apart
• Doe de twee appels in de keukenmachine samen met de overige ingrediënten voor de vulling
• Zet de keukenmachine aan en meng tot een glad beslag
• Snijd de derde appel in stukjes en roer dit door de vulling heen
• Doe de vulling in de taartvorm en verspreid evenredig over de bodem
• Dek de appeltaart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal één uur in de vriezer
• Haal een stuk appeltaart 10 minuten voor het eten uit de vriezer
• Er komt geen bakken aan de pas 🙂

Ingredients

Voor de bodem
 135 g cashewnoten, ongezouten
 30 g eiwitpoeder, vanille
 80 g verse dadels
 80 g kokosrasp
Voor de vulling
 3 appels
 20 g eiwitpoeder, vanille
 40 g rozijnen
 150 g verse dadels
 sap van 1 limoen
 2 tl kaneel

Directions

1

2

Benodigdheden

• Kleine taartvorm
• Bakpapiertje
• Keukenmachine

2

3

Bereidingswijze

• Ontpit de verse dadels
• Doe 80 gram van de dadels in de keukenmachine en doe hierbij alle overige ingrediënten van de bodem
• Zet de keukenmachine aan tot alles goed met elkaar is vermengd
• Doe een bakpapiertje in de taartvorm
• Doe het mengsel voor de bodem hierin en druk goed aan

• Schil de drie appels, verwijder het klokkenhuis en leg hiervan één apart
• Doe de twee appels in de keukenmachine samen met de overige ingrediënten voor de vulling
• Zet de keukenmachine aan en meng tot een glad beslag
• Snijd de derde appel in stukjes en roer dit door de vulling heen
• Doe de vulling in de taartvorm en verspreid evenredig over de bodem
• Dek de appeltaart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal één uur in de vriezer
• Haal een stuk appeltaart 10 minuten voor het eten uit de vriezer
• Er komt geen bakken aan de pas 🙂

No bake vegan appeltaart
  • Deel dit artikel:

No bake vegan appeltaart

Porties8 Porties
Voedingswaarde

Porties 8


Per portie
Calorieën 268
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 14g22%
Koolhydraten 24g8%
Eiwitten 10g20%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Voor de bodem
135 g cashewnoten, ongezouten
30 g eiwitpoeder, vanille
80 g verse dadels
80 g kokosrasp
Voor de vulling
3 appels
20 g eiwitpoeder, vanille
40 g rozijnen
150 g verse dadels
sap van 1 limoen
2 tl kaneel

2

Benodigdheden

• Kleine taartvorm
• Bakpapiertje
• Keukenmachine

3

Bereidingswijze

• Ontpit de verse dadels
• Doe 80 gram van de dadels in de keukenmachine en doe hierbij alle overige ingrediënten van de bodem
• Zet de keukenmachine aan tot alles goed met elkaar is vermengd
• Doe een bakpapiertje in de taartvorm
• Doe het mengsel voor de bodem hierin en druk goed aan

• Schil de drie appels, verwijder het klokkenhuis en leg hiervan één apart
• Doe de twee appels in de keukenmachine samen met de overige ingrediënten voor de vulling
• Zet de keukenmachine aan en meng tot een glad beslag
• Snijd de derde appel in stukjes en roer dit door de vulling heen
• Doe de vulling in de taartvorm en verspreid evenredig over de bodem
• Dek de appeltaart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal één uur in de vriezer
• Haal een stuk appeltaart 10 minuten voor het eten uit de vriezer
• Er komt geen bakken aan de pas 🙂

Ingredients

Voor de bodem
 135 g cashewnoten, ongezouten
 30 g eiwitpoeder, vanille
 80 g verse dadels
 80 g kokosrasp
Voor de vulling
 3 appels
 20 g eiwitpoeder, vanille
 40 g rozijnen
 150 g verse dadels
 sap van 1 limoen
 2 tl kaneel

Directions

1

2

Benodigdheden

• Kleine taartvorm
• Bakpapiertje
• Keukenmachine

2

3

Bereidingswijze

• Ontpit de verse dadels
• Doe 80 gram van de dadels in de keukenmachine en doe hierbij alle overige ingrediënten van de bodem
• Zet de keukenmachine aan tot alles goed met elkaar is vermengd
• Doe een bakpapiertje in de taartvorm
• Doe het mengsel voor de bodem hierin en druk goed aan

• Schil de drie appels, verwijder het klokkenhuis en leg hiervan één apart
• Doe de twee appels in de keukenmachine samen met de overige ingrediënten voor de vulling
• Zet de keukenmachine aan en meng tot een glad beslag
• Snijd de derde appel in stukjes en roer dit door de vulling heen
• Doe de vulling in de taartvorm en verspreid evenredig over de bodem
• Dek de appeltaart af met aluminiumfolie en zet hem voor minimaal één uur in de vriezer
• Haal een stuk appeltaart 10 minuten voor het eten uit de vriezer
• Er komt geen bakken aan de pas 🙂

No bake vegan appeltaart
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op