×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd35 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 299
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.5g18%
Koolhydraten 39.7g14%
Eiwitten 8.3g17%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Natte ingrediënten
160 ml ongezoete amandelmelk
2 g vanille aroma
65 g honing
35 g kokosolie
Droge ingrediënten
85 g havermout
30 g eiwitpoeder vanille
1 appel, in partjes
50 g rozijnen
2 tl kaneel
Tot slot
120 ml ongezoete amandelmelk

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 kommetjes
• Magnetronbestendig kommetje
• Bakspray
• Brownievorm

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 190 graden
• Spray de brownievorm in met bakspray
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Doe alle natte ingrediënten in een kom, meng dit met elkaar en zet even aan de kant
• Meng in de andere kom alle droge ingrediënten met elkaar
• Doe de natte ingrediënten in de brownievorm
• Doe de droge ingrediënten erbij en meng tot alles goed met elkaar vermengd is
• Doe de laatste 120ml amandelmelk over de appeltaart (dit zorgt ervoor dat het niet aankoekt)
• Doe de appeltaart voor 35 minuten in de oven

Ingredients

Natte ingrediënten
 160 ml ongezoete amandelmelk
 2 g vanille aroma
 65 g honing
 35 g kokosolie
Droge ingrediënten
 85 g havermout
 30 g eiwitpoeder vanille
 1 appel, in partjes
 50 g rozijnen
 2 tl kaneel
Tot slot
 120 ml ongezoete amandelmelk

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 kommetjes
• Magnetronbestendig kommetje
• Bakspray
• Brownievorm

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 190 graden
• Spray de brownievorm in met bakspray
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Doe alle natte ingrediënten in een kom, meng dit met elkaar en zet even aan de kant
• Meng in de andere kom alle droge ingrediënten met elkaar
• Doe de natte ingrediënten in de brownievorm
• Doe de droge ingrediënten erbij en meng tot alles goed met elkaar vermengd is
• Doe de laatste 120ml amandelmelk over de appeltaart (dit zorgt ervoor dat het niet aankoekt)
• Doe de appeltaart voor 35 minuten in de oven

Mini appeltaartjes
  • Deel dit artikel:

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd35 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 299
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.5g18%
Koolhydraten 39.7g14%
Eiwitten 8.3g17%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Natte ingrediënten
160 ml ongezoete amandelmelk
2 g vanille aroma
65 g honing
35 g kokosolie
Droge ingrediënten
85 g havermout
30 g eiwitpoeder vanille
1 appel, in partjes
50 g rozijnen
2 tl kaneel
Tot slot
120 ml ongezoete amandelmelk

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 kommetjes
• Magnetronbestendig kommetje
• Bakspray
• Brownievorm

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 190 graden
• Spray de brownievorm in met bakspray
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Doe alle natte ingrediënten in een kom, meng dit met elkaar en zet even aan de kant
• Meng in de andere kom alle droge ingrediënten met elkaar
• Doe de natte ingrediënten in de brownievorm
• Doe de droge ingrediënten erbij en meng tot alles goed met elkaar vermengd is
• Doe de laatste 120ml amandelmelk over de appeltaart (dit zorgt ervoor dat het niet aankoekt)
• Doe de appeltaart voor 35 minuten in de oven

Ingredients

Natte ingrediënten
 160 ml ongezoete amandelmelk
 2 g vanille aroma
 65 g honing
 35 g kokosolie
Droge ingrediënten
 85 g havermout
 30 g eiwitpoeder vanille
 1 appel, in partjes
 50 g rozijnen
 2 tl kaneel
Tot slot
 120 ml ongezoete amandelmelk

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 kommetjes
• Magnetronbestendig kommetje
• Bakspray
• Brownievorm

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 190 graden
• Spray de brownievorm in met bakspray
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Doe alle natte ingrediënten in een kom, meng dit met elkaar en zet even aan de kant
• Meng in de andere kom alle droge ingrediënten met elkaar
• Doe de natte ingrediënten in de brownievorm
• Doe de droge ingrediënten erbij en meng tot alles goed met elkaar vermengd is
• Doe de laatste 120ml amandelmelk over de appeltaart (dit zorgt ervoor dat het niet aankoekt)
• Doe de appeltaart voor 35 minuten in de oven

Mini appeltaartjes
  • Deel dit artikel:

Mini appeltaartjes

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd35 minTotale tijd45 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1

Porties 4


Per portie
Calorieën 299
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 11.5g18%
Koolhydraten 39.7g14%
Eiwitten 8.3g17%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

Natte ingrediënten
160 ml ongezoete amandelmelk
2 g vanille aroma
65 g honing
35 g kokosolie
Droge ingrediënten
85 g havermout
30 g eiwitpoeder vanille
1 appel, in partjes
50 g rozijnen
2 tl kaneel
Tot slot
120 ml ongezoete amandelmelk

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 kommetjes
• Magnetronbestendig kommetje
• Bakspray
• Brownievorm

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 190 graden
• Spray de brownievorm in met bakspray
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Doe alle natte ingrediënten in een kom, meng dit met elkaar en zet even aan de kant
• Meng in de andere kom alle droge ingrediënten met elkaar
• Doe de natte ingrediënten in de brownievorm
• Doe de droge ingrediënten erbij en meng tot alles goed met elkaar vermengd is
• Doe de laatste 120ml amandelmelk over de appeltaart (dit zorgt ervoor dat het niet aankoekt)
• Doe de appeltaart voor 35 minuten in de oven

Ingredients

Natte ingrediënten
 160 ml ongezoete amandelmelk
 2 g vanille aroma
 65 g honing
 35 g kokosolie
Droge ingrediënten
 85 g havermout
 30 g eiwitpoeder vanille
 1 appel, in partjes
 50 g rozijnen
 2 tl kaneel
Tot slot
 120 ml ongezoete amandelmelk

Directions

1

2

Benodigdheden

• Oven
• 2 kommetjes
• Magnetronbestendig kommetje
• Bakspray
• Brownievorm

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de oven voor op 190 graden
• Spray de brownievorm in met bakspray
• Smelt de kokosolie in de magnetron
• Doe alle natte ingrediënten in een kom, meng dit met elkaar en zet even aan de kant
• Meng in de andere kom alle droge ingrediënten met elkaar
• Doe de natte ingrediënten in de brownievorm
• Doe de droge ingrediënten erbij en meng tot alles goed met elkaar vermengd is
• Doe de laatste 120ml amandelmelk over de appeltaart (dit zorgt ervoor dat het niet aankoekt)
• Doe de appeltaart voor 35 minuten in de oven

Mini appeltaartjes
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op