×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Porties2 PortiesKooktijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 Quesedilla

Porties 2


Per portie
Calorieën 711
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 30g47%
Koolhydraten 73g25%
Eiwitten 34g68%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1


Ingredienten

4 volkoren wraps medium (40 g/wrap)
2 tomaten
1 rode ui
1 courgette
350400 g kidneybonen (uitlekgewicht nog 250 g)
1 groene paprika
75 g geraspte jonge 30+ kaas
3 eetlepel olijfolie
1 eetlepel witte wijn azijn
15 g verse platte peterselie
10 g taco kruiden
zwarte peper

2

Benodigdheden

• snijplank
• mes
• staafmixer
• 2x zeef/vergiet
• rasp
• koekenpan

3

Bereidingswijze

• Snijd de tomaten in grove stukken en hak de ui grof.

• Doe de helft van de ui, met de tomaten, de tacokruiden en 2 eetlepels olijfolie in een hoge maatbeker en pureer glad met een staafmixer. Bewaar de salsa in de koelkast tot serveren.

• Rasp de courgette grof en doe de rasp met 1/2 tl zout in een zeef. Laat een paar minuten rusten en druk er dan zoveel mogelijk water uit.

• Pluk de peterselieblaadjes en snijd ze fijn.

• Giet de bonen af in een zeef en spoel ze om met koud water. Snijd de paprika in blokjes. Maak een dressing van 1/3e van de peterselie, 1 el olijfolie, de azijn en peper. Meng de bonen en de paprika met de dressing en zet opzij tot het serveren.

• Meng de courgette met de rest van de ui, peterselie en kaas. Breng op smaak met peper. Verdeel het courgette/kaasmengsel over 2 wraps. Houd daarbij circa 1-2 cm rand vrij. Dek elke belegde wrap af met een 2e wrap en druk goed aan.

• Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur zonder boter of olie. Leg 1 quesedilla in de pan en bak 2-3 min tot deze mooi bruin is. Draai de quesedilla om en bak nog eens 2-3 minuten. Herhaal met de 2e quesedilla.

• Snijd de quesedillas in punten en serveer met de bonensalade en salsa.

Ingredients

 4 volkoren wraps medium (40 g/wrap)
 2 tomaten
 1 rode ui
 1 courgette
 350400 g kidneybonen (uitlekgewicht nog 250 g)
 1 groene paprika
 75 g geraspte jonge 30+ kaas
 3 eetlepel olijfolie
 1 eetlepel witte wijn azijn
 15 g verse platte peterselie
 10 g taco kruiden
 zwarte peper

Directions

1

2

Benodigdheden

• snijplank
• mes
• staafmixer
• 2x zeef/vergiet
• rasp
• koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Snijd de tomaten in grove stukken en hak de ui grof.

• Doe de helft van de ui, met de tomaten, de tacokruiden en 2 eetlepels olijfolie in een hoge maatbeker en pureer glad met een staafmixer. Bewaar de salsa in de koelkast tot serveren.

• Rasp de courgette grof en doe de rasp met 1/2 tl zout in een zeef. Laat een paar minuten rusten en druk er dan zoveel mogelijk water uit.

• Pluk de peterselieblaadjes en snijd ze fijn.

• Giet de bonen af in een zeef en spoel ze om met koud water. Snijd de paprika in blokjes. Maak een dressing van 1/3e van de peterselie, 1 el olijfolie, de azijn en peper. Meng de bonen en de paprika met de dressing en zet opzij tot het serveren.

• Meng de courgette met de rest van de ui, peterselie en kaas. Breng op smaak met peper. Verdeel het courgette/kaasmengsel over 2 wraps. Houd daarbij circa 1-2 cm rand vrij. Dek elke belegde wrap af met een 2e wrap en druk goed aan.

• Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur zonder boter of olie. Leg 1 quesedilla in de pan en bak 2-3 min tot deze mooi bruin is. Draai de quesedilla om en bak nog eens 2-3 minuten. Herhaal met de 2e quesedilla.

• Snijd de quesedillas in punten en serveer met de bonensalade en salsa.

Mexicaanse Quesedilla’s
  • Deel dit artikel:

Porties2 PortiesKooktijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 Quesedilla

Porties 2


Per portie
Calorieën 711
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 30g47%
Koolhydraten 73g25%
Eiwitten 34g68%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1


Ingredienten

4 volkoren wraps medium (40 g/wrap)
2 tomaten
1 rode ui
1 courgette
350400 g kidneybonen (uitlekgewicht nog 250 g)
1 groene paprika
75 g geraspte jonge 30+ kaas
3 eetlepel olijfolie
1 eetlepel witte wijn azijn
15 g verse platte peterselie
10 g taco kruiden
zwarte peper

2

Benodigdheden

• snijplank
• mes
• staafmixer
• 2x zeef/vergiet
• rasp
• koekenpan

3

Bereidingswijze

• Snijd de tomaten in grove stukken en hak de ui grof.

• Doe de helft van de ui, met de tomaten, de tacokruiden en 2 eetlepels olijfolie in een hoge maatbeker en pureer glad met een staafmixer. Bewaar de salsa in de koelkast tot serveren.

• Rasp de courgette grof en doe de rasp met 1/2 tl zout in een zeef. Laat een paar minuten rusten en druk er dan zoveel mogelijk water uit.

• Pluk de peterselieblaadjes en snijd ze fijn.

• Giet de bonen af in een zeef en spoel ze om met koud water. Snijd de paprika in blokjes. Maak een dressing van 1/3e van de peterselie, 1 el olijfolie, de azijn en peper. Meng de bonen en de paprika met de dressing en zet opzij tot het serveren.

• Meng de courgette met de rest van de ui, peterselie en kaas. Breng op smaak met peper. Verdeel het courgette/kaasmengsel over 2 wraps. Houd daarbij circa 1-2 cm rand vrij. Dek elke belegde wrap af met een 2e wrap en druk goed aan.

• Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur zonder boter of olie. Leg 1 quesedilla in de pan en bak 2-3 min tot deze mooi bruin is. Draai de quesedilla om en bak nog eens 2-3 minuten. Herhaal met de 2e quesedilla.

• Snijd de quesedillas in punten en serveer met de bonensalade en salsa.

Ingredients

 4 volkoren wraps medium (40 g/wrap)
 2 tomaten
 1 rode ui
 1 courgette
 350400 g kidneybonen (uitlekgewicht nog 250 g)
 1 groene paprika
 75 g geraspte jonge 30+ kaas
 3 eetlepel olijfolie
 1 eetlepel witte wijn azijn
 15 g verse platte peterselie
 10 g taco kruiden
 zwarte peper

Directions

1

2

Benodigdheden

• snijplank
• mes
• staafmixer
• 2x zeef/vergiet
• rasp
• koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Snijd de tomaten in grove stukken en hak de ui grof.

• Doe de helft van de ui, met de tomaten, de tacokruiden en 2 eetlepels olijfolie in een hoge maatbeker en pureer glad met een staafmixer. Bewaar de salsa in de koelkast tot serveren.

• Rasp de courgette grof en doe de rasp met 1/2 tl zout in een zeef. Laat een paar minuten rusten en druk er dan zoveel mogelijk water uit.

• Pluk de peterselieblaadjes en snijd ze fijn.

• Giet de bonen af in een zeef en spoel ze om met koud water. Snijd de paprika in blokjes. Maak een dressing van 1/3e van de peterselie, 1 el olijfolie, de azijn en peper. Meng de bonen en de paprika met de dressing en zet opzij tot het serveren.

• Meng de courgette met de rest van de ui, peterselie en kaas. Breng op smaak met peper. Verdeel het courgette/kaasmengsel over 2 wraps. Houd daarbij circa 1-2 cm rand vrij. Dek elke belegde wrap af met een 2e wrap en druk goed aan.

• Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur zonder boter of olie. Leg 1 quesedilla in de pan en bak 2-3 min tot deze mooi bruin is. Draai de quesedilla om en bak nog eens 2-3 minuten. Herhaal met de 2e quesedilla.

• Snijd de quesedillas in punten en serveer met de bonensalade en salsa.

Mexicaanse Quesedilla’s
  • Deel dit artikel:

Mexicaanse Quesedilla’s

Porties2 PortiesKooktijd25 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 Quesedilla

Porties 2


Per portie
Calorieën 711
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 30g47%
Koolhydraten 73g25%
Eiwitten 34g68%

* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1


Ingredienten

4 volkoren wraps medium (40 g/wrap)
2 tomaten
1 rode ui
1 courgette
350400 g kidneybonen (uitlekgewicht nog 250 g)
1 groene paprika
75 g geraspte jonge 30+ kaas
3 eetlepel olijfolie
1 eetlepel witte wijn azijn
15 g verse platte peterselie
10 g taco kruiden
zwarte peper

2

Benodigdheden

• snijplank
• mes
• staafmixer
• 2x zeef/vergiet
• rasp
• koekenpan

3

Bereidingswijze

• Snijd de tomaten in grove stukken en hak de ui grof.

• Doe de helft van de ui, met de tomaten, de tacokruiden en 2 eetlepels olijfolie in een hoge maatbeker en pureer glad met een staafmixer. Bewaar de salsa in de koelkast tot serveren.

• Rasp de courgette grof en doe de rasp met 1/2 tl zout in een zeef. Laat een paar minuten rusten en druk er dan zoveel mogelijk water uit.

• Pluk de peterselieblaadjes en snijd ze fijn.

• Giet de bonen af in een zeef en spoel ze om met koud water. Snijd de paprika in blokjes. Maak een dressing van 1/3e van de peterselie, 1 el olijfolie, de azijn en peper. Meng de bonen en de paprika met de dressing en zet opzij tot het serveren.

• Meng de courgette met de rest van de ui, peterselie en kaas. Breng op smaak met peper. Verdeel het courgette/kaasmengsel over 2 wraps. Houd daarbij circa 1-2 cm rand vrij. Dek elke belegde wrap af met een 2e wrap en druk goed aan.

• Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur zonder boter of olie. Leg 1 quesedilla in de pan en bak 2-3 min tot deze mooi bruin is. Draai de quesedilla om en bak nog eens 2-3 minuten. Herhaal met de 2e quesedilla.

• Snijd de quesedillas in punten en serveer met de bonensalade en salsa.

Ingredients

 4 volkoren wraps medium (40 g/wrap)
 2 tomaten
 1 rode ui
 1 courgette
 350400 g kidneybonen (uitlekgewicht nog 250 g)
 1 groene paprika
 75 g geraspte jonge 30+ kaas
 3 eetlepel olijfolie
 1 eetlepel witte wijn azijn
 15 g verse platte peterselie
 10 g taco kruiden
 zwarte peper

Directions

1

2

Benodigdheden

• snijplank
• mes
• staafmixer
• 2x zeef/vergiet
• rasp
• koekenpan

2

3

Bereidingswijze

• Snijd de tomaten in grove stukken en hak de ui grof.

• Doe de helft van de ui, met de tomaten, de tacokruiden en 2 eetlepels olijfolie in een hoge maatbeker en pureer glad met een staafmixer. Bewaar de salsa in de koelkast tot serveren.

• Rasp de courgette grof en doe de rasp met 1/2 tl zout in een zeef. Laat een paar minuten rusten en druk er dan zoveel mogelijk water uit.

• Pluk de peterselieblaadjes en snijd ze fijn.

• Giet de bonen af in een zeef en spoel ze om met koud water. Snijd de paprika in blokjes. Maak een dressing van 1/3e van de peterselie, 1 el olijfolie, de azijn en peper. Meng de bonen en de paprika met de dressing en zet opzij tot het serveren.

• Meng de courgette met de rest van de ui, peterselie en kaas. Breng op smaak met peper. Verdeel het courgette/kaasmengsel over 2 wraps. Houd daarbij circa 1-2 cm rand vrij. Dek elke belegde wrap af met een 2e wrap en druk goed aan.

• Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur zonder boter of olie. Leg 1 quesedilla in de pan en bak 2-3 min tot deze mooi bruin is. Draai de quesedilla om en bak nog eens 2-3 minuten. Herhaal met de 2e quesedilla.

• Snijd de quesedillas in punten en serveer met de bonensalade en salsa.

Mexicaanse Quesedilla’s
  • Deel dit recept: