×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 bord taco pannetje

Porties 4


Per portie
Calorieën 496
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 18.7g29%
Koolhydraten 48g16%
Eiwitten 30g60%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

300 g vegetarisch gehakt
400 g Mexicaanse roerbakmix
1 el olijfolie
1 rode paprika
1 ui
1 teentje knoflook
1 blik tomatenblokjes (400ml)
2 el Mexicaanse kruiden (bijvoorbeeld Fajita)
100 g zure room
100 g geraspte 30+ kaas
150 g nacho chips naturel

2

Benodigdheden

• Grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de olijfolie in de koekenpan.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe.
• Snipper de ui en pers de knoflook fijn en voeg deze bij het vegetarische gehakt.
• Als de ui licht is aangefruit, voeg je de Mexicaanse roerbakmix toe.
• Snijd de paprika in stukjes en voeg deze bij de rest.
• Zodra de groenten goed zijn gebakken en alles wat is geslonken, voeg je de tomatenblokjes toe.
• Voeg de kruiden toe en roer goed door.
• Pak geraspte kaas erbij en voeg deze toe aan het gerecht. Roer goed door zodat alles lekker meesmelt.
• Pak de zure room erbij en roer deze ook door het gerecht.
• Gebruik de nacho's bij het gerecht voor de ultieme Mexicaanse beleving!
• Voeg eventueel extra rode ui, rode peper en koriander toe voor extra smaak.

Ingredients

 300 g vegetarisch gehakt
 400 g Mexicaanse roerbakmix
 1 el olijfolie
 1 rode paprika
 1 ui
 1 teentje knoflook
 1 blik tomatenblokjes (400ml)
 2 el Mexicaanse kruiden (bijvoorbeeld Fajita)
 100 g zure room
 100 g geraspte 30+ kaas
 150 g nacho chips naturel

Directions

1

2

Benodigdheden

• Grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de olijfolie in de koekenpan.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe.
• Snipper de ui en pers de knoflook fijn en voeg deze bij het vegetarische gehakt.
• Als de ui licht is aangefruit, voeg je de Mexicaanse roerbakmix toe.
• Snijd de paprika in stukjes en voeg deze bij de rest.
• Zodra de groenten goed zijn gebakken en alles wat is geslonken, voeg je de tomatenblokjes toe.
• Voeg de kruiden toe en roer goed door.
• Pak geraspte kaas erbij en voeg deze toe aan het gerecht. Roer goed door zodat alles lekker meesmelt.
• Pak de zure room erbij en roer deze ook door het gerecht.
• Gebruik de nacho's bij het gerecht voor de ultieme Mexicaanse beleving!
• Voeg eventueel extra rode ui, rode peper en koriander toe voor extra smaak.

Mexicaans taco pannetje
  • Deel dit artikel:

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 bord taco pannetje

Porties 4


Per portie
Calorieën 496
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 18.7g29%
Koolhydraten 48g16%
Eiwitten 30g60%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

300 g vegetarisch gehakt
400 g Mexicaanse roerbakmix
1 el olijfolie
1 rode paprika
1 ui
1 teentje knoflook
1 blik tomatenblokjes (400ml)
2 el Mexicaanse kruiden (bijvoorbeeld Fajita)
100 g zure room
100 g geraspte 30+ kaas
150 g nacho chips naturel

2

Benodigdheden

• Grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de olijfolie in de koekenpan.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe.
• Snipper de ui en pers de knoflook fijn en voeg deze bij het vegetarische gehakt.
• Als de ui licht is aangefruit, voeg je de Mexicaanse roerbakmix toe.
• Snijd de paprika in stukjes en voeg deze bij de rest.
• Zodra de groenten goed zijn gebakken en alles wat is geslonken, voeg je de tomatenblokjes toe.
• Voeg de kruiden toe en roer goed door.
• Pak geraspte kaas erbij en voeg deze toe aan het gerecht. Roer goed door zodat alles lekker meesmelt.
• Pak de zure room erbij en roer deze ook door het gerecht.
• Gebruik de nacho's bij het gerecht voor de ultieme Mexicaanse beleving!
• Voeg eventueel extra rode ui, rode peper en koriander toe voor extra smaak.

Ingredients

 300 g vegetarisch gehakt
 400 g Mexicaanse roerbakmix
 1 el olijfolie
 1 rode paprika
 1 ui
 1 teentje knoflook
 1 blik tomatenblokjes (400ml)
 2 el Mexicaanse kruiden (bijvoorbeeld Fajita)
 100 g zure room
 100 g geraspte 30+ kaas
 150 g nacho chips naturel

Directions

1

2

Benodigdheden

• Grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de olijfolie in de koekenpan.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe.
• Snipper de ui en pers de knoflook fijn en voeg deze bij het vegetarische gehakt.
• Als de ui licht is aangefruit, voeg je de Mexicaanse roerbakmix toe.
• Snijd de paprika in stukjes en voeg deze bij de rest.
• Zodra de groenten goed zijn gebakken en alles wat is geslonken, voeg je de tomatenblokjes toe.
• Voeg de kruiden toe en roer goed door.
• Pak geraspte kaas erbij en voeg deze toe aan het gerecht. Roer goed door zodat alles lekker meesmelt.
• Pak de zure room erbij en roer deze ook door het gerecht.
• Gebruik de nacho's bij het gerecht voor de ultieme Mexicaanse beleving!
• Voeg eventueel extra rode ui, rode peper en koriander toe voor extra smaak.

Mexicaans taco pannetje
  • Deel dit artikel:

Mexicaans taco pannetje

Porties4 PortiesVoorber.10 minKooktijd10 minTotale tijd20 min
Voedingswaarde

Portie grootte 1 bord taco pannetje

Porties 4


Per portie
Calorieën 496
% Dagelijkse Hoeveelheid *
Vetten 18.7g29%
Koolhydraten 48g16%
Eiwitten 30g60%

* Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

1

300 g vegetarisch gehakt
400 g Mexicaanse roerbakmix
1 el olijfolie
1 rode paprika
1 ui
1 teentje knoflook
1 blik tomatenblokjes (400ml)
2 el Mexicaanse kruiden (bijvoorbeeld Fajita)
100 g zure room
100 g geraspte 30+ kaas
150 g nacho chips naturel

2

Benodigdheden

• Grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes

3

Bereidingswijze

• Verwarm de olijfolie in de koekenpan.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe.
• Snipper de ui en pers de knoflook fijn en voeg deze bij het vegetarische gehakt.
• Als de ui licht is aangefruit, voeg je de Mexicaanse roerbakmix toe.
• Snijd de paprika in stukjes en voeg deze bij de rest.
• Zodra de groenten goed zijn gebakken en alles wat is geslonken, voeg je de tomatenblokjes toe.
• Voeg de kruiden toe en roer goed door.
• Pak geraspte kaas erbij en voeg deze toe aan het gerecht. Roer goed door zodat alles lekker meesmelt.
• Pak de zure room erbij en roer deze ook door het gerecht.
• Gebruik de nacho's bij het gerecht voor de ultieme Mexicaanse beleving!
• Voeg eventueel extra rode ui, rode peper en koriander toe voor extra smaak.

Ingredients

 300 g vegetarisch gehakt
 400 g Mexicaanse roerbakmix
 1 el olijfolie
 1 rode paprika
 1 ui
 1 teentje knoflook
 1 blik tomatenblokjes (400ml)
 2 el Mexicaanse kruiden (bijvoorbeeld Fajita)
 100 g zure room
 100 g geraspte 30+ kaas
 150 g nacho chips naturel

Directions

1

2

Benodigdheden

• Grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes

2

3

Bereidingswijze

• Verwarm de olijfolie in de koekenpan.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe.
• Snipper de ui en pers de knoflook fijn en voeg deze bij het vegetarische gehakt.
• Als de ui licht is aangefruit, voeg je de Mexicaanse roerbakmix toe.
• Snijd de paprika in stukjes en voeg deze bij de rest.
• Zodra de groenten goed zijn gebakken en alles wat is geslonken, voeg je de tomatenblokjes toe.
• Voeg de kruiden toe en roer goed door.
• Pak geraspte kaas erbij en voeg deze toe aan het gerecht. Roer goed door zodat alles lekker meesmelt.
• Pak de zure room erbij en roer deze ook door het gerecht.
• Gebruik de nacho's bij het gerecht voor de ultieme Mexicaanse beleving!
• Voeg eventueel extra rode ui, rode peper en koriander toe voor extra smaak.

Mexicaans taco pannetje
  • Deel dit recept:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.