
Portie grootte 1 bord taco pannetje
Porties 4
- Per portie
- Calorieën 496
- % Dagelijkse Hoeveelheid *
- Vetten 18.7g29%
- Koolhydraten 48g16%
- Eiwitten 30g60%
* * Percentage Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
1
2
Benodigdheden
• Grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes
3
Bereidingswijze
• Verwarm de olijfolie in de koekenpan.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe.
• Snipper de ui en pers de knoflook fijn en voeg deze bij het vegetarische gehakt.
• Als de ui licht is aangefruit, voeg je de Mexicaanse roerbakmix toe.
• Snijd de paprika in stukjes en voeg deze bij de rest.
• Zodra de groenten goed zijn gebakken en alles wat is geslonken, voeg je de tomatenblokjes toe.
• Voeg de kruiden toe en roer goed door.
• Pak geraspte kaas erbij en voeg deze toe aan het gerecht. Roer goed door zodat alles lekker meesmelt.
• Pak de zure room erbij en roer deze ook door het gerecht.
• Gebruik de nacho's bij het gerecht voor de ultieme Mexicaanse beleving!
• Voeg eventueel extra rode ui, rode peper en koriander toe voor extra smaak.
Ingredients
Directions
2
Benodigdheden
• Grote koekenpan
• Spatel
• Snijplank
• Mes
3
Bereidingswijze
• Verwarm de olijfolie in de koekenpan.
• Voeg het vegetarisch gehakt toe.
• Snipper de ui en pers de knoflook fijn en voeg deze bij het vegetarische gehakt.
• Als de ui licht is aangefruit, voeg je de Mexicaanse roerbakmix toe.
• Snijd de paprika in stukjes en voeg deze bij de rest.
• Zodra de groenten goed zijn gebakken en alles wat is geslonken, voeg je de tomatenblokjes toe.
• Voeg de kruiden toe en roer goed door.
• Pak geraspte kaas erbij en voeg deze toe aan het gerecht. Roer goed door zodat alles lekker meesmelt.
• Pak de zure room erbij en roer deze ook door het gerecht.
• Gebruik de nacho's bij het gerecht voor de ultieme Mexicaanse beleving!
• Voeg eventueel extra rode ui, rode peper en koriander toe voor extra smaak.